×
اجتماعی
شناسه خبر : 263512
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/09/27 ساعت 09:50
موج دوم بارش‌های شدید در نیمه جنوبی کشور

موج دوم بارش‌های شدید در نیمه جنوبی کشور

سازمان هواشناسی اعلام کرد موج دوم بارش‌های شدید و سیلابی از امروز بخش‌های جنوبی کشور را درگیر می‌کند. ارتفاعات در معرض خطر رانش و سیلاب هستند و کوهنوردان باید از تردد در این مناطق خودداری کنند.

نورنیوز-گروه اجتماعی : رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا ضمن اشاره به صدور هشدار قرمز نسبت به وقوع سیلاب گسترده، از تداوم بارش برف و کولاک در نیمه جنوبی و خطر بهمن و سرمازدگی شدید در بیشتر مناطق کوهستانی کشور طی روزهای پنجشنبه و جمعه (۲۷ و ۲۸ آذرماه) خبر داد.

صادق ضیاییان، با اشاره به تداوم فعالیت سامانه‌های بارشی در کشور، اظهار کرد: بر اساس پیش‌بینی‌ها، طی دو روز پنجشنبه و جمعه (۲۷ و ۲۸ آذرماه) اکثر مناطق کوهستانی کشور با مخاطره وقوع بهمن و سرمازدگی روبروست.

وی با اشاره به صدور هشدار قرمز برای نیمه جنوبی کشور گفت: در ارتفاعات نیمه جنوبی کشور وقوع سیلاب گسترده و تداوم بارش برف و کولاک دور از انتظار نیست.

ضیاییان درباره وضعیت جوی روز پنجشنبه توضیح داد: در این روز، تداوم فعالیت موج بارشی در ارتفاعات و دامنه‌های زاگرس به‌ویژه زاگرس مرکزی، ارتفاعات و دامنه‌های البرز، ارتفاعات مرکزی کشور و ارتفاعات شمال شرق پیش‌بینی می‌شود که این شرایط با ابرناکی، مه‌آلودگی هوا و کاهش دید، بارش برف و کولاک، وزش باد شدید و در برخی مناطق احتمال رعدوبرق همراه خواهد بود.

ضیاییان با اشاره به ورود موج دوم سامانه بارشی گفت: از عصر پنجشنبه و طی روز جمعه، موج دوم بارش‌های شدید و سیل‌آسا به‌طور گسترده نیمه جنوبی کشور را دربر خواهد گرفت. در مناطق پایین‌دست، رگبار و رعدوبرق شدید، بارش تگرگ، جاری شدن سیلاب و روان‌آب، طغیان رودخانه‌ها و وقوع رانش و لغزش زمین دور از انتظار نیست. در مناطق بالادست نیز بارش برف، کولاک و احتمال وقوع بهمن پیش‌بینی می‌شود.

افزایش خطر بهمن به‌دلیل برف تازه و نقاب‌های برفی

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا با اشاره به بارش‌های اخیر گفت: با توجه به بارش گسترده برف در روزهای گذشته و وجود برف تازه، احتمال وقوع بهمن در مسیرهای مستعد وجود دارد. بر همین اساس توصیه می‌شود از تردد در این مسیرها به‌طور جدی اجتناب شود.

وی افزود: در مناطق همراه با بارش برف، وقوع کولاک با کاهش شدید دید که می‌تواند منجر به انحراف از مسیر شود و همچنین تشدید سوزباد با مخاطره سرمازدگی شدید نیز دور از انتظار نیست. با توجه به بارش گسترده برف و شکل‌گیری نقاب‌های برفی در خط‌الرأس‌ها و مناطق مستعد، احتمال شکستن این نقاب‌ها، ریزش برف و وقوع بهمن وجود دارد.

ضیاییان ادامه داد: استقرار هوای سرد در بیشتر مناطق کوهستانی کشور و وقوع دماهای زیر صفر در تلفیق با وزش باد، موجب تشدید سوزباد و خطر سرمازدگی شدید همراه است.

وضعیت ارتفاعات شمال تهران

وی درباره وضعیت ارتفاعات شمال تهران نیز گفت: پنجشنبه آسمان ابری همراه با وزش باد و در بعضی ساعات بارش برف، کولاک و افزایش سرعت باد پیش‌بینی می‌شود. جمعه وضعیت هوا نیمه‌ابری تا ابری خواهد بود و در قله‌ها و خط‌الرأس‌های مرتفع افزایش سرعت باد رخ می‌دهد؛ همچنین احتمال بارش پراکنده وجود دارد.

توصیه به اجتناب از فعالیت‌های کوهستانی

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا در پایان تأکید کرد: با توجه به نامساعد بودن شرایط جوی در اغلب مناطق کوهستانی کشور و فراهم بودن شرایط برای وقوع انواع مخاطرات جوی و احتمال تلفات جانی، توصیه می‌شود از انجام تمام فعالیت‌های مرتبط با کوهستان از جمله کوهنوردی، دره‌نوردی، پروازهای تفریحی و فعالیت‌های مشابه به‌طور کامل اجتناب شود.


ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
رسانه آمریکایی سقوط اف35 در ایران را تایید کرد
اهداف جدید ترامپ علیه ایران از زبان لوکاشنکو
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/حمله به سه نقطه تهران/حمله به دانشگاه شهیدبهشتی
آخرین آمار شهدای کودک و نوجوان در حملات آمریکا
واکنش مسعود پزشکیان به ادعاهای اخیر ترامپ
اختصاصی/آخرین جزییات مربوط به وضعیت خلبان جنگنده ساقط شده در ایران
5 عامل مرتبط با موساد در آذربایجان غربی به دام افتادند
واکنش مشاور سابق اوباما به ادعای آکسیوس برای توجیه حمله به پل کرج
تجهیزات و اردوگاه نظامیان دشمن در اردن، کویت و بحرین هدف قرار گرفت
آغاز موج 92 عملیات وعده صادق 4/ سیستم‌های راداری و تجهیزات شناوری آمریکا هدف قرار گرفت
یک سوخت‌رسان آمریکایی دیگر دچار حادثه شد
نورویدیو | چرایی ایراد یک سخنرانی با حاصل جمع صفر
مدیرعامل بنادر: عملیات خروج کالاها به‌صورت شبانه‌روزی و بی‌وقفه در حال انجام است
تماس 138 هزار نفر با سامانه 4030 در شرایط جنگ
اعلام آخرین وضعیت ادارات تهران از فردا؛ پرداختی دورکاران تغییر می‌کند؟
وداع اروند با فرزند خروشانش؛ حماسه‌ای از جنس دریا و غیرت آبادان
جزییات اجرای طرح ترافیک تهران در روزهای 15 و 16 فروردین اعلام شد
قدرت بالنده ایران ماشین جنگی آمریکا را متوقف کرد
صنعت پتروشیمی در یکی از درخشان‌ترین دوره‌های خود
بقائی: خراب‌کردن پل‌های بزرگ، خرابکاران را بزرگ نمی‌کند
وزارت اقتصاد: تسهیلات ویژه گمرکی در شرایط اضطرار ادامه دارد
اسکان بیش از 5 هزار آسیب دیده از جنگ در 32 هتل تهران
موج 92 عملیات وعده صادق 4 /سیستم‌های راداری و تجهیزات شناوری دشمن هدف قرار گرفت
عصبانیت ترامپ از عملکرد وزیران کار و بازرگانی خود
بازداشت 28 تروریست تکفیری در جنوب شرق ایران
مشاور و دستیار رهبری به پویش جانفدا پیوست
تلاش شخصیت‌های اپوزیسیون رژیم صهیونیستی برای ممانعت از مداخله ترامپ در انتخابات این رژیم
آموزش‌های غیرحضوری تمامی دانش‌آموزان تا 31 فروردین
فرمانده نزاجا: سربازان شما را به ماقبل حجر می‌فرستیم
رئیس انستیتو پاستور: باوجود آسیب‌های جدی، تولید متوقف نشده است
انفجار در حیفا به دنبال حمله موشکی ایران
انهدام یک موشک کروز پیشرفته پنهان کار سرجنگی 1000 پوندی در آسمان زنجان
زلزله بی‌سابقه در پنتاگون؛ پشت پرده اخراجهای زنجیره ای ژنرالهای 4 ستاره
شاخص‌های ارزیابی عملکرد مدیران دستگاه‌ها در ایام جنگ ابلاغ شد
اخلال در زنجیره تامین آلومینیوم آمریکا با حمله ایران تایید شد
هشدار ایران به آمریکا درباره زیرساخت‌ها
در 24 ساعت گذشته کدام مناطق غیرنظامی هدف حملات دشمن قرار گرفت؟
مرحله جدید توزیع کالابرگ از فردا آغاز می‌شود
فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا از خانواده کارکنان نیروهای مسلح تقدیر کرد
واشنگتن در حال اخراج ژانرال‌های آمریکایی
مدودف: کارزار آمریکا علیه ایران اختلافات عمیق درون ناتو را تشدید کرده است
اعلام تقویم آزمون‌های سال جدید
انتشار تصاویر هواپیمای منهدم شده آمریکا در عربستان
مشاور پیشین پنتاگون: آمریکا برای عملیات زمینی در ایران آماده نیست
آمریکا تحویل 400 موشک تاماهاوک به ژاپن را به تأخیر انداخت
شورای امنیت رای‌گیری درباره تنگه هرمز را به تاخیر انداخت
واکنش دبیرکل سازمان جهانی بهداشت به حمله به «انستیتو پاستور»
اختلال یا قطع خدمات وب آمازون در بحرین پس از حمله ایران
تفیض اختیار ساعت کاری کارمندان به رؤسای دستگاه‌ها و استانداران
افزایش قیمت نفت؛ بازار پر نوسان طلای سیاه