×
اجتماعی
شناسه خبر : 263461
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/09/26 ساعت 21:29
توضیحات آتیه‌سازان حافظ درباره بیمه تکمیلی بازنشستگان

علت تأخیر ۷ماهه تأمین اجتماعی در پرداخت حق بیمه اعلام شد:

توضیحات آتیه‌سازان حافظ درباره بیمه تکمیلی بازنشستگان

در پی انتشار گزارشی با عنوان «آتیه‌ای که گرو گذاشته شد؛ چه کسی پشت بحران بیمه بازنشستگان ایستاده است» و طرح انتقادهایی درباره عملکرد شرکت آتیه‌سازان حافظ، این شرکت با صدور توضیحاتی، دلایل بروز مشکلات در بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین اجتماعی را تشریح کرد.

نورنیور-گروه اجتماعی: آتیه‌سازان حافظ با تأیید بروز تأخیر در پرداخت بخشی از هزینه‌های درمانی بازنشستگان اعلام کرد: این تأخیر ناشی از عدم ایفای به‌موقع تعهدات مالی سازمان تأمین اجتماعی و تأخیر بیش از ۷ ماهه در پرداخت حق بیمه بوده که منجر به انباشت بدهی‌ها شده است. با این حال، به گفته این شرکت، خدمات درمانی بازنشستگان حتی برای لحظه‌ای متوقف نشده و شبکه شعب، نمایندگی‌ها و مراکز درمانی طرف قرارداد همچنان فعال بوده‌اند.
این شرکت با تأکید بر «جایگاه ارزشمند بازنشستگان» اعلام کرد: در قرارداد قبلی، علی‌رغم عدم پرداخت حق بیمه از ابتدای سال توسط سازمان تأمین اجتماعی، بیش از ۷۵ درصد خدمات درمانی در مراکز طرف قرارداد به بازنشستگان و مستمری‌بگیران ارائه شده است؛ در حالی که مطابق قرارداد، امکان تعلیق خدمات پس از ۱۰ روز تأخیر در پرداخت وجود داشته، اما مسئولیت اجتماعی مانع از انجام چنین اقدامی شده است.
آتیه‌سازان حافظ همچنین درباره نحوه انتخاب بیمه‌گر توضیح داد: انتخاب شرکت بیمه‌گر از طریق فراخوان عمومی توسط کانون عالی بازنشستگان تأمین اجتماعی و پس از بررسی پیشنهادها و مذاکرات متعدد در حضور نهادهای نظارتی انجام شده و این شرکت نقشی در محدودسازی حق انتخاب بازنشستگان نداشته است. به گفته این شرکت، در شرایطی که به‌دلیل پیچیدگی و سودآوری پایین، بسیاری از شرکت‌های بیمه‌ای تمایلی به حضور در این طرح نداشتند، آتیه‌سازان حافظ با رویکرد مسئولیت اجتماعی وارد همکاری شد.
در بخش دیگری از این توضیحات، افزایش حق بیمه تکمیلی امری فراگیر در صنعت بیمه کشور و متأثر از رشد هزینه‌های درمان، تورم و افزایش تعرفه‌های پزشکی عنوان شده است. آتیه‌سازان حافظ اعلام کرد در قرارداد جدید، میزان پوشش هزینه‌های درمان بین ۲۰ تا ۳۳ درصد افزایش یافته و با وجود رشد تعرفه‌های پزشکی در سال ۱۴۰۵، حق بیمه افزایش حداقلی داشته است.
این شرکت درباره کیفیت خدمات درمانی نیز با اشاره به همکاری با شبکه گسترده‌ای از بیمارستان‌ها و مراکز تشخیصی در سراسر کشور اعلام کرد: بیش از ۷۵ درصد بازنشستگان برای دریافت خدمات به مراکز طرف قرارداد مراجعه کرده‌اند که نشان‌دهنده سطح قابل قبول خدمت‌رسانی است، هرچند اختلالات مقطعی به‌طور مستمر در حال پیگیری و اصلاح است.
آتیه‌سازان حافظ همچنین تأکید کرد که صرفاً در حوزه بیمه تکمیلی درمان فعالیت دارد و بیمه عمر و پرداخت‌های پس از فوت بازنشستگان بر عهده شرکت بیمه‌گر دیگری است و مشکلات احتمالی در آن حوزه ارتباطی با این شرکت ندارد.
در پایان، این شرکت بحران بیمه بازنشستگان را مسئله‌ای ساختاری و چندوجهی دانست که ریشه در ناترازی مالی صندوق‌ها، بدهی‌های انباشته و افزایش هزینه‌های درمان دارد و تأکید کرد: تقلیل این بحران به عملکرد یک شرکت بیمه‌ای، کمکی به حل مشکل نخواهد کرد. آتیه‌سازان حافظ ضمن اعلام آمادگی برای گفت‌وگوی شفاف و همکاری با نهادهای مسئول، بر لزوم اصلاح فرآیندها برای بهبود وضعیت بیمه تکمیلی بازنشستگان تأکید کرد.


اخبار مرتبط
مهلت ثبت نام بازنشستگان برای انصراف از بیمه تکمیلی اعلام شد
دوشنبه 1404/10/01 ساعت 15:32
مهلت ثبت نام بازنشستگان برای انصراف از بیمه تکمیلی اعلام شد
رییس کانون کارگران بازنشسته تهران از تعیین نهایی بسته‌های بیمه تکمیلی بازنشستگان خبر داد و گفت: بر اساس قرارداد منعقدشده با شرکت آتیه‌سازان حافظ، هزینه بسته اول بیمه تکمیلی 720 هزار تومان و بسته دوم یک میلیون و 250 هزار تومان تعیین شده است.
اساسنامه صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر تایید شد
دوشنبه 1404/10/01 ساعت 13:53
سخنگوی شورای نگهبان:
اساسنامه صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر تایید شد
سخنگوی شورای نگهبان از تایید اساسنامه صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر خبر داد.
ورود جدی وزیر کار به موضوع تأخیر7ماهه در پرداخت هزینه‌های بیمه تکمیلی بازنشستگان
جمعه 1404/09/28 ساعت 13:24
رئیس کانون عالی کارگران بازنشسته تأمین اجتماعی خواستار شد:
ورود جدی وزیر کار به موضوع تأخیر7ماهه در پرداخت هزینه‌های بیمه تکمیلی بازنشستگان
رئیس کانون عالی کارگران بازنشسته تأمین اجتماعی، از وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خواستار ورود جدی این وزارتخانه به موضوع تأخیر هفت‌ماهه در پرداخت هزینه‌های بیمه تکمیلی بازنشستگان شد.
زمان پرداخت حقوق آذرماه بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی اعلام شد
جمعه 1404/09/28 ساعت 13:11
زمان پرداخت حقوق آذرماه بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی اعلام شد
پرداخت حقوق آذرماه بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی از روز شنبه 29 آذرماه آغاز می‌شود.
آغاز  ثبت‌نام و تغییرات بیمه تکمیلی بازنشستگان + هزینه‌ها و زمان پرداخت حق بیمه
چهارشنبه 1404/09/12 ساعت 15:18
بازنشستگان بخوانند:
آغاز ثبت‌نام و تغییرات بیمه تکمیلی بازنشستگان + هزینه‌ها و زمان پرداخت حق بیمه
بازنشستگان تأمین اجتماعی تا پایان بهمن‌ماه فرصت دارند با مراجعه به کانون‌های بازنشستگی برای ثبت‌نام، حذف یا اضافه افراد تحت تکفل و تغییر طرح بیمه درمان تکمیلی خود اقدام کنند.
سازمان بازرسی کل کشور: مشکل بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی حل شد
یکشنبه 1404/09/09 ساعت 15:57
سازمان بازرسی کل کشور: مشکل بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی حل شد
با ورود فوری سازمان بازرسی کل کشور و صدور نامه الزام‌آور به سازمان تأمین اجتماعی، مشکل تمدید بیمه تکمیلی بازنشستگان برطرف شد. طبق اعلام کانون بازنشستگان، قرارداد جدید از اول آذر اجرا می‌شود و بازنشستگان امسال با دو بسته بیمه‌ای جدید روبه‌رو هستند.
قرارداد بیمه تکمیلی درمان بازنشستگان تامین اجتماعی قطعی شد/جزییات کامل و بسته های پیشنهادی
شنبه 1404/09/08 ساعت 16:03
بازنشستگان بخوانند:
قرارداد بیمه تکمیلی درمان بازنشستگان تامین اجتماعی قطعی شد/جزییات کامل و بسته های پیشنهادی
در جلسه سالاری مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با کانون عالی بازنشستگان، سرانه بیمه تکمیلی درمان بازنشستگان برای سال 1404-1405 تعیین و مبلغ آن 720 هزار تومان اعلام شد.
نظرات

آخرین اخبار
پرش نفت برنت از مرز 112 دلار؛ واکنش سریع بازار به تحولات جدید
وضع عوارض روی تنگه‌ها یکی پس از دیگری از باب‌المندب تا مالاکا
بازگشت تدریجی پروازها به آسمان ایران؛ کدام فرودگاه‌ها فعال شدند؟
نورنما | آقای مهربانی ها تولدتان مبارک
پرداخت ودیعه مسکن به مالکان منازل آسیب دیده کی آغاز می شود؟
زمان برگزاری کنکور اعلام شد
آمار جان ‌فدایان ایران به 31 میلیون نفر رسید
سایت آفریقایی گزارش داد: بالا رفتن احتمال حضور ایران در جام جهانی
صدور حکم حبس ابد برای 5 نفر در بحرین به اتهام همکاری با ایران
ابلاغ میزان افزایش دستمزد روزانه مبنای کسر حق‌بیمه از ابتدای سال 1405
مرهم کاپیتان بر تن سوخته هوادار کوچک؛ پیراهن عالیشاه به میناب رسید
نتانیاهو خطاب به ترامپ: آتش‌بس لبنان در آستانه فروپاشی است!
سرعت وزش باد در تهران به 90 کیلومتر بر ساعت رسید
مهلت ثبت‌نام بیمه بیکاری به 90 روز افزایش یافت
قتل عام در نیجریه؛ داعش مسئولیت حمله را به عهده گرفت
صادرات آرامکو ماه آینده متوقف می شود
سخنگوی ارتش: ارتش جنگ را تمام‌شده نمی‌داند/بانک اهدافمان بروز شده است
تنش بین اوکراین و رژیم اسرائیل بر سر «غلات دزدیده‌شده»
«میناب 168»؛ نام کاروان ایران در جام‌جهانی شد
خروج رسمی امارات از «اوپک» و «اوپک‌پلاس»
تداوم حملات پهپادی و بمباران اسرائیل به شهرک‌های جنوبی لبنان
شوک ژئوپلیتیک، نبض بازارهای جهانی را به لرزه انداخت
آغاز بلیت‌فروشی دیدارهای ایران در جام‌جهانی 2026؛ قیمت‌ها اعلام شد
رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ، وارد ایران شد
تاکر کارلسون: ایران یکی از آزادترین کشورهای منطقه است
حمایت ویژه از کودکان کار در روزهای جنگ
تحلیل جفری ساکس از پیامدهای ادامه جنگ علیه ایران
هشدار اتحادیه اروپا درباره تبعات اختلال در کشتیرانی جهانی
محدودیت ال ان جی آمریکا در جایگزینی عرضه از دست رفته قطر
اثر معکوس سقف‌گذاری قیمت سوخت در آلمان
وزیر ارتباطات: اینترنت باکیفیت حق مردم است
بازار بورس چه زمانی بازگشایی می‌شود؟
ورود رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ از مرز آستارا به ایران
پاسخگویی سامانه 4030 به بیش از 214 هزار تماس مشاوره‌ای تا هفتم اردیبهشت 1405
دولت افزایش اعتبار کالابرگ را در دستور کار دارد
هند از ادامه مذاکرات با ایران و آمریکا درباره بندر چابهار خبر داد
بیانیه حماس درباره تخریب واحدهای مسکونی در قدس
تغییر قانون کارت زرد در دو مرحله
انرژی پاک چگونه به سلاح برتری اقتصادی کشورها بدل شد
قلعه‌نویی: ایران شاید ابرقدرت نباشد، اما ابرملت جهان است
نخست‌وزیر مکلف عراق اولویت‌های دولتش را اعلام کرد
ماجرای حشرات ریز چیتگر چیست؟
قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه 8 اردیبهشت 1405 +رشد 10 میلیون تومانی سکه
انهدام پایگاه جاسوسی در پایتخت
روند ابتلا به آنفلوآنزا در هفته پنجم سال کاهشی شد
تابستان زودرس و سدهای خالی؛ زنگ خطر آب به صدا درآمد
جنجال بزرگ در فوتبال ایتالیا؛ سقوط اینتر در راه است؟
چگونه با گوش دادن به موسیقی اضطراب را کنترل کنیم؟
قیمت دلار و سایر ارزها امروز سه شنبه 8 اردبهشت 1405 / دلار 5 هزار تومان رشد کرد
چین: آمریکا عامل وضعیت کنونی تنگه هرمز است