×
اجتماعی
شناسه خبر : 263301
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/09/26 ساعت 10:58
کاهش تلفات تصادفات اولویت اصلی طرح ترافیکی زمستانی 1403 است

سردار رادان:

کاهش تلفات تصادفات اولویت اصلی طرح ترافیکی زمستانی 1403 است

فرمانده انتظامی کل کشور با اشاره به آغاز رزمایش طرح ترافیکی زمستانی 1403، گفت: با حضور بیش از 91 هزار نفر از نیروهای پلیس، امدادی و خدماتی و با رویکردی هوشمندانه، تلاش می‌شود ضمن افزایش ایمنی جاده‌ها و مدیریت ترددها، آمار جان‌باختگان حوادث رانندگی در کشور به حداقل ممکن برسد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: سردار احمدرضا رادان امروز در مراسم آغاز رزمایش طرح ترافیکی زمستانی ۱۴۰۴ با تبریک روز حمل و نقل به فعالان عرصه حمل و نقل کشور، گفت: از امروز با حضور بیش از ۹۱ هزار نفر از نیروهای امدادی شامل امدادگران سازمان امداد و نجات، اورژانس کشور، امداد خودروها، راهداران، آتش‌نشانان و همکاران پرتلاش پلیس راه و راهور سراسر کشور طرح زمستانی آغاز خواهد شد.

وی بیان کرد: در حال حاضر هشت دستگاه و ۹۱ هزار نفر نیرو مسئولیت دارند تا در زمستان سال ۱۴۰۴ با ارائه خدمات بیشتر، بهتر و هوشمندانه، تلفات ناشی از تصادفات رانندگی را به حداقل ممکن برسانند. این هدف مهم، آن چیزی است که مقام معظم رهبری و فرمانده کل قوا از همه ما خواسته‌اند؛ یعنی کاهش چشمگیر تلفات تصادفات. تحقق این ابلاغ و فرمان جز با تلاشی مضاعف، همتی سترگ و بلند، خدمتی عاشقانه و صادقانه به مردم عزیزمان ممکن نخواهد بود.

رادان ادامه داد: خدمت صادقانه و عاشقانه این جمعیت ۹۱ هزار نفری با حضور پررنگ، در جهت آرامش و آسایش مردم عزیزمان در سفرها و ترددهای جاده‌ای، حتماً موفق خواهد بود. البته لازم است دولت نیز در زمینه حمایت و کمک به این دستگاه‌ها، بیش از گذشته اهتمام ورزد.

فرمانده کل انتظامی فراجا گفت: طبیعی است که هر چه بیمارستان‌های پذیرش‌کننده مصدومان ناشی از تصادفات مجهزتر شوند، حمل‌ونقل هوایی و زمینی در اورژانس و هلال‌احمر توسعه یافته و امکانات بیشتری داشته باشند و واحدهای درمانی در بیمارستان‌ها افزایش یافته و به تجهیزات کامل‌تری مجهز شوند، تأثیر مثبت بیشتری در کاهش تلفات خواهیم داشت.

رادان اظهار کرد: همچنین، همه این دستگاه‌ها باید در کنار تلاش برای ایجاد بستری هوشمند مبتنی بر سامانه‌های الکترونیکی و استفاده از هوش مصنوعی، با همکاری دستگاه‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان، زمینه‌ای برای آینده‌ای بهتر و پیشگیری مؤثر فراهم کنند. برای این منظور، باید دسترسی‌های لازم فراهم شود تا بتوانیم این مهم را به انجام برسانیم.

وی با بیان اینکه اگر شعار جوانی جمعیت وجود دارد و فرزندآوری موضوع مهمی برای کشور است، بخشی از آن در حوزه کنترل تصادفات و کاهش تلفات ناشی از آن محقق خواهد شد، تأکید کرد: متأسفانه سال‌هاست که نزدیک به ۲۰ هزار نفر از هموطنان‌مان در حوادث رانندگی، چه درون‌شهری و چه برون‌شهری، جان خود را از دست داده‌اند. این عدد بسیار بزرگ است و نه در شأن مردم عزیز ماست و نه در شأن نظام جمهوری اسلامی ایران.

فرمانده انتظامی کل کشور تصریح کرد: اگر این ۲۰ هزار نفر به جای فوت، به جمعیت کشور افزوده می‌شدند، چه تأثیر بزرگی در رشد جمعیت کشور داشتیم. متأسفانه به جای اینکه راهی برای زندگی باشند، جان خود را از دست داده‌اند که این مسئله بسیار تأسف‌بار است و باید با تلاش و همکاری همه دستگاه‌ها، این تلفات به حداقل برسد.

رادان با تأکید بر اهمیت کنترل حوادث رانندگی در کشور، آن را موضوعی چندوجهی دانست که نیازمند توجه ویژه و اقدامات گسترده است.

وی با اشاره به ضرورت افزایش ایمنی جاده‌ها، حذف نقاط حادثه‌خیز و پرخطر و تقویت ناوگان‌های امدادی و انتظامی در هشت سازمان مرتبط، این اقدامات را امری اجتناب‌ناپذیر دانست و از دولت و شخص رئیس‌جمهور به‌خاطر تلاش‌های ویژه در این حوزه قدردانی کرد و خواستار تشکیل حوزه‌های تخصصی برای پیشبرد این موضوع شد.

رادان اعلام کرد که با پیشنهاد پلیس راهنمایی و رانندگی، دولت موافقت کرده است تا از ظرفیت بخش خصوصی برای تجهیز هوشمند ناوگان‌ها در شهرها و جاده‌ها استفاده شود و درخواست کرد که مراحل واگذاری و تعیین سهم بخش خصوصی تسریع شود.

فرمانده انتظامی کل کشور همچنین به اهمیت استفاده از خودروهای متصل در ناوگان حمل و نقل عمومی و خصوصی اشاره کرد و آن را ضرورتی اجتناب‌ناپذیر در مدیریت تردد و پیمایش‌های شهری و برون‌شهری دانست.

 وی خاطرنشان کرد که هشت سازمان مذکور نه تنها در طرح‌های زمستانی بلکه در تمامی طرح‌های فصلی و مناسبت‌های مهم مانند اربعین، نوروز و تعطیلات تابستانی با همکاری مستمر، خدمات چشمگیری ارائه داده‌اند که موجب کاهش چشمگیر حوادث رانندگی شده است.

سردار رادان از مردم به ویژه رانندگان حمل و نقل عمومی و وسایل نقلیه شخصی خواست تا بیش از پیش به قوانین راهنمایی و رانندگی پایبند باشند و با همکاری با نیروهای پلیس که شامل ۹۰ هزار نفر از مردان و زنان مجاهد در این حوزه هستند، زمینه کاهش تصادفات و حوادث را فراهم کنند.

 وی با اشاره به اینکه حدود ۱۰ درصد از رانندگان متخلف، عامل اصلی بیشترین تصادفات هستند، تاکید کرد که پلیس باید این گروه را از رانندگان قانونمند جدا کرده و با سخت‌گیری قانونی اما عادلانه، امنیت جاده‌ها را تأمین کند.

فرمانده فراجا در پایان اظهار کرد: سخت‌گیری‌ها نه برای سخت‌گیری به افراد، بلکه برای حفظ جان رانندگان و سایر شهروندان است و این موضوع باید به عنوان اولویت اصلی همه دست‌اندرکاران در حوزه 


نظرات

آخرین اخبار
سینماهای کشور در «روز ملی جمعیت» برای عیالوارها رایگان شد
فردا؛ خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده جنگ تحمیلی در احمدآباد مستوفی
سناریوی ساختگی در جاده چالوس؛چاقوی سوءظن بر قلب نوعروس
عراق: استفاده از خاک خود علیه امنیت منطقه را برنمی‌تابیم
حزب‌الله: هیچ گروهی در دولت نمی‌تواند تصمیم‌گیری ملی را به انحصار خود درآورد
گزارش اتلتیک از احتمال ممنوعیت پرچم پیش از انقلاب ایران در جام جهانی
آیا علیرضا بیرانوند محروم میشود؟
هادی چوپان با مربی مطرح جهانی در مسیر مسترالمپیا 2026
جزئیات قرار گرفتن وضعیت هوای تهران در شرایط خطرناک
خبرهای جدید معاون اول رئیس جمهور از تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی
سه گزینه دشوار ترامپ در قبال ایران چیست؟
پزشکیان در دیدار با زاکانی بر ضرورت بازسازی مناطق آسیب‌دیده تاکید کرد
کیفیت هوای تهران در وضعیت قرمز؛ پایتخت در محاصره گرد و خاک
چین ادعای فایننشال تایمز درباره پوتین را رد کرد
باران و کولاک در راه تهران ؛ از سفرهای غیرضروری بپرهیزید
تعویق حمله آمریکا به ایران؛ فریب یا واقعیت؟
ردپای 100 میلیارد دلاری اسرائیل در لیگ برتر انگلیس!
اشتباه محاسباتی در هاوانا؟ هشدار تحلیلگران درباره ماجراجویی نظامی آمریکا
سقوط قیمت تخم‌مرغ؛ جهش قیمت مرغ
سقف خسارت بیمه مسکن 30 درصد افزایش یافت
کاهش مصرف برق 17 درصدی با همکاری مردم
سرنوشت نامعلوم دوومیدانی‌کاران بازداشتی ایران در کره جنوبی
وزارت اطلاعات: 19 تروریست تکفیری دستگیر شدند+فیلم
قیمت سکه پارسیان امروز سه شنبه 29 اردیبهشت 1405 +جدول
ایران تا 1430 سالخورده‌ترین کشور جهان می‌شود
ذخایر استراتژیک نفت خام آمریکا در سراشیبی تاریخی
اکرمی‌نیا: مردم با حضورشان، دشمن را ناکام کردند
ترامپ و سه مانع اصلی رشد اقتصادی آمریکا
شاخص بورس سبزپوش شد
سقوط آزاد نرخ باروری در ایران/کاهش جمعیت فقط درد اقتصاد نیست
حاجی‌بابایی: بخشی از گرانی‌ها هیچ ربطی به جنگ ندارد
ثبات قیمت در بازار برنج/از ایرانیِ 470 هزار تومانی تا هندیِ 195 هزار تومانی
امتحانات مدارس البرز مجازی شد
رحمانی فضلی: چین وارد تقابل مستقیم با ایران نمی‌شود
شهادت رزمنده بروجنی حین خنثی‌سازی بمب عمل نکرده در تهران
وام 500 میلیونی خرید کالا ربطی به وام ازدواج ندارد
رئیس‌جمهور: شهدای پتروشیمی در راه خدمت و پیشرفت ماندگار شدند
شمارش معکوس برای محدودیت برقی پرمصرف‌ها
چطور با یک کد پیامکی بدهکارِ میلیاردها تومان وام دیگران می‌شویم؟
بیماری خاموشی که چشم‌ها آن را فاش می‌کنند
جهان به نقطه بحرانی انرژی رسید
دستان «مادر» دوباره جان گرفت
چرا معرفی نمایندگان فوتبال ایران به آسیا به کلاف سردرگم تبدیل شد؟
10 کشته و مفقود در پی باران‌های سیل‌آسا در 8 استان چین
پایان رایگان بودن عمومی مترو و اتوبوس در تهران/چه کسانی بلیت مجانی می‌گیرند؟
فرصت دوباره برای ثبت‌نام ایران‌خودرو + نوع خودروها و لینک ثبت نام
نحوه برگزاری امتحانات پایان سال ابتدایی‌ها اعلام شد
پیش‌بینی وزیر دفاع پاکستان: جنگ دوباره آغاز نخواهد شد
سقوط قیمت نفت پس از سیگنال‌های دیپلماتیک کاخ سفید
قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه 29 اردیبهشت 1405 +جدول قیمت ها