×
اقتصادی
شناسه خبر : 263088
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/09/25 ساعت 10:25
آغاز دور جدید عرضه خودروهای وارداتی +جزییات وکالتی کردن حساب

آغاز دور جدید عرضه خودروهای وارداتی +جزییات وکالتی کردن حساب

سامانه تخصیص خودروهای وارداتی از امروز 25 آذر با عرضه چهار مدل خودروی خارجی آغاز شد و متقاضیان تا 30 آذرماه فرصت دارند اقدام کنند.

نورنیوز-گروه اقتصادی: متقاضیان از امروز می‌توانند یکی از حساب های خود را نزد شعب بانک های واجد شرایط اعلامی در سامانه، به نام سامانه یکپارچه عرضه خودروهای وارداتی وکالتی و مبلغ ۵۰۰ میلیون تومان مسدود کنند.

متقاضیانی که با عناوینی غیر از عنوان مذکور اقدام به وکالتی کردن حساب می کنند، امکان ثبت نام نخواهند داشت و سامانه هیچگونه مسئولیتی در خصوص موضوع مذکور ندارد.

شایان ذکر است پس از وکالتی کردن حساب (۲۴ ساعت پس از ثبت درخواست در بانک مربوطه) لغایت روز سه شنبه دوم دی ماه امکان ورود به سامانه و انتخاب دو اولویت برای متقاضیان به نشانی salecars.ir فراهم خواهد شد.

وارداتی

مشخصات خودرو های عرضه شده در سامانه یکپارچه

همه قیمت‌های مندرج در جدول، قیمت در مبادی ورودی کشور بوده و هزینه‌های بعد از ترخیص شامل بیمه شخص ثالث، شماره‌گذاری، مالیات بر ارزش افزوده، عوارض قانونی، اسقاط خودروی فرسوده، کرایه حمل و… به قیمت‌های مذکور اضافه می‌شود.

شرکت‌های عرضه‌کننده موظفند در همه فروش‌ها، ضوابط و روش‌های ذیل ماده ۴ آیین‌نامه اجرایی قانون حمایت از مصرف‌کنندگان خودرو را رعایت کرده و بر اساس برنامه‌ریزی‌ها و اقدامات انجام‌شده جهت ترخیص خودروها، نسبت به انعقاد قرارداد با خریداران اقدام نمایند.

مفاد قراردادهای منعقده باید کاملاً منطبق با آیین نامه اجرایی قانون حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان خودرو و سایر دستورالعمل های قانونی مرتبط بوده و هرگونه درج بند خارج از چارچوب یا اخذ وجه اضافه یا تعهد تحویل خارج از مهلت قانونی، موجب مسئولیت حقوقی و قانونی شرکت عرضه‌کننده است.

متقاضیان باید پیش از هرگونه پرداخت وجه یا امضای قرارداد، تمامی اطلاعیه‌ها، شرایط عمومی و اختصاصی و سایر اسناد مرتبط را کامل مطالعه کنند. پرداخت وجه یا امضای قرارداد، به منزله قبول کامل شرایط است و ادعای عدم آگاهی پذیرفته نخواهد بود.

این اطلاعیه مطابق با مجوز شماره ۶۷۷۷۵۸۹ و ۶۷۹۱۳۰۴ و ۶۷۸۳۹۸۴ و ۶۷۷۸۱۰۳ وزارت صنعت، معدن و تجارت تدوین شده است.

کاربرانی که نسبت به وکالتی‌سازی حساب بانکی خود اقدام کرده اند، می‌توانند صرفاً با شماره تلفن همراه ثبت‌شده در پایگاه اطلاعاتی بانک، به سامانه ورود نمایند، لازم به توضیح است که به‌منظور حفظ یکپارچگی اطلاعات و جلوگیری از بروز مغایرت و تخلف، امکان ورود با شماره تلفن همراهی خارج از اطلاعات دریافتی از بانک وجود نخواهد داشت.

چنانچه متقاضی به شماره همراه ثبت‌شده در بانک دسترسی نداشته و یا تمایل به ورود به سامانه با شماره همراه دیگری که به نام ایشان است دارد، ضروری است ابتدا به شعب بانک عامل مراجعه کرده و نسبت به اصلاح یا به‌روزرسانی اطلاعات تماس خود اقدام فرماید، بدیهی است بانک پس از ثبت تغییرات، اطلاعات جدید را در بازه زمانی تقریبی ۲۴ ساعت به سامانه ارسال خواهد کرد و سامانه هیچگونه مسئولیتی در خصوص ثبت اطلاعات نادرست توسط متقاضیان در بانک ندارد.


نظرات

آخرین اخبار
قیمت گوشت قرمز امروز 29 بهمن 1404 + جدول
پیش بینی وضعیت آب و هوا گیلان فردا پنجشنبه 30 بهمن 1404
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 29 بهمن 1404+ جدول
ریزش بیش از 40 هزار واحدی شاخص بورس
زلنسکی رئیس جمهور بلاروس را تحریم کرد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهارشنبه 29 بهمن 1404+ جدول
سخنگوی دولت: نرخ ارز دارو ثابت ماند
121 هزار و 581 داوطلب در انتخابات شوراهای روستا ثبت‌نام کردند
میدری: مبلغ کالابرگ با تورم افزایش می‌یابد
چه کسانی نباید روزه بگیرند؟
اجرای سهمیه سوخت به کارت بانکی مالکان خودرو از سال آینده
کنکور 1405 طبق قوانین قبلی برگزار می شود
افزایش چشمگیر یارانه آرد و نان در بودجه سال آینده
قدرت هوایی ایران با هم‌افزایی جنگنده و پهپاد افزایش می‌یابد
رزمایش دریایی ایران و روسیه فردا آغاز می‌شود
اجرای طرح موقت مقابله با سارقان خشن در کشور
رایزنی نخست‌وزیر انگلیس و ترامپ درباره مذاکرات ایران
آخرین وضعیت ترافیکی آزادراه‌ها و محورهای کشور
جزئیات تفاهم‌نامه‌های اقتصادی ایران و روسیه
پیام ناو و ضدناو؛ رمزگشایی از بیانات راهبردی رهبر معظم انقلاب
جزئیات بازگشت 151 شیء تاریخی ایران از چین اعلام شد
نحوه ثبت درخواست برای جبران خسارت دی‌ماه در تهران
186 معلم ایرانی به مدارس خارج از کشور اعزام شدند
آزادی بسیاری از بازداشتی‌های زیر 18 سال در حوادث اخیر
پادکست | مدیریت خشم در خانه چگونه آتش را خاموش کنیم؟
رویترز: پیشرفت مذاکرات ایران و آمریکا بهای نفت را کاهش داد
«جادوگر فوتبال» به 5 سال حبس محکوم شد
تعویق محاکمه نیکلاس مادورو در آمریکا
شیوه جدید پرداخت یارانه اعلام شد
ساعت کاری ادارات در ماه رمضان 1404 اعلام شد
آیا پدرخوانده ترامپ، ناقوس جنگ را به صدا در می آورد؟
شکاف بین نسلی چیست و چطور پدید آمده است؟
ادعای تلگراف درباره توافق ایران و آمریکا بر سر عناصر بالقوه
4 چیز که نمی‌توانستیم بگوییم و دیروز گفته شد
آکسیوس: مذاکرات اوکراین و روسیه در ژنو به بن‌بست رسید
معاون ترامپ: متحدان اروپایی به منافع خود آسیب می‌زنند
افزایش نرخ ارز در سایه نظم رانتی
فنلاند تصمیم رژیم صهیونیستی درباره کرانه باختری را محکوم کرد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز چهارشنبه 29 بهمن 1404+ جدول
ژنو، دو مذاکره و یک بازنده مشترک
تکرار اتهام زنی آمریکا در مورد آزمایش هسته‌ای مخفی چین
اقتصادنگار | دستمزد ناچیز کارگران برای سبد گران معیشت
واتیکان: در هیات موسوم به «صلح غزه» رئیس جمهور آمریکا شرکت نخواهیم کرد
نخست‌وزیر مجارستان: امید سران کشورهای اروپایی به پیروزی کی‌یف بر مسکو، توهم‌آمیز است
زلنسکی: رویکرد ترامپ منصفانه نیست
معاون رئیس‌جمهور آمریکا: مذاکرات با ایران به نوعی خوب پیش رفت
سازمان ملل: امیدواریم مذاکرات ایران و آمریکا منجر به کاهش تنش‌های منطقه‌ای شود
وضعیت آب و هوا امروز چهارشنبه 29 بهمن ماه 1404 + وضعیت استان‌ها
برنامه مسابقات امروز 29 بهمن + پخش زنده
در زمان مواجهه با تشنج این اقدامات را انجام ندهید