×
حوادث
شناسه خبر : 263074
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/09/25 ساعت 12:54
درگیری خانوادگی بر سر طبخ کباب به قتل انجامید

درگیری خانوادگی بر سر طبخ کباب به قتل انجامید

رسیدگی به پرونده قتل مرد سالخورده ای کهدر جریان درگیری خانوادگی توسط داماد خانواده به قتل رسید از سوی بازپرس کشیک قتل پایتخت آغاز شد.

نورنیوز-گروه حوادث: در گزارش های ابتدایی آمده بود که مرد مسن بر اثر ضربات چاقو به شدت زخمی و به بیمارستان برده شد اما تلاش های کادر پزشکی برای نجات جان او بی نتیجه ماند و مرد مجروح جان خود را از دست داد. تحقیقات اولیه پلیس نشان داد که متهم اصلی این قتل، داماد مقتول است که به دلیل اختلافات خانوادگی، دست به چاقو برده .

طبق اظهارات خانواده مقتول، متهم از مدت ها پیش با پدرزن خود دچار اختلافات متعددی بود. این اختلافات گاه به جر و بحث های شدید منجر می شد. همسر متهم در تحقیقات ابتدایی به ماموران گفت: ماجرا از روزی آغاز شد که پدرم به شوهرم تذکر داد کباب درست کردن با منقل در کوچه، باعث آزار همسایگان می شود و بهتر است این کار را در پشت بام یا حیاط خانه انجام دهد. این تذکر به مشاجره ای بین آنها منجر و پس از آن شوهرم با عصبانیت از خانه خارج شد. روز بعد، درگیری دیگری بین من و همسرم رخ داد. 
 
روز حادثه صدای بلند مشاجره، توجه همسایه ها را جلب کرد و پسر مقتول که شاهد این ماجرا بود، موضوع را به پدر خود اطلاع داد و از او خواست به خانه بیاید. پس از آن مقتول همراه یکی از همسایه ها به خانه دخترش رفت تا داماد را آرام کند. اما در این میان، داماد که از قبل چاقویی در دست داشت، در اوج عصبانیت ضربه ای به پهلوی پدرزن خود وارد کرد. این ضربه باعث جراحات شدید و مرگ او شد.

 دستگیری

پس از این حادثه، متهم از محل جنایت فرار کرد تا اینکه کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ با انجام تحقیقات گسترده و اقدامات اطلاعاتی، موفق به شناسایی مخفیگاه او شدند و او را دستگیر کردند. متهم در بازجویی های اولیه به جرم خود اعتراف کرد و گفت: در لحظه ضربه زدن به دلیل عصبانیت شدید و دخالت های مکرر پدرزنم کنترلی بر رفتار خود نداشتم.» او در اظهارات خود ابراز پشیمانی کرد و مدعی شد که قصد قتل نداشته و در اوج خشم دست به این اقدام زده است.

در نهایت بازپرس جنایی پس از بررسی شواهد و اظهارات متهم، گفته های شاهدان و گزارش های پزشکی قانونی، قرار مجرمیت متهم را صادر کرد. سپس کیفرخواست این پرونده تنظیم و به دادگاه کیفری یک استان تهران ارجاع شد و متهم در شعبه دهم پای میز محاکمه رفت.
 

در دادگاه

در ابتدای جلسه رسیدگی دختر و پسر مقتول تقاضای قصاص متهم را کردند.پسر مقتول گفت: «خواهرم همیشه با شوهرش اختلافات زیادی داشتند .داماد ما مردی تندخو بود و حتی چند بار تهدید کرده بود که من را کتک می زند.» سپس نوبت به متهم رسید که پای میز محاکمه رفته و در برابر اتهام وارد شده از خود دفاع کند. او گفت:«من به همراه همسرم و پسر 19 ساله مان ساکن طبقه پایین خانه پدرزنم بودیم. هر بار بین من و همسرم مشاجره یا بحثی می شد، پدرش برای میانجیگری به خانه مان می آمد و من از اینکه احساس می کردم خانواده همسرم در زندگی مان دخالت می کنند، خسته شده بودم.»
 
متهم در ادامه گفت:« روز حادثه وقتی از سر کار به خانه برگشتم به خاطر بحثی که روز قبل در خانواده ایجاد شده بود، باز هم با همسرم بحث مان شد و در جریان درگیری من از روی میز وسط هال یک چاقوی میوه خوری برداشتم.قصد نداشتم با آن به همسرم یا هیچ کس دیگری آسیب بزنم اما پسرم با دیدن این عکس العمل من ترسید و به چشمم اسپری فلفل زد چون فکر می کرد می خواهم به مادرش آسیب بزنم.چشمانم پر از اشک بود و درست جایی را نمی دیدم که در همان لحظه پدرزنم با مرد جوان همسایه مقابل خانه مان آمدند. راه پله ها تاریک بود و به محض اینکه من مقابل در رفتم پدرزنم با زنجیر به من ضربه زد. من چاقویی که در دست داشتم به سمتش پرتاب کردم اما درست چشمم نمی دید که به کجا اصابت کرد، قصد کشتن او را نداشتم.»

در این قسمت از محاکمه همسر مقتول از جا بلند شد و عکسی را که همراه داشت به قاضی نشان داد و گفت:«این عکس چاقویی است که پدر من با آن کشته شده است.کاملا مشخص است که این یک چاقوی میوه خوری نیست.شوهرم از قبل آن را آماده کرده بود و بارها خانواده ام را تهدید کرده و گفته بود پدر و برادرت را می کشم.» نظریه پزشکی قانونی حکایت از آن دارد که چاقو حدود 10سانتی متر در بدن مقتول فرو رفته و موجب پارگی ریه و کبد او شده است.قضات دادگاه بعد از شنیدن دفاعیات متهمان و وکلای او برای صدور رای وارد شور شدند و بعد از مشورت با در نظر گرفتن جزئیات پرونده، متهم را به قصاص محکوم کردند.رای صادر شده در صورت تایید از سوی قضات دیوانعالی کشور به مرحله اجرا درمی آید.


نظرات

آخرین اخبار
آغاز سی و پنجم موج عملیات وعده صادق4 با شلیک موشک‌های راهبردی فتاح، عماد، خیبر و قدر
سرنگونی شمار قابل توجه پهپادهای ارزشمند ام کیو9 آمریکا توسط ایران
اعتراف رئیس‌جمهور آمریکا به انجام جنایت جنگی «برای سرگرمی»
تماس تلفنی وزرای خارجه چین و قطر پیرامون ایران و آمریکا
آخرین آمار مجروحان جنگ تا امروز
آغاز واریز حقوق اسفندماه بازنشستگان کشوری و فولاد
کرملین مدعی است اطلاعاتی با ایران به اشتراک نگذاشته‌ است
حملات جدید آمریکایی- صهیونیستی به تهران و مناطق مختلف کشور/انهدام پهپاد هرون TP اسرائیلی
تکذیب عبور کشتی نفتی با اسکورت آمریکا
نورنما | ادای احترام مردم برلین مقابل سفارت ایران
رهبر اقلیت سنا: ترامپ یک دروغگوست
تاج: پلیس استرالیا مقابل گیت گفته باید پناهنده شوید!
چطور فعالیت همکاری‌کنندگان با رژیم صهیونیستی را گزارش دهیم؟+ تصویر
پایگاه آمریکایی در عراق زیر آتش نیروهای مقاومت
آغاز برخورد با ایرانیان خارج‌نشین «همکار دشمن» از سوی قوه قضائیه
اجرای طرح‌های حمایتی در 12 استان برای مسافران
مقر فرماندهی ستاد ارتش اسرائیل، هدف حمله پهپادی حزب‌الله
اعلام تمهیدات اتوبوسرانی تهران برای مراسم تشییع پیکر فرماندهان شهید
مرتس: هیچ منفعتی از یک جنگ بی‌پایان نداریم
تاکید وزیر ارتباطات بر تقویت شبکه ارتباطی در استان‌های مهمان‌پذیر
تاکید قطر بر برقراری کانال‌های ارتباطی با ایران
سازمان اطلاعات سپاه: تعدادی از عوامل و عناصر وطن فروش دستگیر شدند
برلین: آمریکا برای یک راه‌حل دیپلماتیک آماده است؛ اما ایران نه
واکنش کابینه عربستان به حملات ایران به منافع آمریکایی‌ها
نامه ایران به سازمان ملل درباره شهادت چهار دیپلمات کشورمان در لبنان
دومین تماس تلفنی پوتین و پزشکیان در طول جنگ
دریادار تنگسیری: شناورهای مرتبط با متجاوزان حق عبور از ‎تنگه هرمز را ندارند
فعال شدن ستاد مردمی حمایت و پشتیبانی از دفاع مقدس
صادق خرازی: رژیم صهیونسیتی بعد از ایران سراغ عربستان، امارات و ترکیه خواهد رفت
آخرین اخبار از کیفیت هوای تهران
بقائی: اکنون که لبنان مقاومت می‌کند، ناگهان به یاد «حقوق بین‌الملل» افتاده‌اند!
عارف در گفت‌وگو با الجزیره: به دفاع از کشور ادامه می‌دهیم
گزارش تصویری | حمله آمریکایی - صهیونیستی به بزرگراه شهید باقری تهران
اعلام تمهیدات ترافیکی تشییع پیکر مطهر شهدای جنگ رمضان
بیانیه ها و پیام های بیعت با آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران
شهادت چهار دیپلمات کشورمان در لبنان
9 راهکار کاهش ترس و نگرانی در شرایط جنگ
متوسط قیمت بنزین در آمریکا به 3.54 دلار رسید
قالیباف: چشم در برابر چشم را حکم می کنیم
دیدار معاون وزارت خارجه روسیه و سفیر ایران در مسکو پیرامون جنگ علیه ایران
برطرف شدن بخشی از اختلال خدمات بانک سپه
وزیر کشور: امنیت مرزهای کشور تامین است
واریز مستمری اسفندماه مددجویان کمیته امداد
مقاومت یک تانک مرکاوا را منهدم کرد
سناتور آمریکایی: جنگ با ایران هدر دادن روزانه یک میلیارد دلار است
واشنگتن به دنبال طرح صلح سه‌جانبه میان لبنان، سوریه و اسرائیل
درگیری ایران جهانی می‌شود
تا زمان شکست ترامپ، ایران به مبارزه ادامه می‌دهد
هزینه مراکز روزانه، نگهداری فرزندان بهزیستی واریز شد
سردار شکارچی: آمریکایی‌ها از مردم منطقه به عنوان سپر انسانی استفاده می‌کنند