×
اجتماعی
شناسه خبر : 263056
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/09/24 ساعت 23:22
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از سه‌شنبه/صدور هشدار برای 15 استان/راهداری در آماده‌باش

ورود سامانه بارشی جدید به کشور از سه‌شنبه/صدور هشدار برای 15 استان/راهداری در آماده‌باش

یک کارشناس سازمان هواشناسی گفت: با ورود موج بارشی قدرتمند از جنوب غرب، برای 4 استان هشدار سطح قرمز صادر شده و از چهارشنبه کاهش محسوس دما و بارش برف در بسیاری از مناطق کشور رخ می‌دهد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: محمد اصغری، کارشناس سازمان هواشناسی کشور با تشریح آخرین وضعیت جوی کشور، گفت: امروز (دوشنبه، ۲۴ آذر) بررسی آخرین تصاویر ماهواره‌ای نشان می‌دهد موج نسبتاً قدرتمندی از سمت جنوب غرب در حال ورود به کشور است که آغاز دوباره بارندگی‌ها در ایران را رقم می‌زند.

وی افزود: بر اساس تحلیل دقیق نقشه‌های هواشناسی، نخستین استان‌هایی که تحت تأثیر این سامانه بارشی قرار می‌گیرند، بوشهر، فارس و هرمزگان هستند و با توجه به شدت و گستردگی بارش‌ها، شرایط جوی تا پایان هفته جدی و قابل توجه خواهد بود.

اصغری ادامه داد: به همین دلیل، برای استان‌های بوشهر، فارس، هرمزگان و کرمان هشدار هواشناسی در سطح قرمز صادر شده است و از دستگاه‌های اجرایی، خدماتی و نیروهای امدادی درخواست می‌شود آمادگی کامل، به‌ویژه در زمینه بازگشایی مسیرها، پاکسازی دهانه پل‌ها و معابر عمومی را در دستور کار قرار دهند.

وی بیان کرد: همزمان با فعالیت این سامانه بارشی، برای استان‌های خراسان رضوی، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، خراسان جنوبی، جنوب و غرب اصفهان، گیلان، مازندران، آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و زنجان نیز هشدار سطح نارنجی برای روز سه‌شنبه صادر شده است.

این کارشناس سازمان هواشناسی با اشاره به وضعیت جوی پایتخت گفت: اگر از تهران ما را دنبال می‌کنید، از امشب افزایش ابر در آسمان استان تهران قابل مشاهده خواهد بود و از روز سه‌شنبه، بارندگی‌ها در پایتخت آغاز می‌شود.

اصغری تصریح کرد: مهم‌ترین بخش این سامانه از روز چهارشنبه آغاز خواهد شد؛ زمانی که با کاهش محسوس دما در بسیاری از مناطق کشور مواجه می‌شویم و در صورت تحقق کامل پیش‌بینی‌ها، از چهارشنبه بارش برف بخش‌های وسیعی از کشور را در بر خواهد گرفت.

وی یادآور شد: از جمله مناطق مستعد بارش برف می‌توان به استان‌های خراسان رضوی، خراسان شمالی، مازندران، گیلان، اردبیل، استان مرکزی، همدان، زنجان، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، شمال فارس، نیمه غربی استان اصفهان و همچنین ارتفاعات استان‌های سمنان، تهران و البرز اشاره کرد.

کارشناس سازمان هواشناسی کشور در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به صدور هشدارهای هواشناسی، لازم است شهروندان این هشدارها را جدی بگیرند و از انجام سفرهای غیرضروری، به‌ویژه در روزهای پایانی هفته، خودداری کرده یا آن‌ها را به زمان دیگری موکول کنند.

برف و باران سراسر کشور را فرا می‌گیرد؛ راهداری در آماده‌باش کامل

یک مسئول سازمان راهداری با اشاره به تداوم فعالیت سامانه بارشی تا پایان هفته جاری در سطح کشور، گفت: راهداران و ماشین‌آلات راهداری در آماده‌باش کامل برای مقابله با سیلاب و انسداد مسیرها هستند.

 حبیب جمشیدی سرپرست دفتر امور عملیات راهداری، ماشین‌آلات و مدیریت بحران سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای با اشاره به تداوم فعالیت سامانه بارشی تا پایان هفته جاری در سطح کشور، گفت: راهداران و ماشین‌آلات راهداری در آماده‌باش کامل برای مقابله با سیلاب و جلوگیری از انسداد مسیرها هستند.

وی از آغاز فعالیت سامانه بارشی در برخی از استان‌ها خبر داد و افزود: این سامانه تا روز جمعه به تدریج همه مناطق کشور را در بر می‌گیرد و با بارش برف و باران، وقوع رعد و برق، وزش باد شدید موقت و همچنین بارش تگرگ، مه‌گرفتگی و کاهش محسوس دما در نقاط مستعد همراه است.

جمشیدی بیان کرد: این سامانه پرقدرت بارشی در بازه زمانی فعالیت خود به مرور در همه استان‌های کشور فعال می‌شود، البته پیش‌بینی‌ها از اوج بارش‌ها در مناطق جنوبی کشور و استان‌های کرمان، بوشهر، هرمزگان و فارس حکایت دارد، همچنین در مناطق کوهستانی و صعب‌العبور وقوع پدیده یخ‌بندان و ریزش بهمن محتمل است.

سرپرست دفتر امور عملیات راهداری، ماشین‌آلات و مدیریت بحران با اشاره به پیش‌بینی وقوع سیل به ویژه در استان‌های جنوبی کشور، تأکید کرد: بالا آمدن ناگهانی سطح آب رودخانه‌ها، سیلابی شدن مسیل‌ها و رودخانه‌های فصلی، آب‌گرفتگی گسترده معابر، انسداد راه‌ها، احتمال تخریب پل‌ها و اختلال در سفرهای بین شهری از مهمترین مخاطرات احتمالی ناشی از فعالیت این سامانه بارشی است.

جمشیدی با توصیه اکید به کاربران جاده‌ای از سفرهای غیرضروری خودداری کرده و در صورت تردد، وسایل نقلیه خود را به زنجیرچرخ و سایر تجهیزات زمستانی مجهز کنند.

وی در پایان همچنین لایروبی و بازگشایی کانال‌ها و آبروها، پاکسازی دهانه پل‌ها، استقرار ماشین‌آلات و نیروهای راهداری در محورهای مستعد حادثه و مناطق کوهستانی و برف‌گیر و آمادگی کامل دستگاه‌های خدماتی و امدادی را ضروری خواند


نظرات

آخرین اخبار
مهار فشارهای تورمی در اولویت کار ملونی
دیدارهای دوستانه تیم ملی فوتبال لغو شد
حزب‌الله: مذاکرات مستقیم با اسرائیل به نفع مردم نیست
واکنش ترامپ به اظهارات مرتس درباره ایران: «او نمی‌داند چه می‌گوید»
ترکیه خواستار تضمین ادامه مذاکرات اسلام‌آباد شد
کریستی: ویتکاف و کوشنر به درد مذاکره با ایران نمی خورند
طرح مجدد دموکرات‌ها در سنا برای مهار جنگ ‌افروزی ترامپ علیه ایران
پدافند سفارت آمریکا در بغداد در پی رصد پهپاد فعال شد
خدمت اجباری سربازی، حریدی‌ها را باز به‌خیابان‌های تل‌آویو کشاند
ادعای مأمور سابق سی‌آی‌ای درباره ساختگی بودن سوءقصد به ترامپ
سقوط کم‌سابقه ذخایر گاز اروپا
هشدار سازمان ملل: وضعیت غزه و کرانه باختری در حال وخامت است
نورویدئو | محاصره ای که قبل از ایران جهان را هدف می گیرد !
ادعای مقام‌های غربی درباره همکاری روسیه در جنگ اخیر به ایران
توییت عراقچی نفت آمریکا را 3 رقمی کرد
اعلام تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا علیه ایران
راه‌اندازی مسیرهای جدید ترانزیتی برای تجارت
توضیحات وزارت بهداشت درخصوص افزایش قیمت دارو
خبرنگار سی‌بی‌اس: ایران در وضعیت فروپاشی نیست
سرعت وزش باد در تهران به 90 کیلومتر بر ساعت رسید/6 نفر راهی بیمارستان شدند
تخفیف 30 درصدی در انتظار مشترکان کم مصرف برق
برقراری پرواز مستقیم تهران- شانگهای
روایت خبرنگاران خارجی از تنگه هرمز
حماس: دشمن به گسترش خط زرد به سمت غرب ادامه می‌دهد
اصلاح قانون حمل سلاح به زودی به صحن مجلس می‌رود
رئیسی: اجرای طرح پزشک خانواده وارد فاز سوم شد
دانشگاه شریف بازگشایی می‌شود
افسر بازنشسته آمریکایی: فروپاشی ایران توهم ترامپ است
صدها مقام و نظامی آمریکایی هدف حملات سایبری ایران
سناتور دموکرات: نحوه رهبری هگست خیانت پشت خیانت است
ازسرگیری پروازهای روسیه و چین به ایران پس از 2 ماه
وزارت بهداشت لبنان: شمار زخمی‌های حملات اخیر به 7863 نفر رسید
ترامپ: آمریکایی‌ها هیچ دوست نزدیک‌تری از بریتانیایی‌ها ندارند
پولیتیکو: ناتو در برابر ایران و روسیه آسیب‌پذیر است
برگزاری حضوری کلاس‌ها در دانشگاه‌های دور از مناطق درگیر
انتشار فایل صوتی سفیر بریتانیا جنجالی شد
اختیار اعلام فهرست گروه‌های تروریستی به شعام واگذار شد + تصویر
تحریم و فشار نظامی نتوانسته ایران را به فروپاشی اقتصادی بکشاند
رکوردزنی نیروگاه بیستون در فروردین
ایران: مسئولیت هرگونه اختلال در تنگه هرمز متوجه ایالات متحده است
اژه ای: آغوش وطن به روی میهن‌دوستان باز است
طوفان هم تمرین ملی‌پوشان فوتبال را تعطیل نکرد
چهار نفر از اعضای گروهک‌های تجزیه‌طلب دستگیر شدند
خسارت چند میلیارد دلاری به پایگاه‌های آمریکا
ایران مسیر جدید برای صادرات نفت تعیین کرد
پرش نفت برنت از مرز 112 دلار؛ واکنش سریع بازار به تحولات جدید
وضع عوارض روی تنگه‌ها یکی پس از دیگری از باب‌المندب تا مالاکا
بازگشت تدریجی پروازها به آسمان ایران؛ کدام فرودگاه‌ها فعال شدند؟
نورنما | آقای مهربانی ها تولدتان مبارک
پرداخت ودیعه مسکن به مالکان منازل آسیب دیده کی آغاز می شود؟