×
بین الملل
شناسه خبر : 263027
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/09/24 ساعت 21:05
رویترز: روسیه با عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا موافقت کرده است

رویترز: روسیه با عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا موافقت کرده است

یک مقام آمریکایی شامگاه دوشنبه به خبرگزاری رویترز گفت: «مقامات روسیه اعلام کرده‌اند که به عنوان بخشی از توافق نهایی، پذیرای پیوستن اوکراین به اتحادیه اروپا هستند. علاوه بر این، 90 درصد از مسائل میان روسیه و اوکراین حل‌وفصل شده است.»

نورنیوز-گروه بین الملل: رسانه انگلیسی ادعا کرد که روسیه به‌عنوان بخشی از توافق نهایی، با عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا موافقت کرده است.

 مذاکرات برلین که پیشتر میان هیات آمریکایی و اوکراینی با هدف خاتمه جنگ در این کشور اروپایی برگزار شده، همچنان ادامه دارد و تاکنون گزارش‌های مختلفی از وضعیت این نشست به دست رسانه‌ها رسیده است.

یک مقام آمریکایی شامگاه دوشنبه به خبرگزاری رویترز گفت: «مقامات روسیه اعلام کرده‌اند که به عنوان بخشی از توافق نهایی، پذیرای پیوستن اوکراین به اتحادیه اروپا هستند. علاوه بر این، ۹۰ درصد از مسائل میان روسیه و اوکراین حل‌وفصل شده است.»

این مقام آمریکایی درباره احتمال واگذاری برخی سرزمین‌های اوکراینی به روسیه تصریح کرد: «تصمیم نهایی درباره مسائل سرزمینی، به خود اوکراین بستگی دارد و در نهایت خودشان باید در این خصوص تصمیم‌گیری کنند.»

این در حالیست که «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین پیشتر در سخنانی اذعان کرد: «ما قدرت یا حمایت متحدان خود را برای بازپس‌گیری کریمه و سایر سرزمین‌های تحت کنترل روسیه نداریم.»

مقام آمریکایی مذکور در ادامه به رویترز گفت: «دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا بر توقف پیشروی روسیه به سمت غرب متمرکز است و ما در عین حال معتقدیم که مقامات روسیه تضمین‌های امنیتی را در توافق نهایی خواهند پذیرفت.»

وی افزود: «واشنگتن بر این باور است که روسیه در نهایت با تضمینی مشابه ماده ۵ ناتو موافقت می‌کند و رئیس‌جمهور ترامپ در تلاش است تا روسیه را نسبت به چنین چیزی متقاعد کند.»

زلنسکی پس از مذاکرات روز دوشنبه با انتشار پستی در شبکه اجتماعی ایکس گفت که «در حال حاضر کارهای زیادی در مسیر دیپلماتیک در حال انجام است» اما جزئیات دیگری را فاش نکرد.

«دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین نیز در مسکو به خبرنگاران گفت: «درخواست روسیه مبنی بر عدم پیوستن اوکراین به ناتو، یک سوال اساسی در مذاکرات در مورد توافق احتمالی صلح است. روسیه همچنین پس از مذاکرات در برلین، انتظار به‌روزرسانی اطلاعات از سوی ایالات متحده را دارد.»

مقام آمریکایی درباره برنامه‌های آتی به رویترز گفت: «رئیس‌جمهور ترامپ امشب با رئیس‌جمهور زلنسکی و اروپایی‌ها تماس خواهد گرفت تا درباره توافق اوکراین گفت‌وگو و رایزنی کند.»

وی افزود: «موضوع تضمین‌های امنیتی برای اوکراین امروز با عمق و جزئیات بیشتری مورد بحث قرار گرفت. ما همچنین موضع روسیه در مورد این منطقه را به تیم اوکراینی منتقل کردیم، همانطور که در دیدار با تیم روسیه نیز این کار را انجام دادیم.»

این مقام تاکید کرد: «از طریق توافق برای پایان دادن به جنگ، به موضوع استفاده از دارایی‌های مسدودشده روسیه برای بازسازی اوکراین پرداختیم.»

او با اشاره به مسئله نیروگاه هسته‌ای زاپوریژیا بیان کرد: «هنوز بین مقامات روسیه و اوکراین در مورد نیروگاه هسته‌ای زاپوریژیا اختلاف نظر وجود دارد. با این حال، روسیه و اوکراین می‌خواهند نیروگاه هسته‌ای زاپوریژیا را تعمیر و به‌درستی بهره‌برداری کنند.»


نظرات

آخرین اخبار
انجام آزمایشی کاپوتاژ خودروهای زائران از مرز خسروی
انتصاب «حمیدرضا بخشی» به عنوان رئیس دانشگاه شاهد
دادستان کل ونزوئلا: بازداشت مادورو نقض بی‌سابقه حقوق بین‌الملل است
پورمحمدی: همبستگی ملت رکن اصلی اقتدار ملی در شرایط کنونی است
ابلاغیه کمیته انضباطی برای سرمربی شمس آذر و بازیکن ذوب آهن
واکنش تازه اوباما به سرکوب مردم آمریکا در مینه‌سوتا
مردم عراق در حمایت از حاکمیت کشورشان تظاهرات کردند
جنگ بین‌قاره‌ای شاگردان پیاتز
اسامی و مشخصات تمام جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد
معرفی نامزدهای جشنواره شعر فجر
سفر رئیس امارات به روسیه با محوریت تحولات منطقه
امیدیان سرمربی ذوب آهن شد
حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران
تاکید مصر، قطر و عمان بر از سرگیری مذاکرات میان ایران و آمریکا
سرویس اینترنت کاربران در زمان قطعی اینترنت جبران می‌شود؟
26 کشور به «شورای صلح» پیوستند
هشدار چین به آمریکا: ماجراجویی نکن!/حمله به ایران منطقه را جهنم خواهد کرد
روبیو: 40 هزار سرباز آمریکایی در تیررس موشک‌ها و پهپادهای ایران‌اند
صدور 210 هزار دادخواست علیه رژیم صهیونیستی و آمریکا
آیا طارمی به لیگ برتر انگلیس می‌رود؟
آتش سوزی مرگبار در مشیریه تهران
تلفن و اینترنت در مازندران قطع شد؛ علت چیست؟
دستگیری 16 لیدر اغتشاشات در نکا
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همۀ سناریوهایتان برنامه داریم
آنکارا: صلح و ثبات ایران برای امنیت منطقه حیاتی است
اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران
هشدار زرد بارش و افت دما در سمنان تا پایان هفته
واکنش عراقچی به تهدید ترامپ: نیروهای مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند
تسهیلات دولت برای دانش بنیان های متضرر از قطعی اینترنت
پلیس: به آذربایجان شرقی سفر نکنید
شمخانی:ضربه محدود وجود ندارد؛ پاسخ ایران فوری و همه‌جانبه خواهد بود
اوسمار: بیشتر از باخت ناراحت شیوه بازی تیم هستم
آمریکا رهبران ونزوئلا را تهدید کرد؛ از نیروی نظامی استفاده خواهیم کرد
اعلام زمان انتشار جدول نمایش فیلم‌های فجر
ورود سامانه بارشی به کهگیلویه و بویراحمد از امشب
اعلام نظر کرملین درخصوص تحویل بشار اسد
قلدری ترامپ علیه شهردار مینیاپولیس
وقوع زمین لرزه در هرمزگان
حزب دعوت اسلامی مداخله خارجی در امور عراق را محکوم کرد
رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند
هواشناسی ایلام هشدار داد؛ برف و باران تشدید می‌شود
جنپو به تمرینات استقلال اضافه شد
اسناد گسترده‌ای از دخالت آمریکا و اسرائیل در ناآرامی‌های ایران وجود دارد
لغو گسترده پروازها به سرزمین‌های اشغالی از ترس موشک‌های ایرانی
مصدومیت کهنه گریبان‌گیر ستاره ازبک
اروپا در تقاطع تاریخ: از گذرگاه آمریکا به مقصد هند
دستیار پوتین: امنیت زلنسکی را تضمین می‌کنیم
جدول لیگ در پایان مسابقات امروز
هشدار صنعا به آمریکا درباره حمله به ناو هواپیمابر«آبراهام لینکلن»
دسترسی به اینترنت بین‌المللی فراهم شد