×
بین الملل
شناسه خبر : 263027
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/09/24 ساعت 21:05
رویترز: روسیه با عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا موافقت کرده است

رویترز: روسیه با عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا موافقت کرده است

یک مقام آمریکایی شامگاه دوشنبه به خبرگزاری رویترز گفت: «مقامات روسیه اعلام کرده‌اند که به عنوان بخشی از توافق نهایی، پذیرای پیوستن اوکراین به اتحادیه اروپا هستند. علاوه بر این، 90 درصد از مسائل میان روسیه و اوکراین حل‌وفصل شده است.»

نورنیوز-گروه بین الملل: رسانه انگلیسی ادعا کرد که روسیه به‌عنوان بخشی از توافق نهایی، با عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا موافقت کرده است.

 مذاکرات برلین که پیشتر میان هیات آمریکایی و اوکراینی با هدف خاتمه جنگ در این کشور اروپایی برگزار شده، همچنان ادامه دارد و تاکنون گزارش‌های مختلفی از وضعیت این نشست به دست رسانه‌ها رسیده است.

یک مقام آمریکایی شامگاه دوشنبه به خبرگزاری رویترز گفت: «مقامات روسیه اعلام کرده‌اند که به عنوان بخشی از توافق نهایی، پذیرای پیوستن اوکراین به اتحادیه اروپا هستند. علاوه بر این، ۹۰ درصد از مسائل میان روسیه و اوکراین حل‌وفصل شده است.»

این مقام آمریکایی درباره احتمال واگذاری برخی سرزمین‌های اوکراینی به روسیه تصریح کرد: «تصمیم نهایی درباره مسائل سرزمینی، به خود اوکراین بستگی دارد و در نهایت خودشان باید در این خصوص تصمیم‌گیری کنند.»

این در حالیست که «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین پیشتر در سخنانی اذعان کرد: «ما قدرت یا حمایت متحدان خود را برای بازپس‌گیری کریمه و سایر سرزمین‌های تحت کنترل روسیه نداریم.»

مقام آمریکایی مذکور در ادامه به رویترز گفت: «دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا بر توقف پیشروی روسیه به سمت غرب متمرکز است و ما در عین حال معتقدیم که مقامات روسیه تضمین‌های امنیتی را در توافق نهایی خواهند پذیرفت.»

وی افزود: «واشنگتن بر این باور است که روسیه در نهایت با تضمینی مشابه ماده ۵ ناتو موافقت می‌کند و رئیس‌جمهور ترامپ در تلاش است تا روسیه را نسبت به چنین چیزی متقاعد کند.»

زلنسکی پس از مذاکرات روز دوشنبه با انتشار پستی در شبکه اجتماعی ایکس گفت که «در حال حاضر کارهای زیادی در مسیر دیپلماتیک در حال انجام است» اما جزئیات دیگری را فاش نکرد.

«دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین نیز در مسکو به خبرنگاران گفت: «درخواست روسیه مبنی بر عدم پیوستن اوکراین به ناتو، یک سوال اساسی در مذاکرات در مورد توافق احتمالی صلح است. روسیه همچنین پس از مذاکرات در برلین، انتظار به‌روزرسانی اطلاعات از سوی ایالات متحده را دارد.»

مقام آمریکایی درباره برنامه‌های آتی به رویترز گفت: «رئیس‌جمهور ترامپ امشب با رئیس‌جمهور زلنسکی و اروپایی‌ها تماس خواهد گرفت تا درباره توافق اوکراین گفت‌وگو و رایزنی کند.»

وی افزود: «موضوع تضمین‌های امنیتی برای اوکراین امروز با عمق و جزئیات بیشتری مورد بحث قرار گرفت. ما همچنین موضع روسیه در مورد این منطقه را به تیم اوکراینی منتقل کردیم، همانطور که در دیدار با تیم روسیه نیز این کار را انجام دادیم.»

این مقام تاکید کرد: «از طریق توافق برای پایان دادن به جنگ، به موضوع استفاده از دارایی‌های مسدودشده روسیه برای بازسازی اوکراین پرداختیم.»

او با اشاره به مسئله نیروگاه هسته‌ای زاپوریژیا بیان کرد: «هنوز بین مقامات روسیه و اوکراین در مورد نیروگاه هسته‌ای زاپوریژیا اختلاف نظر وجود دارد. با این حال، روسیه و اوکراین می‌خواهند نیروگاه هسته‌ای زاپوریژیا را تعمیر و به‌درستی بهره‌برداری کنند.»


نظرات

آخرین اخبار
ترامپ گرفتار میان سه گزینه دشوار در قبال ایران
ثبات قیمت در بازار برنج/از ایرانیِ 470 هزار تومانی تا هندیِ 195 هزار تومانی
امتحانات مدارس البرز مجازی شد
رحمانی فضلی: چین وارد تقابل مستقیم با ایران نمی‌شود
شهادت رزمنده بروجنی حین خنثی‌سازی بمب عمل نکرده در تهران
وام 500 میلیونی خرید کالا ربطی به وام ازدواج ندارد
رئیس‌جمهور: شهدای پتروشیمی در راه خدمت و پیشرفت ماندگار شدند
شمارش معکوس برای محدودیت برقی پرمصرف‌ها
چطور با یک کد پیامکی بدهکارِ میلیاردها تومان وام دیگران می‌شویم؟
بیماری خاموشی که چشم‌ها آن را فاش می‌کنند
جهان به نقطه بحرانی انرژی رسید
دستان «مادر» دوباره جان گرفت
چرا معرفی نمایندگان فوتبال ایران به آسیا به کلاف سردرگم تبدیل شد؟
10 کشته و مفقود در پی باران‌های سیل‌آسا در 8 استان چین
پایان رایگان بودن عمومی مترو و اتوبوس در تهران/چه کسانی بلیت مجانی می‌گیرند؟
فرصت دوباره برای ثبت‌نام ایران‌خودرو + نوع خودروها و لینک ثبت نام
نحوه برگزاری امتحانات پایان سال ابتدایی‌ها اعلام شد
پیش‌بینی وزیر دفاع پاکستان: جنگ دوباره آغاز نخواهد شد
سقوط قیمت نفت پس از سیگنال‌های دیپلماتیک کاخ سفید
قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه 29 اردیبهشت 1405 +جدول قیمت ها
آمریکا هنوز آماده جام جهانی 2026 نیست!
قیمت دلار و سایر ارزها امروز سه شنبه 29 اردیبهشت ؛ بازگشت به کانال 170 هزار تومانی+ جدول
افشاگری رسانه عبری از دیگر سفرهای محرمانه نتانیاهو
فردا بلیت سینما برای چه کسانی رایگان است؟
پزشکیان: حمایت‌های معیشتی باید هدفمند باشد/ مدیریت مصرف یک ضرورت ملی است
نورنما | نفس گیرترین نقطه اورست اینجاست
شرط بازگشایی نماد شرکت‌های آسیب‌دیده در بورس اعلام شد
مرزبانان در سنگرهای انفرادی دست به ماشه آماده‌اند
پشت‌پرده بی‌اعتمادی بن‌سلمان به ترامپ/ چرا عربستان به دنبال ائتلاف جدید با ایران است؟
عملیات انهدام مهمات در قم/ شهروندان نگران نباشند
شمارش معکوس برای حراج 147/تالار شمش طلا از ساعت 14 امروز باز می‌شود
پیام اختصاصی رهبر معظم انقلاب به خانواده شهدای آملی جنگ رمضان
فرودگاه امام (ره) دوباره 24 ساعته شد
واقعیت نگران‌کننده پشت پرده ذخایر سدهای کشور
سقف حقوق و پاداش کارکنان دولت تغییر کرد
محور پکن-مسکو مستحکم‌تر از همیشه
ضرب‌شست دادستانی به فراریان مالیاتی/ وصول 139 همت از مطالبات دولتی
قیمت گوشت قرمز امروز 29 اردیبهشت 1405 + جدول
قیمت طلای جهانی امروز سه شنبه 29 اردیبهشت 1405 / اونس طلا تقویت شد
چگونه با وثیقه سهام وام 200 میلیون تومانی بگیریم؟ +جزئیات
هزینه جنگ علیه ایران برای آمریکا از 85 میلیارد دلار فراتر رفت
سرلشکر عبداللهی: نیروهای مسلح دست بر ماشه و آماده‌تر از همیشه‌اند
ریانووستی: توان دفاعی ایران برای هر سناریویی آماده است
نوراینفو | با خواب آلودگی بهاری چه کنیم ؟
اجرای طرح ترافیک فعلا با شیوه سال گذشته
ادامه وضعیت قابل قبول کیفیت هوا در تهران
بازداشت دو عنصر نفوذی که در پوشش خبرنگار جاسوسی می کردند
عوارض خطرناک تزریق بی‌رویه سرم از تشنج تا اِدم مغزی
عقب‌نشینی فلزات گرانبها در بازارهای جهانی
اعتراف رسانه‌های عبری به تغییر تاکتیک حزب‌الله/گذار به جنگ چریکی و آغاز مرحله فرسایشی