×
اقتصادی
شناسه خبر : 262992
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/09/24 ساعت 19:18
قیمت محصولات لبنی باید از فردا کاهش یابد

تحریم خرید لبنیات توسط مردم جواب داد؛

قیمت محصولات لبنی باید از فردا کاهش یابد

مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های لبنی ایران با بیان این که طبق مصوبه جلسه دیروز (یکشنبه) ستاد تنظیم بازار، قرار شد که قیمت شیر خام و محصولات لبنی کاهش یابد، گفت: باید از فردا (25 آذر) محصولات لبنی با قیمت پایین‌تری وارد بازار شود.

 نورنیوز-گروه اقتصادی:  اخیرا افزایش قیمت لبنیات باعث ایجاد کمپینی در میان مردم برای تحریم خرید لبنیات شده است. برای بررسی بیشتر وضعیت قیمت‌ها در بازار لبنیات و تأثیر تحریم خرید این محصولات توسط مردم، دیده بان  ایران  گفت‌و‌گویی با علی احسان ظفری، مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های لبنی ایران انجام داده است.

مشروح گفت و گوی مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های لبنی ایران با دیده بان ایران را در ادامه می‌خوانید.

ظفری در خصوص تغییرات اخیر قیمت لبنیات اظهار کرد: دیروز جلسه ستاد تنظیم بازار به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور برگزار شد. در این جلسه قیمت شیر خام از قیمتی که در بازار هست، پایین‌تر اعلام شد و قرار است با رقم کیلویی ۲۹۵۰۰ تومان خریداری شود. برای ۴ قلم محصول لبنی نیز قیمت جدید مصوب ابلاغ شد.

مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های لبنی ایران خاطرنشان کرد: طبیعتا باید از فردا (۲۵ آذر) محصولات لبنی با قیمت پایین‌تری وارد بازار شود. انتظار می‌رود که همکاران تولیدکننده ما در کل کشور محصولات لبنی را با قیمت مصوب عرضه کنند.

ظفری در رابطه با تحریم خرید لبنیات توسط مردم گفت: این قهری که مردم با لبنیات کردند، آسیب بزرگی به سلامت جامعه می‌زند. تولیدکننده‌های شیر خام و محصول لبنی باید متوجه باشند که اگر مردم نخواهند لبنیات مصرف کنند، زیان‌های سنگینی را متحمل خواهند شد. امیدواریم با توجه به این موارد، تولیدکنندگان به گونه‌ای عمل کنند که رضایت مردم جلب شود. دستگاه‌های نظارتی هم باید سریع وارد عمل شوند و بررسی کامل را انجام دهند. این نکته را نیز باید گفت که از فردا ۲۵ آذر ۱۴۰۴ باید قیمت محصولات پاستوریزه کاهش یافته باشد.

مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های لبنی ایران با اشاره به عدم خرید محصولات لبنی توسط مردم به دیده بان ایران گفت: در چند روز اخیر تحریم لبنیات راه افتاد و همین باعث شد که شاهد برگشت محصولات لبنی از سوپرمارکت‌ها باشیم. من از مردم در این زمینه عذرخواهی می‌کنم و برخی افراد به گونه‌ای با مردم صحبت کردند که خاطر مردم را آزرده کردند. ما همیشه خدمت‌گذار مردم هستیم و ادعایی در این زمینه نداریم.

وی در پایان اظهار کرد: جلسه‌ای که درباره تعیین قیمت شیر خام گذاشته شد، بیشتر به خاطر همین تحریمی بود که از طرف مردم صورت گرفت. چند ماهی است افزایش قیمت شروع شده و اعتراضات مختلفی مطرح شده است. نظر سازمان حمایت نیز همین بود که قیمت‌ها بی‌رویه بالا رفته است. مجموعه پیگیری‌ها و بی‌شک تاثیر کمپین مردم منجر به کاهش قیمت لبنیات شد.


نظرات

آخرین اخبار
توصیه‌های تغذیه‌ای برای ماه رمضان
کدام کشورها رسانه‌های اجتماعی را برای کودکان ممنوع کرده‌اند؟
توزیع 100 آمبولانس جدید در طرح ارتقای اورژانس
رایزنی غریب آبادی با سفرای روسیه و چین درباره گفتگوهای ژنو
علی کریمی تهدید به سوزاندن قرآن کرد
آمریکا پایگاه نظامی با 5000 سرباز در غزه می‌سازد
فیفا به غزه کمک می‌کند
اردوغان: ترکیه ناوهواپیمابر بومی می سازد
صدرنشینی مس کرمان در لیگ برتر هندبال
واکنش حماس به نشست شورای صلح غزه در واشنگتن
اتصال شبکه بانکی به سیستم استعلام وضعیت طرح دعوای چک
بحران غزه تنها با رویکرد ترامپ قابل حل بود
معترضان آمریکایی:غزه فروشی نیست!
خروج بخشی از نیروهای آلمان از اربیل
6 هکتار از اراضی تالاب انزلی طعمه حریق شد
10 مصدوم در تصادف بزرگراه آیت‌الله سعیدی
آمریکایی‌ها خواهان پایان جنگ‌ و مداخلات خارجی هستند
سفر هیأت عراقی به ایران برای تأمین گاز
مخالفت قانونگذاران آمریکایی با سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ علیه ایران
آغاز ثبت‌نام تکمیل ظرفیت آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی کشور
گزارش تصویری| محفل انس با قرآن با حضور رهبر انقلاب
ونس هیات صلح غزه را به عنوان پیروزی دولت ترامپ تبلیغ کرد
گفتگوی سفرای ایران، روسیه و چین در وین با گروسی
دستگیری 34 اغتشاشگر و تروریست خیابانی
معاون رئیس‌جمهور: هدف دولت توزیع عادلانه ثروت ملی است
سرمایه‌گذاری 10 میلیارد دلاری امریکا برای بازسازی غزه
اروگوئه به دنبال برگزاری دیدار دوستانه با ایران؟
تعجب فرانسه از حضور نماینده کمیسیون اتحادیه اروپا در شورای صلح
برنامه لیگ برتر والیبال در رمضان اعلام شد
باشگاه استقلال اطلاعیه داد
نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است
شتاب‌ ساخت آزادراه قائم‌شهر-ساری با بودجه 500میلیاردی
اسارت بیش از 9300 فلسطینی و عرب در زندان‌های رژیم صهیونیستی
دیپلماسی تنها مسیر پایدار برای حل مساله هسته‌ای ایران
حال و هوای تئاترهای خصوصی در آخرین ماه سال
بازدید وزیر ارتباطات ایران از نمایشگاه هوش مصنوعی هند
معاونت کمیته ویژه منشور ملل متحد به ایران رسید
قیمت نفت باز هم بالا رفت
بارندگی کم و وضعیت دشوار منابع آبی پایتخت
نقش 10 سرویس اطلاعاتی خارجی در اغتشاشات دی ماه
افززایش تعداد شهدای غزه در ماه رمضان
روابط ایران و مصر وارد مرحله جدید شد
اعلام قیمت جدید مرغ توسط وزارت جهادکشاورزی + جدول
برخورد رو‌در‌رو کمپرسی و سواری در شمال اردبیل
اعطای تسهیلات 40 میلیاردی فناوران
صرفه‌جویی 1.2 میلیارد متر مکعب در مصرف سوخت نیروگاه‌ها
انهدام باند قاچاق 5 میلیون لیتر سوخت در کشور
چرخش محمدصلاح به سوی عربستان
سرمربی پرسپولیس: ناراحتی ما از باخت بیشتر از هواداران است
شکست نابغه ایرانی در تورنمنت تنیس میلیون‌دلاری