×
اجتماعی
شناسه خبر : 262971
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/09/24 ساعت 18:13
دورکاری پنجشنبه‌ها در استان تهران الزامی شد؛ برخورد با مدیران متخلف

دورکاری پنجشنبه‌ها در استان تهران الزامی شد؛ برخورد با مدیران متخلف

استاندار تهران اعلام کرد که دورکاری کارکنان پنجشنبه‌ها در این استان الزامی است و با مدیرانی که این دستور را اجرا نکنند، مطابق مقررات برخورد خواهد شد.

نورنیوز-گروه اجتماعی:  عصر امروز نشست خبری علی رزازی، سخنگوی استانداری تهران، با حضور جمعی از خبرنگاران رسانه‌های مختلف در محل استانداری برگزار شد.

علی رزازی، سخنگوی استانداری تهران، با اشاره به اهمیت جایگاه استان تهران در نظام تصمیم‌گیری کشور، گفت: در جلسات پیشین نیز اعلام کرده بودم که خبر خوبی در راه است و آن اهتمام ویژه وزیر کشور و رئیس‌جمهور محترم برای عضویت دائم استاندار تهران در جلسات هیئت دولت بود که این موضوع با موافقت رئیس‌جمهور محقق شد.

وی افزود: پس از این تصمیم، در نخستین جلسات هیئت دولت شاهد حضور استاندار تهران بودیم؛ حضوری که اهمیت استان تهران را به‌عنوان قطب جمعیتی، درمانی، آموزشی، بهداشتی و اقتصادی کشور بار دیگر در اذهان زنده کرد.

رزازی با اشاره به انباشت مسائل و چالش‌های استان تهران تصریح کرد: امروز استان تهران با نظام مسائل متعددی از جمله آلودگی هوا، بحران‌های اجتماعی، حمل‌ونقل و سایر موضوعات مواجه است که نیازمند تصمیم‌گیری در سطح هیئت وزیران است. عضویت استاندار تهران در جلسات هیئت دولت این امکان را فراهم کرده که مسائل استان بدون واسطه، با سرعت و در زمان مناسب به دولت منتقل شود.

سخنگوی استانداری تهران ادامه داد: علاوه بر حضور استاندار در جلسات اصلی و عضویت ایشان در کمیسیون‌های مهم دولت، معاونان استاندار نیز در کمیسیون‌های فرعی حضور فعال دارند که این مجموعه اقدامات، فرآیند اثرگذاری استان تهران در نظام تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری کشور را تقویت کرده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به موضوع آلودگی هوا و ساماندهی واحدهای صنعتی اظهار کرد: یکی از مسائل مزمن استان تهران وجود 38 لکه صنعتی بود که سال‌ها بدون ساماندهی مشخص فعالیت می‌کردند. این لکه‌ها جمعیت شاغل بالایی داشتند و در برخی موارد، واحدهای آلاینده نیز در آن‌ها مستقر بودند که نیازمند تصمیم‌گیری قانونی و کارشناسی بود.

رزازی گفت: با راهبری استاندار تهران و برگزاری جلسات متعدد کارشناسی در کمیسیون‌های فرعی و کمیسیون زیربنایی دولت، موضوع ساماندهی 38 لکه صنعتی استان تهران پس از ساعت‌ها بررسی به تصویب رسید. این مصوبه به هیئت دولت ارسال شده و پس از اعلام رسمی، فرآیند ساماندهی آغاز خواهد شد.

وی افزود: با اجرای این طرح، تمامی صنوف مستقر در این لکه‌های صنعتی دارای شناسنامه خواهند شد و فعالیت‌ها در چارچوب ضوابط قانونی ادامه می‌یابد. این اقدام یکی از برکات حضور میدانی استاندار تهران و تلاش مجموعه اقتصادی استان در روزهای اخیر است.

اسقاط 350 هزار دستگاه خودروی فرسوده در یک سال گذشته

رزازی در ادامه با اشاره به اقدامات مقابله با آلودگی هوا توضیح داد: بر اساس قانون هوای پاک، کارگروه اضطرار آلودگی هوا در استان تهران فعال است و تصمیمات لازم در مواقع بروز وارونگی هوا و افزایش شاخص آلایندگی اتخاذ می‌شود. پیش‌بینی و اجرای محدودیت‌ها برای پیشگیری از آسیب به سلامت مردم، از جمله تعطیلی پیش‌دبستانی‌ها و مهدکودک‌ها و کاهش ساعات کاری ادارات شهرستان‌ها، انجام شده است.

رزازی با بیان اقدامات اجرایی استانداری در زمینه کاهش آلایندگی متحرک و ثابت گفت: با اسقاط 350 هزار دستگاه خودروی فرسوده در یک سال گذشته و جایگزینی حدود 20 هزار موتورسیکلت با مشوق‌های دولتی، تلاش می‌کنیم سهم آلایندگی متحرک در تهران کاهش یابد. همچنین توسعه تاکسی‌های برقی و استفاده از انرژی‌های پاک در نیروگاه‌ها در دستور کار است.

دورکاری پنجشنبه‌ها لازم‌الاجراست

رزازی در پاسخ به سؤال خبرنگاران درباره عدم اجرای دورکاری پنجشنبه‌ها در برخی شهرستان‌ها از جمله ورامین تصریح کرد: مصوبه کارگروه اضطرار برای دورکاری پنجشنبه‌ها لازم‌الاجراست، بازرسی‌ها آغاز شده و با مدیرانی که از اجرای مصوبه تخلف کنند، برخورد خواهد شد.

وی همچنین با اشاره به بی‌نظمی در ساعت کاری برخی بانک‌ها در فصل زمستان گفت: طبق بخشنامه جدید سازمان امور اداری و استخدامی کشور، ساعت کاری زمستانی بانک‌ها از 8 تا 14 تعیین شده و اجرای آن توسط دستگاه‌های نظارتی استانداری پیگیری می‌شود.

بیشترین آلودگی هوا مربوط به خودروها و موتورسیکلت‌هاست

سخنگوی استانداری تهران در ادامه با اشاره به سهم منابع آلاینده اظهار داشت: 59 درصد آلودگی هوای تهران مربوط به منابع متحرک شامل خودروها و موتورسیکلت‌ها و 41 درصد مربوط به منابع ثابت است. در استان تهران حدود 4.2 میلیون موتورسیکلت تردد می‌کند که 70 درصد آن‌ها بالای 20 سال عمر دارند و هر موتورسیکلت فرسوده معادل چهار خودروی سواری آلودگی تولید می‌کند.

به گفته رزازی، طرح جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده با ارائه مشوق‌های دولتی و تسهیلات ارزان‌قیمت آغاز شده و در مرحله نخست جایگزینی 20 هزار موتورسیکلت در دستور کار قرار دارد.

سخنگوی استانداری تهران در ادامه به اقدامات مکمل محیط‌زیستی اشاره کرد و گفت: 8649 هکتار اراضی مستعد کانون گردوغبار در استان تهران شناسایی شده و طرح‌های جنگل‌کاری و پوشش گیاهی در 409 هکتار از اراضی ملی در 12 شهرستان اجرا شده است. همچنین پیگیری تأمین حق‌آبه تالاب‌های بندعلی‌خان و صالحیه برای کنترل گردوغبار ادامه دارد.

رزازی با تأکید بر اینکه آلودگی هوای تهران یک مسئله مزمن و ساختاری است، افزود: هیچ تصمیمی بدون درنظرگرفتن همه اقشار جامعه اتخاذ نمی‌شود و همه مصوبات صرفاً از مسیر قانونی و رسمی اعتبار دارند. هدف اصلی، کاهش مواجهه مستقیم شهروندان با آلودگی و مدیریت شرایط اضطراری است، نه ایجاد فشار معیشتی.

سخنگوی استانداری تهران در پاسخ به پرسش خبرنگاران درباره همکاری استانداری با سپاه و نهادهای مردمی در سطح محلات گفت: این همکاری شامل اجرای نهضت توسعه عدالت آموزشی، احداث مدارس، کمک‌های جهادی و حمایت از آسیب‌دیدگان حوادث و بلایای طبیعی است و حضور موثر سپاه در کنار دولت موجب تقویت اقدامات محلی شده است.

وی تعامل استانداری با سپاه سیدالشهدا را مثبت ارزیابی کرد و اظهار داشت: همکاری‌ها در حوزه‌هایی مانند مدیریت بحران، محله‌محوری و توسعه عدالت آموزشی ادامه دارد که از جمله مصادیق آن، مشارکت در احداث 110 مدرسه و همراهی در مدیریت بحران‌های اخیر از جمله سیل بوده است.

طرح زوج‌وفرد آثار قابل توجهی داشت

رزازی با اشاره به اجرای طرح زوج‌وفرد افزود: بر اساس گزارش رسمی پلیس راهور تهران بزرگ، این طرح کاهش 50 تا 58 درصدی تراکم و ترافیک در پایتخت را به‌همراه داشته و آثار آن به‌صورت میدانی قابل مشاهده است.

سخنگوی استانداری تهران گفت: در چارچوب اقدامات نظارتی، پلیس راهور در 100 میدان و محور اصلی شهر مستقر شد که نتیجه آن ابطال معاینه فنی 37 خودروی فاقد استاندارد در محل و لغو معاینه فنی 700 خودرو دیگر بود. همچنین محدودیت تردد کامیون‌ها و تشدید نظارت بر صنایع آلاینده در دوره اضطرار اعمال شد.

رزازی با ارائه آماری از وضعیت ناوگان فرسوده تصریح کرد: در یک سال گذشته 350 هزار دستگاه خودروی فرسوده در استان تهران اسقاط شده است، در حالی که این رقم در مجموع هفت سال گذشته تنها 270 هزار دستگاه بوده که نشان‌دهنده تسریع روند نوسازی ناوگان است.

سخنگوی استانداری تهران در پایان به مدیریت بحران‌ها و بازسازی مناطق آسیب‌دیده از جنگ 12 روزه و ساختمان‌های ناایمن اشاره کرد و گفت: برنامه‌ها برای ایمن‌سازی و بازگشت ساکنان در حال پیگیری است و استانداری تهران به طور مستمر روند اجرایی این پروژه‌ها را رصد می‌کند.


تسنیم
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ربات‌ها با انسان امن‌تر و طبیعی‌تر تعامل می‌کنند
هدفون هوشمند، گفت‌وگو در محیط‌های پرسروصدا را ممکن می‌کند
راز ارتفاع کف اقیانوس برمودا فاش شد
دوستی دلفین‌ها به نفع آنهاست
کم‌تحرکی در تهران شایع است؛ داروهای لاغری محدودیت دارند
بحران انسانی در غزه پس از بارندگی‌های تازه افزایش یافت
دادگاه مطبوعات: ایرانیان نیوز مجرم شناخته شد
افتتاح 1000 کیلومتر خط لوله گاز تا پایان سال
رژیم صهیونیستی بیشترین کشتار کودکان در کرانه باختری را ثبت کرد
اثرکوکتل در میوه ها و سبزیجات تهدید کننده حیات است
خالکوبی می‌تواند واکنش بدن به واکسیناسیون را مختل کند
ترکیه یک پهپاد را در نزدیکی حریم هوایی خود سرنگون کرد
برای تقویت سیستم ایمنی بدن در زمستان چه بخوریم؟
رد درخواست اسرائیل؛ تحقیقات جنگ غزه ادامه می‌یابد
دادستان کل آمریکا از خنثی‌سازی طرح بمب‌گذاری در کالیفرنیا خبر داد
شرکت نفت ونزوئلا هدف حمله سایبری آمریکا قرار گرفت
لاوروف: ایران هرگز برجام را نقض نکرده است
اعتراض انگلیسی‌ها به قیمت بالای بلیت‌های جام جهانی
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از سه‌شنبه/صدور هشدار برای 15 استان/راهداری در آماده‌باش
تام باراک برای بررسی خطوط قرمز سوریه با نتانیاهو دیدار کرد
مخالفت گسترده اروپا با مصادره دارایی‌های روسیه
ارتش آمریکا هویت دو نظامی کشته‌شده در سوریه را اعلام کرد
ثبت مشاهده 6 یوزپلنگ آسیایی در زیستگاه طبیعی میاندشت
استعفای دسته‌جمعی وکلا در اعتراض به دستورهای جنجالی دولت ترامپ
پیام تبریک وزارت خارجه به مناسبت انتخابات شیلی
تعطیلی موزه لوور در پاریس
موافقت آمریکا با تضمین‌های امنیتی مشابه ناتو به اوکراین
مهاجرانی: انتصابات دولت بر اساس شایسته‌سالاری انجام می‌شود
جدول لیگ ایران در پایان مسابقات امروز
نورنما | سرعت و دقت یک مرغ مار گردن
2 شهید و 6 زخمی در غزه طی 24 ساعت گذشته
چگونه از میزان اعتبار کالابرگ خود مطلع شویم؟
مربی دروازه‌بان‌های استقلال در پایان بازی با خیبر زخمی شد
مجارستان: تشدید تنش با روسیه برای اروپا آسیب زاست
مدارس فارس فردا سه شنبه 25 آذرماه غیرحضوری شد
کی‌یف: پیشرفت واقعی در مذاکرات صلح اوکراین حاصل شد/مقام آمریکایی: مذاکرات مثبت بود
باشگاه خیبر از داور بازی با استقلال شکایت کرد
مدارس شهرستان جیرفت فردا سه شنبه تعطیل شدند
رویترز: روسیه با عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا موافقت کرده است
ساپینتو: پنالتی خیبر را نادرست می‌دانم/ رحمتی: خیبر مقابل استقلال شایسته بُرد بود
عارف: دولت از شرکت‌های دانش بنیان حمایت می‌کند
عربستان مناطق مرزی یمن را هدف توپخانه قرار داد
زلنسکی درخواست خروج نیروهای اوکراینی از دونباس را رد کرد
سیل در مراکش 41 کشته برجای گذاشت
پیام شدیداللحن کاخ سفید به نتانیاهو
راهکار جدید دولت برای بازار خودرو چیست؟
کاهش 40 درصدی مصرف بنزین بعد از سه‌نرخی شدن
دیدار غریب‌آبادی با معاون دبیرکل سازمان ملل در ریاض
خبرگزاری فرانسه خبر داد: اصرار آمریکا بر واگذاری شرق دونباس به روسیه
انصارالله یمن: ترور رائد سعد نقض آتش‌بس است
X
آگهی تبلیغاتی