×
اجتماعی
شناسه خبر : 262927
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/09/24 ساعت 14:39
بارش متناوب برف و باران در تهران

هواشناسی اعلام کرد :

بارش متناوب برف و باران در تهران

اداره کل هواشناسی استان تهران نسبت به بارش ناپیوسته برف و باران در استان همچنین کاهش نسبی دما هشدارداد.

نورنیوز-گروه اجتماعی:  اداره کل هواشناسی استان تهران نسبت به بارش ناپیوسته برف و باران در استان همچنین کاهش نسبی دما هشدارداد.

اداره کل هواشناسی استان تهران با صدور هشدار سطح زرد از فعالیت ناپیوسته سامانه بارشی به‌ویژه در روزهای سه‌شنبه و پنجشنبه ( ۲۵ و ۲۷ آذرماه) خبر داد.

اداره کل هواشناسی استان تهران پیش‌بینی کرده است که سه‌شنبه با آغاز فعالیت ناپیوسته سامانه بارشی و تداوم این شرایط تا جمعه (۲۸ آذرماه) نیمه شمالی استان تهران در برخی ساعات، بارش باران و گاهی برف، وزش باد نسبتاً شدید تا شدید، رگبار و رعدوبرق خواهد داشت. این شرایط در دامنه‌ها و ارتفاعات به‌صورت بارش باران و برف، مه، وزش باد شدید، رگبار برف، احتمال رعدوبرق، کولاک و وزش باد بسیار شدید خواهد بود. 

در این مدت برای ارتفاعات بالادست و قله‌ها نیز بارش برف، وزش باد بسیار شدید و کولاک برف و سوزباد و برای نیمه جنوبی استان بارش پراکنده باران، وزش باد نسبتاً شدید تا شدید، رگبار و رعدوبرق پیش‌بینی شده است. 

این شرایط لغزندگی خیابان‌ها و جاده‌ها به‌ویژه در مسیرهای کوهستانی و گردنه‌ها، مه و کاهش شعاع دید، به‌خصوص در نواحی پرتردد شهری، مه‌دود و کاهش محسوس کیفیت هوا به‌ویژه در ساعات فردا شب، آبگرفتگی معابر و جاری شدن روان‌آب، بالا آمدن موقت سطح آب رودخانه‌ها و احتمال سیلابی شدن مسیل‌ها، انسداد موقت برخی راه‌های روستایی در شمال استان، احتمال صاعقه و بارش تگرگ، خطر سقوط سنگ و رانش زمین در مناطق کوهستانی، کاهش دما به‌طور میانگین ۴ تا ۶ درجه سلسیوس از چهارشنبه تا صبح شنبه، یخبندان سطح زمین در دامنه‌ها و ارتفاعات، احتمال خسارت به محصولات و تأسیسات کشاورزی، احتمال سقوط اجسام و خسارت به سازه‌های موقت مانند داربست‌ها، تابلوهای تبلیغاتی، برج‌ها و دکل‌ها و احتمال شکستن درختان کهنسال و نهال‌ها را در پی دارد. 

اداره کل هواشناسی استان تهران در این شرایط جوی احتیاط در سفرها به‌ویژه در نواحی کوهستانی و گردنه‌ها، خودداری از تردد و اتراق در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها، عدم جابه‌جایی عشایر و چرای دام در مناطق کوهستانی، پرهیز از کوهنوردی و صعود به قله‌ها، توقف فعالیت بهره‌برداران عرصه‌های منابع طبیعی، پاک‌سازی دهانه پل‌ها و لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، اجتناب از پرواز گلایدر، هواپیماهای سبک و بالگرد، مدیریت و پایش مصرف حامل‌های انرژی، محافظت از محصولات و تجهیزات کشاورزی، آمادگی تجهیزات برف‌روبی، به‌ویژه در گردنه‌ها، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، خودداری از استقرار در مکان‌های مرتفع مانند برج‌ها و دکل‌ها و آمادگی کامل دستگاه‌های اجرایی، امدادی و راهداری را توصیه کرده است. 

زمانی که سازمان هواشناسی هشدار زرد رنگ صادر می‌کند به معنای این است که پدیده‌ای جوی رخ خواهد داد که ممکن است در سفرها و انجام کارهای روزمره اختلالاتی را ایجاد کند. هشدار زرد رنگ برای آگاهی مردم صادر می‌شود تا بتوانند آمادگی لازم را برای مواجهه با پدیده‌ای جوی که از حالت معمول کمی شدت بیشتری دارد، داشته باشند. از سوی دیگر مسئولان نیز در جریان این هشدارها قرار می‌گیرند تا اگر لازم باشد تمهیداتی را بیندیشند.

اداره کل هواشناسی استان تهران در ادامه پیش‌بینی پنج روزه هوا را بر پایه واکاوی الگوهای تشریح کرد. بر این اساس طی پنج روز آینده آسمان کمی ابری تا ابری گاهی همراه با وزش باد پیش بینی خواهد بود و از روز چهارشنبه (۲۶ آذرماه) روند کاهش نسبی دما در سطح استان و یخبندان در دامنه‌ها و ارتفاعات مورد انتظار است.

اداره کل هواشناسی استان تهران اعلام کرد که آسمان تهران فردا (۲۵ آذرماه) نیمه ابری تا ابری و وزش باد، گاهی بارش پراکنده با حداقل دمای ۵ و حداکثر دمای ۹ درجه سانتیگراد و طی چهارشنبه (۲۶ آذرماه) نیمه ابری تا ابری و وزش باد گاهی بارش پراکنده با حداقل دمای ۶ و حداکثر دمای ۱۰ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.


نظرات

آخرین اخبار
کشته و زخمی شدن شماری از مزدوران در کمین مقاومت در جنوب خان ‌یونس
فیدان: ترکیه تلاش می کند، مذاکرات ایران و آمریکا سریع تر به نتیجه برسد
سی‌ان‌ان: ارزیابی واقعی از هزینه‌های جنگ آمریکا علیه ایران 40 تا 50 میلیارد دلار است
احتمال افزایش خطر زوال عقل با مصرف کربوهیدرات‌های نامناسب
وضعیت آب و هوا امروز پنج شنبه 10 اردیبهشت +وضعیت استان ها
چرا درد مفاصل در بهار تشدید می‌شود؟
ترامپ مدعی تلاش برای جلوگیری از فروپاشی آتش‌بس لبنان شد
تصمیم‌گیری برای کاهش نیروهای آمریکایی در آلمان
مدل‌های جدیدی برای بازسازی و تامین مالی پساجنگ طراحی شده است
نمایندگی ایران: اورانیوم غنی‌شده ایران تحت نظارت کامل آژانس است
قالیباف: ایستگاه بعدی قیمت نفت، 140 دلار است
محسن پاکنژاد: محاصره دریایی ایران برای دشمن بی نتیجه است
علی خسروی طراح و گرافیست نام آشنا درگذشت
رایزنی تلفنی بن زاید و الزیدی
محسن رضایی: آمریکا در بن بستی کامل گرفتار شده است
یک تانک مرکاوا توسط حزب‌الله هدف قرار گرفت
یک نفتکش ایرانی دیگر از تنگه هرمز عبور کرد
وزارت صمت خالی فروشی خودرو را ممنوع کرد
استقبال ترامپ از خروج امارات از اوپک
ازسرگیری حملات داعش به حومه حلب
ناو «جرالد فورد» خاورمیانه را ترک می‌کند
واکنش ایران به ادعاهای بی‌اساس دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس
گفتگوی تلفنی عراقچی و رئیس پارلمان لبنان درباره آخرین تحولات منطقه
روسیه و بلاروس حمله آمریکا و اسرائیل به ایران را محکوم کردند
اعتراف یک رسانه غربی به ضربات کوبنده ایران به آمریکا
خبرگان رهبری: تیم مذاکره‌کننده در چارچوب فرامین ولی فقیه عمل می‌کند
قیمت نفت برنت از مرز 120 دلار گذشت
رئیس قوه قضاییه: ملت متحد ایران بار دیگر دشمن را تحقیر کرد
بن‌بست آمریکا در بحران تنگه هرمز
ایران اقدام بحرین در سلب تابعیت شهروندانش را محکوم کرد
گفت‌وگوی پوتین و ترامپ درباره ایران و اوکراین
گزارش تصویری| اجتماع امام رضایی ها در تهران
هلاکت 2 شرور درپی حمله تروریستی به ماموران پلیس ایرانشهر
قوه قضاییه: مرحومه‌ای به نام «آیدا برآسا» وجود خارجی ندارد
گفت‌وگوی ترامپ و نتانیاهو درباره ایران
سئول در حال رایزنی با تهران برای حل مشکل کشتی‌های کره‌ای در هرمز
5 اسیر فلسطینی اهل نوار غزه آزاد شدند
عضو کمیسیون امنیت ملی: رژیم صهیونیستی مانع مذاکرات ایران و آمریکا است
آزادی 6 نفر از خدمه ایرانی کشتی توسکا با پیگیری ایران
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با وزیران امور خارجه لهستان، هند و کنیا
حملات پهپادی تازه حزب‌الله به تجمع نظامیان اسرائیلی در جنوب لبنان
هزینه‌کرد 25 میلیارد دلاری آمریکا برای جنگ علیه ایران
سپاه تعیین‌کننده تردد دریایی در تنگه هرمز است
بازار خرده‌فروشی بریتانیا در آستانه زمین‌گیر شدن
بحران بی‌سابقه در هوانوردی جهان پس از بسته شدن تنگه هرمز
اعتراف ارتش اسرائیل به ناتوانی در مقابله با ریزپرنده‌های حزب‌الله
چین ادعای روزنامه فایننشال تایمز را رد کرد
5 کشتی مرتبط با ایران از تنگه هرمز عبور کردند
پکن: واشنگتن فوری به محاصره و تحریم کوبا پایان دهد
اعتراف هگست به بمباران یک مدرسه در ایران در جدال لفظی با نمایندگان