×
اقتصادی
شناسه خبر : 262884
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/09/24 ساعت 11:58
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز دوشنبه 24 آذر 1404+ جدول

قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز دوشنبه 24 آذر 1404+ جدول

قیمت خودرو امروز 24 آذر 1403 در شرایطی اعلام شد که بازار خودرو تحت‌تاثیر عوامل کلان اقتصادی و شوک‌های روانی ناشی از نوسانات ارزی قرار گرفته است. جهش نرخ ارز، انتظارات تورمی را تشدید کرده و خودرو را بار دیگر به‌عنوان یک دارایی سرمایه‌ای در ذهن فعالان بازار برجسته کرده است.

 نورنیوز-گروه اقتصادی: قیمت خودرو امروز 24 آذر 1403 در شرایطی اعلام شد که بازار خودرو تحت‌تاثیر عوامل کلان اقتصادی و شوک‌های روانی ناشی از نوسانات ارزی قرار گرفته است. جهش نرخ ارز، انتظارات تورمی را تشدید کرده و خودرو را بار دیگر به‌عنوان یک دارایی سرمایه‌ای در ذهن فعالان بازار برجسته کرده است.

در سطح بازار، نتیجه این شرایط شکل‌گیری رکودی عمیق همراه با افزایش قیمت‌های اعلامی است. وضعیتی که در آن خریداران به امید کاهش قیمت‌ها دست نگه داشته‌اند و فروشندگان نیز با انتظار رشد بیشتر، تمایلی به عرضه واقعی ندارند.

قیمت خودروهای داخلی

سورن پلاس دوگانه‌سوز (کپسول بزرگ) نسبت به روز گذشته 50 میلیون تومان گران شد و روی شاخص یک میلیارد و 350 میلیون تومان ایستاد. از سوی دیگر، ری‌را رشد بهای 40 میلیون تومانی را تجربه کرد تا با نرخ 2 میلیارد و 100 میلیون تومان معامله شود.

اطلس GL نسبت به روز گذشته 47 میلیون تومان گران شد و به نرخ معاملاتی 917 میلیون تومان رسید. از طرف دیگر، سهند E اتوماتیک افزایش قیمت 35 میلیون تومانی را پشت سر گذاشت تا با برچسب قیمتی یک میلیارد و 175 میلیون تومان در بازار آزاد عرضه شود.

داخلی
 

قیمت خودروهای مونتاژی

لوکانو L7 نسبت به روز معاملاتی پیشین 95 میلیون تومان گران شد تا با نرخ سه میلیارد و 850 میلیون تومان خرید و فروش شود. از طرف دیگر، لاماری ایما افزایش قیمت 80 میلیون تومانی را پشت سر گذاشت تا نرخ سه میلیارد و 100 میلیون تومان مورد معامله قرار گیرد.

X33  کراس (اتوماتیک) افزایش بهای 94 میلیون تومانی را تجربه کرد و روی قله یک میلیارد و 850 میلیون تومان ایستاد. از طرف دیگر، اکستریم SX افزایش بهای 70 میلیون تومانی را پشت سر گذاشت تا با نرخ سه میلیارد و 670 میلیون تومان مورد معامله قرار گیرد.

جک SR3 رشد بهای 90 میلیون تومانی را تجربه کرد تا با برچسب قیمتی 2 میلیارد و 20 میلیون تومان در بنگاه‌های معاملاتی عرضه شود. از سوی دیگر، کی‌ام‌سی T8 رشد بهای 50 میلیون تومانی را پشت سر گذاشت و با نرخ 2 میلیارد و 890 میلیون تومان به معاملات روز جاری رسید.

فیدلیتی الیت (5 نفره) نسبت به روز گذشته 90 میلیون تومان گران شد تا با نرخ سه میلیارد و 140 میلیون تومان در پلتفرم‌های آنلاین خرید و فروش خودرو آگهی شود. از سوی دیگر، دیگنیتی پرایم رشد بهای 50 میلیون تومانی را تجربه کرد تا با نرخ 2 میلیارد و 620 میلیون تومان در معاملات امروز حاضر شود.

خارجی

 


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
قیمت دلار و سایر ارزها امروز دوشنبه 24 آذر 1404+ جدول
عارف: باید از فن‌آوری‌های پیشرفته نانو، زیستی، هوش مصنوعی و هسته‌ای استفاده کنیم
دیدار عراقچی با لوکاشنکو رئیس جمهور بلاروس
قیمت‌های جدید لبنیات اعلام شد
شاخص کل بورس تهران رکورد زد/ روند صعودی بازار ادامه دارد
استقلال به دنبال میزبانی از گل‌گهر در مشهد
پادکست | من ریچل کوری هستم
سخنگوی شورای نگهبان از تأیید 2 اساسنامه‌ مهم بانکی خبر داد
مرگ تلخ چهار جوان زیر چرخ های تریلی
68 درصد سد های کشور همچنان خالیست
فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش منصوب شد
ابراهیم الموسوی مسئول ارتباطات رسانه‌ای حزب الله لبنان شد
اسلامی: 20 رادیودارو در فاز تحقیقات داریم
رئیس قوه قضاییه: سازمان بازرسی کل کشور موضوع ارز را رها نکند
65 درصد تهرانی‌ها آب بیش از حد مصرف می‌کنند
وزیر کشور: بر توسعه تعاملات با ‌همسایگان ‌متمرکز شده‌ایم
سهمیه بنزین خودرو‌های وارداتی با حجم موتور کم‌تر از 1300 سی سی، حذف نمی شود
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور
نورنما | پرش غول یخی از دل اقیانوس
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز دوشنبه 24 آذر 1404+ جدول
گروسی: بازرسی‌ها در ایران از سر گرفته‌ شده است
مرگ سالی 20 هزار نفر در تصادفات در کشور
قتل کارگردان و بازیگر هالیوودی و همسرش
خیبر خرم‌آباد – استقلال؛ آزمون دشوار آبی‌ها پیش از نبرد آسیایی
رونمایی از 5 اتوبوس برقی تولید داخل در هفته جاری
کابینه افراطی و ضربه به یهودیان
قتل مرد ثروتمند به خاطر اجاره خانه!
خداداد عزیزی از خانواده‌ها عذرخواهی کرد
نوزاد عراقی با دندان به دنیا آمد
نرخ مهاجرت نخبگان، سیل آسا؛ بازگشت، قطره‌ای
با تقویت روابط با همسایگان تحریم‌های آمریکا اثری نخواهد داشت
جزئیات واریز مرحله جدید سود سهام عدالت اعلام شد
قسمت اول ؛ ما بی‌سوادیم ؟!
سینما ایران ثبت نشد، رها شد، سوخت!
کیفیت هوای تهران قابل قبول است
67 هزار نفر در کاروان های حج ثبت نام کردند
بازخوانی استراتژی امنیت ملی آمریکا: ادعا، اقدام و پیامد
بنزین و اعتراضات
کشته شدن 4 نیروی دولت الجولانی در ادلب
ادامه حملات هوایی و زمینی رژیم صهیونیستی به غزه و کرانه باختری
پیدا شدن پرچم داعش در خودروی مهاجمان استرالیا
بخشنامه ساعت کاری جدید دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شد
آغاز سفر دور روزه سخنگوی دولت به استان مرکزی/بازدید از نیروگاه خورشیدی وآلمان ساوه
معادله قدرت؛ فراتر از ارقام دفاعی
دوفوریتی | عمل‌های زیباییی اینستاگرامی با قیچی خیاطی و موچین آرایشگاه!
کدام استان‌ها برفی می‌شوند؟
آغاز فروش فوری و پیش‌فروش 12 محصول ایران‌خودرو + جدول خودرو و زمان تحویل
بازگشت یک ورزشکار دیگر به ایران پس از تغییر تابعیت
پیروزی راست‌گرایان در شیلی؛ خوزه آنتونیو کاست رئیس‌جمهور شد
برنامه مسابقات ورزشی امروز دوشنبه 24 آذر 1404
X
آگهی تبلیغاتی