×
اقتصادی
شناسه خبر : 262798
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/09/23 ساعت 18:57
بومی‌سازی فناوری به روایت مرکز تحقیق و نوآوری همراه اول در نمایشگاه «تستا»

بومی‌سازی فناوری به روایت مرکز تحقیق و نوآوری همراه اول در نمایشگاه «تستا»

همراه اول با حضوری فعال در هفتمین نمایشگاه تقاضای ساخت و تولید ایرانی (تستا)، تازه‌ترین نیازها و راهکارهای فناورانه خود را با تکیه بر بومی‌سازی و توان شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی به نمایش گذاشت.

نورنیوز-گروه اقتصادی : هفتمین دوره نمایشگاه تقاضای ساخت و تولید ایرانی (تستا) همزمان با هفته پژوهش و در کنار نمایشگاه «دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن‌بازار»، از ۲۲ آذر ۱۴۰۴ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران و با مشارکت نخستین و بزرگترین اپراتور تلفن همراه کشور برای مدت چهار روز آغاز به کار کرده است. 

این رویداد به همت دبیرخانه شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری (عتف) و با مشارکت دستگاه‌های بزرگ دولتی و بنگاه‌های پیشرو صنعتی برگزار می‌شود.

نمایشگاه تستا که در سطح بین‌المللی با عنوان Reverse Expo یا نمایشگاه‌های تقاضامحور شناخته می‌شود، بستری برای طرح مستقیم نیازهای فناورانه از سوی سازمان‌ها و صنایع فراهم کرده است؛ رویکردی که با هدف تجاری‌سازی دستاوردهای پژوهشی، تقویت پیوند صنعت و دانشگاه و ایجاد زمینه انعقاد قراردادهای فناورانه میان متقاضیان صنعتی و شرکت‌های دانش‌بنیان دنبال می‌شود.

در همین راستا، مرکز تحقیق و نوآوری همراه اول به‌عنوان بازوی تحقیق و توسعه نخستین و بزرگترین اپراتور تلفن همراه کشور، با حضوری فعال در این دوره از نمایشگاه تستا، بر تعهد خود به بومی‌سازی فناوری و بهره‌گیری از ظرفیت‌های دانش‌بنیان داخلی تأکید کرده است. 

همراه اول با اولویت تأمین نیازهای فناورانه از مسیر نمونه‌ها و راهکارهای بومی، مجموعه‌ای از سرویس‌ها و محصولات نوآورانه خود را در معرض تعامل با فناوران و شرکت‌های دانش‌بنیان قرار داده است.

از جمله سرویس‌ها و راهکارهای ارائه‌شده توسط همراه اول در این رویداد می‌توان به AI Interview، AI Assistant، AI Services، VIMS، مودم بومی 5G، راهکارهای حوزه Innovation، Smart City، SD-WAN و سامانه‌های CBS/ETWS اشاره کرد.

برخی از این راهکارها، جلوه‌ای روشن از تمرکز همراه اول بر توسعه فناوری‌های بومی است؛ از جمله سامانه جذب و استخدام هوشمند (AI Interview) که با تکیه بر هوش مصنوعی، فرآیند مصاحبه را شبیه‌سازی و به ارزیابی و ارتقای مهارت‌های فردی کمک می‌کند، یا راهکار بومی و امن SD-WAN که با افزایش پایداری و تاب‌آوری شبکه‌های سازمانی، مدیریت متمرکز و بهینه ارتباط میان شعب پراکنده را ممکن می‌سازد.

همچنین در مسیر توسعه زیرساخت‌های نسل پنجم ارتباطی، طراحی و ساخت نیمه‌انبوه مودم بومی 5G به‌عنوان یکی از تجهیزات کلیدی سرویس FWA در مرکز تحقیق و نوآوری همراه اول انجام شده است. 

سامانه هشدار عمومی CBS/ETWS نیز به‌عنوان یکی دیگر از دستاوردهای بومی این اپراتور، امکان ارسال پیام‌های هشدار عمومی در شرایط بحران را به‌صورت سریع و گسترده در محدوده‌های جغرافیایی مختلف فراهم می‌کند.

حضور همراه اول در نمایشگاه تستا را می‌توان نمادی از رویکرد این اپراتور در اتکا به توان داخلی، حمایت عملی از شرکت‌های دانش‌بنیان و تبدیل نیازهای فناورانه به فرصت‌های نوآوری و تولید بومی دانست؛ رویکردی که همسو با اهداف کلان اقتصاد دانش‌بنیان و توسعه پایدار فناوری در کشور دنبال می‌شود.


همراه اول
نظرات

آخرین اخبار
کدام مواد غذایی نباید در فریزر باشند؟
افشاگری هارتص از ربودن کودکان در غزه
مجروح شدن چند صهیونیست در پی تیراندازی از سوی نیروهای مقاومت فلسطین
گروهک‌های مسلح وابسته، به دنبال ایجاد ناامنی علیه غیرنظامیان در غزه است
حمله حزب الله لبنان به تجمع نظامیان صهیونیست
عراقچی: همسایگان ما اولویت ما هستند
4 توصیه درباره مصرف سبزیجات
تساوی میلان و یوونتوس در بازی حساس
سخنان نتانیاهو درباره حملات شدید به لبنان بیشتر جنبه «نمایش قدرت» دارد
«دریچه آتش بس یازمینه جنگ»
قدردانی سفیر ایران از دولت و مردم پاکستان برای میزبانی مذاکرات با آمریکا
جهش بی‌سابقه «کرک‌اسپرد» بنزین
عزم اسلام‌آباد برای ادامه ترانزیت کالا به ایران
درس امروز قالیباف به ترامپ؛ چه کسی کارت‌هایش تمام شده!؟
برقراری سفر رسمی چارلز سوم به ایالات متحده پس از بررسی‌های امنیتی
معاون رئیس‌جمهور : به هراقدام جنگی پاسخی چهار برابری خواهیم داد
وزارت خارجه ایران: عراقچی به روسیه سفر کرد/دیدار با پوتین در سن‌پترزبورگ
البوسعیدی رایزنی با عراقچی را مُثمر ثمر خواند
اعلام جزئیات فروش ارز به زائران حج
اینتر یک قدم دیگر به قهرمانی نزدیک شد
نفتالی بنت: نتانیاهو باید کنار برود
شگفتی از معماری ذخیره‌سازی نفت از سوی ایران
هشدار صنعا درپی جنایات رژیم صهیونیستی در فلسطین و لبنان
انتشار بیانیه منتسب به مظنون تیراندازی مراسم شام خبرنگاران کاخ سفید
تشکیل حزبی جدید برای رقابت با نتانیاهو در انتخابات
انتقاد عضو شورای شهر از تبلیغ جوایز میلیاردی در پیامک‌های شهرداری
اسلام‌آباد: به تلاش‌های خود برای پیشبرد صلح در منطقه ادامه خواهیم داد
کشته و زخمی شدن چند نظامی اسرائیل در حمله پهپادی به جنوب لبنان
اولیانوف: آمریکا اخاذی در برابر ایران را کنار بگذارد
نورنما | یادآوری یک نوای خاطره‌برانگیز از زبان کودکان دهه هشتاد
انتشار دستخطی از شهید علی لاریجانی از روزهای پایانی عمرش + تصویر
افزایش منابع قرض الحسنه اشتغال در سال 1405/ سهم هر استان چقدر است؟
برگزاری اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها 9 اردیبهشت در تهران + جزئیات
برگزاری آزمون دکتری دانشگاه آزاد به‌صورت مجازی
نمایشگاه مجازی کتاب تهران چقدر تخفیف برای خریداران در نظر گرفته است؟
هاآرتص: موج خودکشی در نیروهای اسرائیلی؛ 11 مورد در کمتر از یک ماه
یورش پلیس به باند برادران قاچاقچی فروش سلاح
تجزیه‌طلبان با انتقاد از ترامپ به مزدوری و اختلاس اعتراف کردند
آمار شهدای لبنان از مرز 2 هزار و 500 نفر گذشت
صعود سخت چلسی به فینال جام‌ حذفی
عارف: آیین‌نامه جدید برای تعیین نرخ سوخت نیروگاه‌ها تصویب شد
تمام فرضیات ترامپ درباره ایران اشتباه از آب درآمد
مخبر: با کمک نخبگان می توان فرآیند بازسازی را کمتر کرد
سایت مصری از تیم ملی فوتبال ایران حریف تیم کشورش نوشت
ترامپ: جنگ با ایران به زودی پایان خواهد یافت
حزب‌الله: نه روی دیپلماسی شکست‌خورده حساب باز می‌کنیم و نه دولت
آغاز پرداخت حقوق کادر درمان بعد از چند روز وقفه
اعلام آخرین نرخ بیکاری؛ کاهش یا افزایش؟
دستگیری جاسوس موساد در لرستان
آزمون جامع دکتری به‌صورت مجازی برگزار می‌شود+ جزئیات