×
اجتماعی
شناسه خبر : 262652
تاریخ انتشار : شنبه 1404/09/22 ساعت 22:48
مدارس ابتدایی هرمزگان یکشنبه و دوشنبه غیرحضوری شد

مدارس ابتدایی هرمزگان یکشنبه و دوشنبه غیرحضوری شد

بندرعباس- مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان گفت: با موافقت استاندار هرمزگان مدارس ابتدائی هرمزگان در روزهای یکشنبه 23 و دوشنبه 24 آذر ماه غیرحضوری شد.

نورنیوز- گروه اجتماعی : جلسه فوق العاده ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان هرمزگان به ریاست مهرداد حسن‌زاده و با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی، مدیرکل آموزش و پرورش و فرماندار بندرعباس با محوریت بررسی آخرین وضعیت ابتلاء به آنفلوانزا و ایجاد هماهنگی و آمادگی برای مقابله با سیلاب احتمالی برگزار شد و آخرین گزارشات در رابطه با وضعیت رشد این بیماری در سطح استان تحلیل و بررسی شد.

مهرداد حسن زاده در این نشست اظهار کرد: آنفلوانزا تقریباً در کل کشور شیوع پیدا کرده است و تاکنون بیش از ۴ جلسه ستاد به صورت فوق العاده برگزار شده است.

وی با قدردانی از همکاری فرمانداران و مدیران مدارس برا کنترل بیماری گفت: تاکنون ۵ نفر فوتی در پی آنفلوانزا جان خود را از دست داده‌اند و این آمار نگران کننده است.

جانشین اول استاندار در ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان هرمزگان با گلایه اَُز عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی در اصناف و بازاریان، بیان کرد: ضرورت دارد همه پای کار بیایند تا بتوانیم شیوع بیماری آنفلوانزا را کند کنیم.

وی با بیان اینکه تصمیمات ستاد بر اساس نظرات کارشناسی و جمعی برگزار می‌شود، گفت: در حوزه مخاطرات پاسخ جمعی است و نمی‌توان تنها با اعمال محدودیت برای مدارس و دانشگاه‌ها و رها کردن دیگر محیط‌های عمومی به توفیق دست پیدا کرد.

حسن زاده آخرین تصمیمات ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان هرمزگان را شرح داد و گفت: با موافقت استاندار هرمزگان تمامی مهد کودک‌ها و پیش دبستانی‌ها در سراسر استان طی روزهای یکشنبه ۲۳ آذر ماه و دوشنبه ۲۴ آذر ماه تعطیل خواهند بود و کلیه کلاس‌های مقطع ابتدایی نیز به صورت غیرحضوری برگزار خواهد شد.

وی ادامه داد: کلاس‌ها در سایر مقاطع تحصیلی با رعایت پروتکل‌های بهداشتی به روال عادی برگزار خواهد شد و نحوه برگزاری کلاس‌های کلیه مراکز آموزش عالی و دانشگاه‌ها متناسب با شرایط به اختیار رؤسای دانشگاه‌ها خواهد بود.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان عنوان کرد: کانون‌های زبان مجاز هستند با رعایت پروتکل‌های بهداشتی کلاس‌های خود را برگزار کنند و فعالیت ادارات نیز با رعایت اصول بهداشتی به روال سابق ادامه خواهد داشت و مادران دارای فرزند دانش آموز و خردسال نیز دور کار خواهند بود.

حسن زاده در رابطه با پیش بینی هواشناسی و احتمال بارندگی در سطح استان نیز عنوان کرد: ضرورت دارد همه دستگاه‌های اجرایی و خدمات رسانی آماده باش کامل داشته باشند و از این بابت مرخصی‌ها و مأموریت‌های کلیه اعضای ستاد بحران استان هرمزگان و شهرستان‌ها لغو شده است.

مسئول ارشد هماهنگی ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان هرمزگان ادامه داد: به علت تقویت فعالیت سامانه بارشی و رگبار باران و رعد و برق در هرمزگان هشدار سطح نارنجی در استان صادر شده است و با فعالیت این سامانه از اواخر وقت امروز ۲۲ تا فردا یکشنبه ۲۳ آذرماه در استان رگبار باران و رعد و برق و گاهی رگبار نسبتاً شدید همراه با تگرگ و تندباد لحظه‌ای در مناطق شرقی، شمالی و دریایی استان پیش بینی می‌شود.

وی افزود: مناطق متأثر این سامانه شهرستان‌های میناب، رودان، بشاگرد، سیریک، حاجی آباد، قشم، جاسک و جزایر بوموسی، سیری، لاوان، کیش، تنب بزرگ و سواحل است.

حسن زاده گفت: سامانه بارشی دیگری نیز از بعد از ظهر دوشنبه ۲۴ تا ۲۶ آذر ماه در استان فعال می‌شود و با فعالیت این سامانه آب گرفتگی معابر عمومی و جاری شدن روان آب‌ها، بالا آمدن آب رودخانه‌های فصلی و سیلابی شدن مسیل‌ها، خسارت به سازه‌های سبک به دلیل تند باد لحظه‌ای و خسارت به محصولات کشاورزی دور از انتظار نیست


خبرگزاری مهر
نظرات

آخرین اخبار
کاخ سفید: ترامپ خواهان توافق با ایران است، اما پاسخ به حملات ادامه دارد
هشدار مقام ارشد امنیتی درباره هرگونه حمله احتمالی آمریکا و اسرائیل
الزامات خاطره‌سازی برای مغز
هشدار دبیر شورای امنیت ملی درباره پیامدهای ادامه محاصره دریایی آمریکا
هلاکت و دستگیری عاملان شهادت سه مأمور فراجا در شادگان
علائم افشای سرّ درون
الجزیره؛ تنگه هرمز مهم‌ترین اهرم راهبردی ایران
کنفدراسیون فوتبال آسیا در کنار یوفا و کونکاکاف مقابل طرح فیفا ایستاد
تشییع باشکوه شهدای فراجا در شادگان؛ شهیدان مهدوی‌کیا و سیاه‌نژاد
نشست تخصصی ایران و چین؛ تأکید بر اجرای سند 25 ساله و تقویت همکاری‌های اقتصادی
زمان پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران خودرو اعلام شد+جدول
کامالا هریس؛ جنگ ترامپ با ایران بدون چشم‌انداز پایانی
برنامه قطعی برق کرمانشاه فردا شنبه 10 مرداد+ جدول
قطر از پذیرش نقشه راه توسط حماس استقبال کرد
گوترش: چنگ باید در تمامی جبهه‌‎ها متوقف شود
واکنش جوزف عون به تجاوزات رژیم صهیونیستی
دستور آماده‌باش کامل به حشد الشعبی
فولاد، استقلال را در دیدار دوستانه شکست داد
هشدار زلنسکی درباره تشدید حملات روسیه در دریای سیاه
برنامه قطعی برق تهران فردا شنبه 10 مرداد
جزئیات برنامه راه‌آهن برای اربعین؛ افزایش ظرفیت، امنیت و خدمات به زائران
لینک ساعت قطعی برق کهگیلویه و بویراحمد فردا شنبه 10 مرداد
اظهارات جدید نخست وزیر پاکستان درباره صلح غزه
چرا حقوق بازنشستگان دولت کاهش یافت؟
مرگ تلخ بازیکن مراکشی در مسیر مهاجرت به اسپانیا؛ فاطن العزیزی جان باخت
یمن، چگونه عربستان را در بن‌بست تاریخی قرار داد؟
کایا کالاس: راستی‌آزمایی پایبندی حماس به توافق غزه چالش اصلی است
استراتژی تعلیق اسپانیا از سوی ایتالیا کلید خورد
قتل هولناک مرد 70 ساله تهرانی به دست همسر دوم و پسرش
خشم ترامپ از روش مذاکره ایرانی‌ها
تشییع باشکوه پیکر شهید مدافع امنیت در زابل
برخورد جدی با آفرودسواری غیرمجاز در عرصه‌های طبیعی کردستان
هشدار صریح العامری به عربستان
اظهارات تازه وزیر خزانه‌داری آمریکا درباره تحریم‌ها و دارایی‌های ایران
بیانیه ارتش کویت درباره حمله پهپادی به زیرساخت‌های حیاتی
تسهیل واردات خودرو در قشم
ترامپ ادعای نقش ایران در حمله سایبری آمریکا را زیر سؤال برد
سریال دیده‌نشده «ماه عسل» با بازی زنده‌یاد اکبر عبدی
تهدید به تعلیق اسپانیا از منطقه شنگن
محور کندوان یک‌طرفه شد+جزئیات
گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و هند چه نکاتی داشت؟
انفجارهای مهیب در کویت
آمار جدید تردد زائران اربعین از مرز باشماق
اذعان «مارین ترافیک» به تغییر الگوی تردد از تنگه هرمز
تغییر موازنه حمله و دفاع به نفع توان موشکی ایران
افزایش آمار قربانیان مهاجرت غیرقانونی به اسپانیا
اظهارات تازه ترامپ درباره ایران همزمان با تنش‌های منطقه‌ای
عاقبت ناگوار بی‌توجهی به تابلوی «شنا ممنوع»
«روایت خون» در سوگواره اربعین؛ روایتی از پیوند هویت ایرانی و فرهنگ عاشورا
همبستگی میلیونی یمنی‌ها با مردم عراق