×
اجتماعی
شناسه خبر : 262608
تاریخ انتشار : شنبه 1404/09/22 ساعت 18:38
آغاز شماره‌گذاری خودروهای وارداتی در کیش+ توضیحات رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی

آغاز شماره‌گذاری خودروهای وارداتی در کیش+ توضیحات رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی

نخستین مرحله شماره‌گذاری خودروهای وارداتی زیر پنج سال و با کارکرد کمتر از 100 هزار کیلومتر امروز در مراسمی آغاز شد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: سردار سیدتیمور حسینی، رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی امروز شنبه در حاشیه آغاز شماره‌گذاری این خودروها در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: مجوز واردات خودروهای تا پنج سال کارکرد نزدیک به یک سال هست که از طرف دولت ابلاغ شده و امروز اجرای نخستین مرحله از اجرایی شدن این آیین‌نامه در کیش آغاز شد.

وی بیان کرد: تنها خودروهای ساخت آمریکا مشمول این طرح نیست و به جز موضوع سن زیر پنج سال و زیر 100 هزار کیلومتر، استثنایی برای شماره‌گذاری خودروهای خارجی وارداتی وجود ندارد.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فرماندهی انتظامی با اشاره به فرهنگ و الگوی ترافیکی ویژه در کیش، تصریح کرد: کیش با همت و نگاه تخصصی مدیران و بنیان‌گذاران اولیه پلیس راهور، به‌ویژه مرحوم میرفندرسی، به برندی شناخته‌شده در حوزه رانندگی و رفتارهای ترافیکی تبدیل شده و این مجموعه، نمونه‌ای موفق از مدیریت مستقل و کارآمد در این حوزه به‌شمار می‌رود که صیانت از آن یک وظیفه جدی محسوب می‌شود.

حسینی با اشاره به تغییر شرایط ترافیکی جزیره در سال‌های اخیر، گفت: افزایش چشمگیر تعداد خودروها، ترددها و جمعیت ساکن در کیش نسبت به دهه‌های گذشته، ضرورت بازنگری در شیوه‌های مدیریت ترافیک را دو چندان کرده، در حالی که بهره‌گیری از ابزارهای هوشمند و فناوری‌های نوین، امکان مدیریت این شرایط را با سهولت بیشتری فراهم کرده است.

وی ادامه داد: ما باید تلاش کنیم که فرهنگ و الگوی ترافیکی کیش در کل کشور هم پیاده و ساری و جاری شود و بر این اساس صیانت و حفاظت از این نام و نشان کیش وظیفه تک تک ماست و همه ما با تلاش کنیم که این نشان و فرهنگ نیک ایجاد شده به عنوان یک منطقه ویژه ترافیکی و کاملا مطابق با استانداردهای شناخته شده هم حفاظت شود.

برون‌سپاری بخشی از ماموریت‌های پلیس 

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی با تاکید بر ضرورت تسری فرهنگ جاری ترافیکی در کیش به سایر نقاط کشور بیان کرد: در تلاش هستیم که همه مردم عزیز کشور مانند این طرح آغاز شده در کیش، با ورود خودروهایی در شان و لیاقت مردم، بهره‌مند شوند و امیدوارم هر چه سریعتر بتوانیم در کل کشور هم این طرح را اجرایی کنیم.

حسینی در ادامه با اشاره به آمادگی فرماندهی راهنمایی و رانندگی برای اجرای طرح تردد خودروهای مناطق آزاد قشم و کیش در کل استان هرمزگان بیان کرد: اگر الزامات مشخص و بسترهای قانونی این طرح فراهم شود، ما سازوکار تردد خودروهای مناطق آزاد کیش و قشم در سطح استان هرمزگان را داریم و به نظر می رسد که این مساله به زودی حل و محقق خواهد شد.

وی همچنین به برنامه برون‌سپاری بخشی از مأموریت‌های پلیس اشاره کرد و گفت: با توجه به گستردگی مأموریت‌ها، کاهش تصدی‌گری و تمرکز بر نقش نظارتی، از اولویت‌های جدی پلیس راهور است و در این مسیر از ظرفیت بخش خصوصی و فناوری‌های هوشمند استفاده خواهد شد.

رئیس پلیس راهور فراجا با اشاره به پیگیری موضوع جرایم رانندگی در کیش، اظهار داشت: ایجاد مؤسسات خدمات هوشمند ترافیکی، با هدف کنترل تخلفات از طریق تجهیزات الکترونیکی و بدون اعمال سلیقه انسانی، می‌تواند ضمن ایجاد اشتغال، نظم و انضباط ترافیکی را در سطح جزیره تقویت کند.

تسهیل فرآیندهای شماره‌گذاری خودروهای وارداتی

حسینی درباره تسهیل فرآیندهای شماره‌گذاری و تأییدیه‌ها تصریح کرد: بر اساس مقررات ابلاغی، تأییدیه‌های حوزه جزیره و منطقه آزاد، در حکم تأییدیه سازمان ملی استاندارد تلقی خواهد شد تا هزینه‌های مردم کاهش یابد و دسترسی به خدمات تسهیل شود.

وی در خصوص انتقال خودرو از کیش به سایر مناطق آزاد گفت: این فرآیند باید به‌گونه‌ای سامان‌دهی شود که ضمن حفظ صرفه اقتصادی برای مصرف‌کننده، از تبدیل آن به فعالیت سوداگرانه و شغلی جلوگیری شود و تعیین سهمیه‌های مشخص، در همین راستا ضروری است.

رئیس پلیس راهور فراجا با اعلام آمادگی برای ایجاد شهرک جامع ترافیکی در کیش افزود: ایجاد یک شهرک متمرکز برای ارائه انواع خدمات رانندگی، از صدور گواهینامه تا سامان‌دهی مراکز شماره‌گذاری و آموزش‌های ترافیکی، می‌تواند کیفیت خدمات‌رسانی به شهروندان و گردشگران را به‌طور محسوسی ارتقا دهد.

نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی کیش با مصوبه هیات وزیران

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش نیز در این آیین با استقبال از اجرای مصوبه هیات وزیران در خصوص پلاک‌گذاری خودروهای وارداتی کارکرده از کیش گفت: این کار باعث می‌شود که ما بتونیم با هزینه کمتری، به نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی در کیش بپردازیم.

محمد کبیری افزود: کیش، نیازمند خودرو‌های سازگار با محیط زیست و استاندارد‌های روز دنیاست و این اقدام در همین راستا است و جزیره کیش به سمت مدیریت هوشمند ترافیک گام بر‌می‌دارد و امیدواریم به عنوان نخستین منطقه در کشور با همکاری پلیس راهور از فناوری‌ و نوآوری‌های حوزه مدیریت ترافیک بهره مند شویم.

وی تصریح کرد: با این اقدام مهم، جزیره زیبای کیش به عنوان مقصد گردشگری مهم کشور، به خودروهای به‌روز و نو مجهز شده و نیاز گردشگران خارجی و حتی داخلی در کیش تامین خواهد شد تا آنها نیز بتوانند با هزینه کمتری از خودروهای وارداتی استفاده کنند.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش توافق برای اجرای طرح مشترک مدیریت ترافیکی هوشمند از کیش به صورت آزمایشی را از جمله اقدامات ارزشمند آغاز شده مشترک برشمرد و بیان کرد: پلیس راهنمایی و رانندگی فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران پیشران و پیشگام در حوزه استفاده از فناوری‌های نو و نوآوری در حوزه تخصصی خود بوده و این اقدام هم اثر مثبتی در کیش خواهد داشت.


نظرات

آخرین اخبار
فرصت دوباره برای داوطلبان رد صلاحیت شده انتخابات شوراها
آغاز توزیع میوه شب عید در میادین تره بار
حشد شعبی عراق: خون شهدا هدر نخواهد رفت
توهمات ترامپ تمامی ندارد/ قایق‌های ایرانی‌ها را در تنگه هرمز از کار انداختیم!
جنگ اقتصادی و اقتصاد جنگی / چگونه پول نفت منطقه، بودجه موساد و اینترنشنال را تأمین می‌کند؟
تسهیل واردات خودرو در منطقه آزاد اینچه‌برون
کابوس جهانبخش قراردادش را با سوئد تمدید کرد
علی لاریجانی خطاب به ترامپ: رهایتان نمی‌کنیم تا خطای خود را بپذیرید
گزارش تصویری | تشییع پیکرهای مطهر فرماندهان عالی رتبه نیروهای مسلح و جمعی از شهدای مردمی
لاریجانی: پیام اول رهبر انقلاب کاملا با صلابت و حساب شده بود
ایران حمله هوایی به گذرگاه مرزی القائم عراق را محکوم کرد
آخرین اخبارازحملات آمریکایی-صهیونیستی به تهران وشهرهای کشور/حمله به بیمارستان بوستان اهواز
پزشکیان از مردم برای حضور پرشور در راهپیمایی روز قدس دعوت کرد
وقوع عملیات استشهادی در سرزمین‌های اشغالی
هاآرتص: اسرائیل جنگی را آغاز کرده که نمی‌داند چگونه پایان می‌یابد
32 ایستگاه مترو به عنوان پناهگاه قابل استفاده است
تجاوز آمریکا و اسرائیل به بیش از 21 هزار نقطه غیرنظامی
خروج همه سامانه‌های تاد آمریکا از کره جنوبی
آسیب برج آزادی در پی موج انفجارهای حملات اخیر
نورنما | 22 اسفند روز بزرگداشت شهدا گرامی‌باد
استاندار گیلان: هیچ کمبودی برای کالاهای اساسی نداریم
چند نقطه از تهران درپی تجاوز دشمن آسیب دیده است؟
پیام تسلیت وزیر فرهنگ به مناسبت درگذشت حمید هیراد
شهادت 10 نفر درپی حمله هوایی به نیروهای بسیج مردمی عراق
استاندار تهران: برق تهران 51 دقیقه پس از حملات موشکی وصل شد
دشمن تراشی و تهدید نمایی، ترفند آمریکا برای شروع جنگ
عزیزی: اشتباه محاسباتی دشمنان پاسخ قاطع خواهد شد
بیانیه شدید اللحن حشد الشعبی عراق علیه حملات آمریکا
تنگسیری: شدیدترین ضربات را به دشمن متجاوز وارد خواهیم کرد
هشدار وزیر خارجه ترکیه درخصوص احتمال انجام نسل‌کشی جدید توسط نتانیاهو
فعالیت شبانه روزی گشت‌های پلیس امنیت اقتصادی
پیوستن محدثه زولفی به جمع هم‌تیمی‌های خود در «تیم ملی»
پوشش زنده اولین پیام آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای در رسانه‌های منطقه
نابودی دستاوردهای اقتصادی دولت ترامپ با آغاز جنگ علیه ایران
صدور مجوز واردات کالای ملوانی در خرمشهر
راستینه: حضور ملت در خیابانها نشانه عظمت ایران است
نفت و گاز منطقه، پشتوانه اصلی اعتبار دلار
آمریکا اعتراف کرد: آماده اسکورت نفتکش‌ها در تنگه هرمز نیستیم
نورویدیو | خوزستان فرزند دلاورش را تا عرش بدرقه می‌کند
موج42 عملیات وعده صادق4 با رمز لبیک یا خامنه‌ای/با شلیک موشک‌های عماد،قدر،خیبرشکن و پهپاد
روز قدس نماد اعتراض جهان اسلام به غصب سرزمین فلسطین است
واکنش لاریجانی به تهدیدات ترامپ برای هدف قرار دادن برق ایران
طیبی: بی‌شک قهرمان این جنگ مردم ایران هستند
نبرد پنهان ریاض و ابوظبی در پوشش جنگ منطقه ای
اولین پیام حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای رهبر معظّم انقلاب اسلامی
وزارت فرهنگ: روز قدس فرصت نشان دادن مقاومت ملی است
پیام تسلیت رییس سازمان نظام پزشکی برای شهادت کادر درمان
دریابانِ واقع‌بین، فرمانده‌ای که تا آخرین لحظه در خط مقدم ماند
کنسولگری آمریکا در «پیشاور» به طور دائم تعطیل می شود
درخواست ستاد کل نیروهای مسلح از مردم برای شرکت حداکثری در مراسم روز قدس