×
ورزشی
شناسه خبر : 262540
تاریخ انتشار : شنبه 1404/09/22 ساعت 14:44
اوسمار:پرسپولیس برای قهرمانی می جنگد

اوسمار:پرسپولیس برای قهرمانی می جنگد

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس درباره بازی فردا برابر آلومینیوم گفت: آلومینیوم مثل پیکان با 5 مدافع بازی می‌کند و مربی‌ای دارد که از تیم‌های دیگر شناخت دارد و مطابق آن بازی می‌کند. مهم است که تیم ما برای تغییر تاکتیک و ساختار تیم مقابل آماده باشد.

نورنیوز-گرو ورزشی:  اوسمار ویرا، سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در نشست خبری پیش از بازی مقابل آلومینیوم اراک، در چارچوب هفته چهاردهم لیگ برتر فوتبال ایران گفت: یک بازی مهم دیگر در نیم فصل اول داریم. همه تیم‌ها در انتهای نیم فصل سعی می‌کنند بیشترین امتیازات را کسب کنند تا کار راحت‌تری در نیم فصل دوم داشته باشند. پرسپولیس هم از این قضیه مستثنی نیست و سعی می‌کند بیشترین امتیازات را جمع کند تا در تیم فصل دوم برای قهرمانی به میدان برود.

سرمربی پرسپولیس افزود: پرسپولیس و آلومینیوم همیشه بازی‌های سختی داشته‌اند. آلومینیوم مثل پیکان با ۵ مدافع بازی می‌کند و مربی‌ای دارد که از تیم‌های دیگر شناخت دارد و مطابق آن بازی می‌کند. مهم است که تیم ما برای تغییر تاکتیک و ساختار تیم مقابل آماده باشد.

وی در ادامه در پاسخ به سوالی درباره لیست مازاد پرسپولیس گفت: فعلا لیست خروجی نداریم و همه بازیکنان در فصل نقل و انتقالات می توانند پیشنهاداتی داشته باشند. تاکید می‌کنم لیست خروجی نداریم. همه چیز به پیشنهادهای تیم‌های دیگر به بازیکنان بستگی دارد و اینکه آیا به نفع تیم ماست یا خیر. دو جای خالی داریم که برای گرفتن بازیکن تلاش می‌کنیم.

اوسمار درباره مصدومان پرسپولیس خاطرنشان کرد: برخی سرماخوردگی یا مصدومیت کوچک داشتند و نمی‌توانم بگویم کدام بازیکنان هستند یا نیستند.

وی درباره شایعاتی مبنی بر احتمال اضافه شدن سید جلال حسینی به کادر فنی پرسپولیس گفت: مرتبه قبل که اینجا سرمربی شدم او به من خیلی کمک کرد و دوست خوب من است که خیلی به او اعتماد دارم. این موضوع به باشگاه بستگی دارد که می‌خواهند این کار را انجام دهند یا خیر.

سرمربی پرسپولیس درباره روند تغییر تاکتیکی این تیم، اظهار کرد: سری قبل که اینجا بودم ۲ سال با تیم بودم و شناخت بیشتری از بازیکنان داشتم و کارم راحت‌تر بود اما الان به مرور باید به تاکتیک مورد نظر برسیم. کیفیت چمن خیلی مهم است که تاکتیکی را دنبال کنیم.

اوسمار درباره اینکه از چه بازیکنانی برابر آلومینیوم استفاده می‌کند نیز گفت: فرق بازی فردا با هفته پیش این است که برای این بازی زمان بیشتری داشتیم. بعد از تمرین امروز تصمیم می گیریم که چه بازیکنانی به میدان بروند.

سرمربی پرسپولیس افزود: پرسپولیس برای قهرمانی می جنگد. سعی می‌کنیم در بازی های باقی‌مانده حداکثر امتیازات را بگیریم. همه ما سعی داریم به هدف اصلی‌مان که قهرمانی در لیگ برتر است برسیم.

اوسمار در پایان درباره اینکه احساس می‌شود اوریه خشن و عصبی بازی می‌کند گفت: لیگ ایران فیزیکی است و بازیکن خارجی که نتواند خود را با این موضوع وفق بدهد نمی‌تواند در ایران بازی کند.


نظرات

آخرین اخبار
سقوط هواپیمای کوچک نزدیک واشنگتن؛ 3 اسرائیلی جان باختند
اسپانیا در نیمه نخست عربستان را درهم کوبید
دادستان کل کشور: بیش از 200 پرونده ویژه علیه عاملان جنگ با ایران تشکیل شد
نزدیکی ابوظبی به تل‌آویو؛ زنگ خطر انزوای بیشتر امارات در جهان عرب شد
عضو هیئت عالی بانک مرکزی: نظام بانکی به جراحی جدی نیاز دارد
دستگیری 14 متهم پرونده «شکار مزدور» در چالوس؛ وثیقه سنگین صادر شد
نشست ایران و آمریکا با حضور میانجی‌ها در بورگن‌اشتوک/توقف مذاکره با تهدید ترامپ
نورویدیو | عشقِ حسین ، ادعا نمی خواهد نشانه می خواهد
درخواست وزیر خارجه انگلیس برای استعفای نخست‌وزیر
قالیباف خطاب به آمریکا: مراقب اظهارنظرهایتان باشید
افسر پیشین کلمبیا: عاملان قتل‌های جمعی توسط آمریکا آموزش دیدند
وقوع حادثه دریایی در آب‌های جنوب‌شرق الشحر یمن
دبیرکل حزب‌الله: پروژه حذف ایران و مقاومت شکست خورد
بلومبرگ: تورم ناشی از تحولات تنگه هرمز دامنگیر اقتصاد آمریکا شد
ستاره تراکتور در فهرست خرید پرسپولیس
دستیار فصل قهرمانی مجیدی در فهرست گزینه‌های کادر فنی استقلال
فرصت دوباره برای شرکت در جشنواره شهید آوینی فراهم شد
تکلیف امتحانات تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد مشخص شد
ستاد حقوق بشر ایران خواستار رسیدگی شورای امنیت به نقض آتش‌بس اسرائیل شد
وزیر صمت از بسته حمایتی برای صنایع خبر داد
از بمب تا دیپلماسی؛ چرا ترامپ در کنار میز مذاکره چنگ و دندان نشان می دهد؟
حماس: 91 اسیر فلسطینی در زندان‌های اسرائیل جان باختند
پایان انزوای جنوب شرق؛ پل حمیری نجات‌بخش روستاهای سیل‌زده شد
هشدار جدی درباره آینده زعفران ایران؛ از بحران تکنولوژی تا تهدید «مدل اسپانیایی»
عقل سرخ
مس رفسنجان در آستانه یک نبرد حساس
هدف‌گذاری رسمی یزدانی برای المپیک 2028 لس‌آنجلس
اختلال در پروازهای فرودگاه زوریخ در پی مذاکرات ایران و آمریکا
نورنما | انتشار تصاویر برخی از شهدای هوافضا سپاه برای اولین بار
برگزاری تورنمنت سه‌جانبه برای تعیین نماینده آسیا قطعی شد
همه‌چیز آرام به نظر می‌رسد؛ اما این نقشه چیز دیگری می‌گوید
وقت سلطنت بی بی به پایان رسیده است
روز ملی دامپزشکی با تقدیر از چهره‌های برتر گرامی داشته می‌شود
انتقال حسینی به پروجا زیر ذره‌بین حقوقی
ترامپ باز تهدید کرد: اگر هرمز بسته شود، مذاکره‌کنندگان ایران به خانه برنمی‌گردند!
فرودگاه کیش در مسیر بازگشت به فعالیت؛ صدور مجوز اولیه اعلام شد
پزشکیان: توسعه صنایع آب‌بر در مناطق کم‌آب کشور ممنوع!
کمبود معلم با جذب نیرو و بازنشستگان جبران می‌شود
ایران- بلژیک؛ یوزها در میدان نابرابر جام جهانی به دنبال شگفتی برابر بلژیک پرستاره
دعوت بسکتبالیست ایرانیِ ساکن آمریکا به تیم ملی
کریمیان: کیفیت فنی و رقم قرارداد در جذب بازیکن مهم است
عارف: اصلاحیه بودجه به مجلس ارسال می‌شود
ایران چگونه از اهرم تنگه هرمز بهره می‌برد؟
هدف گرفتن مذاکرات با لودادن رازهای نظام
راز سه اعتراف؛ آنچه گفته شد و آنچه پنهان ماند
نبض جام | ویژه برنامه روزانه نورنیوز برای جام جهانی 2026 / قسمت سیزدهم
جلسه سرنوشت ساز مدیران پرسپولیس با دراگان اسکوچیچ
پزشکیان: مخالفان توافق در همان مسیری حرکت می‌کنند که نتانیاهو می‌خواهد
احتمال تمدید رایگان بودن مترو و اتوبوس
سرمربی ساحل‌عاج: از آلمان چنین رفتاری انتظار نداشتیم