×
اقتصادی
شناسه خبر : 262539
تاریخ انتشار : شنبه 1404/09/22 ساعت 14:58
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 22 آذر 1404+ جدول

قیمت طلا و سکه امروز شنبه 22 آذر 1404+ جدول

قیمت طلا و سکه امروز شنبه 22 آذر 1404 همراه با رشد ارزش اونس جهانی طلا و افزایش قیمت دلار در روند جهشی بازگشایی شد. طلا و سکه بار دیگر سقف‌شکنی کردند و به قله‌های تاریخی رسیدند. قیمت سکه از 138 میلیون تومان فراتر رفت و هر گرم طلا نیز13 میلیون تومان را پشت سر گذاشت. گفتنی‌ست، قیمت دلار امروز رشد کرده و با رقم تاریخی 128 هزار تومان معامله می‌شود.

نورنیوز-گروه اقتصادی:  قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۴ در روند جهشی بازگشایی شد. قیمت طلا رشد کرد و به قله تاریخی ‍۱۳ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان رسید. قیمت سکه نیز در تمامی قطعات بالا رفت و سکه امامی در ارتفاع ‍۱۳۸ میلیونی قرار گرفت.

رشد تاریخی قیمت دلار در کنار صعود اونس طلای جهانی به منطقه 4300 دلاری، بازار طلا و سکه را ملتهب کرده و قیمت‌ها را بالا برده است. به‌نظر می‌رسد، حجم تقاضا در بازارهای مالی افزایش یافته و همین موضوع به سقف‌شکنی طلا و سکه منجر شده است.

در حالی که کارشناسان پیش‌بینی می‌کردند قیمت طلا تا پایان سال به قله ۱۵ میلیون تومان برسد، روند پرشتاب بازار باعث شده است که پیش از پایان آذرماه و در حالی که حدود سه ماه تا پایان سال باقی مانده، طلا از کانال ۱۳.۳ میلیون تومانی عبور کند.

شایان ذکر است، قیمت اونس جهانی طلا امروز با افزایش هشت دلاری، با رقم ۴۳۰۲ دلار به ثبت رسیده است. همچنین دلار امروز ۲۵۰۰ تومان رشد داشته و در لحظه تنظیم این گزارش روی رقم ۱۲۸ هزار و ۳۰۰ تومان معامله می‌شود.

طلا
 

قیمت نقره افزایش یافت

قیمت اونس جهانی نقره امروز با ۴۳ سنت افزایش،‌ روی رقم ۶۲ دلار و دو سنت قرار گرفت؛ گرم نقره ۹۹۹ در بازار داخل با چهار هزار و ۷۹۰ تومان افزایش، گرمی ۲۶۸ هزار و ۳۶۰ تومان به فروش رسید.

سکه امامی به کانال ‍‍۱۳۸ میلیونی رسید

قیمت سکه امروز در تمامی قطعات افزایش یافته و سقف‌شکنی کرده است. قیمت سکه امامی با سه میلیون و ۴۰۰ هزار تومان افزایش، با رقم ۱۳۸ میلیون و 200 هزار تومان به ثبت رسیده است؛ سکه بهار آزادی با افزایش چهار میلیون و ۶۰۰ هزار تومانی، با رقم ۱۳۲ میلیون و ۳۲۰ هزار تومان معامله می‌شود.

همچنین قیمت نیم سکه با ۷۳۰ هزار تومان و ربع سکه با یک میلیون و ۱۰۰ هزار تومان افزایش، به ترتیب روی رقم‌های ۷۳ میلیون و ۴۳۰ هزار تومان و ۴۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان قرار گرفته‌اند. قیمت سکه گرمی نیز با افزایش ۳۰۰ هزار تومانی، با رقم ۱۹ میلیون و 200 تومان به ثبت رسیده است.

حباب سکه کاهشی شد

حباب سکه امروز در تمامی قطعات کاهشی است؛ حباب سکه امامی دو میلیون و ۶۹ هزار تومان، بهار آزادی یک میلیون و ۵۲۴ هزار تومان، نیم سکه دو میلیون و ۳۲۸ هزار تومان، ربع سکه ۵۲۰ هزار تومان و حباب سکه گرمی نیز ۳۴۹ هزار تومان کاهش داشت.

طلا قله ۱۳.۳ میلیونی را فتح کرد

بازار طلا امروز در روند جهشی بازگشایی شده است. هر مثقال طلا در این لحظه، با دو میلیون و ۸۰ هزار تومان افزایش، روی رقم ۵۷ میلیون و ۶۶۱ هزار تومان قرار گرفته است. هر گرم طلای ۱۸ عیار، با ۴۷۸ هزار و ۶۰۰ تومان افزایش، با رقم ۱۳ میلیون و ۳۱۰ هزار تومان به فروش می‌رسد. قیمت طلای دست دوم نیز با ۴۷۳ هزار و ۳۱۱ تومان افزایش، با رقم ۱۳ میلیون و ۱۳۳ هزار و ۶۰۷ تومان به ثبت رسیده است.


نظرات

آخرین اخبار
ترامپ: ایران به دنبال توافق با آمریکا است
تحولات خاورمیانه؛ موضوع دیدار و رایزنی بن سلمان با مقامات ارشد آمریکایی
درگذشت قهرمان کشتی آسیا بر اثر انفجار گاز حین تمرین
کرملین: لاریجانی با پوتین دیدار کرد
ترکیه: آنکارا آماده میانجیگری بین ایران و آمریکا است
عکس های منتخب حیات وحش هفته جهان
صنعاء: هرگونه اقدام علیه ایران به شکست خواهد انجامید
برف و باران دوباره مهمان تهران می‌شود
بیانیه هیات دولت در محکومیت تصمیم وزیران خارجه اتحادیه اروپا درباره سپاه پاسداران
نخست وزیر انگلیس: با متحدان خود درباره ایران گفت‌وگو می‌کنیم
طرح اسامی جدید به جای نوری المالکی صحت ندارد
خروش پاکستان برای همبستگی با ایران
فروش بیش از 28 هزار بلیت جشنواره فیلم فجر
بازداشت 85 عامل اصلی میدانی و تخریب‌گر اموال مردم زنجان
تل‌آویو: گذرگاه رفح یکشنبه بازگشایی می‌شود
دانشجویان در صورت غیبت در امتحانات پایان‌ترم ، حذف می‌شوند؟
تمدید مهلت ثبت نام ایرانیان مقیم خارج از کشور برای حج تمتع
اسلامی: درمان، سلامت و امنیت غذایی اولویت‌ سازمان انرژی اتمی ایران است
ویتکاف مدعی شد: ارتباطات زیادی با ایران داشته ایم
آمریکا تحریم‌های جدید علیه ایران اعمال کرد
برلین: به‌طور مستمر پیرامون ایران، با آمریکا در تماسیم
پیام استانبول؛ نه به جنگ، نه به تسلیم
نورنما | میلاد حضرت علی اکبر (ع) و روز جوان مبارک‌‌ باد
السیسی: برای کاهش تنش بین ایران و آمریکا تلاش می‌کنیم
سقوط سنگین طلای جهانی
ترامپ معترض آمریکایی را «آشوبگر» و «شورشی» توصیف کرد
صعود ژاپن به مرحله حذفی جام ملت‌های آسیا
بغداد در تلاش برای میانجی‌گری بین ایران و آمریکا
واکنش اژه‌ای: سپاه در خط مقدم مقابله با تروریسم است
در دیدار عراقچی با اردوغان چه گذشت؟
حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
افغانستان در صدر قرار گرفت؛ ایران دوم شد
دولت به دنبال بسته‌شدن پرونده «گزینه نظامی علیه ایران»
همتی: میزان عرضه از تقاضای ارز پیشی گرفت
ترافیک سنگین در محورهای شمالی کشور؛ در این محورها تردد نکنید
روسیه خطاب به آمریکا: قبل از هر اقدامی علیه ایران، خوب فکر کن
تلگراف: محاصره نظامی ابزار فشار ترامپ برای کشاندن ایران به میز مذاکره است
واکنش وزارت ورزش درپی اقدام خصمانه اتحادیه اروپا علیه سپاه
پرده دیگری از بازیگر بین المللی سیرک؛ چرا زلنسکی ایران را بهانه کرد؟
دستیار مقام معظم رهبری: نظم جدیدی در راه است
سیم‌کارت 700 هزار تومانی استارلینک؟ فریب جدید بازار سیاه اینترنت
دشتستان لرزید
لاریجانی: تبعات مصوبه اتحادیه اروپا علیه سپاه متوجه خود آن‌هاست
تصادف زنجیره‌ای 20 خودرو در آذربایجان شرقی باعث مصدومیت 5 نفر شد
پیام مشترک تهران–آنکارا؛ نفی جنگ و بازگشت به دیپلماسی برای عبور از بحران
قرعه‌کشی پلی‌آف لیگ قهرمانان اروپا
پزشکیان: به هرگونه حمله به ایران، بی‌درنگ و با قاطعیت پاسخ داده خواهد شد
فایننشال‌تایمز: تهدیدات ترامپ، تلاش‌های دیپلماتیک برای توافق با ایران را پیچیده کرده است
نماینده دائم روسیه: ایران در برابر تهدیدها نسبت به گذشته آماده‌تر است
عراقچی: ایران آماده شروع مذاکرات در خصوص مسائل هسته‌ای است