×
اجتماعی
شناسه خبر : 262495
تاریخ انتشار : شنبه 1404/09/22 ساعت 16:05
شناسایی 5200 نقطه پر تصادف در معابر شهری و جاده‌ای کشور

معاون عملیات پلیس راهور فراجا:

شناسایی 5200 نقطه پر تصادف در معابر شهری و جاده‌ای کشور

معاون عملیات پلیس راهور فراجا با تشریح آخرین وضعیت شناسایی و اصلاح نقاط پر تصادف شهری و جاده‌ای، از رفع 95 درصد نقاط اولویت‌دار در جاده‌ها خبر داد و گفت: همچنان 65 درصد نقاط پر تصادف شهری نیازمند اقدام فوری شهرداری‌هاست.

نورنیوز-گروه اجتماعی: سردار سلیمی با بیان اینکه موضوع نقاط پر تصادف و نقاط حادثه خیز یکی از رویکردهای اساسی در ارتباط با ایمنی زیرساخت‌ها و معابر است که نقش اثرگذار و مستقیمی در کاهش حوادث رانندگی دارد، گفت: برابر آخرین مطالعاتی که به صورت مشترک همکاران ما در مجموعه پلیس راه و همکاران در مجموعه پلیس ترافیک شهری در کنار شهرداری و سازمان راهداری انجام داده‌اند، بالغ بر ۵۲۰۰ نقطه پر تصادف اولویت‌دار در سطح معابر شهری و جاده‌ای کشور شناسایی شده است.

وی افزود: این نقاط مستعد بروز تصادفات و حوادث رانندگی هستند؛ شاید شرایط هندسی، محیطی یا علائم و تجهیزاتی که آن زیرساخت دارد، دچار معایب و نواقصی باشد که در شرایطی مانند مه‌آلود شدن یا لغزندگی جاده تشدید هم می‌شود.

معاون عملیات پلیس راهور ادامه داد: در یکی دو سال گذشته با جلسات متعددی که برگزار شد، در جاده‌ها یک اولویت‌بندی صورت گرفت. حدود ۸۸۷ نقطه به عنوان اولویت اول در دستور کار عزیزان‌مان در سازمان راهداری کشور قرار گرفت. خوشبختانه با تلاشی که مجموعه دولت، راهداری، وزارت راه و دیگر سازمان‌ها انجام دادند، ۹۵ درصد این نقاط که تحت عنوان اولویت اول شناسایی شده بودند، تاکنون رفع شده است و مابقی نیز که اقدامات بزرگ مهندسی نیاز داشته، در حال انجام است و ان‌شاءالله نتیجه خواهد داد.

او درباره وضعیت معابر شهری اظهار کرد: در معابر قدری عقب‌تر هستیم. شهرداری‌ها پراکندگی بیشتری نسبت به وزارت راه و سازمان راهداری دارند. بالغ بر ۶۵ درصد نقاط شناسایی‌ شده در معابر شهری کشور همچنان باقی مانده‌اند و مطالبه ما از شهرداری‌ها و عزیزان‌مان در معاونت عمرانی وزارت کشور این است که این نقاط تصادف و مستعد حادثه‌خیزی که شناسایی شده، در اولویت برنامه‌ها قرار گیرد و در اسرع وقت ایمن‌سازی شود.

معاون عملیات پلیس راهور همچنین با اشاره به مراحل ایمن‌سازی، گفت: در فرآیند ایمن‌سازی نقاط حادثه‌خیز پس از شناسایی، ابتدا گام اول یعنی آشکارسازی را داریم. همه این نقاط عموماً با علائم خاص، فسفری، نوشته‌جات، نقوش و اطلاع‌رسانی‌ها آشکارسازی شده‌اند. گام بعدی، تشدید حضور همکاران ما تحت عنوان تیم‌های گشت و پاس‌های پیاده برای آرام‌سازی و پیشگیری از تصادفات است که در دستور کار قرار دارد. گام سوم هم ایمن‌سازی و برنامه‌ریزی برای اصلاح آن نقاط است. در بعد آشکارسازی و تقویت حضور، پیشرفت بسیار خوبی داشتیم، اما در رفع این نقاط همچنان ۶۵ درصد در حوزه شهری باقی مانده است.

او ادامه داد: در حوزه جاده‌ای نیز ۴۸۰۰ نقطه شناسایی شده و شناسنامه‌دار داریم که در توافقات و تعاملات صورت‌گرفته در اولویت کار عزیزان‌مان در مجموعه راهداری است و امیدواریم در یک بازه زمانی معقول این نقاط برطرف شود.

معاون عملیات پلیس راهور در پایان تأکید کرد: البته یک نکته حائز اهمیت وجود دارد و آن اینکه نقاط حادثه‌خیز هرگز به‌طور کامل از بین نخواهند رفت. با تغییر در الگوی سفرها، زیرساخت‌های کنار معابر اصلی و تغییر جمعیت، نقاط جدیدی ایجاد می‌شوند که تکرار تصادف در آنها محتمل است و این فرآیند مستمر ادامه دارد. لذا اصلاح رفتار رانندگی، توجه به شرایط جاده‌ای، انتخاب سرعت متناسب و رفتار متناسب با شرایط محیطی که انتظار از رانندگان و کاربران راه است، می‌تواند بسیار مؤثرتر باشد.


نظرات

آخرین اخبار
سی‌ویکمین موج تجمعات شبانه مردمی ایران/پزشکیان در جمع مردم
دستگیری 65مزدور دشمن آمریکایی-صهیونی و عوامل گروهک‌های تروریستی
اعلام ساعت کاری میادین میوه و تره‌بار بعد از تعطیلات عید
پدرو سانچز: جنگ علیه ایران بزرگ‌ترین فاجعه ژئوپلیتیکی جهان از زمان جنگ ویتنام است
آخرین جزییات حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ حمله به 7 شهر
بازتاب گسترده اقدام تیم ملی فوتبال ایران در رسانه‌های جهانی
عراقچی شعار «اول آمریکا» را به سخره گرفت
سفارت ایران اقدام اتحادیه اروپا را «ریاکاری» خواند
درآمد نفتی ایران دو برابر شد
نورنما| 12 فروردین روز جمهوری اسلامی گرامی باد
حمله هوایی به یک خودرو در جنوب لبنان
چه میزان تسهیلات تکلیفی اشتغال پرداخت شد؟
هرگونه اقدام علیه زیرساخت‌های ایران، پاسخ متقابل خواهد داشت
صدها هزار غیرنظامی در لبنان در معرض خطر هستند
هفت شهید و زخمی در حمله هوایی به نیروهای حشدالشعبی
بقائی: حمله آمریکا و اسرائیل به کارخانه‌های داروسازی جنایت ضد بشریت است
کشف سلاح و مهمات در دلیجان
عراقچی: آنچه در جریان است مذاکره نیست/شروط ایران برای «توقف کامل جنگ
جزئیات سی و دومین روز عملیات وعده صادق 4
مرحله دوم موج 88/ حمله به محل جلسه فرماندهان جبهه داخلی صهیون
اهمیت تنگه‌ هرمز و احتمال عملیات نظامی آمریکا
خداقوت سردار موسوی به بچه‌های پای لانچر/ حمله به محل اقامت خلبانان و کادر پروازی امریکا
اعلام آمادگی روسیه برای کاهش تنش و یافتن راه‌حل درخصوص ایران
نیروی دریایی سپاه: جلسه فرماندهان ناوگان پنجم آمریکا مورد اصابت پهپاد قرار گرفت
اعلام آخرین وضعیت جاده چالوس؛ هراز زیر بار ترافیک نیمه‌سنگین
تکرار تجربه 12 فروردین در میدان جدید جنگ
اتحادیه اروپا بر لزوم توقف درگیری‌ها در لبنان تاکید کرد
آتلانتیک: جنگ علیه ایران آمریکا را تبدیل به یک قدرت منفور در جهان کرد
آیت‌الله جوادی آملی: مردم در صحنه جزو فرشتگان زمینی‌اند +فیلم
استیو بنن خواستار اخراج پسر نتانیاهو را از آمریکا شد
جنگ علیه ایران شرکت هواپیمایی لوفت‌هانزای آلمان زمینگیر کرد
امیریل ارجمند: من خاک می‌خورم اما خاک نمی‌دهم
پیکر مطهر دریابان شهید علیرضا تنگسیری در آبادان به خاک سپرده می‌شود
حمایت مفتی عمان از محور مقاومت به رهبری ایران
اعلام تمهیدات ترافیکی مراسم تشییع پیکر شهید تنگسیری در میدان انقلاب
نور‌ویدئو| هذیان گویی جدید ترامپ درباره تصرف جزایر ایران
قالیباف: نتیجه سیاست‌های آمریکا حذف وعده‌های غذایی مردمش است
ترامپ تصویر رهبری آمریکا را تضعیف کرده است
دستیابی قلعه‌نویی به رکورد 40 پیروزی
تقلای نتانیاهو برای تفکیک آتش بس احتمالی با ایران از پرونده حزب الله لبنان
نحوه فعالیت ادارات استان تهران از شنبه هفته آینده اعلام شد
اروپا در تله تناقض؛ ادامه بازی دوگانه در میدان لبنان
دستگیری 7 عامل مرتبط با شبکه‌های معاند در اسلامشهر و بابلسر
یک منبع آگاه: بندر فجیره هدف قرار خواهد گرفت
حزب‌الله: اتهام‌زنی حکومت آل خلیفه به مقاومت بی‌اساس است
احتمال پایان جنگ بدون باز شدن تنگه هرمز
حمله سایبری به شرکت نفتی «الصافی» سعودی
اعلام جزئیات درگیری نبرد تن به تن حزب الله با ارتش اسرائیل
ناراحتی بن‌سلمان از ترامپ
تحویل «رضا پهلوی» را در شروط پایان جنگ بگنجانید