×
ورزشی
شناسه خبر : 262492
تاریخ انتشار : شنبه 1404/09/22 ساعت 11:36
موافقت فیفا با حمایت از همجنسگرایی در ورزشگاه محل بازی ایران و مصر!

موافقت فیفا با حمایت از همجنسگرایی در ورزشگاه محل بازی ایران و مصر!

منابع مختلف از چراغ سبز نشان دادن فیفا به مقامات محلی شهر سیاتل برای برگزاری مراسم حمایت از همجنس‌گرایان در روز مصاف تیم‌های ملی ایران و مصر در جام جهانی 2026 خبر داده‌اند.

نورنیوز-گروه ورزشی: اگرچه فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) هنوز به صورت رسمی به موضوع مراسم حمایت از همجنسگرایان در روز مصاف تیم‌های ملی ایران و مصر در هفته سوم مرحله گروهی جام جهانی 2026 در شهر سیاتل واکنشی رسمی نشان نداده اما شواهد و قراین حاکی از آن است که این سازمان قصد ندارد علیه این قضیه موضع‌گیری کند. در واقع طبق ادعای مقامات برگزارکننده مراسم مذکور، فیفا نه تنها مخالفتی با این موضوع ندارد بلکه حتی مجوزهایی برای تبلیغ همجنسگرایی در داخل ورزشگاه را هم صادر کرده است.

مراسم حمایت از همجنسگرایی در آمریکا هر ساله در اواخر ماه ژوئن برگزار می‌شود و همزمانی این رویداد با میزبانی سیاتل از بازی‌های جام جهانی، مقامات برگزارکننده مراسم را به این فکر انداخته که برای بهتر دیده شدن مراسم‌شان، آن را در روز برگزاری یکی از بازی‌های جام جهانی اجرا کنند و از قضا قرعه به نام بازی مصر و ایران افتاد؛ دو کشوری که همجنسگرایی در آنها غیرقانونی و با ارزش‌های فرهنگی و مذهبی‌شان در تضاد است. از این رو مقامات دو کشور تلاش‌هایی انجام دادند تا از همزمانی این دو رویداد جلوگیری شود، اما فیفا تا الان هیچ ترتیب اثری نداده است. این در حالی است که در جام جهانی قبل در قطر، فیفا با توجه به تضاد موجود با ارزش‌های فرهنگی و مذهبی کشور میزبان، تا جای ممکن سعی در منع بازیکنان، کارشناسان و سایر افراد مرتبط با تورنمنت از استفاده از نمادهای مربوط به همجنسگرایی کرده بود. این بار اما به نظر می‌رسد که شرایط کاملاً‌ متفاوت است.

در واقع طبق اعلام یکی از سخنگویان مراسم حمایت از همجنسگرایان موسوم به «Pride Match»، این مراسم مطابق برنامه از پیش تعیین‌شده در شهر سیاتل برگزار خواهد شد. در این میان برخی منابع خبری از جمله نشریه گاردین حتی از صدور مجوز حمل پرچم‌های رنگین‌کمانی مربوط به همجنسگرایان توسط هواداران در داخل ورزشگاه سی‌هاوک لومن‌فیلد محل برگزاری بازی تیم‌های ملی ایران و مصر خبر داده‌اند.

در همین خصوص هانا تدس مدیر روابط عمومی کمیته برگزاری مسابقات جام جهانی در شهر سیاتل، گفت: به عنوان کمیته محلی برگزاری مسابقات، مسئولیت ما آماده‌سازی شهر‌مان برای میزبانی از مسابقات و مدیریت فضای شهری و جو مسابقه در خارج از استادیوم سیاتل است. کمیته جام جهانی 2026 سیاتل مطابق برنامه به کار خود ادامه می‌دهد و این در حالی است که جامعه ما نیز برنامه‌‌ریزی‌های خودش را برای برگزاری مراسم «پراید مچ» در آخر هفته و در تمام طول تورنمنت خواهد داشت.

طبق مقررات فیفا اختیارات و قدرت لازم برای کنترل عملیاتی فضای داخل ورزشگاه‌های فوتبال را دارد و شنیده‌ها حاکی از آن است که نهاد حاکم بر فوتبال مستقیماً قصد ندارد هیچ‌گونه برنامه‌ای مرتبط با حمایت از همجنسگرایی در زمین بازی انجام دهد، اما گویا این سازمان با نمایش نمادهای ورزشی و اجتماعی به داخل ورزشگاه‌ها مخالفتی ندارد که این شامل پرچم‌های رنگین‌کمانی و نمادهای حمایت از همجنسگرایی می‌شود.


اخبار مرتبط
فیفا صدور ویزای بازیکنان تیم ملی ایران برای جام جهانی را تضمین کرد
دوشنبه 1404/10/08 ساعت 21:42
نایب‌رئیس فدراسیون فوتبال :
فیفا صدور ویزای بازیکنان تیم ملی ایران برای جام جهانی را تضمین کرد
نایب‌رئیس فدراسیون فوتبال خبر داد که بر اساس تضمین‌های رسمی فیفا، ویزای اعضای تیم ملی ایران برای حضور در جام جهانی صادر خواهد شد. وی تأکید کرد که جانی اینفانتینو نیز در نشست با مسئولان ایرانی بر اجرای کامل تعهدات کشور میزبان تأکید کرده است.
آمریکا بر اجرای مراسم جنجالی در بازی ایران و مصر پافشاری کرد
شنبه 1404/10/06 ساعت 10:31
آمریکا بر اجرای مراسم جنجالی در بازی ایران و مصر پافشاری کرد
عضو کمیته مشورتی سیاتل اعلام کرد مراسم برنامه‌ریزی‌شده پیش از بازی ایران و مصر در جام جهانی 2026 طبق برنامه برگزار خواهد شد و از دو تیم خواست به سنت‌های این شهر احترام بگذارند.
برتری مصر مقابل نیجریه؛ حریف ایران با دست پر به جام جهانی می‌آید
چهارشنبه 1404/09/26 ساعت 11:09
برتری مصر مقابل نیجریه؛ حریف ایران با دست پر به جام جهانی می‌آید
تیم ملی فوتبال مصر، یکی از حریفان ایران در جام جهانی 2026، در دیداری تدارکاتی پیش از جام ملت‌های آفریقا موفق شد با نمایشی قابل‌قبول تیم قدرتمند نیجریه را شکست دهد.
گمانه‌زنی درباره تغییر مکان دیدار ایران و مصر؛ فیفا همچنان سکوت کرده است
پنج‌شنبه 1404/09/20 ساعت 17:48
گمانه‌زنی درباره تغییر مکان دیدار ایران و مصر؛ فیفا همچنان سکوت کرده است
در حالی که شایعاتی درباره احتمال تغییر محل برگزاری بازی تیم‌های ملی فوتبال ایران و مصر در رقابت‌های پیش‌رو منتشر شده، فدراسیون بین‌المللی فوتبال (فیفا) تاکنون هیچ واکنشی نشان نداده و سکوت رسانه‌ای خود را حفظ کرده است.
نظرات

آخرین اخبار
سامانه‌های تاد آمریکا در خاورمیانه آسیب دیدند
مقام سابق پنتاگون: رهبر جدید ایران فرقی با رهبر قبلی ندارد
اسرائیل آدرس‌های داده شده توسط اینترنشنال در ایران را هدف قرار می‌دهد
انجمن خودروسازی آمریکا: قیمت هر گالن بنزین طی 10 روز 16.4٪ افزایش یافته است
علی مطهری: انتخاب آیت الله سید مجتبی خامنه ای تصمیم درستی بود
درخواست مشاوران ترامپ برای تدوین طرح خروج از جنگ
فرار آمازون و مایکروسافت از مراکز داده خلیج فارس
بازدید شبانه عارف از ایستگاه‌های بازرسی فراجا در تهران
پایانی برای جنگ وجود ندارد
در پی حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران بیش از 1٬255 نفر شهید شدند
خبرنگار الجزیره در تهران: تلاش ویتکاف برای برقراری ارتباط با عراقچی
افسر اطلاعاتی آمریکا : جنگ را در همان روز اول باختیم
سخنگوی سپاه: ترامپ در تلاش است تا با دروغ و فریب، فشار روانی به ایران بیاورد
5 سال زندان برای انتشار تصاویر حملات موشکی ایران در اسرائیل
حزب الله مرکز توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی را موشکباران کرد
حزب‌الله برای اولین بار پایگاه «زیپوریت» در شرق حیفا را موردهدف قرار داد
مخالفت عراق برای استفاده ار آسمان و خاک خود برای حمله به همسایگان
انتقاد شدید اسپانیا از موضع رئیس کمیسیون اروپا در قبال جنگ علیه ایران
پاسخ قاطع سردار نائینی به یاوه‌گویی‌های ترامپ برای فرار از فشار جنگ
تبریک مقامات خارجی در پی انتخاب رهبر جدید انقلاب
حمله پهپادی به کنسولگری امارات در کردستان عراق
شلیک همزمان موشک از ایران و لبنان به شمال فلسطین اشغالی
گفت‌وگوی تلفنی امیر قطر و نخست‌وزیر کانادا با محوریت تحولات منطقه
حمله پهپادی به پایگاه پشتیبانی لجستیکی سفارت آمریکا در بغداد
عراقچی: فکر نمی‌کنم دیگر گفتگو با آمریکا در دستورکار ما باشد
حمله آمریکایی- صهیونیستی به مقرهای الحشد الشعبی
برقراری تردد کامل از گمرکات مرزی ایران و جمهوری آذربایجان
کرملین: پوتین و ترامپ تبادل‌نظر مفیدی درباره ایران داشتند
غریب‌آبادی: شرط ایران برای آتش‌بس، تضمین برای عدم تکرار تجاوز است
دمشق: سوریه مستقیما تحت تأثیر پیامدهای جنگ در منطقه قرار دارد
حملات جدید آمریکایی- صهیونیستی به تهران و مناطق مختلف کشور/انهدام موشک کروز آمریکا
پاسخ عراقچی به اعترافات سنتکام
عربستان از انهدام 9 پهپاد خبر داد/صدای چندین انفجار در کویت
آغاز سی وسومین موج عملیات وعده صادق4 با شلیک موشک‌های خیبر شکن
کاهش قیمت نفت پس از ادعای ترامپ مبنی بر پایان تجاوز به ایران
سفیر ایران در سازمان ملل :عملیات دفاعی ما به هیچ وجه علیه حاکمیت و تمامیت ارضی قطر نیست
ترامپ: به نظرم جنگ دیگر تقریبا کامل شده است
بیانیه ها و پیام های بیعت با آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران
خرازی: ایران آماده جنگی بلندمدت با آمریکاست/جایی برای دیپلماسی نمی‌بینم
سخنان مهم مشاور فرمانده کل سپاه درخصوص زمان پایان جنگ
پیشنهاد پوتین به ترامپ برای چگونگی پایان جنگ با ایران
افزایش سقف مانده تسهیلات در گردش واحدهای تولیدی‌
حزب دموکرات‌ آمریکا: هزینه جنگ ایران می‌توانست صرف درمان آمریکایی‌ها شود
تمدید سه ماهه مجوزهای صادره برای اشخاص تحت نظارت بانک مرکزی
هشدار قالیباف درخصوص نفت 3 رقمی
پزشکیان: آماده رفع سوء تفاهم ها درباره ادعای حملات موشکی از ایران به ترکیه هستیم
طعم‌ورزی آمریکا برای سلطه بر منابع انرژی و رقابت با چین
گروسی: باید به میز مذاکره برگردیم
نورنما | گزارش اختصاصی نورنیوز از مراسم بیعت با رهبر انقلاب
زمینه‌سازی سنتکام برای حمله تروریستی به غیرنظامیان ایران