×
ورزشی
شناسه خبر : 262492
تاریخ انتشار : شنبه 1404/09/22 ساعت 11:36
موافقت فیفا با حمایت از همجنسگرایی در ورزشگاه محل بازی ایران و مصر!

موافقت فیفا با حمایت از همجنسگرایی در ورزشگاه محل بازی ایران و مصر!

منابع مختلف از چراغ سبز نشان دادن فیفا به مقامات محلی شهر سیاتل برای برگزاری مراسم حمایت از همجنس‌گرایان در روز مصاف تیم‌های ملی ایران و مصر در جام جهانی 2026 خبر داده‌اند.

نورنیوز-گروه ورزشی: اگرچه فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) هنوز به صورت رسمی به موضوع مراسم حمایت از همجنسگرایان در روز مصاف تیم‌های ملی ایران و مصر در هفته سوم مرحله گروهی جام جهانی 2026 در شهر سیاتل واکنشی رسمی نشان نداده اما شواهد و قراین حاکی از آن است که این سازمان قصد ندارد علیه این قضیه موضع‌گیری کند. در واقع طبق ادعای مقامات برگزارکننده مراسم مذکور، فیفا نه تنها مخالفتی با این موضوع ندارد بلکه حتی مجوزهایی برای تبلیغ همجنسگرایی در داخل ورزشگاه را هم صادر کرده است.

مراسم حمایت از همجنسگرایی در آمریکا هر ساله در اواخر ماه ژوئن برگزار می‌شود و همزمانی این رویداد با میزبانی سیاتل از بازی‌های جام جهانی، مقامات برگزارکننده مراسم را به این فکر انداخته که برای بهتر دیده شدن مراسم‌شان، آن را در روز برگزاری یکی از بازی‌های جام جهانی اجرا کنند و از قضا قرعه به نام بازی مصر و ایران افتاد؛ دو کشوری که همجنسگرایی در آنها غیرقانونی و با ارزش‌های فرهنگی و مذهبی‌شان در تضاد است. از این رو مقامات دو کشور تلاش‌هایی انجام دادند تا از همزمانی این دو رویداد جلوگیری شود، اما فیفا تا الان هیچ ترتیب اثری نداده است. این در حالی است که در جام جهانی قبل در قطر، فیفا با توجه به تضاد موجود با ارزش‌های فرهنگی و مذهبی کشور میزبان، تا جای ممکن سعی در منع بازیکنان، کارشناسان و سایر افراد مرتبط با تورنمنت از استفاده از نمادهای مربوط به همجنسگرایی کرده بود. این بار اما به نظر می‌رسد که شرایط کاملاً‌ متفاوت است.

در واقع طبق اعلام یکی از سخنگویان مراسم حمایت از همجنسگرایان موسوم به «Pride Match»، این مراسم مطابق برنامه از پیش تعیین‌شده در شهر سیاتل برگزار خواهد شد. در این میان برخی منابع خبری از جمله نشریه گاردین حتی از صدور مجوز حمل پرچم‌های رنگین‌کمانی مربوط به همجنسگرایان توسط هواداران در داخل ورزشگاه سی‌هاوک لومن‌فیلد محل برگزاری بازی تیم‌های ملی ایران و مصر خبر داده‌اند.

در همین خصوص هانا تدس مدیر روابط عمومی کمیته برگزاری مسابقات جام جهانی در شهر سیاتل، گفت: به عنوان کمیته محلی برگزاری مسابقات، مسئولیت ما آماده‌سازی شهر‌مان برای میزبانی از مسابقات و مدیریت فضای شهری و جو مسابقه در خارج از استادیوم سیاتل است. کمیته جام جهانی 2026 سیاتل مطابق برنامه به کار خود ادامه می‌دهد و این در حالی است که جامعه ما نیز برنامه‌‌ریزی‌های خودش را برای برگزاری مراسم «پراید مچ» در آخر هفته و در تمام طول تورنمنت خواهد داشت.

طبق مقررات فیفا اختیارات و قدرت لازم برای کنترل عملیاتی فضای داخل ورزشگاه‌های فوتبال را دارد و شنیده‌ها حاکی از آن است که نهاد حاکم بر فوتبال مستقیماً قصد ندارد هیچ‌گونه برنامه‌ای مرتبط با حمایت از همجنسگرایی در زمین بازی انجام دهد، اما گویا این سازمان با نمایش نمادهای ورزشی و اجتماعی به داخل ورزشگاه‌ها مخالفتی ندارد که این شامل پرچم‌های رنگین‌کمانی و نمادهای حمایت از همجنسگرایی می‌شود.


اخبار مرتبط
فیفا صدور ویزای بازیکنان تیم ملی ایران برای جام جهانی را تضمین کرد
دوشنبه 1404/10/08 ساعت 21:42
نایب‌رئیس فدراسیون فوتبال :
فیفا صدور ویزای بازیکنان تیم ملی ایران برای جام جهانی را تضمین کرد
نایب‌رئیس فدراسیون فوتبال خبر داد که بر اساس تضمین‌های رسمی فیفا، ویزای اعضای تیم ملی ایران برای حضور در جام جهانی صادر خواهد شد. وی تأکید کرد که جانی اینفانتینو نیز در نشست با مسئولان ایرانی بر اجرای کامل تعهدات کشور میزبان تأکید کرده است.
آمریکا بر اجرای مراسم جنجالی در بازی ایران و مصر پافشاری کرد
شنبه 1404/10/06 ساعت 10:31
آمریکا بر اجرای مراسم جنجالی در بازی ایران و مصر پافشاری کرد
عضو کمیته مشورتی سیاتل اعلام کرد مراسم برنامه‌ریزی‌شده پیش از بازی ایران و مصر در جام جهانی 2026 طبق برنامه برگزار خواهد شد و از دو تیم خواست به سنت‌های این شهر احترام بگذارند.
برتری مصر مقابل نیجریه؛ حریف ایران با دست پر به جام جهانی می‌آید
چهارشنبه 1404/09/26 ساعت 11:09
برتری مصر مقابل نیجریه؛ حریف ایران با دست پر به جام جهانی می‌آید
تیم ملی فوتبال مصر، یکی از حریفان ایران در جام جهانی 2026، در دیداری تدارکاتی پیش از جام ملت‌های آفریقا موفق شد با نمایشی قابل‌قبول تیم قدرتمند نیجریه را شکست دهد.
گمانه‌زنی درباره تغییر مکان دیدار ایران و مصر؛ فیفا همچنان سکوت کرده است
پنج‌شنبه 1404/09/20 ساعت 17:48
گمانه‌زنی درباره تغییر مکان دیدار ایران و مصر؛ فیفا همچنان سکوت کرده است
در حالی که شایعاتی درباره احتمال تغییر محل برگزاری بازی تیم‌های ملی فوتبال ایران و مصر در رقابت‌های پیش‌رو منتشر شده، فدراسیون بین‌المللی فوتبال (فیفا) تاکنون هیچ واکنشی نشان نداده و سکوت رسانه‌ای خود را حفظ کرده است.
نظرات

آخرین اخبار
اثرات پنهان آلودگی هوا بر بدن که تازه آشکار شده است
اسکلت یک دایناسور تی‌رکس در حراجی زیر چکش می‌رود
چاقی پدر و اثر آن بر متابولیسم فرزندان
این رژیم غذایی خطر چاقی در دوران یائسگی را کاهش می‌دهد
ویتامینی که سلامت قلب و استخوان را تضمین می کند
پوتین خط و نشان کشید: کالینینگراد خط قرمز روسیه است
غریب آبادی: اکنون زمان پایان دادن به امنیت رژیم اشغالگر است
امیدواری گوترش به پایان درگیری ها در خاورمیانه
جزئیات تحرکات نظامی امارات در جنگ و پس از آتش‌بس با ایران
قدردانی واشنگتن از نقش اسلام‌آباد در مذاکرات با ایران
گرمای بی سابقه در مازندران رکورد زد
در پس این هیاهو؟!
شوی تبلیغاتی ترامپ با چاشنی تحریف توافق/ 12 میلیارد دلار کلید قفل مذاکرات تهران و واشنگتن
چرا ویزای تیم ملی هنوز توسط آمریکا صادر نشده است؟
6 پله صعود بانوان والیبالیست ایران در رده‌بندی جهانی
آماده باش یگان حفاظت منابع طبیعی برای مقابله با آتش سوزی
تشکیل ستاد ویژه برای آماده‌سازی تشییع میلیونی پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب
جنگ علیه ایران پرده از بحران تقاضای نفت چین برداشت
حمله حزب‌الله به تجهیزات زرهی ارتش اسرائیل
ادامه بدون وقفه صادرات نفت و فرآورده‌های نفتی ایران
فعال شدن پدافند در قشم
آنکارا پس از حمله به کشتی باری اش هشدار داد
بولونیا در آستانه انتخاب سرمربی جدید از ترکیه
جوزف عون در گفتگو با روبیو: آتش‌بس در لبنان اولویت است
تنها راه خروج ترامپ از جنگ چیست؟
یاسر آسانی؛ نامزد بهترین گل لیگ قهرمانان آسیا 2
لوکاشنکو: در صورت حمله به بلاروس، با سلاح هسته ای پاسخ خواهیم داد
آغاز فروش جدید سایپا بدون قرعه کشی از فردا +جزئیات
گروسی: اورانیوم ایران به قزاقستان منتقل شود
حجاج ایرانی مراسم حج را با سلامت به پایان بردند
نگرانی از نفوذ آمریکا در ساختار امنیتی دولت جدید عراق
اظهارات جنجالی ترامپ علیه جو بایدن و همسرش
تشدید شکاف طبقاتی در آمریکا در پی پیامدهای اقتصادی جنگ
کارگاه ضایعات الیاف در ماهدشت طمعه حریق شد
6 کشته در تصادف زنجیره‌ای مرگبار در یکی از ایالت‌های آمریکا
طرح تل آویو برای احداث 18 شهرک جدید در کرانه باختری
خط و نشان ناتو برای مسکو/ رومانی کنسولگری روسیه را تعطیل کرد/احضار سفیر روسیه
وضعیت پایدار ذخایر استراتژیک نهاده‌های دامی
بلغارستان به آمریکا: یا ویزا را لغو کنید، یا هواپیماها بروند!
24 کشتی از تنگه هرمز گذشتند
وزیر علوم زمان برگزاری کنکور سراسری را اعلام کرد
بسته شدن مسجد ابراهیمی توسط نیروهای اشغالگر
افزایش بارندگی‌ها، سد علویان مراغه را پر کرد
پهپاد پیشرفته آمریکایی در یمن ساقط شد
بازگشت فعالیت در تونل‌های موشکی ایران
جزئیات مذاکرات نظامی لبنان فاش شد
گفت‌وگوی عراقچی و وزیر خارجه عمان درباره همکاری در مدیریت تنگه هرمز
شهروند یونانی به اتهام همکاری با ایران بازداشت شد
قهرمانی ایران در کشتی فرنگی نوجوانان آسیا؛6 طلا کار را تمام کرد/تبریک معاون اول رئیس جمهور
سیاست جدید وزارت نیرو/ فشار تعرفه‌ها بر پرمصرف‌ها و حمایت از خوش‌مصرف‌ها