×
ورزشی
شناسه خبر : 262401
تاریخ انتشار : جمعه 1404/09/21 ساعت 21:23
جنجال در فینال لیگ برتر کشتی آزاد/ شکست استقلال جویبار و اتهام سنگین

جنجال در فینال لیگ برتر کشتی آزاد/ شکست استقلال جویبار و اتهام سنگین

تیم کشتی آزاد استقلال جویبار در فینال پرحاشیه لیگ برتر با نتیجه 6 بر 4 مغلوب بانک شهر شد و به نایب‌قهرمانی رسید. پس از این شکست، علی تاجرنیا، سرپرست مدیرعاملی استقلال، با متهم کردن داوران و جانبداری صداوسیما، مدعی شد که قهرمانی از این تیم «دزدیده شده است».

نورنیوز_ گروه ورزشی : تیم کشتی آزاد استقلال جویبار در فینال پرحرف‌وحدیث و حاشیه‌دار لیگ برتر آزاد مقابل بانک شهر تن به شکست داد و به مقام نایب‌قهرمانی بسنده کرد.

آبی‌های جویبار که صبح امروز در مرحله نیمه‌نهایی با نتیجه ۷ بر ۳ از سد تیم خیبر گذشته بودند، در فینال این رقابت‌ها با نتیجه ۶ بر ۴ مغلوب بانک شهر شدند.

این دیدار فینال با وقفه‌های متعدد همراه بود. در کشتی وزن ۹۲ کیلوگرم، کمیل قاسمی در اعتراض به تصمیم عجیب و غریب داوری، تیمش را لحظاتی از میدان خارج کرد اما در ادامه تصمیم به بازگشت گرفت و دو مبارزه پایانی برگزار شد.

اخمد ادریسوف، محمد بخشی، ابراگیم کادی‌یف و حسن یزدانی چهار پیروزی استقلال را در این مصاف به ثبت رساندند. شمیل ممدوف نیز که در رقابت صبح دچار آسیب‌دیدگی شده بود، نتوانست در فینال برای استقلال روی تشک برود.

اتهام تاجرنیا به داوران و صدا و سیما پس از قهرمان نشدن کشتی استقلال

تاجرنیا

سرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال پس از نایب قهرمانی تیم کشتی این باشگاه واکنش نشان داد.

علی تاجرنیا، سرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال در واکنش به اتفاقات داوری در این بازی با انتشار متنی در فضای مجازی مدعی شد: «همه اتفاقات برای قهرمان نشدن کشتی استقلال بود، انصراف رقیب بانک شهر در نیمه نهایی، جانبداری عوامل صداوسیما و قضاوت‌های مشکوک در فینال قهرمانی را از استقلال گرفت، اینکه بانک شهر اسپانسر تمام برنامه‌های ورزشی صداوسیماست هواداران استقلال را از جانبداری صداوسیما نگران می‌کند.»

 در این رقابت‌ها و در وزن ۹۲ کیلوگرم، امیرحسین فیروزپور در یک مبارزه جنجالی که به شدت سالن مسابقات را متشنج کرد مقابل محمدمبین عظیمی با نتیجه ۵ بر ۳ شکست خورد.

در حالی که فیروزپور تا ثانیه‌های پایانی ۳ بر یک عقب بود، اقدام به زیرگیری کرد که با کنده کشی عظیمی روبرو شد. عظیمی حریف خود را تاباند اما در ادامه روی پل رفت که داوران ۲ امتیاز به فیروزپور دادند تا او ۳ بر ۳ برنده شود اما این پایان ماجرا نبود و رضا یزدانی به شدت نسبت به رای داوران معترض شد و معتقد بود که به هر ۲ کشتی گیر باید ۲ امتیاز داده شود. در نهایت فیلم بار دیگر مورد بازبینی قرار گرفت که این‌بار به هر دو کشتی گیر ۲ امتیاز داده شد تا عظیمی ۵ بر ۳ به برتری برسد.

کمیل قاسمی، سرمربی استقلال نیز شدیدا معترض شد و با فریاد علیه تیم داوری اجازه نداد فیروزپور روی تشک بماند تا دست حریفش بالا برود. پس از این اتفاقات جو سالن شدیدا ملتهب شد و تماشاگران طرفدار استقلال جویبار بار دیگر صحنه‌ای تلخ و تاسف برانگیز را رقم زدند و تعداد زیادی بطری آب و آشغال به روی تشک کشتی پرتاب کردند.


نظرات

آخرین اخبار
آماده‌باش اتوبوسرانی تهران برای ماه مهر و مدرسه
جزییات توقیف کامیون کشنده با راننده 13 ساله در آزادراه قم- کاشان
افتتاح نیروگاه گازی جدید در گلستان؛ شبکه برق تقویت می شود
نتایج آزمون دانشجومعلم ها اواخر شهریور اعلام می شود
«آژانس دوستی» برمی‌گردد
سیدحسن خمینی: ققنوس‌وار از خاکسترها بلند می‌شویم
برنامه قطعی برق کهگیلویه و بویراحمد فردا شنبه 7 شهریور+ لینک
تغییر بزرگ در اندروید؛ برنامه‌ها مجبورند حافظه کمتری مصرف کنند
کارشناس عرب: ایران ترامپ را کلافه کرده است
دیپلمات موریتانیایی سکاندار سازمان همکاری اسلامی شد
شطرنج و پوکر در برابر محاصره؛ معادله‌ای که واشنگتن حساب نکرده است
اولین کتاب نویسنده 70 ساله، پرفروش شد
دستگیری 30 لیدر آشوب دی ماه در استان مرکزی
خیز بلند آمریکا برای تصاحب 17میدان نفتی ونزوئلا
قطعی برق کرمان فردا شنبه 7 شهریور + لینک خاموشی
5 تصادف فوتی پایتخت در یک هفته
میوه و سبزی از کالابرگ حذف نشده است
کشورها از اجرای تحریم‌های یکجانبه آمریکا خودداری کنند
ترکیب احتمالی استقلال مقابل فولاد در بازی امشب جمعه 6 شهریور
مرگ تلخ 2 موتورسوار در برخورد با کامیون
آتش به جان 5هکتار علفزار لاکان رشت افتاد
در منطقه‌ای که ما نفت نفروشیم کسی نفت نخواهد فروخت
واکنش تند غریب‌آبادی به تکرار توهم ترامپ درباره تنگه هرمز
پایان تلخ «فاتح تکه» در ترابزون؛ شکست سنگین در لیگ اروپا
پیش بینی بورس فردا شنبه 7 شهریور
کالابرگ فقط به فروشگاه‌های زنجیره‌ای محدود نمی‌شود
جمعیت یوزهای توران به 27قلاده رسید
زنان والیبال ایران تاریخ‌ساز شدند
سی‌ان‌ان: جنگ ترامپ با ایران از کنترل خارج شده است
خزانه مالی ارتش اسرائیل خالی است
شکست رویای پیروزی سریع ترامپ در ایران
برنامه بازی‌های لیگ برتر امروز جمعه 6 شهریور؛ ساعت بازی استقلال، تراکتور و سپاهان+جدول لیگ
فولاد - استقلال؛ خیز آبی‌ها برای حفظ صدرنشینی در فولاد آرنا
تیم ملی بسکتبال ایران مقابل نیوزیلند شکست خورد
گام جدید قوه قضاییه برای صیانت از حقوق ایرانیان خارج از کشور
احتمال شنیده شدن صدای انفجار کنترل‌شده در چابهار
اوایل پاییز امسال پربارش نیست
چین: دیپلماسی تنها راه حل بحران ایران و آمریکاست
پادشاه 89 ساله نروژ درگذشت
ایران با قربانیان حادثه سیل در نپال ابراز همدردی کرد
حمله اسرائیل به حومه دمشق؛ورود اشغالگران به القنیطره
سیل مرگبار در نپال ؛ 469کشته و 1500مفقودی
آغاز اردوی امیدهای فوتبال ایران از فردا
43پرونده‌ تراستی در چنگ قانون
ترامپ به دنبال مهار قیمت بنزین پیش از انتخابات
برنامه قطعی برق همدان امروز جمعه 6 شهریور + لینک خاموشی
آخرین تحولات سیاسی_نظامی جنگ ایران و آمریکا
رمز بقای بدن در صدسالگی؛ ایمنی چگونه پیر نمی‌شود
پایان حضور ائتلاف آمریکایی در عراق تا 8مهر
کندوان و آزادراه تهران-شمال یکطرفه شد