×
بین الملل
شناسه خبر : 262374
تاریخ انتشار : جمعه 1404/09/21 ساعت 20:30
ادامه نسل‌کشی زیر چادرهای پر از آب

سخنگوی حماس تاکید کرد؛

ادامه نسل‌کشی زیر چادرهای پر از آب

سخنگوی حماس طوفان مرگبار و تخریب ده‌ها هزار چادر آوارگان در غزه را امتداد جنگ نسل‌کشی صهیونیستی دانست و از شکست نظام بین‌المللی در نجات 1.5 میلیون بی‌خانمان سخن گفت.

نورنیوز_ گروه بین الملل : سخنگوی حماس گفت: «ویران شدن پی در پی خانه‌های بمباران شده در طول جنگ نسل‌کشی علیه نوار غزه، ناشی از طوفان و مرگ و میر ناشی از آن، نشان‌دهنده مقیاس بی‌سابقه فاجعه انسانی به جا مانده از این جنگ جنایتکارانه صهیونیستی است.»

«حازم قاسم» سخنگوی حماس تاکید کرد که «آنچه در نوار غزه در نتیجه طوفان و ویرانی خانه‌ها که منجر به مرگ شهدا شد، رخ می‌دهد، امتداد جنگ نسل‌کشی و نشانه‌ای آشکار از ناتوانی نظام بین‌المللی در امدادرسانی به غزه و شکست جامعه بین‌المللی در شکستن محاصره تحمیلی بر مردم نوار غزه است.»

قاسم توضیح داد که «مرگ شهدا در غزه به دلیل چادرهای پر از آب، سرما و آوار، تأیید می‌کند که جنگ نابودی ادامه دارد، حتی اگر ابزارهای آن تغییر کرده باشد. این امر مستلزم اقدام جدی همه طرف‌ها برای پایان دادن به این نسل‌کشی با شروع فوری بازسازی نوار غزه و تأمین الزامات سرپناه آبرومند است.»

او تأکید کرد که «وسایل سرپناه وارد شده به غزه، به ویژه چادرها، حداقل الزامات سرپناه را برآورده نمی‌کنند و در برابر آب باران یا سرمای زمستان محافظت نمی‌کنند، همانطور که صحنه‌های آبگرفتگی کامل چادرها و مرگ مردم از سرما گواه آن است.»

۱۲ شهید و ده‌ها هزار چادر بر اثر سرمای قطبی تخریب شد

هشدارهای صادر شده توسط دفتر رسانه‌ای دولت در مورد طوفان قطبی «پروون» با تشدید شرایط سخت آب و هوایی که از عصر چهارشنبه تا جمعه نوار غزه را درنوردیده است، در حال تبدیل شدن به یک واقعیت غم‌انگیز است.

این دفتر در بیانیه‌ای مطبوعاتی که به مرکز اطلاعات فلسطین رسیده است، اعلام کرد که این طوفان باران‌های سیل‌آسا، سیل، بادهای شدید، امواج بلند و رعد و برق را به همراه داشته و بیش از ۱.۵ میلیون آواره را در معرض خطر غرق شدن و فرو ریختن خانه‌های از قبل آسیب‌دیده خود قرار داده است.

این دفتر افزود که صدها هزار خانواده که بیش از دو سال در چادرهای مخروبه و سرپناه‌های موقت زندگی کرده‌اند، اکنون با تهدید بی‌سابقه‌ای روبه‌رو هستند، زیرا اشغالگران همچنان از ورود خانه‌های پیش‌ساخته و مصالح سرپناه جلوگیری می‌کنند و در غیاب هرگونه مداخله بین‌المللی برای ارائه حداقل سطح حفاظت، این کار را انجام می‌دهند.

در این بیانیه همچنین به تحولات خطرناک در چند ساعت گذشته، از جمله ۱۲ شهید و مفقود در نتیجه طوفان و گردباد قطبی، علاوه بر فرو ریختن ساختمان‌های بمباران شده در استان‌های مختلف نوار غزه اشاره شده است.

اسماعیل ثوابته، مدیر دفتر رسانه‌ای دولت فلسطین در غزه، با هشدار درباره پیامدهای سنگین سامانه بارشی و سرمای قطبی اعلام کرد طی ۷۲ ساعت آینده احتمال بروز بحران‌های خطرناک‌تر وجود دارد.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، او تأکید کرد که پیش‌تر بارها نسبت به ضرورت ورود فوری چادرهای مناسب برای اسکان آوارگان هشدار داده شده بود، اما این نیاز حیاتی همچنان بی‌پاسخ مانده است.

ثوابته دولت اشغالگر صهیونیستی و رئیس‌جمهور آمریکا را مسؤول تعلل در رسیدگی به بحران انسانی دانست و گفت اشغالگران همچنان بدون هیچ بازدارندگی بین‌المللی به جنایت نسل‌کشی علیه مردم غزه ادامه می‌دهند.

وی همچنین سفیر آمریکا را به انتشار اطلاعات گمراه‌ کننده درباره میزان ورود کمک‌ها متهم کرد و افزود: تنها ۱۰ درصد از مجموع کامیون‌های کمک‌رسانیِ برنامه‌ریزی‌ شده وارد غزه شده است.

بنابر این گزارش، حداقل ۱۳ خانه در مناطق مختلف، از جمله محله‌های الکرامه و شیخ رضوان در شهر غزه، فروریخته و نیروهای امدادی همچنان با صدها درخواست کمک و نجات از سوی شهروندان مواجه‌اند.

دفتر رسانه‌ای دولت در غزه اعلام کرد که بر اثر بارندگی شدید، سیلاب و وزش بادهای طوفانی در ساعات اخیر، بیش از ۲۷ هزار خیمه آوارگان دچار غرق‌شدگی، رانش، یا کنده‌ شدن کامل شده‌اند.

 


نظرات

آخرین اخبار
جزئیات نامه ایران به سازمان ملل در واکنش به جنگ‌طلبی ترامپ
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 9 بهمن+ وضعیت استان ها
رمزگشایی از هشدار کم سابقه شمخانی؛ آن‌چه گفته نشد، مهم‌تر از آن‌چه نوشته شد!
این خرچنگ دریایی یک دستیار شخصی هوش مصنوعی است!
آماده‌سازی نهایی فضانوردان آرتمیس2 برای سفر تاریخی به ماه
رونمایی از هدفون‌های پیشرفته با مواد نانویی در نمایشگاه CES 2026
دانشمندان یک رایانه قدرتمند را درون«نخ» جا دادند!
آیا نوشیدن چای برای سلامتی مفید است؟
«جایزه ملی گردشگری ایران» برگزار می‌شود
کنسرسیوم اروپایی مواد دوبعدی را با لیزر وارد دنیای صنعتی نیمه‌هادی‌ کرد
بیانیه 11 کشور در محکومیت تخریب مقر «آنروا» توسط رژیم صهیونیستی
هشدار نجباء به ترامپ: تعرض به مرجعیت به منزله صدور فتوای جهاد است
اعلام آمادگی حماس برای واگذاری اداره غزه به کمیته تکنوکرات فلسطینی
شهادت یک فلسطینی به دست نظامیان اسرائیلی در جنوب قدس
انجام آزمایشی کاپوتاژ خودروهای زائران از مرز خسروی
انتصاب «حمیدرضا بخشی» به عنوان رئیس دانشگاه شاهد
دادستان کل ونزوئلا: بازداشت مادورو نقض بی‌سابقه حقوق بین‌الملل است
پورمحمدی: همبستگی ملت رکن اصلی اقتدار ملی در شرایط کنونی است
ابلاغیه کمیته انضباطی برای سرمربی شمس آذر و بازیکن ذوب آهن
واکنش تازه اوباما به سرکوب مردم آمریکا در مینه‌سوتا
مردم عراق در حمایت از حاکمیت کشورشان تظاهرات کردند
جنگ بین‌قاره‌ای شاگردان پیاتز
اسامی و مشخصات تمام جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد
معرفی نامزدهای جشنواره شعر فجر
سفر رئیس امارات به روسیه با محوریت تحولات منطقه
امیدیان سرمربی ذوب آهن شد
حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران
تاکید مصر، قطر و عمان بر از سرگیری مذاکرات میان ایران و آمریکا
سرویس اینترنت کاربران در زمان قطعی اینترنت جبران می‌شود؟
26 کشور به «شورای صلح» پیوستند
هشدار چین به آمریکا: ماجراجویی نکن!/حمله به ایران منطقه را جهنم خواهد کرد
روبیو: 40 هزار سرباز آمریکایی در تیررس موشک‌ها و پهپادهای ایران‌اند
صدور 210 هزار دادخواست علیه رژیم صهیونیستی و آمریکا
آیا طارمی به لیگ برتر انگلیس می‌رود؟
آتش سوزی مرگبار در مشیریه تهران
تلفن و اینترنت در مازندران قطع شد؛ علت چیست؟
دستگیری 16 لیدر اغتشاشات در نکا
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همۀ سناریوهایتان برنامه داریم
آنکارا: صلح و ثبات ایران برای امنیت منطقه حیاتی است
اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران
هشدار زرد بارش و افت دما در سمنان تا پایان هفته
واکنش عراقچی به تهدید ترامپ: نیروهای مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند
تسهیلات دولت برای دانش بنیان های متضرر از قطعی اینترنت
پلیس: به آذربایجان شرقی سفر نکنید
شمخانی:ضربه محدود وجود ندارد؛ پاسخ ایران فوری و همه‌جانبه خواهد بود
اوسمار: بیشتر از باخت ناراحت شیوه بازی تیم هستم
آمریکا رهبران ونزوئلا را تهدید کرد؛ از نیروی نظامی استفاده خواهیم کرد
اعلام زمان انتشار جدول نمایش فیلم‌های فجر
ورود سامانه بارشی به کهگیلویه و بویراحمد از امشب
اعلام نظر کرملین درخصوص تحویل بشار اسد