×
ورزشی
شناسه خبر : 262361
تاریخ انتشار : جمعه 1404/09/21 ساعت 20:18
دلیل انصراف ستارگان پاس ساری از لیگ آزاد چه بود؟

دلیل انصراف ستارگان پاس ساری از لیگ آزاد چه بود؟

مرتضی قربانی، سرمربی ستارگان پاس ساری، از دخالت و لابی‌گری غلامرضا محمدی و پژمان درستکار خبر داد و گفت همین فشارها باعث فرار کشتی‌گیرشان و انصراف اجباری تیم از رقابت‌های نیمه‌نهایی لیگ شد.

نورنیوز _ گروه ورزشی : سرمربی تیم ستارگان پاس ساری گفت: متأسفانه لابی که غلامرضا محمدی و پژمان درستکار کردند باعث شد کشتی‌گیر ما فراری شود و به همین خاطر چاره‌ای جز انصراف از لیگ نداشتیم.

 در مرحله نیمه‌نهایی لیگ کشتی آزاد که امروز برگزار شد، تیم ستارگان پاس ساری باید به مصاف تیم بانک شهر می‌رفت تا تکلیف فینالیست مسابقات مشخص شود. با این حال، تیم ستارگان پاس ساری بر روی تشک حاضر نشد و به این ترتیب، با اعلام سازمان لیگ کشتی آزاد، تیم بانک شهر به مرحله فینال راه یافت. دلیل عدم حضور تیم ستارگان پاس ساری، جلوگیری از حضور کشتی‌گیر علی مؤمنی بود که در نهایت به انصراف این تیم از لیگ منجر شد. در پی این اتفاق، تماشاگران حاضر در سالن نیز یک‌صدا شعار «تبانی» سر دادند.

مرتضی قربانی ، درباره چرایی عدم حضور تیم ستارگان پاس ساری در لیگ کشتی آزاد گفت: همه دیدند چه اتفاقی افتاد و با تیم ما که مستحق آن نبود چه کردند. با علی مؤمنی قرارداد بسته بودیم و آیدی کارت او هم صادر شده بود. مؤمنی حتی وزن‌کشی کرد و از نظر سازمان لیگ مجوز حضور در مسابقات را داشت.

علی مؤمنی را فراری دادند

سرمربی تیم ستارگان پاس ساری عنوان کرد: با این حال، چند دقیقه پیش از مسابقه غلامرضا محمدی سرمربی تیم خیبر تماس گرفت و او هم گوشی را به آرش مرادی مربی علی مؤمنی داد و درستکار به مرادی گفت مؤمنی حق کشتی گرفتن ندارد و اگر این کار را انجام بدهد باید یک و نیم میلیارد تومان پولی را که از فدراسیون گرفته بازگرداند. چند دقیقه پس از این تماس، کشتی‌گیر و مربی فرار کردند و ما دیدیم کشتی‌گیر ما در رختکن نیست. حتی زمانی که گوینده سالن اسم او را اعلام کرد در سالن حضور نداشت. وقتی کشتی‌گیر در سالن نیست ما چه کاری می‌توانستیم بکنیم؟ بهتر است یک بار این اتفاق بیافتد که سرمربی تیم ملی و دیگر مربیان چنین لابی نکنند و زحمات اسپانسرها و باشگاه‌ها را از بین نبرند.

فیلم تماس غلامرضا محمدی را داریم

قربانی در پاسخ به این سوال که آیا مطمئن است غلامرضا محمدی با سرمربی تیم تماس گرفته و چنین اتفاقاتی رخ داده است، گفت: بله ما فیلم صحنه‌ای که غلام محمدی تلفن را به مرادی (مربی علی مؤمنی) می‌داد را داریم و برای فدراسیون هم ارسال کردیم. ضمن اینکه مربی علی مؤمنی تأکید کرد که تهدید شده و در صورتی که کشتی گرفته شود، باید مبلغ یک و نیم میلیارد تومان بازگردانده شود. در حالی که فدراسیون و سازمان لیگ هیچ گونه مانعی برای حضور مؤمنی ایجاد نکرده بودند. اگر قرار بود از حضور او جلوگیری شود، بایستی به ما اطلاع بدهند یا اینکه اجازه ثبت قرارداد، وزن‌کشی و حضور در مسابقات را نمی‌دادند، اما چنین اقدامی صورت نگرفت و نام این کشتی گیر توسط بلندگو اعلام شد.

با لابی‌گری به باشگاه ما ضربه زدند

سرمربی تیم ستارگان پاس ساری عنوان کرد: حق یک باشگاه که پانزده سال فعالیت حرفه‌ای در لیگ دارد از بین رفت. حتی امسال دانشگاه آزاد از حضور در لیگ انصراف داد از ما خواستند یک تیم دیگر هم بدهیم، از ۶ تیم شرکت کننده دو تیم برای باشگاه ستارگان ساری است. ما نهایت همکاری را داشتیم اما متأسفانه کل زحمات ما لابی‌گرها و ارتباطات ناشایسته لیگ از بین برد. نمی‌دانم چه کسی پاسخگو است و چه کسانی پیگیر آن هستند. متأسفانه همه هوادارانی که برای تماشای لیگ آمده بودند با ناراحتی سالن را ترک کردند.

صددرصد سومی می‌شدیم اما نگذاشتند

قربانی تأکید کرد: تیم ستارگان پاس ساری ترکیب اصلی خود را برای مسابقه در برابر بانک شهر آماده کرده بود تا رقابتی عادلانه و شایسته برگزار کند. در حالی که همه کارشناسان معتقد بودند تیم بانک شهر قوی‌تر است و بهتر است تیم ستارگان از نفرات اصلی استفاده نکند تا بتواند در مرحله رده بندی سوم شود اما ما این کار را نکردیم و برای اینکه یک کشتی زیبا برگزار شود با نفرات اصلی به میدان آمده بودیم. ما صد در صد در رده بندی به عنوان سومی می‌رسیدیم اما متأسفانه این اتفاقات ناگوار رقم خورد.

وی گفت: دوستان وقتی دیدند ما علی مؤمنی و آرمین علیزاده را برای مرحله نهایی جذب کردیم و با توجه به رقابت نزدیکی که با آن‌ها در مرحله مقدماتی داشتیم مطمئن بودند تیمشان چهارم می‌شود. بنابراین دست به لابیگری زدند و حالا نمی‌دانم با وجود این مسائل چطور از کسب عنوان سومی لذت می‌برند. ما چندین ماه در لیگ کشتی از این شهر به آن شهر می‌رویم و تنها تیمی که بیشترین سفر را داشت تیم ما بود. ما دو تیم در لیگ کشتی داریم و تنها در تیم جوانان ستارگان پاس ساری ۲۹ کشتی‌گیر داریم. هیچ زمانی از رقابت نترسیدیم ولی این لابیگری‌ها به ضرر ما تمام شد و به باشگاه ما ضرر رساندند.

 


نظرات

آخرین اخبار
انفجار در پایگاه‌های آمریکا در اربیل، سلیمانیه و امارات
دیدار ماکرون با نخست‌وزیر ژاپن در توکیو
توزیع نهال‌ رایگان در پارک‌های جنگلی مازندران
اعمال اصلاحات اساسی در سیاستگذاری‌ ها،لازمه ‌حفظ کشور و نظام
جایگزین گواردیولا مشخص شد
تمجید وزیر فرهنگ از فیلم «نیم‌شب»
تولد بیش از 72 هزار نوزاد در 32 روز جنگ
پیشرفت 94درصدی فاز نخست جاده قزوین - الموت - تنکابن
نورنما | گریه خبرنگاران خارجی در حمله به اصفهان
ایران بر تنگه هرمز کنترل دارد
کلنگ ساخت مجدد مدرسه شجره طیبه، زده شد
بزرگترین افزایش قیمت بنزین آمریکا در 30 سال اخیر
فرمانده هوافضای سپاه خطاب به دشمنان: پناهگاه‌هایتان را آماده کنید
ریشه بحران، تجاوز آمریکا و اسرائیل است
رایزنی سفیر ایران در ترکیه با رئیس فدراسیون جهانی فوتبال
آتش، دود و خسارت در مرکز صنایع نظامی رافائل
ادامه موج 89 عملیات وعده صادق 4/هدف قرار گرفتن نفتکش صهیونیستی/دود و آتش در رافائل
نامه آیت‌الله اعرافی به وزیر علوم در محکومیت حملات به زیرساخت‌های علمی
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/حمله به کشتیرانی خرمشهر و فرودگاه کاشان
آملی لاریجانی: اقتدار ایران امروز بیش از همیشه خودنمایی می‌کند
روسیه آماده میانجی‌گری میان آمریکا و ایران است
احتمال شکل‌گیری لیگ «تنگه هرمز» در فصل آینده
تلاش مصر برای پایان جنگ در خاورمیانه
نابودی 16 پهپاد ام‌کیو 9 در جنگ با ایران
جبران خسارت به حوزه‌ فرهنگ و هنرمندان در دستور کار است
متخصصان سلامت روان در طرح مشاوره تلفنی همکاری کنند
اهتزاز بزرگترین پرچم ایران در اجتماع مردم در روز جمهوری اسلامی
تهدیدات ترامپ فاقد اعتبار و صرفاً فضاسازی رسانه‌ای است
حمله موشکی باعث توقف تولید آلومینیوم در امارات شد
انفجار در شهرک محل سکونت نتانیاهو/گسترده ترین حمله موشکی ایران
تأکید معاون راهبردی رئیس‌جمهور بر مقاومت مردم و پایداری ساختار کشور
دست رد فرانسه به سینه ترامپ/ کار ناتو دخالت در تنگه هرمز نیست
هشدار سپاه فارس درباره خطر بمب‌های عمل‌نکرده در ارتفاعات شیراز
رسانه سعودی: ترامپ به ایران می‌بازد
نسبتاً سریع از جنگ با ایران کنار خواهیم کشید
تخلیه 7 بیمارستان و آسیب به 41 آمبولانس در جنگ رمضان
انسداد چالوس و ترافیک سنگین در محورهای شمالی
موضع ایران درباره شرایط پایان جنگ تغییر نکرده است
جنگ علیه ایران جنگ ما نیست و وارد آن نمی‌شویم
بازارهای جهانی زیر فشار تنش‌ها؛ جهش کم‌سابقه در قیمت انرژی و کالاهای اساسی
نورویدئو | پیامدهای واقعی جنگ زمینی علیه ایران
اطلاعیه سپاه ثارالله کرمان در پی شهادت چهار پاسدار وطن‌ در جبهه جنوب کشور
بزرگترین اختلال نفتی تاریخ در راه است
پیام اینفانتینو درباره حضور ایران در جام جهانی 2026
حمله سنگین موشکی ایران به اراضی اشغالی/ هدف قرار گرفتن بالگرد اسرائیلی از سوی مقاومت
پیکر شهید سیدعبدالرحیم موسوی در قم تشییع می‌شود
نگرانی تل‌آویو از پایان جنگ با ایران
بازگشت تیم ملی فوتبال به ایران
جزئیات آیـیـن تشییـع و تدفـیـن پیـکـر شهید تنگسیری در آبادان
اوج بازگشت مسافران از فردا؛ تهران و البرز پرترددترین استان‌ها