×
بین الملل
شناسه خبر : 262359
تاریخ انتشار : جمعه 1404/09/21 ساعت 19:35
احتمال حمله گسترده اسرائیل علیه لبنان

احتمال حمله گسترده اسرائیل علیه لبنان

یوسف رجی؛ وزیر امور خارجه لبنان از دریافت هشدارهایی مبنی بر آمادگی اسرائیل برای حمله‌ای گسترده علیه این کشور خبر داد.

نورنیوز_ گروه بین الملل : بیروت از دریافت هشدارهایی درباره آمادگی اسرائیل برای اجرای یک حمله گسترده علیه لبنان خبر داد و همزمان اعلام کرد این کشور تلاش‌های دیپلماتیک خود را برای جلوگیری از هرگونه حمله احتمالی افزایش داده است.
 «یوسف رجی» وزیر امور خارجه لبنان، امروز (جمعه)، در گفت‌وگو با شبکه الجزیره خبر داد که دولت لبنان طی روزهای اخیر هشدارهایی از سوی برخی کشورهای عربی و غیرعربی دریافت کرده است که حاکی از آمادگی اسرائیل برای انجام یک حمله نظامی گسترده علیه لبنان است.
وی با اشاره به تحرکات دیپلماتیک بیروت گفت: «تماس‌های دیپلماتیک خود را به‌صورت فشرده ادامه می‌دهیم تا لبنان و زیرساخت‌ها و مراکز حیاتی آن را از هرگونه حمله اسرائیلی دور نگه داریم.»
وزیر خارجه لبنان همچنین درباره نشست‌های موسوم به «کمیته مکانیزم» تصریح کرد که این جلسات به معنای ورود به مذاکرات سنتی با اسرائیل نیست و افزود: «این نشست‌ها نباید به‌عنوان مذاکرات کلاسیک یا سیاسی با اسرائیل تفسیر شوند.»
او در ادامه تأکید کرد که بیروت به‌دنبال بازگشت به توافق آتش‌بس با اسرائیل است و در عین حال گفت: «بحث معاهده صلح در شرایط فعلی کاملا دور از دسترس است.»
وزیر خارجه لبنان در بخش دیگری از این گفت‌وگو به انتقاد از حزب‌الله لبنان پرداخت و گفت که این جنبش سلاح خود را زمین نمی‌گذارد.
شیخ نعیم قاسم دبیرکل حزب‌الله در سخنرانی‌های متعدد خود هرگونه بحث در مورد خلع سلاح این جنبش را رد کرده و تأکید داشته سلاح، یک حق دفاعی است و تا زمانی که تهدیدهای اسرائیل علیه لبنان و منطقه ادامه داشته باشد، سلاح حفظ خواهد شد.
سلاح برای دفاع از لبنان: نعیم قاسم تأکید می‌کند که سلاح‌های حزب‌الله نه برای قدرت سیاسی داخلی، بلکه برای دفاع از حاکمیت و مرزهای لبنان در برابر تجاوزات اسرائیل ضروری است.
دبیرکل حزب‌الله بارها بیان کرده است که مسئله سلاح حزب‌الله یک موضوع داخلی است و هیچ طرف خارجی (چه منطقه‌ای و چه بین‌المللی) حق دخالت یا تصمیم‌گیری در مورد آن را ندارد.
یوسف رجی وزیر امور خارجه لبنان که بارها مواضع تندی علیه ایران اتخاذ کرده است، در بخش دیگری از صحبت‌های خود، تهران را به بی‌ثبات کردن منطقه و مداخله در امور داخلی لبنان متهم کرد.
این ادعا در حالی مطرح شده است که «اسماعیل بقایی» سخنگوی وزارت امور خارجه ایران به صراحت اعلام کرده است که تهران «هیچ مداخله‌ای در امور داخلی لبنان ندارد» و این ادعا را یک بحث «انحرافی» است.
بقایی همچنین تأکید کرده بود که ایران همواره بر احترام به استقلال لبنان تأکید کرده و اعلام داشته که از هرگونه گفت‌وگو با هدف تقویت روابط دوجانبه بین تهران و بیروت استقبال می‌کند.
در همین راستا، «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران، به طور رسمی از یوسف رجی برای سفر به تهران دعوت کرد تا در مورد مسائل منطقه و توسعه روابط رایزنی صورت گیرد.


نظرات

آخرین اخبار
ارتباط آلودگی هوا با یک بیماری شایع قرن
هشدار شیوع یک عفونت ویروسی از طریق پشه
عواقب جبران‌ناپذیر مصرف خودسرانه داروهای افسردگی
دوش آب سرد، برای کودکان مبتلا به تب ممنوع
زخم‌پوش فوق‌نازک هوشمند به بازار آمد
کلاه کاهش ریزش مو ابداع شد
تاکید مسعود بارزانی بر لزوم استقلال عراق در تصمیماتش
سپاهان ایران(1) - الاهلی قطر (3) / باخت سپاهان در دوحه+ فیلم
گفت‌وگوهای غیررسمی واشنگتن با نوه رائول کاسترو
زلنسکی رئیس جمهوری بلاروس را تحریم کرد
درخواست عضو کنست برای برکناری نتانیاهو
محکومیت اقدام اخیر اسرائیل در غصب اراضی کرانه باختری
تاکید وزیر راه بر تطابق قیمت بلیت با خدمات ایرلاین‌ها
حمله نماینده سابق کنگره آمریکا به ترامپ در قبال ایران
گزافه‌گویی جدید ترامپ علیه ایران
طرح صلح با «پ.ک.ک» روی میز پارلمان ترکیه!
مسکو: پیشرفت مذاکرات تهران- واشنگتن به‌‌معنای یک توافق قریب‌الوقوع نیست
حمله پهپادی ترکیه به خودرویی در اقلیم کردستان عراق
ادامه یورش به مسجد الاقصی حتی در ماه مبارک رمضان
نامه مشترک نمایندگان ایران، چین و روسیه به گروسی
رئیس‌جمهور: عدالت آموزشی یک سرمایه‌گذاری راهبردی است
در ادامه بازی‌های لیگ نخبگان آسیا؛ اولسان از صعود بازماند
رکورد حداکثر دما در آذربایجان‌شرقی شکسته شد
انتشار سومین بیانیه مرکز اطلاعات مالی در پاسخ به شایعات مرتبط با FATF
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: ترامپ خواهان دستیابی به توافق با ایران است
زیرساخت‌های راه‌آهن آلمان مورد حمله سایبری قرار گرفت
گزارش تصویری | آماده شدن کشورهای اسلامی برای ماه مبارک رمضان در سراسر جهان
پیش‌بینی افزایش بی‌سابقه دما در مازندران/ هشدار درباره وقوع آتش‌سوزی
هلال ماه رویت شد
پاداش میلیون یورویی در انتظار طارمی
آمریکا از اقدام نظامی علیه ایران خودداری می‌کند
پزشکیان: بحران‌های ریشه‌دار اجتماعی و تربیتی، با نسخه‌های یک‌شبه درمان نمی‌شوند
آیت‌الله سیستانی نخستین روز ماه رمضان را اعلام کرد
جریمه سنگین برای دلال فوتبال
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: حداقل 10 سرویس خارجی در اغتشاشات دی‌ماه نقش داشتند
رهبر معظم انقلاب: به راویان پیشرفت، افتخار و آن‌ها را دعا می‌کنم
تنش‌ها بین مصر و اسرائیل بر سر «سومالی‌لند» بالا گرفت
سپاهان قهرمان لیگ وزنه‌برداری شد
سناتور ضدایرانی آمریکا: تداوم قدرت ایران توافق ابراهیم را به خطر می‌اندازد
انفجار در یک معدن نیجریه 38 کشته بر جای گذاشت
چند داوطلب در انتخابات شوراهای روستا ثبت‌نام کردند؟
ای‌بی‌سی‌نیوز گزارش داد: آمریکا در حال بررسی لغو تحریم‌های ایران است
هشدار حماس درپی اخراج تعدادی از ائمه و خطیبان مسجد الاقصی
آلن ایر: تهران با تمام قدرت به هر حمله‌ای پاسخ خواهد داد
جام قهرمانی فوتبال امیدهای کشور به آلومینیوم اراک رسید
خبر خوش میدری درخصوص محصولات جدید سبد دارویی کشور
پیام پزشکیان به جشنواره ملی کتاب رشد
وزیر انرژی آمریکا: اجازه دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای را نمی‌دهیم!
میمند فارس لرزید
آغاز ثبت‌نام نخبگان برای عضویت در هیئت علمی از جمعه + لینک سامانه