×
اجتماعی
شناسه خبر : 262336
تاریخ انتشار : جمعه 1404/09/21 ساعت 15:03
تهران در انتظار برف/ افزایش آلودگی هوا در مناطق پرتردد شهری

تهران در انتظار برف/ افزایش آلودگی هوا در مناطق پرتردد شهری

اداره کل هواشناسی استان تهران با صدور هشدار زرد، از بارش برف در ارتفاعات و دامنه‌ها، وزش باد شدید، کاهش دید و افزایش غبار محلی در مناطق پرتردد شهری خبر داد. مسئولان و شهروندان باید برای مخاطرات جوی آماده باشند.

نورنیوز-گروه اجتماعی: اداره کل هواشناسی استان تهران نسبت بارش برف در دامنه‌ها و ارتفاعات استان هشدار داد و افزایش غبار محلی و کاهش کیفیت هوا را برای مناطق پرتردد شهری پیش‌بینی کرد.

اداره کل هواشناسی استان تهران با صدور هشدار سطح زرد از افزایش وزش باد و بارش در ارتفاعات خبر داد. بر این اساس از بعد از ظهر شنبه (۲۲ آذرماه) تا یکشنبه (۲۳ آذرماه) بارش برف، وزش باد شدید، گاهی کولاک برف و احتمال رعد و برق در دامنه‌ها و ارتفاعات به‌ویژه مناطق بالادست استان تهران و وزش باد نسبتا شدید با احتمال وزش باد شدید در نیمه جنوبی و غربی این استان مورد انتظار است. 

در این مدت لغزندگی جاده‌ها به‌ویژه در مسیرهای کوهستانی و گردنه‌ها، در بعضی ساعات، رخداد مه و کاهش شعاع دید، امکان جاری شدن روان آب و بالا آمدن سطح آب برخی رودخانه‌ها، احتمال سیلابی شدن مسیل‌ها، احتمال رخداد صاعقه و بارش تگرگ، خطر سقوط سنگ در نواحی کوهستانی، احتمال سقوط برخی اجسام از ارتفاع و خسارت به سازه‌های موقت مانند داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی، خسارت به محصولات و امکانات کشاورزی و کاهش دما به میزان 2 تا 4 درجه سلسیوس به‌ویژه در ارتفاعات از آثار این مخاطره جوی محسوب می‌شود.

اداره کل هواشناسی استان تهران برای کاهش خطرات ناشی از شرایط جوی پیش‌رو، احتیاط در سفرها به‌ویژه در نواحی کوهستانی و گردنه‌ها، عدم تردد یا اتراق در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها، عدم جابجایی عشایر یا چرای دام در نواحی کوهستانی، پاک‌سازی دهانه پل‌ها و لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، زیر نظر داشتن میزان مصرف حامل‌های انرژی، آمادگی راهداری‌ها و دستگاه‌های اجرایی و امدادی، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت و سست مانند داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی، عدم استقرار در تاسیسات و مکان‌های مرتفع مانند برج‌ها و دکل‌ها و داربست‌ها، اجتناب از پرواز گلایدر و هواپیماهای سبک و بالگرد، محافظت از محصولات و امکانات کشاورزی و مستحکم‌سازی پوشش گلخانه‌ها را توصیه کرده است.

زمانی که سازمان هواشناسی هشدار زرد رنگ صادر می‌کند به معنای این است که پدیده‌ای جوی رخ خواهد داد که ممکن است در سفرها و انجام کارهای روزمره اختلالاتی را ایجاد کند. هشدار زرد رنگ برای آگاهی مردم صادر می‌شود تا بتوانند آمادگی لازم را برای مواجهه با پدیده‌ای جوی که از حالت معمول کمی شدت بیشتری دارد، داشته باشند. از سوی دیگر مسئولان نیز در جریان این هشدارها قرار می‌گیرند تا اگر لازم باشد تمهیداتی را بیندیشند.
اداره کل هواشناسی استان تهران بر پایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی پیش‌بینی کرد که طی پنج روز آینده آسمان استان تهران صاف تا قسمتی ابری گاهی با وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

اداره کل هواشناسی تهران پیش‌بینی کرد که از امشب ( ۲۱ آذرماه) تا ظهر فردا (۲۲ آذرماه) و روزهای دوشنبه (۲۴ آذرماه) و سه‌شنبه (۲۵ آذرماه) در مناطق پرتردد شهری، در بعضی ساعات افزایش غبار محلی و کاهش کیفیت هوا مورد انتظار است.

آسمان تهران فردا (۲۲ آذرماه) صاف تا کمی ابری همراه با وزش باد با حداقل دمای ۴ و حداکثر دمای ۱۳ درجه سانتیگراد و طی یکشنبه (۲۳ آذرماه) صاف تا کمی ابری همراه با وزش باد از بعد از ظهر افزایش باد با حداقل دمای ۳ و حداکثر دمای ۱۲ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.


اخبار مرتبط
باد و باران در نقاط مختلف تهران
شنبه 1404/09/22 ساعت 15:09
باد و باران در نقاط مختلف تهران
اداره کل هواشناسی استان تهران از بارش پراکنده برف و باران در برخی نقاط استان و وزش باد خبر داد. کیفیت هوای تهران نیز در حال حاضر در شرایط قابل قبول قرار دارد.
آلودگی هوا به جنوب‌شرق تهران بازگشت
شنبه 1404/09/22 ساعت 09:35
آلودگی هوا به جنوب‌شرق تهران بازگشت
بر اساس آخرین داده‌های سنجش آلودگی هوا، هوای ورامین، پیشوا و قرچک در جنوب‌شرق استان تهران در شرایط ناسالم برای همه قرار گرفت .
گزارش تازه از بارش باران و برف، مه و ترافیک در آزادراه‌ها
جمعه 1404/09/21 ساعت 13:02
گزارش تازه از بارش باران و برف، مه و ترافیک در آزادراه‌ها
بارش برف و باران، مه‌گرفتگی و سنگین‌شدن ترافیک در چند آزادراه مهم کشور، امروز چهره متفاوتی به جاده‌ها داده است. پلیس راهور با اعلام آخرین وضعیت ترافیکی و جوی، از رانندگان خواسته برای انجام سفر، با احتیاط بیشتر و تنها در صورت ضرورت وارد مسیرها شوند.
68 هزار کیلومتر جاده‌های کشور برفروبی شدند
جمعه 1404/09/21 ساعت 12:55
68 هزار کیلومتر جاده‌های کشور برفروبی شدند
در حالی‌که سامانه بارشی تازه‌ وارد 22 استان را سفیدپوش کرده است، راهداران کشور در یک عملیات فشرده و شبانه‌روزی موفق شدند 68 هزار کیلومتر از جاده‌های برف‌گیر را پاکسازی کنند؛ رقمی که ابعاد گسترده فعالیت‌های زمستانی امسال را بیش از همیشه نمایان می‌کند.
نظرات

آخرین اخبار
کلاژن واقعاً مؤثر است؟ بررسی 113 مطالعه به این پرسش پاسخ داد
راز مقاومت سرطان خون در برابر شیمی‌درمانی کشف شد؟
کشف تازه دانشمندان؛ استرس می‌تواند ساختار خون را تغییر دهد
توصیه تازه پژوهشگران به مادران؛ پیش از بارداری به قلبتان اهمیت دهید
رسانه صهیونیستی: اسرائیل پایگاه آمریکا می شود
رئیس‌جمهور اسلوونی: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران اشتباهی بزرگ بود
نتایج نهایی آزمون استخدامی وزارت بهداشت اعلام شد
تمجید سخنگوی وزارت خارجه از عملکرد تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی
رسانه عبری به تقویت توان دفاعی ایران اعتراف کرد
محمود نعمتی مسافر بازی‌های آسیایی شد
کامبک تماشایی ژاپن؛ فرانسه در نبرد پنج‌سته شکست خورد
تجاوز دوباره ارتش رژیم صهیونیستی به خاک سوریه
وال‌استریت ژورنال: مذاکرات ایران-آمریکا لغو شده/نیویورک تایمز: لغو نشده!
ورود هیأت‌های خارجی به ایران برای مراسم تشییع رهبر شهید از جمعه
واکنش نتانیاهو به اظهارات اردوغان
نزاع خانوادگی دو کشته بر جای گذاشت+ جزئیات حادثه
وزارت بهداشت لبنان: شمار شهدای حملات اسرائیل به 4247 نفر رسید
مهار آتش در میانکاله؛ پایان یک بحران زیست‌محیطی
انگلیس: اجرای توافق ایران و آمریکا برای امنیت منطقه ضروری است
سقوط مرگبار هواپیما در فرانسه+ جزئیات حادثه
انتشار جزئیات جدید از توافق چارچوب میان لبنان و اسرائیل
سرمربی کره‌جنوبی پس از ناکامی در جام جهانی استعفا کرد
بستری رایگان کودکان زیر 7 سال ادامه دارد
آغاز پیش‌فروش بلیت حمل و نقل عمومی برای مراسم تشییع رهبر شهید
حمله دوباره اسرائیل به لبنان؛ تشدید تنش در مرزهای جنوبی
سالروز بمباران شیمیایی سردشت؛ تأکید وزارت خارجه بر پیگیری عاملان جنایت
پلیس راه یزد خودروی راننده 13 ساله را متوقف کرد
انتخابات نیویورک از تغییر نگاه آمریکا به اسرائیل خبر می‌دهد
ابراز نگرانی مشترک پاکستان و عربستان از تشدید تنش‌های منطقه
انتظاری که از خبرگان داریم...
ورود 958 میلیارد تومان پول حقیقی به صندوق‌های طلا در یک روز
نتانیاهو برای حفظ کنترل حزب لیکود وارد نبردی سرنوشت‌ساز شد
ترافیک سنگین در محورهای کندوان و هراز؛ رانندگان با احتیاط تردد کنند
سفیر آمریکا: احتمال اقدام علیه زیرساخت‌های ایران در تنگه هرمز وجود دارد!
ایتالیا خواستار خویشتنداری ایران و آمریکا شد
گزارش تصویری | زلزله ویرانگر در ونزوئلا
تجمع مخالفان توافق لبنان و رژیم صهیونیستی مقابل کاخ ریاست‌جمهوری
قدردانی وزیر ورزش از ملی‌پوشان؛ شما دل ملت ایران را شاد کردید
واکنش تند اسرائیل به ترکیه پس از به رسمیت شناختن نسل‌کشی ارامنه
نورنما | سردشت در غبار خردل ; تسلیت به مظلومیت یک شهر
نماینده پارلمان لبنان: توافق، ادامه اهداف دشمن در خارج از میدان نبرد است
مسیرهای دسترسی به مراسم وداع و تشییع امام شهید اعلام شد
اختلال خدمات کارت‌محور بانک ملی برطرف شد
واکنش متفاوت یک نویسنده فرانسوی به حذف ایران از جام جهانی
پوتین: غرب به‌دنبال بی‌ثبات‌سازی روسیه است
هند محدودیت تردد کشتی‌های خود در تنگه هرمز را لغو کرد
تأکید رئیس جمهور عراق بر حل‌وفصل اختلافات به روش‌های دیپلماتیک
این مارک از پودر لاغری و چاقی غیرمجاز است
آغاز پروازهای تهران-دبی از فردا
واکنش مشاور رهبر انقلاب به فشارها علیه حزب‌الله لبنان