×
اجتماعی
شناسه خبر : 262329
تاریخ انتشار : جمعه 1404/09/21 ساعت 16:49
اجرای 120 پروژه برای چهره نو پایتخت تا نوروز 1405

اجرای 120 پروژه برای چهره نو پایتخت تا نوروز 1405

شهرداری تهران با ابلاغ نقشه راه اجرایی قرارگاه سیما و منظر شهری، 120 پروژه زمان‌بندی‌شده و قابل پایش را برای بهبود چهره پایتخت تا نوروز 1405 تعریف کرده است. پروژه‌ها شامل معماری شهری، فضای سبز، خدمات شهری و مشارکت مردمی است.

نورنیوز-گروه اجتماعی: معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران از ابلاغ رسمی نقشه راه اجرایی قرارگاه سیما و منظر شهری تهران به کلیه سازمان‌ها، شرکت‌ها و شهرداری‌های مناطق ۲۲گانه خبر داد.

داود گودرزی با اشاره به ابلاغ رسمی نقشه راه اجرایی قرارگاه سیما و منظر شهری تهران به کلیه سازمان‌ها، شرکت‌ها و شهرداری‌های مناطق ۲۲گانه اظهارکرد: پس از تصویب و ابلاغ طرح کلان قرارگاه سیما و منظر شهری، اکنون نقشه راه اجرایی قرارگاه نیز با تعریف ۱۲۰‌ پروژه مشخص، زمان‌بندی‌شده و قابل پایش، به مناطق و واحدهای ذی‌ربط ابلاغ شده است تا تغییر چهره شهر برای نوروز ۱۴۰۵ بر اساس یک برنامه منسجم و یکپارچه دنبال شود.

وی با اشاره به رویکرد این نقشه راه گفت: در این سند، پروژه‌ها در قالب چند گروه موضوعی اصلی از جمله طراحی و معماری شهری، فضای سبز و منظر طبیعی، خدمات شهری و پاکسازی، ساماندهی و انضباط شهری، توسعه خدمات، مشارکت و همراهی اجتماعی، مناسب‌سازی و نیز پایش و ارزیابی تنظیم شده‌اند و برای هر پروژه، حوزه متولی، مجری مستقیم، حجم عملیات، بازه زمانی اجرا و نحوه مشارکت نهادهای مردمی به‌صورت شفاف مشخص شده است.

معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران با تأکید بر اینکه در این مرحله، قرارگاه از سطح سیاست‌گذاری به سطح اجرا رسیده است، تصریح کرد: در این برنامه صدها کیلومتر محور شهری، ده‌ها بوستان و میدان اصلی، ورودی‌های شهر، شبکه معابر و فضاهای پرتردد زیر پوشش پروژه‌های نگهداشت، بهسازی، توسعه‌ای و تحولی قرار گرفته‌اند همچنین تأکید ویژه‌ای بر ساماندهی تابلوهای صنفی، ارتقای روشنایی و ایمنی فضاهای شهری، بهسازی بوستان‌ها و توسعه فضاهای سبز جدید صورت گرفته است.

 رضا ناصری سرای - مدیرکل برنامه‌ریزی و سرمایه انسانی معاونت خدمات شهری و محیط زیست و دبیر قرارگاه سیما و منظر شهری تهران - نیز با تشریح ابعاد اجرایی این برنامه گفت: نقشه راه ابلاغی که با همکاری ویژه تمامی معاونت‌های شهرداری تهران و ادارات کل برنامه ریزی متناظر آنها تدوین شده است، علاوه بر تعریف پروژه‌ها، در قالب یک برنامه عملیاتی با ساختار شکست مشخص، اقدامات مربوط به هر یک از سازمان‌ها، شرکت‌ها و مناطق ۲۲گانه را مشخص می‌کند. برای هر حوزه، پروژه‌های اولویت‌دار، زمان‌بندی دقیق، شاخص‌های پایش و نحوه مشارکت مردمی دیده شده تا هم‌زمان امکان مدیریت میدانی، گزارش‌دهی منظم و ارزیابی عملکرد فراهم باشد.

وی افزود: یکی از نقاط تمایز این نقشه راه، گنجاندن سازوکار نظارت مردمی و مشارکت داوطلبانه در ذیل اغلب پروژه‌هاست. شهروندان، گروه‌های مردمی، هنرمندان، مدارس و تشکل‌های محلی در اقداماتی مانند رنگ‌آمیزی و زیباسازی محیط، درخت‌کاری مشارکتی، برنامه‌های فرهنگی و کمپین‌های آموزش شهروندی نقش جدی خواهند داشت و ما خود را متعهد می‌دانیم که این ظرفیت را هدایت و پشتیبانی کنیم.

دبیر قرارگاه سیما و منظر شهری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به لزوم استفاده از ابزارهای نوین مدیریت و پایش گفت: در کنار اجرای پروژه‌ها، سامانه یکپارچه پایش سیما و منظر شهری نیز با همکاری سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران راه‌اندازی می‌شود تا همه اقدامات با کد یکتا، موقعیت GIS، تصاویر قبل و بعد و امکان گزارش‌گیری دوره‌ای در یک بستر واحد ثبت و رصد شود و گزارش‌های آن به صورت مستمر در اختیار رئیس قرارگاه و شهردار تهران قرار گیرد همچنین پیمایش رضایت شهروندان از سیما و منظر شهری در مناطق ۲۲گانه اجرا و نتایج آن مبنای اصلاح و بهبود برنامه‌ها قرار خواهد گرفت.

به گزارش سایت شهر ناصری سرای در پایان با اشاره به هدف‌گذاری زمانی قرارگاه سیما و منظر شهری گفت: هدف ما این است که از هم‌اکنون تا پایان تعطیلات نوروز ۱۴۰۵، شهروندان تهرانی و مسافران نوروزی، تغییر محسوس در طراوت، نظم، ایمنی و زیبایی شهر را در محورهای اصلی، بوستان‌های فرامنطقه‌ای، میادین، فضاهای پیرامون مساجد و مراکز خدمات‌رسان شهری تجربه کنند. نقشه راه اجرایی ابلاغ‌ شده، مبنای عمل همه ارکان شهرداری تهران در ماموریت‌های سیما و منظر در این بازه زمانی خواهد بود.


نظرات

آخرین اخبار
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون | جمعه 26 تیر
وضعیت آب و هوا امروز جمعه26 تیر+ وضعیت استان ها
افشاگری مالک تیخوانا درباره اردوی تیم ملی ایران در مکزیک
داور فینال جام جهانی 2026 مشخص شد؛چرا فغانی انتخاب نشد؟
پاسخ ایران به تجاوز آمریکا؛ پایگاه‌های واشنگتن در 4 کشور منطقه زیر آتش
ادعای وزیر جنگ آمریکا درباره کنترل ایران بر تنگه هرمز
آژانس بین‌المللی انرژی: جهان باید نگران امنیت انرژی باشد
«سرهی کورتسکی» نخست‌وزیر جدید اوکراین شد
مقام یمنی: اگر محاصره اقتصادی رفع نشود، با اقدام نظامی با آن مقابله خواهیم کرد
سنتکام مدعی تغییر مسیر سه کشتی در راه ایران شد
ادعای ترامپ: ما در ایران به دستاوردهای بزرگی رسیده ایم!
ایروانی: حملات تجاوزکارانه آمریکا به ایران مصداق جنایات جنگی است
ادعای مقام آمریکایی درباره هدف از حملات به پل‌ها در ایران
یک جنگنده F-35 در آسمان امارات اعلام وضعیت اضطراری کرد
ورزش؛راهکار مؤثر برای حفظ سلامت مفاصل در سالمندی
هشدار قانونگذار آمریکایی درباره تبعات ماجراجویی دولت ترامپ علیه ایران
دختر جودوکار ایران تاریخ ساز شد
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی وارد بیشکک شد
کویت از رهگیری پهپادها در حریم هوایی خود خبر داد
گزارش واشنگتن‌پست درباره بن‌بست ترامپ برای بازگشایی تنگه هرمز
واکنش والیبالیست‌ها به پیروزی مقابل آلمان
هشدار روسیه درباره همکاری نظامی کره جنوبی با ناتو
یمن: بمباران فرودگاه صنعا 9 دقیقه قبل از فرود هواپیمای ایرانی بود
افزایش دوباره قیمت بنزین درآمریکا
پشت پرده نقش کوشنر و ویتکاف در مذاکرات با ایران
سردار شکارچی: آمریکا و دولت جعلی صهیونیستی حق ندارند در منطقه باشند
عمان پس از تنش‌های ایران و آمریکا به‌دنبال تقویت همکاری با چین
ادعای ترامپ درباره آزادی زندانی آمریکایی در ایران تکذیب شد
پشت پرده تاکتیک خلاقانه ایران در نبرد با دشمن؛ ضربه به معماری تهاجم
روایت بقائی از مخالفان مقابله با تروریسم و جنایات بین‌المللی
قطر ادعای مشارکت در حمله به ایران را رد کرد
امنیت کامل در مرزها برای تردد زائران اربعین فراهم است
کاخ سفید مدعی ادامه مذاکرات ایران و آمریکا شد
رئیس اسبق سیا: تولید پهپاد آمریکا کمتر از یک‌دهم اوکراین است
ادعای ارتش اسرائیل درباره ترور فرمانده حماس
کاخ سفید: ترامپ در مراسم فیفا و فینال جام جهانی حضور می‌یابد
فرانسه و آلمان همکاری هسته‌ای و دفاعی را گسترش می‌دهند
دود سیاه در بهبهان ناشی از آتش‌زدن ضایعات بود
چرا وزارت نیرو جدول خاموشی‌ها را منتشر نمی‌کند؟
جنجال امنیتی ابزار برنامه‌نویسی ایلان ماسک!
هشدار مخبر درباره حمله به ایران
رکورد تازه یوز آسیایی در میاندشت خراسان شمالی
حزب‌الله ادعای حضور در سوریه را رد کرد
پیروزی نفس‌گیر والیبال ایران مقابل آلمان
باقری‌کنی: استقلال ایران باید در برابر زیاده‌خواهی‌ها صیانت شود
اعتراف معاون ترامپ به ارتباط اپستین با نهادهای اطلاعاتی آمریکا و اسرائیل
محدودیت شبانه تردد شناورها در آب‌های بحرین
حاجی میرزایی: دولت از تمام توان برای حمایت از نیروهای مسلح استفاده می‌کند
آیت‌الله جوادی آملی: وظیفه همگان، حفظ وحدت، حمایت از رهبری و صیانت از نظام اسلامی است
سیستان‌وبلوچستان؛ غول خرمای ایران با چشم‌انداز صادرات جهانی