×
بین الملل
شناسه خبر : 262276
تاریخ انتشار : جمعه 1404/09/21 ساعت 09:37
نتانیاهو بار دیگر خواستار لغو جلسه محاکمه خود شد

نتانیاهو بار دیگر خواستار لغو جلسه محاکمه خود شد

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی بار دیگر خواستار لغو جلسه دادگاه خود که قرار است دوشنبه آینده برگزار شود، شد و دلیل آن را برگزاری جلسه اضطراری سیاسی ـ امنیتی عنوان کرد.

 نورنیوز-گروه بین لملل: روزنامه الاتحاد چاپ سرزمین های اشغالی فلسطین، «بنیامین نتانیاهو» روز پنجشنبه درخواست جدیدی برای لغو جلسه محاکمه‌ خود ارائه داد.

به نوشته روزنامه الاتحاد، بنیامین نتانیاهو پیشتر نیز چندین بار به بهانه‌های مشابه خواستار لغو یا کوتاه شدن جلسات دادگاه خود شده بود.

این روزنامه افزود که روز چهارشنبه در جریان جلسه محاکمه بنیامین نتانیاهو، تنش‌هایی در دادگاه رخ داد و خانواده‌های صهیونیست داغدار با در دست داشتن پلاکاردهایی وارد سالن شدند و فضای جلسه را متشنج کردند.

در همین حال، قاضی «ریفکا فریدمن - فلدمن» اعلام کرد که زمان جلسه دادگاه بعدی نتانیاهو کوتاه‌تر خواهد بود و از ساعت ۹ تا ۱۲ برگزار خواهد شد، در حالی که پیش‌تر قرار بود تا ساعت ۱۴ ادامه یابد.

به نوشته الاتحاد، سه روز قبل نیز جلسه دیگری به درخواست نتانیاهو و به دلیل «نشست سیاسی اضطراری» لغو شد. هفته گذشته هم نتانیاهو خواستار لغو شهادت خود شده بود و دلیل آن را برگزاری نشست امنیتی محرمانه عنوان کرده بود اما در همان روز به همراه «یسرائیل کاتس» وزیر جنگ و رئیس بخش نیروی انسانی ارتش رژیم به مرکز جذب نیرو رفت و با نظامیان مهندسی رزمی دیدار کرد، سپس به بیمارستان شیبا رفت و با نظامیان تیپ ۵۵ که در درگیری سوریه زخمی شده بودند، ملاقات کرد.

 نتانیاهو با چهار پرونده قضایی مواجه است که شامل اتهامات فساد، دریافت رشوه و سوءاستفاده از اعتماد عمومی می‌شود؛ اتهاماتی که در صورت اثبات، مجازات زندان را برای وی در پی خواهد داشت. با این حال، وی تاکنون هیچ‌یک از این اتهامات را نپذیرفته است.

او در پرونده «۱۰۰۰» به دریافت هدایا به ارزش ۷۰۰ هزار شِکِل از آرنون میلچان تهیه‌کننده اسرائیلی در هالیوود و تاجر ثروتمند متهم است. به گفته دادستان رژیم صهیونیستی، وی در ازای دریافت هدایای گران‌قیمت شامل مشروبات الکلی و سیگار به میلچان، با سوءاستفاده از اختیارات نخست‌وزیری در راستای تأمین منافع تجاری شخصی او اقداماتی انجام داده است.

در پرونده «۲۰۰۰» نیز نتانیاهو متهم به زد و بند با «آرنون موزس» صاحب امتیاز روزنامه معروف «یدیعوت آحارانوت» است تا گزارش و اخبار مثبت از او و فعالیت‌هایش در این روزنامه منتشر شود و در نتیجه روزنامه خصوصی «اسرائیل هیوم» (رقیب روزنامه یدیعوت آحارانوت و منتقد نتانیاهو) از سوی کابینه و نخست‌وزیری زیر فشار قرار گیرد.

همچنین پرونده «۳۰۰۰» مربوط به خرید سه زیر دریایی از آلمان است و در سال ۲۰۱۶ (۱۳۹۵) جنجال زیادی به پا کرد و برخی نمایندگان کنست و سیاستمداران صهیونیست، به موجب این پرونده نتانیاهو را زیر تیغ انتقادات شدید قرار دادند. در این پرونده نتانیاهو با دریافت رشوه برای خرید زیردریایی برای ارتش اسرائیل، از یک شرکت آلمانی رشوه دریافت کرده بود و ویژگی‌های این تسلیحات، مبنای خرید از آنان قرار نگرفته است.

پرونده «۴۰۰۰» نیز به مساله زد و بند نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با مالک شرکت مخابراتی «بزک» باز می‌گردد؛ شرکتی که صاحب امتیاز پایگاه خبری «والا» است و بر اساس گزارش دادستانی رژیم اسرائیل، نتانیاهو در این پرونده متهم به فساد گسترده است. او در این پرونده متهم است که میلیون‌ها دلار، تسهیلات مالی در اختیار «شائول الویچ» مالک این شرکت قرار داده تا پایگاه خبری والا، از نخست‌وزیر و خانواده‌اش حمایت رسانه‌ای کند.


نظرات

آخرین اخبار
ماه مبارک رمضان از نگاه رسول خدا(ص)
زلزله 3.7 ریشتری شیرگاه استان مازندران را لرزاند
مسکو: 197 پهپاد اوکراین را منهدم کردیم
آنکارا از آغاز تولید جنگنده و ناو هواپیمابر خبر داد
قمار ترامپ با «دیپلماسی بدون دیپلمات‌ها»
اعلام برنامه اردوی نوروزی تیم ملی فوتبال ایران
از ضرب الاجل ترامپ تا پیام شورای دفاع؛ خط باریک اشتباه محاسباتی
چند توصیه مهم ماه رمضانی؛ این مواد غذایی را از افطار حذف کنید
رئیس سازمان مالیاتی از اجرای کامل قانون مالیاتی سامانه مودیان خبر داد
مهلت ثبت‌نام داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها تمدید شد
شورای صلح غزه محور رایزنی روبیو و بن زاید
در کشور چند بازیکن بازی‌های رایانه‌ای وجود دارد؟
ضرب الاجل ترامپ؛ وقتی تهدید 15روزه بوی خطای محاسباتی می‌دهد
نیویورک تایمز: ترامپ درباره جنگ با ایران به کسی توضیح نمی‌دهد
بازار خودرو در هفته پیش‌رو افزایشی خواهد بود یا کاهشی؟
تهدید علی کریمی به سوزاندن قرآن
زمان برگزاری جلسه تعیین دستمزد 1405 اعلام شد
قیمت طلای جهانی امروز 1 اسفند 1404
وقتی قدرت به ابزار معامله تنزل می‌یابد
پرسپولیس – خیبر؛ آخرین فرصت اوسمار برای بازگشت به کورس قهرمانی
شهباز شریف: تنها راه صلح پایدار در غزه تشکیل کشور مستقل است
تشخیص هوش مصنوعی در پزشکی چقدر واقعی است؟
کسری تجاری آمریکا به 901 میلیارد دلار رسید
احتمال همکاری نفتی میان ایران و آمریکا
صدور ویزای کشتی‌گیران ایرانی برای حضور در مسابقات رنکینگ آلبانی
آغاز به کار نمایشگاه قرآن از امروز
جدول اوقات شرعی به افق تهران در ماه رمضان
مذاکرات هسته‌ای؛ محور رایزنی معاون وزیرخارجه ایران با سفرای چین و روسیه
نظر رئیس پیشین پلیس راهور در خصوص گواهینامه موتورسیکلت بانوان؛ قابل اجراست
میوه و تره بار هم مشمول اقلام کالابرگ شد
تهران و قاهره به‌سوی برقراری روابط گسترده؛ احتمال تبادل سفیر بین دو کشور
آبِ طلایی؛ پروژه‌ای برای بودجه‌های بی‌پایان؟
مخلوط این شوینده‌ها خطر مرگ را به‌دنبال دارد
روبیو به اراضی اشغال سفر می‌کند
جزئیات کشف 15 کیلو شمش طلا به ارزش 400 میلیارد تومان در مرز پاوه
نگاهی به برنامه‌های افطار تلویزیون
روایت گروسی از آنچه در مذاکرات میان ایران و آمریکا اتفاق افتاد
آنچلوتی خطاب به برزیلی‌ها: 4 سال دیگر می‌مانم
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون جمعه 1 اسفند+ جدول پخش
افزایش نگرانی درخصوص تنگه هرمز قیمت نفت را بالا برد
اعلام برنامه زمان‌بندی بازی‌های دوستانه حریف ایران در جام جهانی
پاسخ ایران در واکنش به تهدیدات آمریکا: در صورت تجاوز قاطعانه پاسخ خواهیم
در زمان روزه‌داری می‌توان خون اهدا کرد؟
وقوع حادثه درمحور شاهین‌شهر/ یک 405 واژگون شد
دیدار ولیعهد عربستان با سناتور آمریکایی پیرامون تحولات منطقه
افزایش 40 درصدی حضور دانش آموزان در المپیادها
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 1 اسفند ماه 1404 + وضعیت استان‌ها
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محورهای شمالی؛ چالوس یک‌طرفه می‌شود
پایتخت‌نشینان در بهمن ماه چند روز هوای قابل قبول تنفس کردند؟
واردات روغن افزایش یافت