×
حوادث
شناسه خبر : 262269
تاریخ انتشار : جمعه 1404/09/21 ساعت 14:20
آخرین وضعیت حادثه واژگونی اتوبوس تهران–یاسوج؛ 4 فوتی و 17 مصدوم

آخرین وضعیت حادثه واژگونی اتوبوس تهران–یاسوج؛ 4 فوتی و 17 مصدوم

رئیس مرکز اورژانس استان اصفهان با تشریح آخرین وضعیت حادثه واژگونی اتوبوس شرکت آسیاسفر در مسیر تهران–یاسوج گفت: این حادثه تاکنون 4 فوتی و 17 مصدوم بر جای گذاشته است.

نورنیوز-گروه حوادث: علیرضا زمانپور با اشاره به وقوع حادثه واژگونی اتوبوس در مسیر تهران - یاسوج اظهار کرد: بلافاصله پس از اعلام حادثه، تیم‌های عملیاتی اورژانس به محل اعزام و اقدامات امدادی و درمانی اولیه آغاز شد.

وی افزود: بر اساس آخرین گزارش‌ها، مجموع مصدومان این حادثه ۱۷ نفر هستند که از این تعداد، ۴ نفر در بیمارستان سیدالشهدا (ع) سمیرم بستری شده‌اند.

رئیس مرکز اورژانس استان اصفهان ادامه داد: همچنین یک مصدوم در بیمارستان امیرالمومنین (ع) شهرضا بستری شده و ۵ مصدوم نیز به دلیل شدت جراحات با استفاده از بالگرد اورژانس هوایی به بیمارستان الزهرا (س) اصفهان منتقل و تحت مراقبت‌های درمانی قرار گرفته‌اند.

زمانپور تصریح کرد: ۷ نفر دیگر از مصدومان این حادثه نیز توسط اتوبوس آمبولانس از محل حادثه به بیمارستان یاسوج منتقل می‌شوند تا خدمات درمانی لازم را دریافت کنند.

وی با اشاره به جان‌باختگان حادثه عنوان کرد: متأسفانه در این سانحه ۴ نفر از سرنشینان اتوبوس جان خود را از دست داده‌اند.

رئیس مرکز اورژانس استان اصفهان خاطرنشان کرد: وضعیت مصدومان به صورت مستمر تحت پایش قرار دارد و در صورت دریافت اطلاعات تکمیلی، اخبار متعاقباً اطلاع‌رسانی خواهد شد.

رئیس پلیس‌راه استان اصفهان گفت: سقوط اتوبوس تهران به یاسوج در گردنه پشته سمیرم(ایلان دره)، 3 کشته و 15 مجروح بر جای گذاشت.

علی مولوی، رئیس پلیس‌راه استان اصفهان اظهار داشت: در ساعت ۶ صبح امروز جمعه ۲۱ آذرماه، یک دستگاه اتوبوس اسکانیا که از مبدأ تهران به یاسوج با تعداد ۱۸ مسافر در حرکت بوده، در گردنه پشته سمیرم(ایلان دره) از جاده خارج و به دره سقوط می‌کند.وی افزود: متأسفانه در این حادثه تعداد ۳ نفر از مسافران در دم فوت و تعداد ۱۵ نفر دیگر نیز مجروح که توسط عوامل امدادی به مراکز درمانی منتقل شدند.
مولوی به رانندگان ناوگان عمومی مسافربری توصیه کرد، با توجه بااهمیت این ناوگان در حمل‌ونقل مسافر، خصوصاً در فصل بارش‌ها و لغزندگی راه‌ها، سرعت مطمئنه را رعایت کنند تا شاهد این حوادث تلخ و دردناک نباشیم.

رئیس پلیس راه اصفهان تصریح کرد: علت حادثه توسط کارشناسان پلیس راه در دست بررسی است.اعزام ۸ دستگاه آمبولانس به محل حادثه علیرضا زمانپور، رئیس اورژانس اصفهان در این زمینه گفت: تا این لحظه ۱۵ نفر مصدوم و ۳ نفر فوت شدند.

وی با اشاره به اعزام ۵ آمبولانس از شهرستان سمیرم، ۲ آمبولانس از شهرکرد و یک آمبولانس از یاسوج گفت: اتوبوس آمبولانس اورژانس و بالگرد اورژانس هوایی نیز به سمت محل حادثه حرکت کرده‌اند.

منصور شیشه فروش، مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان در این خصوص گفت: حادثه واژگونی اتوبوس مسافری تهران به مقصد یاسوج در محور جاده‌ای سمیرم، جاده تنگ خشک، گردنه ایلان دره صبح امروز اتفاق افتاد.وی افزود: بلافاصله تیم های مدیریت بحران استان به تعداد۱۵ تیم از اورژانس پیش بیمارستانی، جمعیت هلال احمر، .پلیس راه، راهداری، مدیریت بحران سمیرم به محل اعزام شدند.

شیشه فروش تصریح کرد: با توجه به سقوط اتوبوس در شیب دره تعداد ۱۵ مصدوم حادثه از دره به بیمارستان سیدالشهدای سمیرم اعزام شدند. این حادثه متاسفانه تاکنون ۳ نفر فوتی داشته است.

 

 

 


اخبار مرتبط
24 کشته و زخمی در واژگونی مرگبار اتوبوس در محور اصفهان–نطنز + شناسایی هویت 9 جان‌باخته
پنج‌شنبه 1404/09/27 ساعت 21:45
24 کشته و زخمی در واژگونی مرگبار اتوبوس در محور اصفهان–نطنز + شناسایی هویت 9 جان‌باخته
بر اثر واژگونی یک دستگاه اتوبوس مسافربری در محور اصفهان–نطنز، 13 نفر جان خود را از دست دادند و 11 نفر دیگر مصدوم شدند. این حادثه شامگاه دوشنبه در کیلومتر 80 محور اصفهان به نطنز و در محدوده 10 کیلومتری آزادراه شرق اصفهان (پل شیراز) رخ داد.جانشین رئیس پلیس راهور فراجا گفت:اتوبوس نقص فنی و سرعت غیرمتعارف نداشته و قصور در اجرای مصوبات ایمنی در حال بررسی است.
14 مجروح در واژگونی مینی‌بوس مدرسه در جاده نیشابور + علت حادثه
سه‌شنبه 1404/09/25 ساعت 13:57
14 مجروح در واژگونی مینی‌بوس مدرسه در جاده نیشابور + علت حادثه
صبح امروز 25 اذر ماه یک دستگاه مینی‌بوس سرویس مدرسه در جاده قدیم نیشابور–سبزوار واژگون شد که 14 مصدوم آن به بیمارستان حکیم نشابور منتقل شدند. رییس پلیس راه خراسان رضوی گفت: علت واژگونی مینی بوس سرویس مدرسه صبح امروز در جاده نیشابور (شهر همت آباد به شهر فیروزه) جدا شدن چرخ عقب وسیله نقلیه و در مجموع نقص فنی مینی بوس بوده است.
اورژانس تهران: 4فوتی و 33 مصدوم امار نهایی سقوط اتوبوس به دره
جمعه 1404/07/11 ساعت 19:08
اورژانس تهران: 4فوتی و 33 مصدوم امار نهایی سقوط اتوبوس به دره
سخنگوی اورژانس تهران گفت: در حادثه سقوط اتوبوس به دره ای در جاده فیروزکوه در نهایت چهار نفر فوت کرده و 33 نفر مصدوم شدند.
نظرات

آخرین اخبار
«آنتیک» صدرنشین جدید سینماها؛ پژمان و مجید رکود را شکستند
واشنگتن‌پست: پیش‌بینی ترامپ درباره فروپاشی صنعت نفت ایران بعید است
فراخوان جامعه کارگری برای حضور در تجمعات سراسری روز کارگر
حسین‌زاده: اینترنت برای معیشت روستاییان یک ضرورت است، نه کالای لوکس
چگونه جنگ خلیج فارس جهان را وارد هشدار گرسنگی می کند؟
اجرای رالی موتورسیکلت‌ها در محکومیت حمله به آثار تاریخی ایران
سفارت ایران در لندن اتهام دخالت در حملات تروریستی را رد کرد
واکنش بقایی به گزارش آمریکا درباره اقدام تجاوزکارانه علیه ملت ایران
پیام پزشکیان به مناسبت روز جهانی کار و کارگر
برخی خدمات ابری آمازون در خلیج فارس همچنان مختل است
تمدید واردات کالاهای اساسی از مرزها تا پایان شهریور
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز جمعه 11 اردیبهشت1405+ جدول
گزارش معاریو از «جنگ اعصاب» میان ترامپ و نتانیاهو
طباطبایی: ایران داعیه‌دار صلح است اما در برابر زور پاسخ قاطع می‌دهد
آیا ستاره مراکشی ها در جام جهانی پا به توپ می‌شود؟
گزارش الجزیره از خسارت چندین میلیارد دلاری تجهیزات آمریکا در جنگ ایران
تعرفه حقوق ورودی خودرو در انتظار تصویب دولت
وزارت ارتباطات: «اینترنت پرو» طرح ما نبود
قیمت جهانی طلا در مسیر کاهش هفتگی
هشت پلیس در انفجار خانه ای در نیویورک زخمی شدتد
تداوم شرایط سالم هوا در پایتخت
عارف: کارگران در خط مقدم دفاع از معیشت مردم ایستاده‌اند
رئیس انجمن قطعه‌سازان: بخش عمده قیمت خودرو در بازار کاذب است
کلسترول بالا فقط مشکل افراد چاق نیست
نقش بنادر شمالی در تأمین کالاهای اساسی و مواد غذایی
شوک هرمز، صادرات آمریکا را بلعید
هاآرتص: جبهه لبنان سخت‌ترین میدان نبرد برای ارتش اسرائیل
اینستاگرام با حساب‌های بازنشرکننده محتوا مقابله می‌کند
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 11 اردیبهشت+ وضعیت استانها
آخرین وضعیت ترافیک در محورهای شمالی کشور
پلیس فتا نسبت به افزایش کلاهبرداری‌های اینترنتی هشدار داد
ابلاغ پیام تشکر رهبر انقلاب از شورای مفتیان فدراسیون روسیه
انتقال پنج نفر به بیمارستان پس از چاقوکشی در دبیرستان آمریکایی
سفر ترامپ به چین و تصمیم گیری درباره جنگ با ایران
معاون وزیر آموزش و پرورش از جبران افت تحصیلی ابتداییها در بستر مجازی خبر داد
ایران و روسیه درباره همکاری‌های هسته‌ای رایزنی کردند
فرمانده پیشین ناتو: جایگزینی رادار‌ها و موشک‌های آمریکا دشوار و زمان بر است
فرار سرمایه از دوبی به سنگاپور در پی تنش‌های منطقه‌ای
هشدار پکن به واشنگتن درباره مسئله تایوان
این غذاها خطر سرطان روده را کاهش می‌دهند
اختلاف در واشنگتن بر سر قانونی بودن جنگ با ایران
آمریکا ناوگان کمک‌رسانی به غزه را محکوم کرد
واکنش رئیس فدراسیون فوتبال فلسطین به پیشنهاد دست دادن با مقام اسرائیلی + فیلم
ادعای مقام آمریکایی: ترامپ به‌زودی تصمیم مهمی درباره ایران اتخاذ می‌کند
جهان هر ماه 750 میلیون بشکه نفت را در هرمز از دست می‌دهد
نوراینفو | نکاتی برای بالا بردن امنیت گوشی هوشمند
ایروانی: ادعاهای مطرح‌شده علیه ایران بی‌اساس است
9 نشانه سرطان روده بزرگ که نباید نادیده بگیرید
چرا ابتلا به سرطان روده بزرگ در جهان افزایش پیدا کرده است؟
آیا بستن چشم‌ها باعث تقویت شنوایی می‌شود؟