×
حوادث
شناسه خبر : 262269
تاریخ انتشار : جمعه 1404/09/21 ساعت 14:20
آخرین وضعیت حادثه واژگونی اتوبوس تهران–یاسوج؛ 4 فوتی و 17 مصدوم

آخرین وضعیت حادثه واژگونی اتوبوس تهران–یاسوج؛ 4 فوتی و 17 مصدوم

رئیس مرکز اورژانس استان اصفهان با تشریح آخرین وضعیت حادثه واژگونی اتوبوس شرکت آسیاسفر در مسیر تهران–یاسوج گفت: این حادثه تاکنون 4 فوتی و 17 مصدوم بر جای گذاشته است.

نورنیوز-گروه حوادث: علیرضا زمانپور با اشاره به وقوع حادثه واژگونی اتوبوس در مسیر تهران - یاسوج اظهار کرد: بلافاصله پس از اعلام حادثه، تیم‌های عملیاتی اورژانس به محل اعزام و اقدامات امدادی و درمانی اولیه آغاز شد.

وی افزود: بر اساس آخرین گزارش‌ها، مجموع مصدومان این حادثه ۱۷ نفر هستند که از این تعداد، ۴ نفر در بیمارستان سیدالشهدا (ع) سمیرم بستری شده‌اند.

رئیس مرکز اورژانس استان اصفهان ادامه داد: همچنین یک مصدوم در بیمارستان امیرالمومنین (ع) شهرضا بستری شده و ۵ مصدوم نیز به دلیل شدت جراحات با استفاده از بالگرد اورژانس هوایی به بیمارستان الزهرا (س) اصفهان منتقل و تحت مراقبت‌های درمانی قرار گرفته‌اند.

زمانپور تصریح کرد: ۷ نفر دیگر از مصدومان این حادثه نیز توسط اتوبوس آمبولانس از محل حادثه به بیمارستان یاسوج منتقل می‌شوند تا خدمات درمانی لازم را دریافت کنند.

وی با اشاره به جان‌باختگان حادثه عنوان کرد: متأسفانه در این سانحه ۴ نفر از سرنشینان اتوبوس جان خود را از دست داده‌اند.

رئیس مرکز اورژانس استان اصفهان خاطرنشان کرد: وضعیت مصدومان به صورت مستمر تحت پایش قرار دارد و در صورت دریافت اطلاعات تکمیلی، اخبار متعاقباً اطلاع‌رسانی خواهد شد.

رئیس پلیس‌راه استان اصفهان گفت: سقوط اتوبوس تهران به یاسوج در گردنه پشته سمیرم(ایلان دره)، 3 کشته و 15 مجروح بر جای گذاشت.

علی مولوی، رئیس پلیس‌راه استان اصفهان اظهار داشت: در ساعت ۶ صبح امروز جمعه ۲۱ آذرماه، یک دستگاه اتوبوس اسکانیا که از مبدأ تهران به یاسوج با تعداد ۱۸ مسافر در حرکت بوده، در گردنه پشته سمیرم(ایلان دره) از جاده خارج و به دره سقوط می‌کند.وی افزود: متأسفانه در این حادثه تعداد ۳ نفر از مسافران در دم فوت و تعداد ۱۵ نفر دیگر نیز مجروح که توسط عوامل امدادی به مراکز درمانی منتقل شدند.
مولوی به رانندگان ناوگان عمومی مسافربری توصیه کرد، با توجه بااهمیت این ناوگان در حمل‌ونقل مسافر، خصوصاً در فصل بارش‌ها و لغزندگی راه‌ها، سرعت مطمئنه را رعایت کنند تا شاهد این حوادث تلخ و دردناک نباشیم.

رئیس پلیس راه اصفهان تصریح کرد: علت حادثه توسط کارشناسان پلیس راه در دست بررسی است.اعزام ۸ دستگاه آمبولانس به محل حادثه علیرضا زمانپور، رئیس اورژانس اصفهان در این زمینه گفت: تا این لحظه ۱۵ نفر مصدوم و ۳ نفر فوت شدند.

وی با اشاره به اعزام ۵ آمبولانس از شهرستان سمیرم، ۲ آمبولانس از شهرکرد و یک آمبولانس از یاسوج گفت: اتوبوس آمبولانس اورژانس و بالگرد اورژانس هوایی نیز به سمت محل حادثه حرکت کرده‌اند.

منصور شیشه فروش، مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان در این خصوص گفت: حادثه واژگونی اتوبوس مسافری تهران به مقصد یاسوج در محور جاده‌ای سمیرم، جاده تنگ خشک، گردنه ایلان دره صبح امروز اتفاق افتاد.وی افزود: بلافاصله تیم های مدیریت بحران استان به تعداد۱۵ تیم از اورژانس پیش بیمارستانی، جمعیت هلال احمر، .پلیس راه، راهداری، مدیریت بحران سمیرم به محل اعزام شدند.

شیشه فروش تصریح کرد: با توجه به سقوط اتوبوس در شیب دره تعداد ۱۵ مصدوم حادثه از دره به بیمارستان سیدالشهدای سمیرم اعزام شدند. این حادثه متاسفانه تاکنون ۳ نفر فوتی داشته است.

 

 

 


اخبار مرتبط
24 کشته و زخمی در واژگونی مرگبار اتوبوس در محور اصفهان–نطنز + شناسایی هویت 9 جان‌باخته
پنج‌شنبه 1404/09/27 ساعت 21:45
24 کشته و زخمی در واژگونی مرگبار اتوبوس در محور اصفهان–نطنز + شناسایی هویت 9 جان‌باخته
بر اثر واژگونی یک دستگاه اتوبوس مسافربری در محور اصفهان–نطنز، 13 نفر جان خود را از دست دادند و 11 نفر دیگر مصدوم شدند. این حادثه شامگاه دوشنبه در کیلومتر 80 محور اصفهان به نطنز و در محدوده 10 کیلومتری آزادراه شرق اصفهان (پل شیراز) رخ داد.جانشین رئیس پلیس راهور فراجا گفت:اتوبوس نقص فنی و سرعت غیرمتعارف نداشته و قصور در اجرای مصوبات ایمنی در حال بررسی است.
14 مجروح در واژگونی مینی‌بوس مدرسه در جاده نیشابور + علت حادثه
سه‌شنبه 1404/09/25 ساعت 13:57
14 مجروح در واژگونی مینی‌بوس مدرسه در جاده نیشابور + علت حادثه
صبح امروز 25 اذر ماه یک دستگاه مینی‌بوس سرویس مدرسه در جاده قدیم نیشابور–سبزوار واژگون شد که 14 مصدوم آن به بیمارستان حکیم نشابور منتقل شدند. رییس پلیس راه خراسان رضوی گفت: علت واژگونی مینی بوس سرویس مدرسه صبح امروز در جاده نیشابور (شهر همت آباد به شهر فیروزه) جدا شدن چرخ عقب وسیله نقلیه و در مجموع نقص فنی مینی بوس بوده است.
اورژانس تهران: 4فوتی و 33 مصدوم امار نهایی سقوط اتوبوس به دره
جمعه 1404/07/11 ساعت 19:08
اورژانس تهران: 4فوتی و 33 مصدوم امار نهایی سقوط اتوبوس به دره
سخنگوی اورژانس تهران گفت: در حادثه سقوط اتوبوس به دره ای در جاده فیروزکوه در نهایت چهار نفر فوت کرده و 33 نفر مصدوم شدند.
نظرات

آخرین اخبار
خبر خوش برای فرزندان شهدا و جانبازان؛ جزئیات آزمون استخدامی جدید و جذب 12 هزار نفری
انیمیشن «رویاشهر» به سینماهای ترکیه رسید
نبض جام | ویژه برنامه روزانه نورنیوز برای جام جهانی 2026 / قسمت پنجم
تهران غبارآلود می‌شود / خطر وزش باد شدید در مناطق جنوبی و غربی
نورنما | متفاوت ترین هوادار روز اول رقابت های جام 2026
دیپلماسی تلفنی برای صلح؛ عراق و آژانس در مسیر کاهش تنش‌های منطقه‌ای
الجزیره: توافق ایران و آمریکا تا 24 ساعت آینده امضا می‌شود
گروه مرگ بسکتبال با ویلچر ایران در مسابقات جهانی کانادا
ترافیک سنگین در جاده‌های شمال
آنروا با چالش های پیچیده مواجه است
محور قدیم کرج–چالوس موقتاً مسدود می‌شود
پایان انتظار 18 ساله ژاپنی‌ها؛ لهستان در برابر اراده سامورایی تسلیم شد
سفر بدون ویزا میان آنکارا و ریاض کلید خورد
وزیر جهاد: امنیت غذایی جهان نباید گروگان اقدامات یک‌جانبه شود
جزئیات توافق 12 میلیارد دلاری با قطر؛ از آزادسازی پول‌های بلوکه‌شده تا خط اعتباری جدید
واردات برنج نامرغوب ممنوع شد
ماجرای سفر محرمانه رئیس حزب دموکرات‌های اسرائیل به امارات
24 خرداد؛ آغاز مهلت رفع نقص دستیاری+ اعلام زمان آزمون
مرتضی نعمت اللهی پیشکسوت مجسمه‌سازی درگذشت/ دبیر انجمن مجسمه‌سازان درباره او می گوید
ادعای تلگراف: ترامپ به‌دنبال امضای تفاهم با ایران پیش از نشست گروه هفت است
سخنگوی وزارت خارجه: تفاهم نامه اسلام آباد بر خاتمه جنگ تمرکز دارد
پیام طارمی در آستانه سفر به آمریکا : ورزش را از سیاست جدا کنید
ادعای جنجالی برادرزاده ترامپ درباره وضعیت سلامت ذهنی او
اکران «نیم‌شب» در میان تجمع مردمی میدان ولیعصر (عج)
سرمربی سابق پرسپولیس هدایت دهوک عراق را برعهده گرفت
حزب‌الله: توافق احتمالی ایران و آمریکا مسیر لبنان را تغییر می‌دهد
برای اولین بار محکومان به اعدام نیز مشمول عفو رهبری شدند
واکنش ستاد حقوق بشر به تخریب زیرساخت‌های آب در جنوب کشور
تلف شدن آهوهای ایرانی در تجاوز آمریکا به جزیره خارک
دیدار غریب آبادی با سفیران چین و روسیه در تهران
نورنما | جزیره مارو، ناشناخته ای زیبا در هرمزگان!
23 استان درگیر تنش آبی هستند
مجموعه پیراهن‌های جام جهانی با نام کودک شهید فلسطینی رونمایی شد
جزئیات جلسات ویژه برای تسریع اعلام نتایج کنکور و دانشجو-معلم
نخست‌وزیر پاکستان: 24 ساعت آینده توافق تاریخی امضا می‌شود
نبض جهان در نیروگاه‌ها می‌تپد؛ اما قلب انرژی کجاست؟
«هلیا» یوزپلنگ آسیایی وارد استان سمنان شده است
مقامات بصره: خوزستان بهترین شریک اقتصادی ماست
خبر جدید از اردوی ایران؛ چهار ویزای جدید برای سفر به آمریکا صادر شد
نورویدئو | ایران یکسال پس از آن دوازده روز
قیمت نقره امروز شنبه 23 خرداد 1405 + جدول
«آن‌سوی تیترها»؛ روایت ناگفته ترور دانشمندان هسته‌ای ایران
وزیر نیرو: با صرفه‌جویی مردم، جیره‌بندی آب نخواهیم داشت
مصر و پاکستان به نتایج سازنده مذاکرات ایران و آمریکا امیدوار شدند
مرگ روزانه 53 نفر در تصادفات؛ چه شهرهایی در صدر تلفات جاده‌ای قرار دارند؟
قالیباف: تا پای جان برای پیروزی نهایی ایران ایستاده‌ایم
پیش‌بینی هواشناسی تا پایان تیر؛ گرمای بالاتر از نرمال در راه است
نوراینفو | از تهران تا مشهد؛ برنامه بدرقه تاریخی رهبر شهید انقلاب منتشر شد
این روزها ورود کالاهای اساسی به کشور چگونه انجام می‌شود؟
از تهران تا مشهد؛ برنامه بدرقه تاریخی رهبر شهید انقلاب منتشر شد