×
اجتماعی
شناسه خبر : 262199
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/09/20 ساعت 17:54
آغاز بارش رگباری در تهران طی ساعت‌های آینده

آغاز بارش رگباری در تهران طی ساعت‌های آینده

اداره کل هواشناسی استان تهران گفت: انتظار می‌رود طی ساعات آینده بارش شروع شود به ویژه از غروب تا پاسی پس از نیمه شب (بامداد جمعه) در سطح استان شرایط بارندگی هست.

نورنیوز-گروه اجتماعی: اداره کل هواشناسی استان تهران پیرو هشدار زرد رنگ پیشین خود مبنی بر بارش باران و رعد و برق در پایتخت اعلام کرد: از بعد ازظهر امروز پنجشنبه تا اواخر وقت پیرو هشدارهای هواشناسی استان تهران، به دلیل نفوذ توده ضخیم ابر دارای آب قابل ملاحظه بارش، به ویژه در نیمه غربی و شمالی استان تهران، شرایط بارش متوسط تا نسبتاً شدید با آب گرفتگی در بعضی نواحی و احتمال جاری شدن روان آب و رخ داد سیلاب موقت مورد انتظار است.

شهریار، اسلامشهر، رباط کریم، شهرقدس، ملارد، بهارستان، شمیران، شهر ری، غرب و شمال تهران، پردیس، لواسان از این دسته نواحی هستند که مخاطره بارش رگباری دارند. حتی در بخش‌های جنوبی هم که دیروز بارش کمی داشتند یا بارش نداشتند، مانند شهر ری، پاکدشت، قرچک، پیشوا و ورامین امروز بعد از ظهر شرایط رگبار باران دارند و آبگرفتگی موقت در بعضی معابر دور از انتظار نیست.

انتظار می‌رود طی ساعات آینده بارش شروع شود به ویژه از غروب تا پاسی پس از نیمه شب (بامداد جمعه) در سطح استان شرایط بارندگی است. دامنه و ارتفاعات شرایط بارش برف و ارتفاعات بالادست برف و کولاک مورد انتظار است. همچنین در بعضی ساعات فردا و پس فردا (از غروب تا ساعات اولیه صبح) رخداد مه و کاهش دید پیش بینی می‌شود.

 هشدار زرد رنگ به معنای این است که پدیده‌ای جوی رخ خواهد داد که ممکن است در سفرها و انجام کارهای روزمره اختلالاتی را ایجاد کند. این هشدار برای آگاهی مردم صادر می‌شود تا بتوانند آمادگی لازم را برای مواجهه با پدیده‌ای جوی داشته باشند که از حالت معمول کمی شدت بیشتری دارد. از سوی دیگر مسئولان نیز در جریان این هشدارها قرار می‌گیرند تا اگر لازم باشد تمهیداتی را بیندیشند.

تردد در محورهای کوهستانی منوط به همراه داشتن زنجیرچرخ

جانشین پلیس راه با اشاره به بارش برف و باران در برخی استان‌ها، تاکید کرد: در محورهای کوهستانی در صورت بارش برف، همکاران پلیس راه اجازه تردد به رانندگان وسایل نقلیه فاقد زنجیر چرخ را نخواهند داد.

سرهنگ سیاوش محبی با اشاره به اینکه اداره هواشناسی برای استان‌های مازندران، اصفهان، سمنان، چهارمحال و بختیاری، کهگلویه و بویر احمد، فارس، بوشهر، گلستان، خراسان شمالی، خراسان رضوی، کرمانشاه، آذربایجان غربی و کردستان، هشدار نارنجی صادر کرده است، گفت: احتمال بارش برف و باران، مه غلیظ در محورهای کوهستانی، احتمال سقوط سنگ، کاهش دید افقی برای رانندگان وسایل نقلیه وجود دارد.

در همین راستا سرهنگ محبی به رانندگانی که قصد سفر از این محورها را دارند، توصیه کرده است که حتما تجهیزات زمستانی و ایمنی به ویژه زنجیر چرخ، پوشاک گرم، تغذیه و مواد غذایی را به همراه داشته باشند.

وی تاکید کرد: زنجیر چرخ در این روزها جز ملزومات سفر است، لذا در محورهای کوهستانی در صورت بارش برف، همکاران پلیس راه اجازه تردد به رانندگان وسایل نقلیه فاقد زنجیر چرخ را نخواهند داد.


نظرات

آخرین اخبار
نگرانی و حیرت اسرائیل از سرعت ایران در بازسازی زیرساخت‌ها
تجاوز مجدد ارتش آمریکا به خاک ایران؛ انفجارهای متعدد در اهواز و سقوط هواگرد ناشناس در قشم
رویترز: اسرائیل نگران توافق هسته‌ای میان آمریکا و عربستان است
هشدار ایران به شورای امنیت : سکوت در برابر تجاوز آمریکا خطرناک است
عقب‌نشینی ترامپ؛ از تهدید به «نابودی زیرساخت» تا «توقیف دارایی»
با این 6 عادت ساده، حال جسم و روانتان را بهتر کنید
در جلسه 2 ساعته فدراسیون والیبال با پیاتزا چه گذشت؟
محکومیت 8 کشور عربی و اسلامی علیه اقدامات رژیم صهیونیستی در مسجدالاقصی
هشدار یمن به ترامپ؛ تکرار ماجراجویی نظامی با پاسخ سخت روبه‌رو می‌شود
فرود پرحادثه هواپیمای مسافربری در نیجریه + فیلم
ادعای تازه ترامپ درباره ایران: آنها دوست دارند کاری انجام دهند
عراقچی در پاسخ به روبیو: چشم بستن بر واقعیت‌های میدانی، هزینه سنگین‌تری دارد
هشدار تهران به همسایگان؛ اگر ادعای سنتکام دروغ است، رسما تکذیب کنید
سیستان و بلوچستان زیر هجوم باد و گردوخاک
آخرین آمار شهدا و مجروحان حملات هوایی آمریکای متجاوز
تهران و بغداد؛ گام تازه برای تعمیق روابط همه‌جانبه
پیام تسلیت پزشکیان برای درگذشت استاد شیرمحمد اسپندار
معجزه صلح در زندان بندرعباس؛ روایتِ گذشت از طناب دار پس از 27 سال
هوای اراک در آستانه وضعیت خطرناک قرار گرفت
میکروب‌های دهان چه نقشی در آرتروز دست دارند؟
درخواست 70 نماینده انگلیس برای اقدام علیه اسرائیل
محسن رضایی: پاسخ ایران به حملات زیرساختی، تصاعدی و شدید است
تکذیب اعدام خواهران رحیمی در اصفهان
امتحانات نهایی در هرمزگان طبق جدول زمان‌بندی برگزار خواهد شد
اختیارات جنگی ترامپ؛ مجلس نمایندگان تصویب کرد ولی در سنا رای نیاورد
آلمان دو شناور خود را از دریای سرخ خارج می‌کند
کاخ سفید: توافق هسته‌ای با عربستان منوط به عادی‌سازی روابط با اسرائیل است
قیمت نفت از مرز 100 دلار عبور کرد
سرخپوشان برای آماده‌سازی فصل جدید عازم ترکیه شدند
واکنش کنایه‌آمیز قالیباف به قیمت نفت
جنایت خانوادگی در آذرشهر؛ مرد 72 ساله همسرش را به قتل رساند
چرا مقصد بعدی دیپلماسی ایران، قلب اوراسیا شد؟
گاز برای خودرو‌ها رایگان شد
تجاوز دوباره آمریکا به خاک ایران/ پاسخ مقتدرانه نیروهای مسلح به دشمن در کویت و اردن
سلیمی: پاسخ یک ضربه آمریکا باید چند ضربه باشد
ذوق‌زدگی نتانیاهو از شرط ترامپ برای هسته‌ای شدن عربستان
دستیابی جدید دانشمندان به درمان صرع
بیش از 9300 خدمت درمانی رایگان در اربعین
تکذیب تعویق کنکور از سوی وزیر آموزش و پرورش
حسن خادم، نویسنده «اقیانوس آرام» درگذشت
مامور آمریکایی به افشای اطلاعات سفرهای ونس مظنون شد
برقراری امنیت در همه مرزها/ هیچ‌ خللی در تردد زائران ایجاد نشده است
قرارداد اجاره می‌تواند بالاتر از حد افزایش 25 درصد امضا شود؟
مخبر: شعله‌های آتش آمریکا دامن همه جهان را می‌گیرد
شرط ترامپ برای توافق هسته‌ای با عربستان
امضای اسناد مشترک همکاری ایران و عراق
بازگشایی پناهگاه‌ها در اراضی اشغالی از بیم حملات احتمالی ایران
محدودیت ترافیکی کندوان و آزادراه تهران-شمال جمعه 2 مرداد
دیالوگ تاریخی مسی و یامال پس از شکست آرژانتین
جزییات قتل هولناک شاگرد میوه فروشی در مشهد