×
ورزشی
شناسه خبر : 262195
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/09/20 ساعت 17:48
گمانه‌زنی درباره تغییر مکان دیدار ایران و مصر؛ فیفا همچنان سکوت کرده است

گمانه‌زنی درباره تغییر مکان دیدار ایران و مصر؛ فیفا همچنان سکوت کرده است

در حالی که شایعاتی درباره احتمال تغییر محل برگزاری بازی تیم‌های ملی فوتبال ایران و مصر در رقابت‌های پیش‌رو منتشر شده، فدراسیون بین‌المللی فوتبال (فیفا) تاکنون هیچ واکنشی نشان نداده و سکوت رسانه‌ای خود را حفظ کرده است.

نورنیوز-گروه ورزشی : تصمیم مقامات محلی مرتبط با کمیته برگزاری بازی‌های جام جهانی 2026 در شهر سیاتل آمریکا برای برپایی مراسمی ویژه به منظور حمایت از همجنسگرایان (LGBTQ) همزمان بازی تیم‌های ملی ایران و مصر با بازخوردهایی منفی از سوی مقامات فوتبال دو کشور همراه بوده و همین موضوع سبب شده که گروهی از رسانه‌های مطرح جهان در خصوص احتمال تغییر محل بازی سخن به میان آورند.

پایگاه خبری ESPN انگلیس با اشاره به شکایت‌های مطرح شده از سوی فدراسیون‌های مصر و ایران به فیفا ومخالفت اکید آنها با برگزاری مراسم حمایت از همجنسگرایان در حاشیه بازی دو تیم، نوشته است: «فیفا در شهر‌های میزبان جام جهانی تنها بر استادیوم‌ها و زون‌های هواداری رسمی کنترل دارد و نباید هیچ‌گونه اعمال نفوذی بر رویدادهای اجتماعی مانند فستیوال سیاتل داشته باشد. فیفا تا کنون از موضعگیری در خصوص این موضوع خودداری کرده و حتی به پیگیری‌های رسمی خبرگزاری آسوشیتدپرس درباره احتمال معاوضه محل برگزاری دو بازی پایانی گروه G ( به نحوی که بازی بلژیک - نیوزیلند به جای شهر ونکوور آمریکا در شهر سیاتل و بازی ایران - مصر در ونکوور انجام شود ) پاسخی نداده است. فیفا در صورت جانبداری از فدراسیون‌های تیم‌های حاضر در جام جهانی و ترجیح آنها به شهر سیاتل، خطر قرار گرفتن در مظان اتهام پیروی از سیاست‌های دوگانه خواهد بود.»

یکی دیگر از رسانه‌های مطرحی که به موضوع احتمال تغییر محل برگزاری بازی ایران و مصر پرداخته، نشریه سان است. این رسانه انگلیسی نیز با اشاره به اعتراض فدراسیون‌های فوتبال مصر و ایران به تبدیل شدن مصاف آنها به رویدادی برای حمایت از همجنسگرایان، می‌نویسد: «قبل از انجام قرعه‌کشی جام جهانی، کمیته محلی برگزاری جام جهانی در شهر سیاتل، تصمیم گرفته بود که بازی مورخ 26 ژوئن در ورزشگاه لومن‌فیلد را به حمایت از جامعه همجنسگرایان اختصاص دهد، چون این بازی درست یک هفته قبل از تعطیلی اختصاص یافته به آنهاست. با این حال این رویداد درست با دیداری مصاف شده که در آن مصر برابر ایران قرار می‌گیرد، دو کشوری که همجنسگرایی در آنها غیرقانونی است.»

سان به استناد به نقل قول برخی خبرنگاران آگاه ادامه می‌دهد: «در صورتی که بازی ایران - مصر به کانادا منتقل شود، این بازی در ورزشگاه BC Place برگزار خواهد شد. جانی اینفانتینو، رئیس فیفا پیش از این هم به صورت ضمنی از آمادگی سلب امتیاز میزبانی از برخی از شهر‌های آمریکا در صورت درخواست دونالد ترامپ، رئیس جمهور این کشور خبر داده است. ترامپ چندی قبل ادعا کرده بود این امکان وجود دارد که او برای گرفتن میزبانی از سه شهر سیاتل، بوستون و سان‌فرانسیکو مداخله کند.

در همین حال پایگاه خبری گلوبال نیوز کانادا نیز اشاره‌ای به موضوع احتمال تغییر محل برگزاری بازی تیم‌های ملی ایران و مصر به شهر ونکوور کانادا داشته است. این سایت نوشته است: «مقامات برگزار کننده مراسم حمایت از همجنسگرایان می‌گویند که این مراسم مطابق برنامه در روز اعلام شده برپا خواهد شد که این ممکن است منجر به تغییر محل بازی تیم‌های ایران و مصر و انتقال آن به ونکوور شود. با این حال، جامعه حامیان همجنسگرایی ونکوور نیز به گلوبال نیوز اعلام کرده در صورت انتقال این بازی به این شهر، در ونکوور نیز احتمالاً مراسمی برای حمایت از این گروه برگزار خواهد شد. مورگان اوگر، از جمعیت حمایت از همجنسگرایی شهر کانادا موسوم به «ونکوور پراید سوسایتی» می‌گوید: "زمان برگزاری بازی‌های جام جهانی درست در میانه «فصل پراید» و در ماه ژوئن است و این رویداد در سراسر آمریکای شمالی برگزار می‌شود."


تسنیم
کلید واژگان
مصرتیم ملیجام جهانی
اخبار مرتبط
موافقت فیفا با حمایت از همجنسگرایی در ورزشگاه محل بازی ایران و مصر!
شنبه 1404/09/22 ساعت 11:36
موافقت فیفا با حمایت از همجنسگرایی در ورزشگاه محل بازی ایران و مصر!
منابع مختلف از چراغ سبز نشان دادن فیفا به مقامات محلی شهر سیاتل برای برگزاری مراسم حمایت از همجنس‌گرایان در روز مصاف تیم‌های ملی ایران و مصر در جام جهانی 2026 خبر داده‌اند.
رکورد تاریخی درخواست بلیت جام جهانی 2026 شکسته شد
شنبه 1404/09/22 ساعت 09:31
رکورد تاریخی درخواست بلیت جام جهانی 2026 شکسته شد
فیفا اعلام کرد در 24 ساعت نخست مرحله سوم فروش بلیت‌های جام جهانی 2026، بیش از پنج میلیون درخواست از سراسر جهان ثبت شده است؛ آماری بی‌سابقه که نشان‌دهنده تقاضای کم‌نظیر هواداران، با وجود قیمت‌های بالا و محدودیت‌های سفر و ویزا است.
فیفا چگونه بزرگترین خیانت جام جهانی را رقم زد ؟
جمعه 1404/09/21 ساعت 17:25
فیفا چگونه بزرگترین خیانت جام جهانی را رقم زد ؟
سیاست های پولی فیفا در جام جهانی 2026 به شدت صدای انجمن هواداران فوتبال اروپا را در آورده و فیفا را بیش از همیشه زیر سوال برده است.
قرعه‌کشی جام جهانی فوتبال 2026/ترامپ جایزه صلح فیفا گرفت!/ایران گروهش را شناخت
جمعه 1404/09/14 ساعت 22:56
قرعه‌کشی جام جهانی فوتبال 2026/ترامپ جایزه صلح فیفا گرفت!/ایران گروهش را شناخت
قرعه‌کشی جام جهانی فوتبال 2026 از ساعت 20:30 دقیقه امشب به وقت تهران آغاز شد.
نظرات

آخرین اخبار
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز دوشنبه 31 فروردین + جدول
سهمیه 60 لیتری بنزین امشب در کارت‌ها شارژ می‌شود
اسکات ریتر: آمریکا به اهدافش در برابر ایران نرسید
تاجرنیا : تصمیم فدراسیون درباره لغو مسابقات قابل دفاع است
دوفوریتی | دفتر خونین حضور و غیاب در مدارس ویران
دو تروریست شبکه جاسوسی مرتبط با موساد بامداد امروز اعدام شدند
ذخیره سد زاینده‌رود به 325 میلیون مترمکعب رسید
آنکارا در تیررس سناریوی جدید بحران‌سازی تل‌آویو
برنامه مسابقات ورزشی امروز 31 فروردین + جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 31 فروردین 1405 + وضعیت استان‌ها
موج استکبارستیزی در جهان گسترش یافته است
آتش بسی که دو هفته دوام نداشت به توافق پایدار می رسد ؟!
9قهرمان کشتی آسیا زیر 25 سال/ یوشیدا بهترین، قاسمپور مسن‌ترین
"مسی اردنی" در کمین آرژانتین در جام جهانی
ابلاغ سریع‌تر مصوبه دستمزد کارگران
بایرن مونیخ برای سی و پنجمین بار قهرمان بوندس‌لیگا شد
هفته جدید بازار نفت شروع شد؛ رشد 4 دلاری در اولین دقایق
قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا: به زودی پاسخ دزدی دریایی ارتش آمریکا را می‌دهیم
تنگه هرمز از گذرگاه انرژی به ابزار قدرت تبدیل شد
پرتنش‌ترین جام جهانی تاریخ محصول ترامپ و کاخ سفید
اعتراف وزیر صهیونیست به نقش تل آویو در کشاندن آمریکا به جنگ با ایران
کره شمالی موشک بالستیک با کلاهک بارشی آزمایش کرد
مشاور سابق هسته‌ای کاخ سفید: ابزارهای آمریکا در برابر ایران محدود است
پوشش بیمه‌ای قیمت جدید داروی بیماران تالاسمی برقرار شد
قانون مالیات در مناطق آزاد صدای وزیر اقتصاد را هم درآورد!
نخست‌وزیر کانادا: روابط با آمریکا به «نقطه ضعف» تبدیل شده است
تحلیلگر اماراتی خواستار تعطیلی پایگاه‌های آمریکایی در منطقه شد
رئیس جمهور برزیل: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران «دیوانگی» است
جنگ و هزینه‌هایی که فراتر از مرزها می‌روند
هشدار قالیباف به فعالان جهانی بازار نفت همزمان با باز شدن بازارها
عارف: ثبات قیمت جهانی سوخت به پایان تضمینی فشار علیه ایران بستگی دارد
تاج: دورنمای خوشی از جام جهانی فوتبال نمی‌بینم
مذاکره امارات برای دریافت پشتوانه مالی در بحبوحه جنگ‌افروزی آمریکا در منطقه
تاکید وزیران خارجه ایران و و پاکستان بر صیانت از صلح و امنیت در منطقه
حمله به یک کشتی کانتینری ایران توسط نظامیان راهزن آمریکایی
آمریکا خوشبینانه وارد جنگ شد اما شکست خورد
ابرنفتکش ایران از محاصره آمریکا عبور کرد
برپایی تظاهرات اعتراضی در کریات‌شمونه
ترس اسرائیلی ها از پهپادی های حزب الله
سانچز: آغازگران جنگ باید نتانیاهو را مهار کنند
ترامپ مدعی توقیف یک کشتی ایرانی شد
گزارش سردار رادان از دستگیری عناصر سلطنت‌طلب و وطن‌فروش
رئیس دفتر حفاظت منافع کشورمان در مصر: تحویل اورانیوم غنی شده منتفی است
اعلام جزئیات طرح جدید 10 بندی مدیریت تنگه هرمز
ریزش حمایت از ادامه جنگ علیه ایران از سوی صهیونیستها
شهروندان ژاپنی خواستار استعفای نخست وزیر کشورشان شدند
تالاب «شادگان» جان گرفت
حزب الله لبنان: در خاک سوریه حضور نداریم
اشتباهات راهبردی و محاسباتی دونالد ترامپ
پزشکیان: خون دختران شهید میناب پایمال نخواهد شد