×
اجتماعی
شناسه خبر : 262124
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/09/20 ساعت 12:20
رژه خودروهای لوکس در شمال تهران؛ اختلال در معابر و اعتراض شهروندان+ فیلم

رژه خودروهای لوکس در شمال تهران؛ اختلال در معابر و اعتراض شهروندان+ فیلم

رژه خودروهای لوکس در خیابان‌های شمال تهران با توقف‌های غیرمجاز و حرکت آهسته، عبور و مرور شهروندان را مختل کرده است. پلیس راهور اعلام کرد با هرگونه ایجاد اختلال در ترافیک، فارغ از نوع خودرو، برخورد قانونی خواهد شد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: این روزها برخی معابر شمال تهران با پدیده‌ای رو به گسترش مواجه شده‌است؛ تبدیل‌شدن خیابان‌های محدوده‌های لوکس‌نشین به صحنه نمایش خودروهای گران‌قیمت.

برخی مالکان خودروهای وارداتی لوکس و گذر موقت با حرکت‌های گروهی و سرعت بسیار کم و یا توقف مقطعی، خیابان را به محل تولید محتوا برای شبکه‌های اجتماعی بدل کرده‌اند؛ در حالی‌که فرد یا گروهی در حاشیه خیابان از این خودروها فیلم‌برداری می‌کنند.

این رفتار که ظاهری نمایشی دارد، در عمل موجب اختلال قابل توجه در عبور و مرور شهروندان شده است. حرکت آهسته، توقف‌های ناگهانی، سد معبر عمدی و ازدحام افراد برای تصویربرداری، باعث کاهش محسوس سرعت جریان ترافیک و نارضایتی ساکنان و رانندگان شده است. برخی خودروهای همراه نیز با بستن مسیر، شرایط ضبط تصاویر را فراهم می‌کنند که خود مصداق تخلف ترافیکی است.

پیگیری‌ها حاکی از آن است که این الگوی خودنمایی در ماه‌های اخیر در خیابان‌های فرشته و دیگر معابر شمال تهران شدت یافته و مسیرهای پرتردد را به نوعی رژه خودروهای لوکس تبدیل کرده است.

توقف‌های غیرمجاز، حرکت کاروانی خودروها برای فیلم‌برداری، مسدودکردن مسیر توسط همراهان و ایجاد اخلال در جریان ترافیک، همگی در زمره تخلفات روشن ترافیکی قرار می‌گیرد و نیازمند برخورد بازدارنده است.

در چنین شرایطی باید توجه داشت که معابر محل نمایش و خودنمایی نیست. ممکن است در همین ترافیک و همین خیابان، خودرویی در حال انتقال بیمار به مطب یا مرکز درمانی باشد که باید سر ساعت مشخصی برسد و برنامه‌ریزی زمانی دارد؛ اما به‌دلیل این حرکات نمایشی، کندی عمدی و رفتارهای غیرمسئولانه برخی خودروهای لوکس، به کار خود نرسد.

در چنین مواقعی، مقصر اصلی این اختلال، همان خودرو یا خودروهایی هستند که آگاهانه خیابان را به صحنه رژه و تولید محتوا تبدیل کرده‌اند.

توقف‌های غیرمنطقی و بستن مسیر توسط همراهان این خودروهای لوکس، امکان عبور، سبقت یا رسیدن به مقصد را ندارند و صدای اعتراض‌شان نیز به جایی نمی‌رسد.

در ویدئوی موجود به‌وضوح دیده می‌شود که رانندگان خودروهای دیگر دچار کلافگی شده‌اند و تلاش می‌کنند راهی برای عبور پیدا کنند، اما به‌دلیل مسدودشدن مسیر توسط این گروه از خودروهای لوکس، هیچ فرصتی برای عبور ندارند و ناچارند تاوان این رفتار ناشایست و ناپسند را با اتلاف وقت، استرس و اختلال در زندگی روزمره خود بپردازند، بدون آنکه امکانی برای اعتراض یا احقاق حق‌شان وجود داشته باشد.

درخواست می‌شود این موارد به‌صورت جدی مورد پیگیری قرار گیرد و به‌عنوان مصداق روشن اخلال عمدی در ترافیک شهری، برخورد بازدارنده و مؤثر با عوامل آن صورت گیرد.

در همین رابطه، سرهنگ فیروز کشیر، معاون اجتماعی پلیس راهور تهران بزرگ، اظهار کرد: بر اساس ماده ۱۲۸ آئین‌نامه راهنمایی و رانندگی، رانندگان مجاز نیستند در راه‌ها آن‌قدر با سرعت کم حرکت کنند که باعث کندی عبور و مرور یا نابسامانی ترافیک شوند، مگر در شرایط ضروری برای جلوگیری از خطر یا تصادف.

وی ادامه داد: هر نوع کندی در حرکت یا تردد که باعث کندی عبور و مرور سایر وسایل نقلیه شود، تخلف محسوب شده و پلیس موظف است به محض رؤیت، اعمال قانون کند.

وی در پایان تأکید کرد: تفاوتی ندارد خودرو لوکس باشد یا غیرلوکس؛ هر وسیله‌ای که حرکت آن موجب اختلال در تردد دیگران شود، مشمول برخورد قانونی است.


نظرات

آخرین اخبار
9 گل در 90 دقیقه! پاریسی ها مونیخی ها را میخکوب کردند
ذخایر راهبردی کالاهای اساسی در سطح بی‌سابقه
دلنوشته قالیباف برای رهبر شهید
جهش 24 درصدی قیمت انرژی در سال جاری
چارلز سوم: پیوند آمریکا و بریتانیا ناگسستنی است
رحمانی فضلی: ایران تسلیم خواسته‌های غیرقانونی نمی‌شود
پوتین درباره پیامدهای حمله پهپادی به پالایشگاه توآپس هشدار داد
مهار فشارهای تورمی در اولویت کار ملونی
دیدارهای دوستانه تیم ملی فوتبال لغو شد
حزب‌الله: مذاکرات مستقیم با اسرائیل به نفع مردم نیست
واکنش ترامپ به اظهارات مرتس درباره ایران: «او نمی‌داند چه می‌گوید»
ترکیه خواستار تضمین ادامه مذاکرات اسلام‌آباد شد
کریستی: ویتکاف و کوشنر به درد مذاکره با ایران نمی خورند
طرح مجدد دموکرات‌ها در سنا برای مهار جنگ ‌افروزی ترامپ علیه ایران
پدافند سفارت آمریکا در بغداد در پی رصد پهپاد فعال شد
خدمت اجباری سربازی، حریدی‌ها را باز به‌خیابان‌های تل‌آویو کشاند
ادعای مأمور سابق سی‌آی‌ای درباره ساختگی بودن سوءقصد به ترامپ
سقوط کم‌سابقه ذخایر گاز اروپا
هشدار سازمان ملل: وضعیت غزه و کرانه باختری در حال وخامت است
نورویدئو | محاصره ای که قبل از ایران جهان را هدف می گیرد !
ادعای مقام‌های غربی درباره همکاری روسیه در جنگ اخیر به ایران
توییت عراقچی نفت آمریکا را 3 رقمی کرد
اعلام تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا علیه ایران
راه‌اندازی مسیرهای جدید ترانزیتی برای تجارت
توضیحات وزارت بهداشت درخصوص افزایش قیمت دارو
خبرنگار سی‌بی‌اس: ایران در وضعیت فروپاشی نیست
سرعت وزش باد در تهران به 90 کیلومتر بر ساعت رسید/6 نفر راهی بیمارستان شدند
تخفیف 30 درصدی در انتظار مشترکان کم مصرف برق
برقراری پرواز مستقیم تهران- شانگهای
روایت خبرنگاران خارجی از تنگه هرمز
حماس: دشمن به گسترش خط زرد به سمت غرب ادامه می‌دهد
اصلاح قانون حمل سلاح به زودی به صحن مجلس می‌رود
رئیسی: اجرای طرح پزشک خانواده وارد فاز سوم شد
دانشگاه شریف بازگشایی می‌شود
افسر بازنشسته آمریکایی: فروپاشی ایران توهم ترامپ است
صدها مقام و نظامی آمریکایی هدف حملات سایبری ایران
سناتور دموکرات: نحوه رهبری هگست خیانت پشت خیانت است
ازسرگیری پروازهای روسیه و چین به ایران پس از 2 ماه
وزارت بهداشت لبنان: شمار زخمی‌های حملات اخیر به 7863 نفر رسید
ترامپ: آمریکایی‌ها هیچ دوست نزدیک‌تری از بریتانیایی‌ها ندارند
پولیتیکو: ناتو در برابر ایران و روسیه آسیب‌پذیر است
برگزاری حضوری کلاس‌ها در دانشگاه‌های دور از مناطق درگیر
انتشار فایل صوتی سفیر بریتانیا جنجالی شد
اختیار اعلام فهرست گروه‌های تروریستی به شعام واگذار شد + تصویر
تحریم و فشار نظامی نتوانسته ایران را به فروپاشی اقتصادی بکشاند
رکوردزنی نیروگاه بیستون در فروردین
ایران: مسئولیت هرگونه اختلال در تنگه هرمز متوجه ایالات متحده است
اژه ای: آغوش وطن به روی میهن‌دوستان باز است
طوفان هم تمرین ملی‌پوشان فوتبال را تعطیل نکرد
چهار نفر از اعضای گروهک‌های تجزیه‌طلب دستگیر شدند