×
بین الملل
شناسه خبر : 262112
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/09/20 ساعت 10:35
توقیف نفتکش ونزوئلا، دزدی در دریای کارائیب است

سفارت ایران:

توقیف نفتکش ونزوئلا، دزدی در دریای کارائیب است

سفارت ایران در ونزوئلا اقدام آمریکا در توقیف یک نفتکش ونزوئلایی در دریای کارائیب را «دزدی دریایی» خواند و آن را نقض آشکار قوانین بین‌المللی دانست. دولت ونزوئلا نیز این اقدام را «عمل مجرمانه» و بخشی از برنامه آمریکا برای تصاحب نفت این کشور توصیف کرد.

نورنیوز-گروه بین الملل: سفارت ایران در کاراکاس ضمن محکومیت شدید اقدام آمریکا در توقیف یک نفتکش در نزدیکی سواحل ونزوئلا، اعلام کرد: «دزدی در دریای کاراییب» مناسب‌ترین عنوان برای این اقدام غیرقانونی و غیرموجه آمریکاست.

سفارت جمهوری اسلامی ایران در ونزوئلا روز پنجشنبه و با صدور بیانیه‌ای اقدام آمریکا در توقیف یک نفتکش ونزوئلایی در دریای کاراییب را «غیرقانونی و فاقد هرگونه مبنای حقوقی» دانست و آن را نقض آشکار قوانین و مقررات بین‌المللی، به‌ویژه اصل آزادی دریاها و دریانوردی، توصیف کرد. 

در این بیانیه آمده است: اقدام غیرقانونی دولت آمریکا برای توقیف یک نفتکش ونزوئلایی بدون هیچ دلیل موجه و قانونی در دریای کاراییب، ناقض فاحش قوانین و مقررات بین‌المللی از جمله اصل خدشه‌ناپذیر آزادی دریاها و دریانوردی است. 

سفارت ایران تصریح کرده که «دزدی در دریای کاراییب» مناسب‌ترین عنوان برای این اقدام غیرقانونی و غیرموجه آمریکاست که تلاش دارد اهداف خود را با توسل به اقدامات نامشروع، نقض حاکمیت ملی، تجاوز به حقوق دیگران و ترویج آنارشیسم محقق نماید.

در پایان این بیانیه عنوان شده است: ضمن اعلام همبستگی با دولت و ملت ونزوئلا در دفاع از حاکمیت ملی و حقوق مسلم خود، این اقدام مغایر با اصول و مقررات اساسی بین المللی را محکوم می کنیم.

دولت ونزوئلا نیز با صدور بیانیه‌ای، توقیف یک نفتکش در دریای کارائیب را یک «دزدی دریایی آشکار و عملی مجرمانه» و بخشی از «برنامه نظام‌مند آمریکا برای تصاحب نفت ونزوئلا» توصیف و اعلام کرد که این موضوع را در نهادهای بین‌المللی پیگیری خواهد کرد.

منابع آگاه شامگاه چهارشنبه به بلومبرگ گفتند که نیروهای آمریکایی یک نفتکش تحریم‌شده را در سواحل ونزوئلا توقیف کرده‌اند.

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا نیز در اظهاراتی تایید کرد که این کشور یک نفتکش «بسیار بزرگ» را در سواحل ونزوئلا توقیف کرده است.

«پم باندی» دادستان کل آمریکا مدعی است نفتکش توقیف‌شده در سواحل ونزوئلا «برای انتقال نفت تحریم‌شده از ونزوئلا و ایران» استفاده می‌شد.


اخبار مرتبط
آمریکا اقوام مادورو و 6 کشتی نفتی ونزوئلا را تحریم کرد
جمعه 1404/09/21 ساعت 08:33
آمریکا اقوام مادورو و 6 کشتی نفتی ونزوئلا را تحریم کرد
پایگاه خبری آکسیوس گزارش داد دولت آمریکا با اعمال تحریم علیه چند تن از اقوام نیکلاس مادورو و همچنین شش کشتی حامل نفت ونزوئلا، بار دیگر فشارهای خود بر دولت کاراکاس را افزایش داده است.
افزایش قیمت نفت پس از اقدام جنجالی آمریکا در دریای کارائیب
پنج‌شنبه 1404/09/20 ساعت 11:30
افزایش قیمت نفت پس از اقدام جنجالی آمریکا در دریای کارائیب
قیمت نفت در روز پنج‌شنبه برای دومین جلسه متوالی افزایش یافت. توقیف یک نفتکش تحت تحریم توسط آمریکا در سواحل ونزوئلا، نگرانی‌ها درباره اختلال در عرضه نفت را برانگیخت و موجب شد نفت برنت به 62.48 دلار و نفت WTI به 58.79 دلار در هر بشکه برسد.
ونزوئلا توقیف نفتکش توسط آمریکا را «سرقت دریایی» خواند
پنج‌شنبه 1404/09/20 ساعت 09:24
ونزوئلا توقیف نفتکش توسط آمریکا را «سرقت دریایی» خواند
وزارت خارجه ونزوئلا توقیف یک نفتکش حامل نفت این کشور توسط نیروهای آمریکایی را به‌شدت محکوم کرد و آن را دزدی دریایی و نقض فاحش حقوق بین‌الملل خواند. کاراکاس این اقدام را بخشی از سیاست تهاجمی واشنگتن علیه حاکمیت و منابع انرژی خود دانست.
توقیف یک نفتکش در سواحل ونزوئلا توسط آمریکا
پنج‌شنبه 1404/09/20 ساعت 09:21
توقیف یک نفتکش در سواحل ونزوئلا توسط آمریکا
نیروهای آمریکایی شامگاه چهارشنبه یک نفتکش تحریم‌شده را در سواحل ونزوئلا رهگیری و توقیف کردند. این اقدام، که توسط رئیس‌جمهور آمریکا نیز تأیید شده، نشان‌دهنده تشدید تنش‌ها میان واشنگتن و کاراکاس است و احتمالاً صادرات نفت ونزوئلا را با مشکلات جدی مواجه می‌کند.
نظرات

آخرین اخبار
توصیه تازه پژوهشگران به مادران؛ پیش از بارداری به قلبتان اهمیت دهید
رسانه صهیونیستی: اسرائیل پایگاه آمریکا می شود
رئیس‌جمهور اسلوونی: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران اشتباهی بزرگ بود
نتایج نهایی آزمون استخدامی وزارت بهداشت اعلام شد
تمجید سخنگوی وزارت خارجه از عملکرد تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی
رسانه عبری به تقویت توان دفاعی ایران اعتراف کرد
محمود نعمتی مسافر بازی‌های آسیایی شد
کامبک تماشایی ژاپن؛ فرانسه در نبرد پنج‌سته شکست خورد
تجاوز دوباره ارتش رژیم صهیونیستی به خاک سوریه
وال‌استریت ژورنال: مذاکرات ایران-آمریکا لغو شده/نیویورک تایمز: لغو نشده!
ورود هیأت‌های خارجی به ایران برای مراسم تشییع رهبر شهید از جمعه
واکنش نتانیاهو به اظهارات اردوغان
نزاع خانوادگی دو کشته بر جای گذاشت+ جزئیات حادثه
وزارت بهداشت لبنان: شمار شهدای حملات اسرائیل به 4247 نفر رسید
مهار آتش در میانکاله؛ پایان یک بحران زیست‌محیطی
انگلیس: اجرای توافق ایران و آمریکا برای امنیت منطقه ضروری است
سقوط مرگبار هواپیما در فرانسه+ جزئیات حادثه
انتشار جزئیات جدید از توافق چارچوب میان لبنان و اسرائیل
سرمربی کره‌جنوبی پس از ناکامی در جام جهانی استعفا کرد
بستری رایگان کودکان زیر 7 سال ادامه دارد
آغاز پیش‌فروش بلیت حمل و نقل عمومی برای مراسم تشییع رهبر شهید
حمله دوباره اسرائیل به لبنان؛ تشدید تنش در مرزهای جنوبی
سالروز بمباران شیمیایی سردشت؛ تأکید وزارت خارجه بر پیگیری عاملان جنایت
پلیس راه یزد خودروی راننده 13 ساله را متوقف کرد
انتخابات نیویورک از تغییر نگاه آمریکا به اسرائیل خبر می‌دهد
ابراز نگرانی مشترک پاکستان و عربستان از تشدید تنش‌های منطقه
انتظاری که از خبرگان داریم...
ورود 958 میلیارد تومان پول حقیقی به صندوق‌های طلا در یک روز
نتانیاهو برای حفظ کنترل حزب لیکود وارد نبردی سرنوشت‌ساز شد
ترافیک سنگین در محورهای کندوان و هراز؛ رانندگان با احتیاط تردد کنند
سفیر آمریکا: احتمال اقدام علیه زیرساخت‌های ایران در تنگه هرمز وجود دارد!
ایتالیا خواستار خویشتنداری ایران و آمریکا شد
گزارش تصویری | زلزله ویرانگر در ونزوئلا
تجمع مخالفان توافق لبنان و رژیم صهیونیستی مقابل کاخ ریاست‌جمهوری
قدردانی وزیر ورزش از ملی‌پوشان؛ شما دل ملت ایران را شاد کردید
واکنش تند اسرائیل به ترکیه پس از به رسمیت شناختن نسل‌کشی ارامنه
نورنما | سردشت در غبار خردل ; تسلیت به مظلومیت یک شهر
نماینده پارلمان لبنان: توافق، ادامه اهداف دشمن در خارج از میدان نبرد است
مسیرهای دسترسی به مراسم وداع و تشییع امام شهید اعلام شد
اختلال خدمات کارت‌محور بانک ملی برطرف شد
واکنش متفاوت یک نویسنده فرانسوی به حذف ایران از جام جهانی
پوتین: غرب به‌دنبال بی‌ثبات‌سازی روسیه است
هند محدودیت تردد کشتی‌های خود در تنگه هرمز را لغو کرد
تأکید رئیس جمهور عراق بر حل‌وفصل اختلافات به روش‌های دیپلماتیک
این مارک از پودر لاغری و چاقی غیرمجاز است
آغاز پروازهای تهران-دبی از فردا
واکنش مشاور رهبر انقلاب به فشارها علیه حزب‌الله لبنان
تردد کشتی‌های تجاری در تنگه هرمز افزایش یافت
سرمربی اتریش ادعای تبانی مقابل الجزایر را رد کرد
بازداشت 47 متهم از نمایندگان و مسئولان عراقی به اتهام فساد