×
ورزشی
شناسه خبر : 262111
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/09/20 ساعت 11:29
واکنش جالب گواردیولا به پیروزی مقابل رئال مادرید

واکنش جالب گواردیولا به پیروزی مقابل رئال مادرید

گواردیولا پس از پیروزی ارزشمند منچستر سیتی در برنابئو برابر رئال مادرید، از عملکرد شاگردانش راضی است، اما تأکید کرد هنوز راه زیادی تا رسیدن به آماده‌سازی کامل برای قهرمانی لیگ قهرمانان باقی است و بازی در مادرید همیشه چالش‌برانگیز است.

نورنیوز-گروه ورزشی: سرمربی منچستر سیتی از نمایش شاگردانش در دیدار برابر رئال مادرید راضی و خوشحال است و اعتراف کرد که بازی کردن برابر رئال در برنابئو بسیار سخت است.

منچستر سیتی دست به کار بزرگی زد و توانست در دیدار برابر رئال مادرید در لیگ قهرمانان که در برنابئو برگزار شد با نتیجه ۲ بر یک به پیروزی برسد تا سه امتیاز ارزشمند را کسب کند.

گواردیولا به پیروزی در برنابئو واکنش نشان داد. سرمربی اسپانیایی منچستر سیتی در نشست خبری بعد از بازی گفت: می‌توانستیم بهتر بازی کنیم. بازی در اینجا بسیار سخت است. چهار یا پنج بازیکن برای اولین بار در این ورزشگاه بازی کردند. پیروزی در اینجا ما را از نظر امتیازات خوشحال می‌کند به ویژه که ۱۳ امتیاز داریم و سرنوشت گروه در دست ماست تا به عنوان یکی از هشت تیم برتر راهی مرحله بعد شویم. این هدف ما بود و پیروزی پس از بازی مقابل بایر لورکوزن خوب بود.

او ادامه داد: چند بازیکن ما برای اولین بار در اینجا بازی کردند اورایلی عملکرد شگفت‌انگیزی داشت. جرمی دوکو در بسیاری از جنبه‌ها به ما کمک کرد. شروع ما اشتباه بود، اما انتظار داشتم آن‌ها فشار بیشتری وارد کنند، اما عقب‌نشینی کردند و ما با مشکل مواجه شدیم. در نهایت پیروز شدیم و به نظر عملکرد خوبی داشتیم. رودریگو، وینیسیوس جونیور و  بلینگام بازیکنان خارق‌العاده‌ای هستند. سرعت آن‌ها در حمله بسیار خطرناک است بنابراین نمی‌توانید دفاع بالا انجام دهید و باید متعهد به دفاع باشید. کمبودهایی وجود داشت اما می‌توانیم بهبود پیدا کنیم.

گواردیولا درباره ارلینگ هالند گفت: آمار او خود گویای همه چیز است. باید بیشتر به دنبال او باشیم و او باید بخشی از جریان بازی باشد. در بازی‌های اخیر کمتر در بازی حضور داشت، بنابراین باید راهی پیدا کنیم تا او را بیشتر درگیر کنیم.

سرمربی سیتی درباره این‌که آیا این پیروزی اعتمادبه‌نفس را برای قهرمانی در لیگ قهرمانان افزایش می‌دهد، گفت: هنوز آماده نیستیم. ما خارج از خانه بازی می‌کنیم. در فوریه وضعیت بهتر خواهد بود. چنین بازی‌هایی را قبلاً اینجا انجام داده‌ایم و عملکردمان بهتر بود، اما بازنده شدیم. بازیکنان تلاش زیادی کردند، اما هنوز کارهای زیادی برای بهبود داریم.


اخبار مرتبط
گواردیولا اعتراف کرد: آرسنال بهترین تیم جهان است
پنج‌شنبه 1404/11/16 ساعت 15:26
گواردیولا اعتراف کرد: آرسنال بهترین تیم جهان است
سرمربی منچستر سیتی قبل از دیدار برابر آرسنال در فینال جام اتحادیه به ستایش از توپچی‌ها پرداخت و آن‌ها را بهترین تیم حال حاضر فوتبال جهان دانست.
صدرنشینی رئال مادرید با دبل امباپه
یکشنبه 1404/11/05 ساعت 09:13
صدرنشینی رئال مادرید با دبل امباپه
رئال مادرید با درخشش کیلیان امباپه و شکست 2 بر صفر ویارئال، به طور موقت به صدر جدول لالیگا رسید.
ثروتمندترین باشگاه‌های جهان چقدر درآمد دارند؟
پنج‌شنبه 1404/11/02 ساعت 17:43
ثروتمندترین باشگاه‌های جهان چقدر درآمد دارند؟
رئال مادرید بنا به گزارش امروز(پنجشنبه) نشریه اتلتیک با درآمد سالیانه 975 میلیون پوند ثروتمندترین باشگاه فوتبال دنیا در سال 2026 شناخته شد. درآمدی که رئال در فصل 2024-2025 داشته معادل 9 تن طلاست.
گواردیولا: قهرمانی سخت‌تر شده اما هنوز تسلیم نشده‌ایم
پنج‌شنبه 1404/10/18 ساعت 11:07
گواردیولا: قهرمانی سخت‌تر شده اما هنوز تسلیم نشده‌ایم
سرمربی منچسترسیتی پس از تساوی برابر برایتون با اشاره به از دست رفتن امتیازات مهم گفت قهرمانی در لیگ برتر سخت‌تر شده است، اما تأکید کرد شاگردانش ناامید نیستند و با وجود بازی خوب، مشکل اصلی تیم گل نزدن است.
برنامه مسابقات ورزشی امروز پنجشنبه 20 آذر 1404
پنج‌شنبه 1404/09/20 ساعت 08:19
برنامه مسابقات ورزشی امروز پنجشنبه 20 آذر 1404
پنجشنبه 20 آذر با برگزاری مجموعه‌ای از دیدارهای مهم در لیگ‌های معتبر بسکتبال و فوتبال همراه است؛ از تقابل جذاب لیکرز و اسپرز در NBA تا جدال‌های سرنوشت‌ساز لیگ اروپا و لیگ کنفرانس گرفته است. مسابقاتی که می‌توانند جدول‌ها را جا‌به‌جا کنند و هواداران را به اوج هیجان برسانند.
نظرات

آخرین اخبار
آخرین قیمت محصولات ایران خودرو امروز شنبه 17 مرداد +جدول کامل قیمت بازار و کارخانه
برنامه مسابقات ورزشی امروز شنبه 17 مرداد 1405 /از منچستریونایتد و PSG تا رئال و بارسلونا
سپاه: اعتراف رسانه‌های خارجی به شکست ترامپ حاصل مجاهدت رسانه‌های انقلابی است
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 17 مرداد 1405 + وضعیت استانها
آیا اقیانوس زیرزمینی «اروپا» محل زندگی موجودات بیگانه است؟
راز تغییر شخصیت انسان؛ چرا با گذشت زمان متفاوت می‌شویم؟
محکومیت نیم میلیارد دلاری متا به دلیل آسیب به سلامت کودکان
راز سلامت نوزادان؛ چرا شیردهی تا دو سالگی توصیه می‌شود؟
تولید 16 ویروس با کمک هوش مصنوعی!
شیرینی‌های طبیعی؛ عامل پنهان در بزرگ‌تر شدن مغز انسان
سازمان ملل؛ چشم‌انتظار نتایج مذاکرات ایران و عمان
وداع اهالی سینما با مریم همتیان؛ بازیگری که پس از 2 سال مبارزه با سرطان درگذشت
تبعات اقتصادی جنگ ترامپ علیه ایران برای آمریکایی‌ها
پزشکیان: مذاکره را به رهبری تحمیل نکردیم؛ این ادعا ناشی از نشناختن رهبری است
حریق مجتمع مسکونی اهواز مهار شد
جو کنت: تهدید هسته‌ای ایران یک پروپاگانداست
رایزنی امنیتی بغداد و ریاض؛ دیدار نخست‌وزیر عراق با رئیس دستگاه اطلاعات عربستان
حملات به کشتی‌های اماراتی در تنگه هرمز
پیام عراقچی به همسایگان ایران
برنامه خاموشی برق آذربایجان شرقی فردا شنبه 17 مرداد
تصویب لایحه تحریم ایران و روسیه از سوی سنای آمریکا
خیز وزنه‌برداران دختر فارس برای سکوی آسیایی
گمانه‌زنی درباره صدای مهیب در پایتخت روسیه
عیادت اهالی فرهنگ از استاد ایرج
حمله یمن به تجمعات نظامی سعودی
تداوم فشار حداکثری آمریکا علیه ایران
تصادف زنجیره‌ای در آزادراه تهران-قم
حمله پهپادی به کشتی ترکیه‌ای
مقاومت عراق پاسخ به حمله عربستان و آمریکا را به تعویق انداخت
همتی: اقتصاد ایران با فروپاشی فاصله زیادی دارد
غنائم خیالی؛ واکنش بقائی به صحبت‌های ترامپ
آئروفلوت پروازهای مسکو-ابوظبی را از سر می‌گیرد
اسحاق دار: توافق مکه به ثبات منطقه کمک می‌کند
انفجار مهیب شهر المخا یمن را لرزاند
هشدار بانک آمریکایی درباره افت شدید ذخایر نفت آمریکا
شباب الاهلی گزینه میزبانی آسیایی استقلال شد
بازگشت مهران مدیری به تلویزیون؛ شصت‌چی پس از ماه صفر می‌آید
اردوغان: توافق‌نامه مکه علیه هیچ کشوری نیست
رمان «مدیر مدرسه» جلال آل‌احمد سریال می‌شود
برنامه خاموشی برق تهران فردا 17 مرداد اعلام شد+ جزییات
روزی که وزیر دفاع اسکورت خبرنگاران شد
واکنش فدراسیون فوتبال آرژانتین به آینده مسی در تیم ملی
استاد منتقد جنگ غزه در پرونده علیه دانشگاه مینه‌سوتا پیروز شد
توقف پروژه 400 میلیون دلاری ترامپ در کاخ سفید با حکم دادگاه
برنامه خاموشی برق کهکیلویه و بویر احمد شنبه 17 مرداد اعلام شد
پشت توافق ریاض، چه کسی از معادله حذف می‌شود؟
پرو و مکزیک روابط دیپلماتیک را از سر گرفتند
دفتر حفاظت منافع ایران: ترامپ التماس توافقی را می‌کند که خودش ویران کرد
المشاط: تمام جهان را هم بسیج کنی فایده‌ای برایت نخواهد داشت
چای داغ بالای 65 درجه خطر سرطان مری را افزایش می‌دهد