در

بازداشت رئیس‌جمهور سابق بولیوی

لوئیس آرسه، رئیس‌جمهور سابق بولیوی، که ماه گذشته از قدرت کنار رفته بود، در چارچوب تحقیقات مربوط به اتهام اختلاس بازداشت شد. مقام‌های بولیوی اعلام کرده‌اند او احتمالاً به زندانی خارج از لاپاز منتقل شده است؛ خبری که فضای سیاسی این کشور را وارد مرحله‌ای تازه کرده است.

بازداشت رئیس‌جمهور سابق بولیوی
0 دقیقه

نورنیوز-گروه بین الملل: «لوئیس آرسه» رئیس‌جمهور سابق بولیوی که ماه گذشته از قدرت کنار رفته بود، بازداشت شده است.

«ماریا نلا پرادا» که در دوره ریاست‌جمهوری آرسه وزیر دولت بولیوی بود، روز چهارشنبه در یک پیام ویدیویی در شبکه اجتماعی «ایکس» اعلام کرد که آرسه احتمالا به زندانی خارج از شهر «لاپاز» منتقل شده است.

به گزارش رسانه‌های محلی، آرسه در چارچوب تحقیقاتی درباره اتهام اختلاس در دوران مسئولیتش به‌عنوان وزیر اقتصاد در دولت «اوو مورالس» بازداشت شده است.


ارسال نظر