×
بین الملل
شناسه خبر : 262029
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/09/19 ساعت 19:56
ترامپ به مشکلات اروپای درحال زوال بی‌اعتناست

نیویورک‌تایمز:

ترامپ به مشکلات اروپای درحال زوال بی‌اعتناست

رسانه آمریکایی با اشاره به رویکرد ایالات متحده در قبال اروپا و تمایل بیشتر آن به سمت روسیه، گزارش داد که «اروپای در حال زوال» با مشکلات متعددی دست‌وپنجه نرم می‌کند که رئیس‌جمهور آمریکا به آنها بی‌اعتنا است.

نورنیوز-گروه بین الملل: استراتژی امنیت ملی ایالات متحده که همین چند روز پیش منتشر شد منجر به شوکی عمیق در سراسر اروپا شد زیرا دولت‌های اروپایی را به «تخریب فرآیندهای دموکراتیک» متهم کرده و از اروپا خواست تا مسئولیت دفاع از خود را بر عهده بگیرد. این استراتژی مشکلات مربوط به مقررات بیش از حد، مهاجرت گسترده و سانسور در اتحادیه اروپا را نیز برجسته کرد.

روزنامه نیویورک‌تایمز در گزارشی نوشت: «اروپا که در موقعیتی بین ایالات متحده و روسیه مانده است، با دومین رویداد دوران‌ساز خود در چند سال گذشته مواجه شده و اولین مورد، جنگ اوکراین بود که اولین جنگ زمینی بزرگ در قاره اروپا از زمان جنگ‌جهانی دوم محسوب می‌شود. مقامات و کارشناسان اروپایی معتقدند که مورد دوم، کنار گذاشتن تعهد ایالات متحده به امنیت این قاره است.»

این رسانه آمریکایی به نقل از این مقامات و کارشناسان اروپایی گزارش داد: «هدف اصلی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا صلح در اوکراین نیست، بلکه ایجاد روابط حسنه با روسیه‌ای است که به‌طور فعال در تلاش برای تضعیف ناتو و اتحادیه اروپا است و این امر امنیت اروپا را به خطر می‌اندازد.»

نیویورک تایمز در ادامه تاکید کرد: «بی‌اعتنایی ترامپ به آنچه او اروپای در حال زوال می‌نامید، توجه زیادی را به خود جلب کرده است. این تنها بخشی از مشکلی است که رهبران اروپایی با آن مواجه هستند. آنها همچنین با چالش‌هایی از جمله کمبود بودجه، بدتر شدن افکار عمومی و راست افراطی روبرو هستند و در عین حال سعی می‌کنند امنیت خود را حفظ کرده و به کی‌یف کمک کنند.»

«نوربرت روتگن» قانونگذار ارشد حزب محافظه‌کار «فریدریش مرتس» صدراعظم آلمان گفت: «برای اولین بار از زمان پایان جنگ‌جهانی دوم، آمریکا در مورد جنگ و صلح در اروپا در کنار ما نیست.»

وی افزود: «آمریکا در کنار روسیه و به‌طور کلی علیه منافع امنیتی اروپا قرار گرفته است. او می‌خواهد بین ناتو و روسیه میانجیگری کند، به این معنی که ایالات متحده دیگر خود را به عنوان عضو اصلی ناتو تعریف نمی‌کند و اروپا را به عنوان یک هدف استراتژیک تعریف می‌کند.»

نیویورک تایمز همچنین نوشت: «آینده اوکراین در قلب این بحث قرار دارد. دونالد ترامپ برای حل‌وفصل جنگ با شرایط روسیه فشار می‌آورد و اروپایی‌ها، اوکراین را برای امنیت خود حیاتی می‌دانند و کی‌یف را تشویق می‌کنند تا برای توافق بهتری بجنگد.»

این رسانه آمریکایی خاطر نشان کرد: «رهبران اروپایی که این هفته دوباره با ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین دیدار کردند، از اینکه تاکنون ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، تمایلی به استفاده از امتیازات خود ندارد و همچنان در برابر تلاش دونالد ترامپ برای پایان دادن به جنگ مقاومت می‌کند، آسوده خاطر هستند. این بدان معناست که اوکراین باید با حمایت اروپا به جنگ ادامه دهد. با توجه به این خطرات، اروپا اقدامات زیادی باید انجام دهد.»

نیویورک تایمر در ادامه این موضوع که اروپا با چه نوع چالش‌هایی مواجه است و چه اقداماتی باید انجام دهد، تاکید کرد: «رهبران اروپایی باید به سرعت پول لازم برای حمایت از اوکراین را پیدا کنند و همزمان با افزایش بدهی‌ها، دفاع خود را تقویت و فناوری‌های نظامی حیاتی آمریکا را جایگزین کنند. آنها می‌دانند که باید رای‌دهندگان اروپایی را متقاعد کنند که دفاع از اوکراین ارزش هزینه کردن را دارد و مقابله با روسیه نیازمند هزینه‌های نظامی بیشتر و ارتش‌های بزرگ‌تر، از جمله خدمت سربازی اجباری است.»

این روزنامه آمریکایی در پایان نوشت: «لحظه کلیدی در کشمکش با واشنگتن بر سر اوکراین و امنیت اروپا، هفته آینده در اجلاس پایان سال رهبران اتحادیه اروپا فرا می‌رسد. در آنجا آنها باید تصمیم بگیرند که چگونه تقریبا ۲۰۰ میلیارد دلار لازم برای تامین بودجه اوکراین برای ۲ سال آینده را تامین خواهند کرد.»


ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
لفاظی انتخاباتی ترامپ: آیا ترامپ به دنبال جنگ با ایران است؟
ابن‌الرضا: ثمرات دکترین دفاعی شهید شمخانی امروز در جنگ مقابل آمریکا و اسرائیل دیده می‌شود
سرشماری 1405 چگونه انجام می‌شود؟ جزئیات طرح جدید مرکز آمار ایران
هرمز، پکن و تهران؛ چرا معادلات منطقه تغییر کرده‌ است؟
نرخ‌های جدید مالیات دخانیات در 1405 اعلام شد ؛ هر نخ سیگار خارجی 20.000 ریال
خطر سقوط سنگ در جاده‌های مازندران؛ آسمان مازندران از شنبه طوفانی می‌شود
پایان وقفه در بزرگترین پروژه آبی؛ آب‌شیرین‌کن چابهار به مدار برگشت
شوک به بدنسازی ایران؛ فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام ایران تعلیق شد
رهبر انصارالله یمن: جنایات عربستان سیاستی هدفمند برای نسل‌کشی ملت یمن است
وقوع حادثه دریایی برای یک نفتکش در شرق عدن یمن
نوراینفو | 75 درصد تخلفات کامیون ها در تهران شبانه است
ترافیک سنگین در خروجی‌های پایتخت و مسیرهای شمال کشور
پیروزی مقتدرانه دختران فوتبالیست ایران؛ برد قاطع 4 بر صفر برابر تاجیکستان
پیام بسیج در دویستمین شب ایستادگی: تا تحقق کامل آرمان‌ها در میدان می‌مانیم
ایران عضویت آمریکا در شورای حکام را مغایر اساسنامه آژانس دانست
اعتراض سفارت ایران در آلمان به «رویکرد دوگانه» غرب در قبال حقوق بشر
نظرسنجی جدید درباره ترامپ؛ محبوبیت رئیس‌جمهور آمریکا به پایین‌ترین سطح رسید
تزریق واکسن آنفلوآنزا از اواخر شهریور؛ اولویت‌بندی برای گروه‌های پرخطر
وزیر دفاع پاکستان: پیام عربستان درباره تحولات یمن را به ایران منتقل کردیم
وزارت خارجه سفیر آلمان را احضار کرد؛ اعتراض ایران به مواضع برلین
آجورلو: آمریکا به شروط تهران عمل کند تا تفاهم عمان- ایران درباره تنگه هرمز اجرایی شود
آخرین تحولات جنگ ایران و آمریکا؛ انهدام پهپاد MQ-9 آمریکا در قشم و تحرکات دیپلماتیک
پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا جمعه 27 شهریور؛ قیمت طلا صعودی می شود؟
جدول قطعی برق استان کرمانشاه فردا جمعه 27 شهریور+ زمان‌بندی خاموشی شهرهای استان
روسیه و چین قطعنامه ضدایرانی آمریکا را وتو کردند؛ شکست واشنگتن در شورای امنیت
سازمان ملل: حمله آمریکا به مدرسه میناب و لامرد مصداق جنایت جنگی است
سندرز سناتور آمریکایی، خواستار توقف انتقال بمب‌های سنگین به اسرائیل شد
نخست‌وزیر سوئد پس از شکست انتخاباتی استعفا داد
پیش بینی قیمت دلار فردا جمعه 27 شهریور 1405 ؛ دلار سقوط می‌کند؟
اظهارات جنجالی کاتس درباره اردوغان، حماس و ادامه جنگ در منطقه
مأموران خاطی در تبریز بازداشت شدند؛ قوه قضاییه وارد پرونده شد
دروازه‌بان استقلال: سهراب بختیاری‌زاده من را کشف کرد
کاهش ذخایر آب به تهدیدی برای امنیت آبی جهان تبدیل شده است
تمدید دوباره مهلت ثبت‌نام پذیرش بدون آزمون کاردانی به کارشناسی 1405 + جدول رشته محل ها
مشاور رهبر انقلاب: درباره بازگشایی تنگه هرمز موضع ایران تغییر نکرده است
طلایی‌نیک: 200 شب حضور حماسی مردم، قدرت اجتماعی ایران را افزایش داد
تیم ملی بسکتبال ایران آماده دیدار نیمه‌نهایی با کره جنوبی
سپاه پنجاه و سومین پهپاد MQ-9 آمریکا را رهگیری و منهدم کرد
فیلم‌های تلویزیون آخر هفته 26 و 27 شهریور 1405 + جدول پخش شبکه‌ها
یونیسف: بیش از 57 هزار کودک یمنی در دو هفته آواره شدند
ممنوعیت شبکه‌های اجتماعی برای کودکان زیر 13 سال در طرح جدید اروپا
جزئیات جدید قتل عام 5 عضو یک خانواده در پونک؛دفن اجساد در چاه 20 متری +اعترافات تکان دهنده
سفارت ایران در لندن: جنایت در میناب با فیلم‌های هالیوودی پنهان نمی‌شود
پادکست | میراث واژه‌ها
جایزه سازمان جهانی بهداشت به پزشک ایرانی حوزه سرطان رسید
شکایت پرسپولیس از یاسر آسانی رد شد؛ پرونده به CAS می‌رود؟
نورنما | عجیب ترین مسابقه اتومبیل‌رانی...
هراز یک‌طرفه می‌شود؛ آخرین وضعیت ترافیک جاده‌های مازندران
ورود سامانه ناپایدار به گیلان؛ احتمال تگرگ و بارش شدید در ارتفاعات
نورنما | دو قو در فنلاند در حال انجام «رقص عشق»