×
بین الملل
شناسه خبر : 262029
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/09/19 ساعت 19:56
ترامپ به مشکلات اروپای درحال زوال بی‌اعتناست

نیویورک‌تایمز:

ترامپ به مشکلات اروپای درحال زوال بی‌اعتناست

رسانه آمریکایی با اشاره به رویکرد ایالات متحده در قبال اروپا و تمایل بیشتر آن به سمت روسیه، گزارش داد که «اروپای در حال زوال» با مشکلات متعددی دست‌وپنجه نرم می‌کند که رئیس‌جمهور آمریکا به آنها بی‌اعتنا است.

نورنیوز-گروه بین الملل: استراتژی امنیت ملی ایالات متحده که همین چند روز پیش منتشر شد منجر به شوکی عمیق در سراسر اروپا شد زیرا دولت‌های اروپایی را به «تخریب فرآیندهای دموکراتیک» متهم کرده و از اروپا خواست تا مسئولیت دفاع از خود را بر عهده بگیرد. این استراتژی مشکلات مربوط به مقررات بیش از حد، مهاجرت گسترده و سانسور در اتحادیه اروپا را نیز برجسته کرد.

روزنامه نیویورک‌تایمز در گزارشی نوشت: «اروپا که در موقعیتی بین ایالات متحده و روسیه مانده است، با دومین رویداد دوران‌ساز خود در چند سال گذشته مواجه شده و اولین مورد، جنگ اوکراین بود که اولین جنگ زمینی بزرگ در قاره اروپا از زمان جنگ‌جهانی دوم محسوب می‌شود. مقامات و کارشناسان اروپایی معتقدند که مورد دوم، کنار گذاشتن تعهد ایالات متحده به امنیت این قاره است.»

این رسانه آمریکایی به نقل از این مقامات و کارشناسان اروپایی گزارش داد: «هدف اصلی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا صلح در اوکراین نیست، بلکه ایجاد روابط حسنه با روسیه‌ای است که به‌طور فعال در تلاش برای تضعیف ناتو و اتحادیه اروپا است و این امر امنیت اروپا را به خطر می‌اندازد.»

نیویورک تایمز در ادامه تاکید کرد: «بی‌اعتنایی ترامپ به آنچه او اروپای در حال زوال می‌نامید، توجه زیادی را به خود جلب کرده است. این تنها بخشی از مشکلی است که رهبران اروپایی با آن مواجه هستند. آنها همچنین با چالش‌هایی از جمله کمبود بودجه، بدتر شدن افکار عمومی و راست افراطی روبرو هستند و در عین حال سعی می‌کنند امنیت خود را حفظ کرده و به کی‌یف کمک کنند.»

«نوربرت روتگن» قانونگذار ارشد حزب محافظه‌کار «فریدریش مرتس» صدراعظم آلمان گفت: «برای اولین بار از زمان پایان جنگ‌جهانی دوم، آمریکا در مورد جنگ و صلح در اروپا در کنار ما نیست.»

وی افزود: «آمریکا در کنار روسیه و به‌طور کلی علیه منافع امنیتی اروپا قرار گرفته است. او می‌خواهد بین ناتو و روسیه میانجیگری کند، به این معنی که ایالات متحده دیگر خود را به عنوان عضو اصلی ناتو تعریف نمی‌کند و اروپا را به عنوان یک هدف استراتژیک تعریف می‌کند.»

نیویورک تایمز همچنین نوشت: «آینده اوکراین در قلب این بحث قرار دارد. دونالد ترامپ برای حل‌وفصل جنگ با شرایط روسیه فشار می‌آورد و اروپایی‌ها، اوکراین را برای امنیت خود حیاتی می‌دانند و کی‌یف را تشویق می‌کنند تا برای توافق بهتری بجنگد.»

این رسانه آمریکایی خاطر نشان کرد: «رهبران اروپایی که این هفته دوباره با ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین دیدار کردند، از اینکه تاکنون ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، تمایلی به استفاده از امتیازات خود ندارد و همچنان در برابر تلاش دونالد ترامپ برای پایان دادن به جنگ مقاومت می‌کند، آسوده خاطر هستند. این بدان معناست که اوکراین باید با حمایت اروپا به جنگ ادامه دهد. با توجه به این خطرات، اروپا اقدامات زیادی باید انجام دهد.»

نیویورک تایمر در ادامه این موضوع که اروپا با چه نوع چالش‌هایی مواجه است و چه اقداماتی باید انجام دهد، تاکید کرد: «رهبران اروپایی باید به سرعت پول لازم برای حمایت از اوکراین را پیدا کنند و همزمان با افزایش بدهی‌ها، دفاع خود را تقویت و فناوری‌های نظامی حیاتی آمریکا را جایگزین کنند. آنها می‌دانند که باید رای‌دهندگان اروپایی را متقاعد کنند که دفاع از اوکراین ارزش هزینه کردن را دارد و مقابله با روسیه نیازمند هزینه‌های نظامی بیشتر و ارتش‌های بزرگ‌تر، از جمله خدمت سربازی اجباری است.»

این روزنامه آمریکایی در پایان نوشت: «لحظه کلیدی در کشمکش با واشنگتن بر سر اوکراین و امنیت اروپا، هفته آینده در اجلاس پایان سال رهبران اتحادیه اروپا فرا می‌رسد. در آنجا آنها باید تصمیم بگیرند که چگونه تقریبا ۲۰۰ میلیارد دلار لازم برای تامین بودجه اوکراین برای ۲ سال آینده را تامین خواهند کرد.»


ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
ابوالفضل جلالی در چند قدمی سرخ پوش شدن
دانشگاه آزاد اسلامی تهران فردا تعطیل است
آسیب دیدن دو کشتی در نزدیکی تنگه هرمز
گزارش تصویری | اقامه نماز و تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی در قم
معاون نخست‌وزیر یمن: امام خامنه‌ای نماد وحدت امت بود
ناتو برای نوسازی ناوگان شناسایی خود به سراغ کانادا رفت
ترافیک نیمه‌سنگین در محورهای چالوس، هراز، رشت–قزوین و قزوین–کرج
درب‌های حرم رضوی بسته نخواهد شد/ محل تدفین رهبر شهید کجاست؟
آماده‌باش 1445 موکب و پایگاه اسکان در سمنان برای زائران مشهد
سیستان و بلوچستان هم به جمع استان های تعطیل پیوست
فردا بانک‌ها باز هستند
آلن ایر: ایران با طولانی کردن مذاکرات به دنبال کنترل تنگه هرمز است
اعزام 36 تیم امداد و نجات هلال‌احمر به نجف و کربلا
اعلام آمادگی عتبه حسینی برای برگزاری مراسم تشییع رهبر شهید
اعلام آمادگی وزارت کشور برای همکاری همه‌جانبه با قوه قضائیه
ادارات قم فردا تعطیل شد
شهردار ایلام برکنار شد؛ معاون شهرداری سرپرست شد
ایران پیشنهاد ضدایرانی درباره تنگه هرمز را قاطعانه رد کرد
تراژدی خونین در «طیب 18» آبادان؛ قربانی شدن پسر جوان در غائله خیابانی
معاریو: هزینه تصمیمات سیاسی بر دوش نظامیان خسته اسرائیل سنگینی می‌کند
پیش بینی هواشناسی همدان ؛ افزایش دمای هوا از امروز
آمادگی‌ الحشد الشعبی عراق برای تشییع پیکر امام شهید
سرمایه‌گذاری 40 میلیارد دلاری ناتو برای تقویت سامانه‌های ضدپهپادی
ارائه 103 هزار خدمت هلال احمر در مراسم تشییع رهبر شهید
طعنه سنگین ستاره‌های بلژیک به ترامپ؛ شادی گل جنجالی پس از تحقیر آمریکا
هشدار زرد هواشناسی برای گیلان؛ رگبار و رعدوبرق در راه است
پیام فرمانده نیروی قدس سپاه؛ خونخواهی امام شهید با تشییع میلیونی پررنگ‌تر شد
نقشه‌ی جدید واشنگتن برای جابه‌جایی کارخانه‌های موشک‌سازی به قلب اروپا
ترامپ وارد ترکیه شد
بازگشت پروازها به مهرآباد؛ فرودگاه مشهد در این تاریخ تعطیل است
برنامه بازی‌های جام جهانی امشب سه‌شنبه 16 تیر
نقشه اسکان زائران در مشهد به تفکیک استان‌ها مشخص شد
رویترز: تشییع رهبر شهید ایران فراتر از یک وداع ملی بود
از ترامپ تا امباپه؛ جام جهانی 2026 در محاصره سیاست
بیعت سرخ از جمکران تا قم ؛بدرقه بی‌نظیر «آقای شهید ایران» در شهر قیام و اجتهاد+ فیلم
2 انفجار در دمشق؛ دست‌کم 18 نفر زخمی شدند
ضرایب دروس سوابق تحصیلی کنکور 1405 اعلام شد+ جزئیات
ادارات مازندران چهارشنبه هم تعطیل شد
به آغوش حرم بازمی‌گردد خادمِ حضرت خورشید
بورس رکورد جدید زد
مسیر تشییع پیکر رهبر انقلاب در مشهد از خیابان امام رضا(ع) تا حرم رضوی است
امکان دریافت کارت ورود به جلسه امتحانات متقاضیان ایجاد و ترمیم سابقه تحصیلی از 18 تیر
آغاز فعالیت مجدد فرودگاه بوشهر
بازگشت خدمت‌رسانی به مسافران در تمامی پایانه‌های پنج‌گانه مسافربری تهران
هشدار باد شدید و گرد و خاک در تهران تا اواخر هفته
قم؛ طواف عشق و شهادت در حریم بانوی کرامت
ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن خلیج عمان را ترک کرد
135 هزار جای پارک برای مراسم تشییع رهبر شهید در مشهد پیش‌بینی شد
ماکرون و جولانی از مسجد اموی دمشق بازدید کردند
آستان امام علی(ع) از آمادگی کامل نجف برای تشییع رهبر شهید خبر داد