×
بین الملل
شناسه خبر : 262029
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/09/19 ساعت 19:56
ترامپ به مشکلات اروپای درحال زوال بی‌اعتناست

نیویورک‌تایمز:

ترامپ به مشکلات اروپای درحال زوال بی‌اعتناست

رسانه آمریکایی با اشاره به رویکرد ایالات متحده در قبال اروپا و تمایل بیشتر آن به سمت روسیه، گزارش داد که «اروپای در حال زوال» با مشکلات متعددی دست‌وپنجه نرم می‌کند که رئیس‌جمهور آمریکا به آنها بی‌اعتنا است.

نورنیوز-گروه بین الملل: استراتژی امنیت ملی ایالات متحده که همین چند روز پیش منتشر شد منجر به شوکی عمیق در سراسر اروپا شد زیرا دولت‌های اروپایی را به «تخریب فرآیندهای دموکراتیک» متهم کرده و از اروپا خواست تا مسئولیت دفاع از خود را بر عهده بگیرد. این استراتژی مشکلات مربوط به مقررات بیش از حد، مهاجرت گسترده و سانسور در اتحادیه اروپا را نیز برجسته کرد.

روزنامه نیویورک‌تایمز در گزارشی نوشت: «اروپا که در موقعیتی بین ایالات متحده و روسیه مانده است، با دومین رویداد دوران‌ساز خود در چند سال گذشته مواجه شده و اولین مورد، جنگ اوکراین بود که اولین جنگ زمینی بزرگ در قاره اروپا از زمان جنگ‌جهانی دوم محسوب می‌شود. مقامات و کارشناسان اروپایی معتقدند که مورد دوم، کنار گذاشتن تعهد ایالات متحده به امنیت این قاره است.»

این رسانه آمریکایی به نقل از این مقامات و کارشناسان اروپایی گزارش داد: «هدف اصلی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا صلح در اوکراین نیست، بلکه ایجاد روابط حسنه با روسیه‌ای است که به‌طور فعال در تلاش برای تضعیف ناتو و اتحادیه اروپا است و این امر امنیت اروپا را به خطر می‌اندازد.»

نیویورک تایمز در ادامه تاکید کرد: «بی‌اعتنایی ترامپ به آنچه او اروپای در حال زوال می‌نامید، توجه زیادی را به خود جلب کرده است. این تنها بخشی از مشکلی است که رهبران اروپایی با آن مواجه هستند. آنها همچنین با چالش‌هایی از جمله کمبود بودجه، بدتر شدن افکار عمومی و راست افراطی روبرو هستند و در عین حال سعی می‌کنند امنیت خود را حفظ کرده و به کی‌یف کمک کنند.»

«نوربرت روتگن» قانونگذار ارشد حزب محافظه‌کار «فریدریش مرتس» صدراعظم آلمان گفت: «برای اولین بار از زمان پایان جنگ‌جهانی دوم، آمریکا در مورد جنگ و صلح در اروپا در کنار ما نیست.»

وی افزود: «آمریکا در کنار روسیه و به‌طور کلی علیه منافع امنیتی اروپا قرار گرفته است. او می‌خواهد بین ناتو و روسیه میانجیگری کند، به این معنی که ایالات متحده دیگر خود را به عنوان عضو اصلی ناتو تعریف نمی‌کند و اروپا را به عنوان یک هدف استراتژیک تعریف می‌کند.»

نیویورک تایمز همچنین نوشت: «آینده اوکراین در قلب این بحث قرار دارد. دونالد ترامپ برای حل‌وفصل جنگ با شرایط روسیه فشار می‌آورد و اروپایی‌ها، اوکراین را برای امنیت خود حیاتی می‌دانند و کی‌یف را تشویق می‌کنند تا برای توافق بهتری بجنگد.»

این رسانه آمریکایی خاطر نشان کرد: «رهبران اروپایی که این هفته دوباره با ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین دیدار کردند، از اینکه تاکنون ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، تمایلی به استفاده از امتیازات خود ندارد و همچنان در برابر تلاش دونالد ترامپ برای پایان دادن به جنگ مقاومت می‌کند، آسوده خاطر هستند. این بدان معناست که اوکراین باید با حمایت اروپا به جنگ ادامه دهد. با توجه به این خطرات، اروپا اقدامات زیادی باید انجام دهد.»

نیویورک تایمر در ادامه این موضوع که اروپا با چه نوع چالش‌هایی مواجه است و چه اقداماتی باید انجام دهد، تاکید کرد: «رهبران اروپایی باید به سرعت پول لازم برای حمایت از اوکراین را پیدا کنند و همزمان با افزایش بدهی‌ها، دفاع خود را تقویت و فناوری‌های نظامی حیاتی آمریکا را جایگزین کنند. آنها می‌دانند که باید رای‌دهندگان اروپایی را متقاعد کنند که دفاع از اوکراین ارزش هزینه کردن را دارد و مقابله با روسیه نیازمند هزینه‌های نظامی بیشتر و ارتش‌های بزرگ‌تر، از جمله خدمت سربازی اجباری است.»

این روزنامه آمریکایی در پایان نوشت: «لحظه کلیدی در کشمکش با واشنگتن بر سر اوکراین و امنیت اروپا، هفته آینده در اجلاس پایان سال رهبران اتحادیه اروپا فرا می‌رسد. در آنجا آنها باید تصمیم بگیرند که چگونه تقریبا ۲۰۰ میلیارد دلار لازم برای تامین بودجه اوکراین برای ۲ سال آینده را تامین خواهند کرد.»


ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
هزینه سالانه آلودگی هوا برای سلامت؛ 17 میلیارد دلار
ماریا ماچادو: هرچه سریع‌تر به ونزوئلا بازمی‌گردم
راه‌اندازی شبکه‌های «شورا» و «آرا» ویژه پوشش انتخابات شوراها
استفاده از VAR در دیدارهای استقلال و سپاهان
پزشکیان: می خواهم جلوی همه رانت خواری ها را بگیرم/به فکر رأی آوردن در دوره دیگر نیستم
امیر سرتیپ محمد اکرمی نیا سخنگوی جدید ارتش شد
تندیس شهید چمران در تهران نصب خواهد شد
اوکراین بهانه اروپا برای خصومت با ایران است
همسر مادورو در دادگاه با چهره مجروح ظاهر شد
علی‌اف: ارمنستان از طریق نخجوان به راه‌آهن ایران متصل می‌شود
ترامپ با کیف پول جادویی
نیروهای مسلح در بالاترین سطح توان رزمی قرار دارند
اعزام هیأت ویژه وزارت کشور برای بررسی حوادث ایلام
هوای تهران در وضعیت نارنجی و ناسالم برای گروه‌های حساس
توزیع یارانه انرژی
حل کردن یا جمع کردن؟
سیاست‌نامه | اعتراضات دی ماه 1404 خویشاوند ناآرامی‌های آبان 98
قدردانی وزیر خارجه ونزوئلا از مواضع ایران در محکومیت تجاوز نظامی آمریکا
درباره ربوده‌شدن مادورو
ژاپن 6.2 ریشتر لرزید
عصر جهان جنگلی
پادکست | اثر مرکب
میدری: اعتبار کالابرگ از فردا قابل برداشت است
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز سه شنبه 16 دی1404+ جدول
ترامپ: افراد زیادی خواستار کنار زدن مادورو بودند
چین: قاطعانه با مداخله خارجی در ایران مخالفیم
جان گرفتن امید اجتماعی زیر نور سینما
آسمان صاف در تهران و ورود سامانه بارشی از اواخر جمعه
گفت و گوی عراقچی و وزیر خارجه کوبا درباره تحولات منطقه‌ای
ترامپ: ما در وضعیت جنگ با ونزوئلا نیستیم
پلیس فتا هشدار داد: مراقب کلاهبرداری‌های جدید کالا برگ باشید
سعید پیردوست، چهره ماندگار سینما و تلویزیون، از دنیا رفت
برنامه مسابقات ورزشی امروز 16 دی1404+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز سه شنبه 16 دی 1404+ وضعیت استانها
امتحانات پایان ترم دانشجویان دانشگاه ها حضوری برگزار می شود
روسیه تورهای گردشگری به ونزوئلا را متوقف کرد
رونمایی از ربات‌های جدید و جذاب انسان نمای چینی
انجمن داروسازان ایران: قرارداد بیمه‌ها با داروخانه‌ها یک جانبه است
شب‌بیداری برای مطالعه، مغز را از یادگیری بازمی‌دارد
عوارض تزریق نوروبیون را می دانید؟
سفارت فلسطین در لندن افتتاح شد
اسرائیل سومالی لند را به رسمیت شناخت
حمایت پارلمان جدید ونزوئلا از بازگشت مادورو
امضای توافق جدید گازی میان ترکیه و آذربایجان
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با همتای برزیلی‌اش پیرامون مادورو
صعود مقتدرانه مصر به یک چهارم نهایی جام ملت‌های آفریقا
دستور پزشکیان برای بررسی ابعاد ناآرامی‌ها ایلام
اسرائیل دست به دامن پوتین شد
آخرین جزئیات از آتش سوزی کارخانه کاله آمل؛ آتش مهار شد ؛ انتقال 5 مصدوم به بیمارستان
سرپرست ریاست‌جمهوری ونزوئلا سوگند یاد کرد