×
حوادث
شناسه خبر : 262028
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/09/19 ساعت 20:39
27 راهزن مسلح  به 240 سال حبس محکوم شدند

27 راهزن مسلح به 240 سال حبس محکوم شدند

دادگاه کیفری در شهرستان بم با حکم قطعی، اعضای باند 27 نفره سرقت‌های مسلحانه و راهزنی جاده‌ای را به مجموعاً 240 سال حبس تعزیری محکوم کرد؛ دادستان و پلیس آگاهی اعلام کرده‌اند این حکم گامی مهم در مقابله با ناامنی و جرایم سازمان‌یافته در منطقه است.

نورنیوز- گروه حوادث : به گزارش  دادگستری کرمان، حجت الاسلام والمسلمین ابوالفضل فرحبخش عصر چهارشنبه در تشریح این خبر افزود: اعضای این باند سازمان یافته ایجاد ناامنی با تلاش مستمر دستگاه قضایی و پلیس آگاهی در بم دستگیر شدند.

وی اظهار داشت: اعضای این باند پس از دستگیری، تکمیل تحقیقات و برگزاری جلسات متعدد دادرسی، در دادگاه کیفری یک بم به مجموعه‌ای معادل ۲۴۰ سال حبس تعزیری، شلاق و رد مال به نفع شکات محکوم شدند و اکنون پرونده آن‌ها وارد مرحله اجرای احکام شده است.

 فرحبخش  اظهار داشت: ماجرا از آن‌جا آغاز شد که خودروی گشت‌زنی در روستای طرز از توابع بم به یک خودرو بدون چراغ و در حال تردد مشکوک شد و مأموران برای توقف آن اقدام کردند اما سرنشینان با تیراندازی مستقیم به‌سوی پلیس فرار کردند.
رییس دادگستری شهرستان بم ادامه داد: ماموران پلیس در تعقیب این خودرو و پس از درگیری مسلحانه، یکی از اعضای باند را در محل دستگیر و خودروی حامل اموال سرقتی را توقیف کردند.

وی ادامه داد: با اعترافات اولیه افراد دستگیر شده، رد سایر اعضای باند به دست آمد و همگی با اقدامات انتظامی دستگیر شدند.

حجت الاسلام و المسلمین فرحبخش ضمن اشاره به این مطلب که اعضای این باند در قالب چند گروه عملیاتی و به صورت شبانه، دست به سرقت‌های مسلحانه متعدد زده بودند، عنوان کرد: اعضای این باند جرائمی از جمله سرقت‌ خودروهای وانت، احشام، طلاجات و لوازم خانگی و نیز تهدید و آزار شاکیان را در پرونده خود دارند که مجموعه این جرایم پس از تجمیع پرونده‌ها در دادستانی و تکمیل تحقیقات، در دادگاه کیفری یک بم مورد رسیدگی قرار گرفت.

این مقام قضایی تأکید کرد: با توجه به شیوه ارتکاب جرائم، ایجاد رعب و ناامنی و خسارات غیرقابل جبران وارده به شهروندان، دادگاه پس از دستگیری این افراد، با صدور احکام سنگین، پیام روشنی به مرتکبان جرائم خشن می‌دهد که امنیت مردم خط قرمز دستگاه قضایی است و هیچ‌گونه تساهلی در برابر جرائم مسلحانه وجود نخواهد داشت.

به گفته حجت الاسلام فرحبخش، این پرونده شامل ۶۹ شاکی و ۲۷ متهم است و با توجه به تعدد جرائم، استفاده از سلاح، آزار شاکیان و اقدامات شبانه آنان، دادگاه احکام را با دقت و بر اساس قانون صادر کرده است.

وی ادامه داد: محکومان این پرونده در مجموع به حبس، شلاق و رد مال به نفع شکات محکوم شده اند و اجرای کامل احکام در دست اقدام است.

وی از همکاری دادستان بم، پلیس آگاهی، مأموران انتظامی و مشارکت مردمی در شناسایی و دستگیری این باند قدردانی کرد و گفت: رسیدگی سریع و اجرای قاطع احکام صادره، عاملی بازدارنده برای جلوگیری از تکرار جرایم مشابه در منطقه خواهد بود.


فارس
نظرات

آخرین اخبار
عراقچی: همسایگان ما اولویت ما هستند
4 توصیه درباره مصرف سبزیجات
تساوی میلان و یوونتوس در بازی حساس
سخنان نتانیاهو درباره حملات شدید به لبنان بیشتر جنبه «نمایش قدرت» دارد
«دریچه آتش بس یازمینه جنگ»
قدردانی سفیر ایران از دولت و مردم پاکستان برای میزبانی مذاکرات با آمریکا
جهش بی‌سابقه «کرک‌اسپرد» بنزین
عزم اسلام‌آباد برای ادامه ترانزیت کالا به ایران
درس امروز قالیباف به ترامپ؛ چه کسی کارت‌هایش تمام شده!؟
برقراری سفر رسمی چارلز سوم به ایالات متحده پس از بررسی‌های امنیتی
معاون رئیس‌جمهور : به هراقدام جنگی پاسخی چهار برابری خواهیم داد
وزارت خارجه ایران: عراقچی به روسیه سفر کرد/دیدار با پوتین در سن‌پترزبورگ
البوسعیدی رایزنی با عراقچی را مُثمر ثمر خواند
اعلام جزئیات فروش ارز به زائران حج
اینتر یک قدم دیگر به قهرمانی نزدیک شد
نفتالی بنت: نتانیاهو باید کنار برود
شگفتی از معماری ذخیره‌سازی نفت از سوی ایران
هشدار صنعا درپی جنایات رژیم صهیونیستی در فلسطین و لبنان
انتشار بیانیه منتسب به مظنون تیراندازی مراسم شام خبرنگاران کاخ سفید
تشکیل حزبی جدید برای رقابت با نتانیاهو در انتخابات
انتقاد عضو شورای شهر از تبلیغ جوایز میلیاردی در پیامک‌های شهرداری
اسلام‌آباد: به تلاش‌های خود برای پیشبرد صلح در منطقه ادامه خواهیم داد
کشته و زخمی شدن چند نظامی اسرائیل در حمله پهپادی به جنوب لبنان
اولیانوف: آمریکا اخاذی در برابر ایران را کنار بگذارد
نورنما | یادآوری یک نوای خاطره‌برانگیز از زبان کودکان دهه هشتاد
انتشار دستخطی از شهید علی لاریجانی از روزهای پایانی عمرش + تصویر
افزایش منابع قرض الحسنه اشتغال در سال 1405/ سهم هر استان چقدر است؟
برگزاری اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها 9 اردیبهشت در تهران + جزئیات
برگزاری آزمون دکتری دانشگاه آزاد به‌صورت مجازی
نمایشگاه مجازی کتاب تهران چقدر تخفیف برای خریداران در نظر گرفته است؟
هاآرتص: موج خودکشی در نیروهای اسرائیلی؛ 11 مورد در کمتر از یک ماه
یورش پلیس به باند برادران قاچاقچی فروش سلاح
تجزیه‌طلبان با انتقاد از ترامپ به مزدوری و اختلاس اعتراف کردند
آمار شهدای لبنان از مرز 2 هزار و 500 نفر گذشت
صعود سخت چلسی به فینال جام‌ حذفی
عارف: آیین‌نامه جدید برای تعیین نرخ سوخت نیروگاه‌ها تصویب شد
تمام فرضیات ترامپ درباره ایران اشتباه از آب درآمد
مخبر: با کمک نخبگان می توان فرآیند بازسازی را کمتر کرد
سایت مصری از تیم ملی فوتبال ایران حریف تیم کشورش نوشت
ترامپ: جنگ با ایران به زودی پایان خواهد یافت
حزب‌الله: نه روی دیپلماسی شکست‌خورده حساب باز می‌کنیم و نه دولت
آغاز پرداخت حقوق کادر درمان بعد از چند روز وقفه
اعلام آخرین نرخ بیکاری؛ کاهش یا افزایش؟
دستگیری جاسوس موساد در لرستان
آزمون جامع دکتری به‌صورت مجازی برگزار می‌شود+ جزئیات
وزیر دفاع مالی در حمله‌ای مسلحانه کشته شد
جلالی زمان سفر عراقچی به مسکو را اعلام کرد/دیدار با پوتین در دستور کار
خبرخوش برای جاماندگان کالابرگ؛ ثبت‌نام تمدید شد/ اعتبار از کی افزایش می‌یابد؟
ارائه اختیارات ویژه به گمرکات در شرایط جنگی/ ترخیص 3.2 میلیون تن کالای وارداتی از 13 بندر
ابلاغ بسته حمایتی دولت از واحدهای فناور جنگ‌زده/ آغاز طرح «کارت امید مادر»