×
بین الملل
شناسه خبر : 262009
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/09/19 ساعت 22:18
زلنسکی: همکاری‌های نظامی چین و روسیه  افزایش یافته است

زلنسکی: همکاری‌های نظامی چین و روسیه افزایش یافته است

لودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، اعلام کرد که همکاری‌های نظامی میان چین و روسیه در ماه‌های اخیر تشدید شده و این روند می‌تواند توازن قدرت در منطقه و جهان را تحت تأثیر قرار دهد.

نورنیوز-گروه بین الملل : رئیس‌جمهور اوکراین ادعا کرد طبق اعلام سرویس‌های اطلاعاتی کشورش، چین و روسیه همکاری‌های نظامی خود را تشدید کرده‌اند.

«ولودیمیر زلنسکی»، رئیس جمهور اوکراین در پستی که در فضای مجازی منتشر کرد مدعی شد بر اساس گزارشی ارائه شده از سوی «اولگ ایواشچنکو»، رئیس سرویس اطلاعات خارجی اوکراین، نهادهای اطلاعاتی این کشور تشخیص داده‌اند همکاری نظامی چین با روسیه از جمله در بخش صنایع نظامی در حال تشدید شدن است.

او در این پست مدعی شد: «ما متوجه شده‌ایم روند حاکمیت زدایی غیررسمی در بخشی از خاک روسیه به نفع چین تقویت می‌شود. چنین اتفاقی در اصل برای استفاده از سرزمین‌های غنی از منابع و فروش منابع کمیاب به چین می‌افتد. نباید امنیت جهانی به خاطر این حقیقت که اشتهای روسیه برای تجاوزگری کاهش نمی‌یابد شکست بخورد.»

به گفته زلنسکی ایواشچنکو همچنین به ادارات اطلاعاتی اوکراین دستور داده «به طرز عینی‌تری همکاری چین و روسیه را رصد کرده و به تمامی جوانب مرتبط با منافع ملی اوکراین و همچنین اروپا و ایالات متحده توجه کنند.»

به گزارش «بی‌بی‌سی نیوز»، زلنسکی همچنین در گفتگو با خبرنگاران تصریح کرد اوکراین آماده برگزاری انتخابات است.

دوره ریاست جمهوری پنج ساله زلنسکی به طور قانونی در ماه مه ۲۰۲۴ پایان می‌یافت اما از آن زمان تا کنون به دلیل ادامه جنگ و پا بر جا بودن قانون حکومت نظامی در این کشور همچنان برگزاری انتخابات معلق مانده است.

پس از آنکه «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا در مصاحبه‌ای با نشریه پالتیکو گفت کی‌یف جنگ را بهانه کرده تا از برگزاری انتخابات فرار کند زلنسکی بیان داشت که قصد درخواست برای پیشنهادهایی در ارتباط با تغییر قوانین را دارد.

او گفت: «در صورتی که امنیت برای برگزاری انتخابات با کمک آمریکا و متحدان دیگر تضمین شود، ممکن است انتخابات جدید در عرض ۶۰ تا ۹۰ روز آینده برگزار شود.»

زلنسکی تصریح داشت: «من اکنون علنا از آمریکا درخواست می‌کنم، که در صورت امکان با همکاران اروپایی به من به منظور تضمین امنیت برای برگزاری انتخابات کمک کند. من معتقدم مساله انتخابات در اوکراین در درجه اول بستگی به مردم ما دارد و متعلق به مردم اوکراین است نه مردم کشورهای دیگر. با تمام احترامی که برای متحدانمان قائلم اشاراتی شنیده‌ام مبنی بر اینکه ما به قدرت چسبیده‌ایم یا شخص من به ریاست جمهوری چسبیده‌ام و به خاطر همین است که جنگ تمام نمی‌شود. صادقانه این یک روایت کاملا نامعقول است.»


کلید واژگان
روسیهاوکراینزلنسکی
نظرات

آخرین اخبار
آخرین قیمت طلای جهانی امروز جمعه 6 شهریور 1405؛ طلا کاهشی شد
میدری: سیاست دولت درباره کالابرگ تغییر نکرده است
واکنش لاوروف به تحولات تنگه هرمز و شروط ایران برای اخذ عوارض ترانزیتی
محدودیت تردد در آزادراه قزوین-کرج از 6 شهریور؛ جزئیات ساعات اجرای عملیات
جهان اسلام چگونه می‌تواند قواعد بازی جهانی را تغییر دهد؟
پادشاه جوان اوگاندا در 34 سالگی درگذشت
دفاع مقدس؛ الگویی برای نقش‌آفرینی مردم در عرصه‌های مختلف
کمک 2میلیون دلاری سازمان ملل به سیل‌زدگان آسیا
قطعی برق تهران فردا شنبه 7 شهریور + لینک
ترامپ؛ استاد معامله یا استاد گران‌کردن معامله؟
پیش بینی قیمت دلار فردا شنبه 7 شهریور
برگزاری رزمایش سه‌جانبه واشنگتن، سئول و توکیو
پارلمان انگلیس: جنگ ایران تورم انگلیس را بالا برد
توقیف محموله 60 هزار لیتری گازوئیل قاچاق در خوزستان
نبرد نفتی بغداد و ریاض
انفجارهای مرگبار در حسکه و لاذقیه سوریه
آماده‌باش اتوبوسرانی تهران برای ماه مهر و مدرسه
جزییات توقیف کامیون کشنده با راننده 13 ساله در آزادراه قم- کاشان
افتتاح نیروگاه گازی جدید در گلستان؛ شبکه برق تقویت می شود
نتایج آزمون دانشجومعلم ها اواخر شهریور اعلام می شود
«آژانس دوستی» برمی‌گردد
سیدحسن خمینی: ققنوس‌وار از خاکسترها بلند می‌شویم
برنامه قطعی برق کهگیلویه و بویراحمد فردا شنبه 7 شهریور+ لینک
تغییر بزرگ در اندروید؛ برنامه‌ها مجبورند حافظه کمتری مصرف کنند
کارشناس عرب: ایران ترامپ را کلافه کرده است
دیپلمات موریتانیایی سکاندار سازمان همکاری اسلامی شد
شطرنج و پوکر در برابر محاصره؛ معادله‌ای که واشنگتن حساب نکرده است
اولین کتاب نویسنده 70 ساله، پرفروش شد
دستگیری 30 لیدر آشوب دی ماه در استان مرکزی
خیز بلند آمریکا برای تصاحب 17میدان نفتی ونزوئلا
قطعی برق کرمان فردا شنبه 7 شهریور + لینک خاموشی
5 تصادف فوتی پایتخت در یک هفته
میوه و سبزی از کالابرگ حذف نشده است
کشورها از اجرای تحریم‌های یکجانبه آمریکا خودداری کنند
ترکیب احتمالی استقلال مقابل فولاد در بازی امشب جمعه 6 شهریور
مرگ تلخ 2 موتورسوار در برخورد با کامیون
آتش به جان 5هکتار علفزار لاکان رشت افتاد
در منطقه‌ای که ما نفت نفروشیم کسی نفت نخواهد فروخت
واکنش تند غریب‌آبادی به تکرار توهم ترامپ درباره تنگه هرمز
پایان تلخ «فاتح تکه» در ترابزون؛ شکست سنگین در لیگ اروپا
پیش بینی بورس فردا شنبه 7 شهریور
کالابرگ فقط به فروشگاه‌های زنجیره‌ای محدود نمی‌شود
جمعیت یوزهای توران به 27قلاده رسید
زنان والیبال ایران تاریخ‌ساز شدند
سی‌ان‌ان: جنگ ترامپ با ایران از کنترل خارج شده است
خزانه مالی ارتش اسرائیل خالی است
شکست رویای پیروزی سریع ترامپ در ایران
برنامه بازی‌های لیگ برتر امروز جمعه 6 شهریور؛ ساعت بازی استقلال، تراکتور و سپاهان+جدول لیگ
فولاد - استقلال؛ خیز آبی‌ها برای حفظ صدرنشینی در فولاد آرنا
تیم ملی بسکتبال ایران مقابل نیوزیلند شکست خورد