×
بین الملل
شناسه خبر : 262009
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/09/19 ساعت 22:18
زلنسکی: همکاری‌های نظامی چین و روسیه  افزایش یافته است

زلنسکی: همکاری‌های نظامی چین و روسیه افزایش یافته است

لودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، اعلام کرد که همکاری‌های نظامی میان چین و روسیه در ماه‌های اخیر تشدید شده و این روند می‌تواند توازن قدرت در منطقه و جهان را تحت تأثیر قرار دهد.

نورنیوز-گروه بین الملل : رئیس‌جمهور اوکراین ادعا کرد طبق اعلام سرویس‌های اطلاعاتی کشورش، چین و روسیه همکاری‌های نظامی خود را تشدید کرده‌اند.

«ولودیمیر زلنسکی»، رئیس جمهور اوکراین در پستی که در فضای مجازی منتشر کرد مدعی شد بر اساس گزارشی ارائه شده از سوی «اولگ ایواشچنکو»، رئیس سرویس اطلاعات خارجی اوکراین، نهادهای اطلاعاتی این کشور تشخیص داده‌اند همکاری نظامی چین با روسیه از جمله در بخش صنایع نظامی در حال تشدید شدن است.

او در این پست مدعی شد: «ما متوجه شده‌ایم روند حاکمیت زدایی غیررسمی در بخشی از خاک روسیه به نفع چین تقویت می‌شود. چنین اتفاقی در اصل برای استفاده از سرزمین‌های غنی از منابع و فروش منابع کمیاب به چین می‌افتد. نباید امنیت جهانی به خاطر این حقیقت که اشتهای روسیه برای تجاوزگری کاهش نمی‌یابد شکست بخورد.»

به گفته زلنسکی ایواشچنکو همچنین به ادارات اطلاعاتی اوکراین دستور داده «به طرز عینی‌تری همکاری چین و روسیه را رصد کرده و به تمامی جوانب مرتبط با منافع ملی اوکراین و همچنین اروپا و ایالات متحده توجه کنند.»

به گزارش «بی‌بی‌سی نیوز»، زلنسکی همچنین در گفتگو با خبرنگاران تصریح کرد اوکراین آماده برگزاری انتخابات است.

دوره ریاست جمهوری پنج ساله زلنسکی به طور قانونی در ماه مه ۲۰۲۴ پایان می‌یافت اما از آن زمان تا کنون به دلیل ادامه جنگ و پا بر جا بودن قانون حکومت نظامی در این کشور همچنان برگزاری انتخابات معلق مانده است.

پس از آنکه «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا در مصاحبه‌ای با نشریه پالتیکو گفت کی‌یف جنگ را بهانه کرده تا از برگزاری انتخابات فرار کند زلنسکی بیان داشت که قصد درخواست برای پیشنهادهایی در ارتباط با تغییر قوانین را دارد.

او گفت: «در صورتی که امنیت برای برگزاری انتخابات با کمک آمریکا و متحدان دیگر تضمین شود، ممکن است انتخابات جدید در عرض ۶۰ تا ۹۰ روز آینده برگزار شود.»

زلنسکی تصریح داشت: «من اکنون علنا از آمریکا درخواست می‌کنم، که در صورت امکان با همکاران اروپایی به من به منظور تضمین امنیت برای برگزاری انتخابات کمک کند. من معتقدم مساله انتخابات در اوکراین در درجه اول بستگی به مردم ما دارد و متعلق به مردم اوکراین است نه مردم کشورهای دیگر. با تمام احترامی که برای متحدانمان قائلم اشاراتی شنیده‌ام مبنی بر اینکه ما به قدرت چسبیده‌ایم یا شخص من به ریاست جمهوری چسبیده‌ام و به خاطر همین است که جنگ تمام نمی‌شود. صادقانه این یک روایت کاملا نامعقول است.»


کلید واژگان
روسیهاوکراینزلنسکی
نظرات

آخرین اخبار
شوک نامتقارن جنگ علیه ایران به اقتصاد جهانی
قدردانی الیاس حضرتی از عملکرد رسانه‌ها در شرایط جنگی
انتقاد رئیس‌جمهور کره جنوبی از عواقب جنگ؛ خواب از چشمانم ربوده شده
تصویب طرح اعدام اسرای فلسطینی توسط کنست
مقاومت آماده مقابله و دفع تهدیدات است
قلعه‌نویی: نتیجه در بازی دوستانه برای ما ملاک نیست.
روایت گاردین از بمباران مدرسه‌ میناب: «هیچ چیز باقی نمانده»
در ایام جنگ چند نفر ازدواج کردند؟
پاسخ ایران از نظر شدت و گستره، آمریکا را به‌چالش کشید
متلاشی شدن راهبرد آمریکا در مقابله با تاکتیک‌های ایران
مرتس: امیدواریم که راه‌هایی برای پایان فوری جنگ پیدا کنیم
تحقیقات گسترده درباره جنایات آمریکا و اسرائیل انجام شود
حمله پهپادی به مقر پیشین سازمان ملل در سلیمانیه عراق
رهبران اروپایی خواستار توقف حملات اسرائیل به لبنان شدند
یونیفل از کشته شدن 2 نظامی‌اش در لبنان خبر داد
انهدام 3 دستگاه تانک مرکاوا توسط حزب‌الله
درخواست مقاومت عراق برای اخراج فوری اشغالگران آمریکا
انتخابات شوراها در شرایط جنگی چگونه انجام خواهد شد؟
مخالفت اکثریت یهودیان آمریکا با جنگ علیه ایران
دیدار اولیانوف با گروسی درباره وضعیت خلیج فارس
اعتبار تعمیرات جزئی اماکن بخش خصوصی آسیب‌دیده از جنگ تامین شد
سی شب ایستادگی؛ خیابان‌ها همچنان در اختیار مردم
آخرین جزییات حمله دشمن آمریکایی-صهیونی/ حمله تهران، شیراز، بوشهر، اهواز، تبریز و کرج
واکنش عارف به تهدید اعزام سرباز به خارک
شکار سومین پهپاد در آسمان استان البرز
نورویدئو | بادهای هرمز، قطار تسلیحات را منحرف کرد
دیگر برای چه کار‌هایی باید اجازه بگیریم؟ برای دستشویی رفتن!
هذیان‌گویی جدید ترامپ درباره تصرف جزایر ایران
تصادف زنجیره‌ای 30 خودرو در آزادراه قزوین-زنجان
گلوگاه پتروشیمی عربستان در تیررس پاسخ ایران
تصویب طرح اعمال عوارض برای تنگه هرمز
سپاه: پهپاد MQ9 دیگری منهدم شد
یک رسانه عبری: جهش قابل توجه درآمدهای ایران از قِبَل جنگ
کیانوش عیاری: یکی از غم انگیزترین اتفاق‌ها برای من تجزیه ایران است
پهپادهای کم‌هزینه ایرانی چالش جدی برای سیستم دفاعی آمریکا
دنیامالی : جنایت آمریکا و رژیم صهیونیستی را محکوم کنید
سپاه: رادار هشدار هوایی ارتش آمریکا منهدم شد
تاکسی‌‍‌رانان بخوانند؛ نحوه پرداخت خسارت به تاکسی‌های آسیب دیده در جنگ
تاکنون چند واحد غیر نظامی در جنگ آسیب دیدند؟
موج 87 وعده صادق 4/ هجوم به محل اختفای خلبان‌های دشمن
قدردانی معاون وزارت ارشاد از رسانه‌ها و چند توصیه
کاهش شدید ترافیک کشتی‌های تجاری در تنگه هرمز
اعلام محتمل‌ترین گزینه‌ میزبانی متمرکز لیگ برتر فوتبال
وقتی میز مذاکره روی مین چیده می‌شود
خط لوله‌ای که تنگه هرمز را دور می‌زد، آتش گرفت
کشتی کانتینری با پرچم انگلیس هدف 2 پرتابه قرار گرفت
مأموریت سخت نظامیان اسرائیل در لبنان
کشف منابع جدید گازی در عسلویه
پیام دریادار ایرانی درپی شهادت سردار تنگسیری
نفوذ سایبری به ایمیل رئیس پیشین موساد و افشای اسناد حساس