نورنیوز-گروه ورزشی : صندوق سرمایهگذاری عربستان از وضعیت بحرانی محمد صلاح در لیورپول میخواهد به نفع خود استفاده کند.
آینده محمد صلاح، ستاره اول تیم ملی مصر رقیب ایران در جام جهانی با شکراب شدن رابطهاش با اسلوت و مدیریت باشگاه لیورپول به خطر افتاده در همین رابطه نشریه تلگراف امروز(چهارشنبه) از آمادگی صندوق سرمایهگذاری عربستان برای جذب ستاره لیورپول «با تمام قوای پولی» خبر داد.صلاح ۳ بازی متوالی روی نیمکت ذخیره نشست تا به سیم آخر بزند و علیه اسلوت صحبت کرد.
درگیری صلاح با اسلوت وقتی بالا گرفت که هفته گذشته صلاح گفت: انگار من را زیراتوبوس انداختند تا من را مقصر نتیجه نگرفتن تیم جلوه دهند.این اظهارات ستاره مصری واکنش تند اسلوت و باشگاه را داشت و صلاح از لیست تیم برای بازی با اینتر در لیگ قهرمانان کنار گذاشته شد.
حالا نشریه تلگراف مینویسد که باشگاههای تحت مالکیت صندوق سرمایهگذاری عربستان یعنی الهلال، النصر، الاهلی و الاتحاد مشتری پروپاقرص صلاح شدند و هیچ محدودیت مالی برای جذب این ستاره مصری ندارند.
فارس