×
ورزشی
شناسه خبر : 261992
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/09/19 ساعت 19:22
پایان بازی؛ استقلال (1)- ملوان (1)/توقف استقلال در ایستگاه سیزدهم + فیلم گلها

پایان بازی؛ استقلال (1)- ملوان (1)/توقف استقلال در ایستگاه سیزدهم + فیلم گلها

دیدار تیم‌های فوتبال استقلال تهران و ملوان بندرانزلی در چهارچوب هفته سیزدهم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال که از امروز (چهارشنبه) از ساعت 17:15 دقیقه در ورزشگاه شهدای شهر قدس برگزار شد و استقلال با زدن یک گل در دقیقه 32 و ملوان با زدن گل در دقیقه 62 نتیجه را به تساوی کشاند و بازی با این نتیجه به پایان رسید.

نورنیوز-گروه ورزشیتیم فوتبال استقلال تهران در چهارچوب هفته سیزدهم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال مقابل ملوان بندرانزلی قرار گرفت و نیمه اول با تک استقلال پایان یافت. استقلال یک – ملوان صفر (دقیقه 32: رستم آشورماتوف): پاس سعید سحرخیزان در سمت راست به صالح حردانی رسید و کاپیتان آبی‌ها توپ را به روی دروازه ارسال کرد که رستم آشورماتوف، مدافع پیش‌تاخته استقلال با یک ضربه سر موفق شد دروازه ملوان را باز کند. این گل مشکوک به آفساید بود اما مورد بازبینی نیز قرار گرفت و تأیید شد.

 

🟡اخطارها:

استقلال: علیرضا کوشکی (41)

ملوان: ابوذر صفرزاده (40)

🔴اخراج‌ها:

 

⚽️ شرح گل:

استقلال یک – ملوان صفر (دقیقه 32: رستم آشورماتوف): پاس سعید سحرخیزان در سمت راست به صالح حردانی رسید و کاپیتان آبی‌ها توپ را به روی دروازه ارسال کرد که رستم آشورماتوف، مدافع پیش‌تاخته استقلال با یک ضربه سر موفق شد دروازه ملوان را باز کند. این گل مشکوک به آفساید بود اما مورد بازبینی نیز قرار گرفت و تأیید شد.

استقلال یک – ملوان یک (دقیقه 62: محمد علی‌نژاد): پاس حسین صادقی در گوشه محوطه جریمه به محمد علی‌نژاد رسید. در شرایطی که صالح حردانی برابر این بازیکن بود، علی‌نژاد با ضربه فنی بغل پا توپ را به گوشه دروازه فرستاد و به زیبایی دروازه آدان را باز کرد تا کار به تساوی کشیده شود.


 

⏱️ لحظات حساس:

دقیقه 12: سعید سحرخیزان از پشت محوطه جریمه و از راهی دور ضربه‌اش را زد که توپ با فاصله زیاد از کنار دروازه راهی خارج از زمین شد.

دقیقه 17: این بار منیر الحدادی از راه دور قصد داشت دروازه ملوان را باز کند که شوت کم جان و فنی او درست به جایی رفت که طیبی‌پور، گلر ملوان، حضور داشت و او توپ را مهار کرد.

دقیقه 19: علیرضا کوشکی با حرکتی دیدنی از سمت چپ وارد محوطه جریمه شد. پاس کات‌بک او به رزاقی‌نیا رسید که این بازیکن در شرایطی که می‌توانست خودش به سمت دروازه شوت بزند، توپ را ارسال کرد که پاس بی دقت او به بیرون رفت.

دقیقه 28: علیرضا کوشکی از سمت چپ به عرض زد و ضربه‌اش را نیز زد که توپ با فاصله راهی خارج از زمین شد.

دقیقه 29: کوشکی دقیقاً در موقعیتی مشابه با فرصت چند ثانیه قبل قرار گرفت و این‌بار شلیک دیدنی و تماشایی او به تور کنار دروازه برخورد کرد و به خطرناک‌ترین شکل ممکن راهی اوت شد. برخی از هواداران استقلال تصور می‌کردند شوت کوشکی به گل تبدیل شده است.

دقیقه 31: ملوانی‌ها از سمت راست وارد محوطه جریمه شدند. پاس علی‌نژاد روی نقطه پنالتی به پاپی رسید که شوت و در آستانه ورود به دروازه با تکل دیدنی حسین گودرزی دفع شد.

دقیقه 38: سحرخیزان به شکل ناباورانه‌ای نتوانست دروازه ملوان را باز کند. گودرزی از سمت چپ ارسال تماشای به دهانه دروازه انجام داد و توپ مقابل دروازه به سحرخیزان رسید که این بازیکن خود را به سمت توپ پرتاب کرد ولی ضربه او به شکل عجیبی از کنار تیرک دروازه به بیرون رفت.

دقیقه 45: یاسر آسانی با حرکتی دیدنی و انفرادی از سمت چپ پس از عبور از سد چند بازیکن حریف، وارد محوطه جریمه شد که ضربه او را سنگربان ملوان مهار کرد.

دقیقه 70: علیرضا کوشکی در سمت چپ صاحب توپ شد و سپس به عرض زد و ضربه‌اش را نیز زد که توپ با واکنش طیبی‌پور راهی کرنر شد.

دقیقه 80: شوت گودرزی از پشت محوطه خیلی کم جان بود و طیبی‌پور مشکلی برای مهار آن نداشت.

⭕️حواشی:

* رامین رضاییان مدافع نیمکت‌نشین استقلال که همانند چند دیدار گذشته آبی‌پوشان از روی نیمکت نظاره‌گر مسابقه است، به صورت ویژه مورد تشویق هواداران قرار گرفت. 
* با تصمیم ریکاردو ساپینتو، عارف آقاسی باز هم از لیست 20 نفره استقلال برای این دیدار خط خورد. 
* به مناسبت ولادت حضرت زهرا (س) و روز مادر، گوینده ورزشگاه از هواداران خواست به احترام مادران بایستند.
* هواداران استقلال نسبت به دیدارهای قبل استقبال کمتری از این دیدار کرده‌اند که یکی از دلایل آن بارش باران است. 
* قائم اسلامی‌خواه هافبک ملوان پیش از شروع بازی، به سمت هواداران ملوان رفت و تشویق ویژه‌ای با آنها انجام داد.
* شماری از بانوان طرفدار ملوان در ورزشگاه شهدای شهرقدس حاضر هستند. هواداران این تیم با 8 دستگاه اتوبوس خود را به ورزشگاه رسانده‌اند. 
* کانون هواداران ملوان طرح ویژه‌ای برای این دیدار در نظر گرفته بودند. همچنین به دلیل اتفاقات فینال جام حذفی فصل گذشته، هواداران ملوان علیه استقلال شعار سر دادند. 
* شرایط چمن ورزشگاه شهدای شهر قدس زیاد مطلوب نیست.

دیدار تیم‌های فوتبال استقلال تهران و ملوان بندرانزلی در چهارچوب هفته سیزدهم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال امروز (چهارشنبه) از ساعت ۱۷:۱۵ دقیقه در ورزشگاه شهدای شهر قدس برگزار می‌شود.

هر دو تیم تا به اینجا فصل، عملکرد خوبی داشتند، استقلال در حال حاضر با ۲۰ امتیاز و یک بازی کمتر در رتبه دوم قرار دارد و ملوان نیز با یک بازی کمتر و ۱۷ امتیاز در رتبه ششم قرار گرفته است. انزلی‌چی‌ها با برتری در این دیدار می‌توانند در کورس قهرمانی قرار بگیرند. شاگردان مازیار زارع در ۷ بازی آخر خود تنها یک شکست را در کارنامه خود دارند و در دیدارهای بیرون از خانه نیز تنها یک‌بار دروازه این تیم تاکنون باز شده است.

استقلال نیز در ۵ دیدار آخر خود شکستی متحمل نشده و عملکرد بسیار خوبی نیز در تقابل‌های خود مقابل ملوان داشته است. آبی‌پوشان در ۱۰ تقابل آخر خود مقابل ملوان شکستی نداشتند و آخرین باخت این تیم به بهمن سال ۱۳۹۳ برمی‌گردد. در تاریخ رقابت‌های لیگ برتر نیز ۱۷ برد برای آبی‌ها، ۱۳ مساوی و تنها ۴ برد برای انزلی‌چی‌ها ثبت شده است.

این دیدار برای مازیار زارع از اهمیت بالایی برخوردار است، جایی که بعد از برتری جنجالی استقلال در فینال جام حذفی سال گذشته با گل لحظه آخری روزبه چشمی، زارع و باشگاه ملوان به شدت به نحوه داوری مخصوصا کمک داور ویدیویی اعتراض داشتند که در نهایت اعتراض آن‌ها با محرومیت یکساله احمد محمدی از قضاوت همراه شد؛ البته به شکل عجیبی این داور پس از ۴ ماه به عرصه داوری بازگشت.

زارع در تقابل با استقلال هنوز نتوانسته با برد زمین بازی را ترک کند، ۴ باخت و ۲ مساوی حاصل کار او در تقابل با استقلال بوده است. بر خلاف او ساپینتو مقابل ملوان، توانسته با پیروزی زمین بازی را ترک کند و تنها یک‌بار دروازه تیم او مقابل ملوان باز شده است.

ساپنیتو برای این دیدار مهران احمدی را به دلیل مصدومیت در اختیار ندارد، با این تفاسیر به نظر می‌رسد قصد دارد استقلال را با آرایش ۱-۳-۲-۴ روانه میدان کند. از بین آنتونیو آدان و حبیب فرعباسی، کفه ترازو برای دروازه‌بان با تجربه اسپانیایی سنگین‌تر باشد، چرا که او در ۲ دیدار قبلی موفق شد ضربه پنالتی ساسان انصاری را مهار کند و در دربی نیز توانست دروازه استقلال را مقابل پرسپولیس بسته نگه دارد.

در قلب خط دفاعی یک‌بار دیگر شاهد حضور زوج رستم آشورماتوف در کنار سامان فلاح خواهیم بود. با توجه به شایعات اختلاف بین ساپینتو و رضاییان که البته خیلی زود با انتشار تصاویری از تمرین آبی‌ها این شایعات تمام شد، اما بعید به نظر می‌رسد که ساپینتو در این دیدار صالح حردانی را نیمکت نشین کند. در نهایت نیز حسین گودرزی به عنوان مدافع در جناح چپ، خط دفاعی این تیم را تکمیل می‌کند.

در خط میانی با توجه به بازگشت روزبه چشمی، این بازیکن در کنار امیرمحمد رزاقی‌نیا به میدان خواهد رفت. جلوتر از آن‌ها نیز منیر الحدادی ستاره مراکشی این تیم به میدان می‌رود، این بازیکن که با تلاش‌های زیاد به دربی رسید، اما نتوانست انتظارها را برآورده کند.

در فاز تهاجمی نیز یاسر آسانی به عنوان وینگر از جناح چپ و علیرضا کوشکی به عنوان وینگر از جناح راست به میدان می‌روند، سعید سحرخیزان نیز در نوک خط حمله ۱۱ بازیکن منتخب استقلال را تشکیل می‌دهند.

آنتونیو آدان، صالح حردانی، رستم آشورماتوف، حسین گودرزی، سامان فلاح، امیرمحمد رزاقی‌نیا، منیر الحدادی، دیدیه اندونگ، علیرضا کوشکی، یاسر آسانی و سعید سحرخیزان.

قضاوت این دیدار برعهده کوپال ناظمی خواهد بود.

 ترکیب ملوان:
فرزاد طیبی پور، امیررضا افسرده، دانیال ایری، ابوذر صفرزاده، سامان تورانیان، غلامرضا ثابت ایمانی، مهدی جعفری، محمد پاپی، محمد علی نژاد، حسین صادقی و علیرضا رمضانی
سرمربی: مازیار زارع


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
تجاوز دوباره آمریکا به خاک ایران/ پاسخ مقتدرانه نیروهای مسلح به دشمن در کویت
ترامپ به دنبال حمله به کشور مالی
واکنش تند دیپلمات روس به همراهی نخست‌وزیر جدید انگلیس با امریکا
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 1مرداد 1405 + وضعیت استان‌ها
انصراف 9 کشتی برای عبور از باب‌المندب
پنجمین هشدار آمریکا برای سفر شهروندان خود به خاورمیانه
عربستان حمله به نفتکش خود در دریای سرخ را تأیید کرد
قیمت نفت به 96 دلار رسید
پیام تبریک حجت الاسلام والمسلمین رحیمیان به رئیس جدید دفتر سیاسی حماس
تولید نسل جدید داروی هدفمند درمان سرطان در ایران
دیدار رؤسای موساد و سیا پیش از شروع دوباره تجاوز به ایران
تردد 180 هزار زائر از مرز مهران در هفته نخست ماه صفر
عطارد در حال کوچک‌شدن است
کنگره آمریکا بودجه 1.15 تریلیون دلاری جنگی را تصویب کرد
دو نفتکش سعودی در دریای سرخ هدف قرار گرفتند
توافق هسته‌ای آمریکا و عربستان تهدیدی برای اسرائیل است
افزایش حملات پهپادی به روسیه در آستانه انتخابات دوما
هماهنگی ایران و عراق برای تردد روان زائران اربعین از مرز سومار
حمله به ایران آزمونی برای آینده حقوق بین‌الملل است
مذاکرات لبنان و اسرائیل ماه آینده از سر گرفته می‌شود
توان بومی ایران معادلات نبرد فناورانه را تغییر داد
پایانِ عصرِ اجاره‌نشینی در فضا؛ نقشه راه سه‌گانه ایران برای تسخیر مدار ژئو
فرارِ مس از نبردِ آبادان؛ فدراسیون در انتظار صدور حکمِ نهایی صعودِ نفت
اولیانوف:ایران مذاکره را می‌پذیرد، اما اولتیماتوم نه
هشدار غریب‌آبادی به اروپا: پایگاه‌دادن به متجاوز، شما را در جنگ شریک می‌کند
تاکید قطر و سوریه بر ضرورت کاهش تنش‌ها در منطقه
تغییر مسیر نفتکش‌ها پس از هشدار انصارالله
مأموریت غیرممکن در اوکراین؛ آیا ترامپ می‌تواند گره کورِ پنجمین سال جنگ را باز کند؟
سردرگمی واشنگتن پس از ضربات پشیمان‌کننده
هفتمین خرید پرسپولیس قطعی شد؛ اخباری با قراردادی دو ساله آمد
رئیس پارلمان لبنان:اسرائیل هنوز آتش‌بازی می‌کند
افشاگری بقائی از سکوت مرگبار کنگره آمریکا در قبال جنایات «میناب» و «لامرد»
واکنش انصارالله به بیانیه‌های عربی؛ این مواضع روایت آمریکا و عربستان است
نقض گسترده آتش‌بس در لبنان؛ ارتش اسرائیل جنوب این کشور را هدف قرار داد
اطلاعیه مهم پرسپولیس درباره بیرانوند؛ رأی محرومیت هنوز معتبر است
پزشکیان: اعتماد متقابل شرط احیای روابط ایران و آلمان است
طوفان گردوخاک در سیستان؛ دید افقی در زهک به 400 متر سقوط کرد
واکنش قاطع قرارگاه خاتم الانبیاء به تهدید ترامپ
یارانه کدام دهک ها 3 برابر می شود؟ + فیلم
خبر خوش برای صنعتگران: قطعی برق صنایع در مرداد و شهریور ممنوع شد
ادای احترام به تابوت‌ها؛ ترامپ باز هم با لفاظی سعی در پنهان کردن شکست دارد
اعترافِ تلخ به بهای خونین جنگ؛ آیا ترامپ قاتلِ سربازان خودش است؟
پشت پرده دیدار مقام سنتکام با فرمانده ارتش لبنان
قالیباف: اگر نفت ما صادر نشود، هیچ‌کس نفت نخواهد فروخت
حادثه مرموز برای جنگنده نیروی دریایی آمریکا؛ نقص فنی یا هدف قرار گرفتن؟
پزشکیان: پاکستان را کشوری دوست، برادر و شریک قابل اعتماد می‌دانیم
عکس های منتخب ایران، چهارشنبه 31 تیر 1405
بازگشت دراماتیک «برزیل ایران» به لیگ برتر؛ حکم صعود صنعت نفت امضا شد
چرا هواپیمای فوق‌پیشرفته ناتو ناگهان تغییر مسیر داد؟
ترامپ چه رازی را با تهدید کلنگ فاش کرد؟