×
بین الملل
شناسه خبر : 261956
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/09/19 ساعت 14:37
واکنش کرملین به سخنان زلنسکی درباره آتش‌بس و انتخابات اوکراین

واکنش کرملین به سخنان زلنسکی درباره آتش‌بس و انتخابات اوکراین

سخنگوی کرملین در واکنش به سخنان رئیس‌جمهور اوکراین درباره آمادگی کی‌یف برای «آتش‌بس در زمینه منع حمله به تأسیسات انرژی» گفت:‌ روسیه صلح تضمین‌شده، پایدار و بلندمدت در اوکراین را اولویت خود می‌داند، نه آتش‌بس.

نورنیو-گروه بین‌الملل: دیمیتری پسکوف چهارشنبه در پاسخ به پرسش خبرنگاران افزود:‌ «اول و مهمتر از همه، ما روی صلح کار می‌کنیم، نه آتش‌بس؛ دستیابی به این صلح پایدار، تضمین‌شده و بلندمدت که از طریق امضای اسناد حاصل شود، یک اولویت مطلق برای روسیه است.»

به نوشته این رسانه دولتی روسیه، ولودیمیر زلنسکی رئیس‌جمهور اوکراین پیش از این گفته بود: کی‌یف در حال کار بر روی پیشنهادی برای آتش‌بس انرژی با روسیه است.

خبرگزاری تاس در ادامه نوشت: حکومت اوکراین با طرح این اظهارات، اقدام روسیه در توقف یکجانبه حملات به زیرساخت‌های انرژی نیروهای مسلح کی‌یف را نادیده گرفت.

این رسانه روس افزود: در آن زمان، با وجود آتش‌بس نیروهای مسلح روسیه علیه تأسیسات تأمین‌کننده سوخت و انرژی نیروهای نظامی کی‌یف، اوکراین حملاتی را به زیرساخت‌ها در حداقل ۱۵ منطقه روسیه انجام داد.

درباره انتخابات ریاست‌جمهوری در اوکراین با آمریکا مذاکره‌ای نکرده‌ایم

سخنگوی کرملین در پاسخ به پرسش دیگری مبنی براینکه آیا روسیه با آمریکا درباره سخنان زلنسکی در مورد آمادگی او برای برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری اوکراین گفت‌وگو کرده است، گفت: ما هنوز فرصت نکرده‌ایم که این موضوع را با کسی در میان بگذاریم.

وی خاطرنشان کرد: سخنان زلنسکی در مورد آمادگی او برای برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در اوکراین از دیدگاه کی‌یف، کاملاً جدید است، اما پوتین رئیس‌جمهور روسیه مدت‌ها است که در مورد لزوم برگزاری این انتخابات صحبت کرده است. 

رئیس جمهور اوکراین پیش از این گفته بود: اگر شرکای آمریکایی و اروپایی تضمین‌های امنیتی ارائه دهند، آماده است که انتخابات ریاست‌جمهوری این کشور را در دو، سه ماه آینده برگزار کند.

زلنسکی همچنین گفت: نسخه بازنگری‌شده طرح صلح آمریکا به زودی به واشنگتن تحویل داده می‌شود. احتمال می‌رود که این طرح (امروز) چهارشنبه به آمریکا ارائه شود؛ این طرح به‌روزشده شامل سه سند در مورد منافع اوکراین و اروپا، تضمین‌های امنیتی و بازسازی است که نسبت به پیش‌نویس (طرح صلح آمریکا)، «توسعه‌یافته‌تر» است.

انتخابات ریاست‌جمهوری اوکراین باید در مارس ۲۰۲۴ برگزار می‌شد اما حکومت نظامی در این کشور به دلیل جنگ با روسیه همچنان ادامه داشته و انتخابات به تعویق افتاده است.

مصاحبه ترامپ از بسیاری جهات مطابق با موضع روسیه است

پسکوف در پاسخ به پرسش دیگری درباره اظهارات اخیر ترامپ رئیس جمهور آمریکا درباره حل و فصل مناقشه اوکراین گفت:  کرملین با دقت زیادی، مصاحبه ترامپ با پولیتیکو به ویژه بخش مربوط به روسیه و حل و فصل اوکراین را بررسی کرده است. 

وی افزود: این مصاحبه‌ای بسیار مهم بود که سخنان حائز اهمیتی در آن مطرح شده است؛ از آن جمله، سخنان رامپ در مورد عضویت اوکراین در ناتو، سرزمین‌ها و از دست دادن زمین توسط کی‌یف با موضع روسیه مطابقت زیادی دارد.

سخنگوی کرملین ادامه داد: در این مصاحبه، ترامپ به ریشه‌های شکل‌گیری مناقشه اوکراین پرداخت؛ در مجموع، همسویی اظهارات ترامپ در مورد اوکراین با موضع روسیه «از منظر چشم‌اندازهای یک توافق مسالمت‌آمیز» مهم است.


اخبار مرتبط
کرملین: پوتین برای صلح جدی آماده است
دوشنبه 1404/09/24 ساعت 15:37
کرملین: پوتین برای صلح جدی آماده است
سخنگوی کرملین اعلام کرد مسکو آمادگی خود را برای دستیابی به صلحی جدی در اوکراین اعلام کرده، اما هرگونه تلاش برای ایجاد آتش‌بس‌های موقت و خرید زمان را رد می‌کند و مذاکره نمایشی را نمی‌پذیرد.
اوکراین طرح جدیدی برای صلح به آمریکا ارائه کرد
پنج‌شنبه 1404/09/20 ساعت 12:29
اوکراین طرح جدیدی برای صلح به آمریکا ارائه کرد
مقامات اوکراینی اعلام کردند که کی‌یف طرح به‌روزشده‌ای برای پایان دادن به جنگ با روسیه به آمریکا ارائه کرده است. این طرح دیدگاه‌های اوکراین را نیز شامل می‌شود و به دنبال یافتن راه‌حل‌های مناسب بدون فاش کردن جزئیات تا زمان واکنش واشنگتن برای مسائل حساس و مشکل‌ساز است.
واکنش سخنگوی کرملین به گزارش اخیر نیویورک‌تایمز
پنج‌شنبه 1404/06/06 ساعت 17:30
واکنش سخنگوی کرملین به گزارش اخیر نیویورک‌تایمز
سخنگوی کرملین در واکنش به گزارش نیویورک‌تایمز درباره پرواز پهپادهای شناسایی روسیه بر فراز مسیرهای تأمین تسلیحات آمریکایی در آلمان گفت: این ادعا صحت ندارد. او همچنین تأکید کرد: با وجود حملات اوکراین به پالایشگاه‌ها، نیاز داخلی سوخت به‌طور کامل تأمین شده است.
نظرات

آخرین اخبار
دیدار رؤسای موساد و سیا پیش از شروع دوباره تجاوز به ایران
تردد 180 هزار زائر از مرز مهران در هفته نخست ماه صفر
تجاوز دوباره آمریکا به خاک ایران/ آتش سوزی و عقب نشینی کشتی‌های متخلف در تنگه هرمز
عطارد در حال کوچک‌شدن است
کنگره آمریکا بودجه 1.15 تریلیون دلاری جنگی را تصویب کرد
دو نفتکش سعودی در دریای سرخ هدف قرار گرفتند
توافق هسته‌ای آمریکا و عربستان تهدیدی برای اسرائیل است
افزایش حملات پهپادی به روسیه در آستانه انتخابات دوما
هماهنگی ایران و عراق برای تردد روان زائران اربعین از مرز سومار
حمله به ایران آزمونی برای آینده حقوق بین‌الملل است
مذاکرات لبنان و اسرائیل ماه آینده از سر گرفته می‌شود
توان بومی ایران معادلات نبرد فناورانه را تغییر داد
پایانِ عصرِ اجاره‌نشینی در فضا؛ نقشه راه سه‌گانه ایران برای تسخیر مدار ژئو
فرارِ مس از نبردِ آبادان؛ فدراسیون در انتظار صدور حکمِ نهایی صعودِ نفت
اولیانوف:ایران مذاکره را می‌پذیرد، اما اولتیماتوم نه
هشدار غریب‌آبادی به اروپا: پایگاه‌دادن به متجاوز، شما را در جنگ شریک می‌کند
تاکید قطر و سوریه بر ضرورت کاهش تنش‌ها در منطقه
تغییر مسیر نفتکش‌ها پس از هشدار انصارالله
مأموریت غیرممکن در اوکراین؛ آیا ترامپ می‌تواند گره کورِ پنجمین سال جنگ را باز کند؟
سردرگمی واشنگتن پس از ضربات پشیمان‌کننده
هفتمین خرید پرسپولیس قطعی شد؛ اخباری با قراردادی دو ساله آمد
رئیس پارلمان لبنان:اسرائیل هنوز آتش‌بازی می‌کند
افشاگری بقائی از سکوت مرگبار کنگره آمریکا در قبال جنایات «میناب» و «لامرد»
واکنش انصارالله به بیانیه‌های عربی؛ این مواضع روایت آمریکا و عربستان است
نقض گسترده آتش‌بس در لبنان؛ ارتش اسرائیل جنوب این کشور را هدف قرار داد
اطلاعیه مهم پرسپولیس درباره بیرانوند؛ رأی محرومیت هنوز معتبر است
پزشکیان: اعتماد متقابل شرط احیای روابط ایران و آلمان است
طوفان گردوخاک در سیستان؛ دید افقی در زهک به 400 متر سقوط کرد
واکنش قاطع قرارگاه خاتم الانبیاء به تهدید ترامپ
یارانه کدام دهک ها 3 برابر می شود؟ + فیلم
خبر خوش برای صنعتگران: قطعی برق صنایع در مرداد و شهریور ممنوع شد
ادای احترام به تابوت‌ها؛ ترامپ باز هم با لفاظی سعی در پنهان کردن شکست دارد
اعترافِ تلخ به بهای خونین جنگ؛ آیا ترامپ قاتلِ سربازان خودش است؟
پشت پرده دیدار مقام سنتکام با فرمانده ارتش لبنان
قالیباف: اگر نفت ما صادر نشود، هیچ‌کس نفت نخواهد فروخت
حادثه مرموز برای جنگنده نیروی دریایی آمریکا؛ نقص فنی یا هدف قرار گرفتن؟
پزشکیان: پاکستان را کشوری دوست، برادر و شریک قابل اعتماد می‌دانیم
عکس های منتخب ایران، چهارشنبه 31 تیر 1405
بازگشت دراماتیک «برزیل ایران» به لیگ برتر؛ حکم صعود صنعت نفت امضا شد
چرا هواپیمای فوق‌پیشرفته ناتو ناگهان تغییر مسیر داد؟
ترامپ چه رازی را با تهدید کلنگ فاش کرد؟
زمان اعلام نتایج آزمون سمپاد و نمونه دولتی مشخص شد
ورود 4 هزار اتوبوس جدید به کشور؛توافق بزرگ برای توسعه حمل و نقل عمومی
پوتین: اقتصاد روسیه همچنان باثبات است؛ بحران سوخت موقتی است
آخرین آمار شهدا و مجروحان حملات آمریکای متجاوز به ایران
لاوروف: ادامه خصومت‌ها در هرمز تبعات منطقه‌ای خواهد داشت
تهدید یمن، گلوگاه انرژی جهان را نشانه رفت
کالاس در نقش توجیه‌گر آمریکا: تنگه هرمز باید بدون هزینه عبور برای کشتی ها باشد
تغییرات در فرماندهان ارتش اوکراین
نورنما | رونمایی چین از خودروی پرنده