×
بین الملل
شناسه خبر : 261842
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/09/18 ساعت 20:45
هشدار قطر: حمله به آنروا، پیامدهای فاجعه‌بار دارد

هشدار قطر: حمله به آنروا، پیامدهای فاجعه‌بار دارد

وزارت خارجه قطر با صدور بیانیه‌ای حمله رژیم صهیونیستی به مقر آنروا در قدس شرقی را محکوم و هشدار داد که این اقدام «نقض آشکار حقوق بین‌الملل» است و می‌تواند پیامدهای انسانی و منطقه‌ای فاجعه‌باری در پی داشته باشد.

نورنیوز- گروه بین الملل : به گزارش الشروق، وزارت امور خارجه قطر با انتشار بیانیه‌ای هشدار داد که حملات هدفمند به آژانس «آنروا» از سوی رژیم صهیونیستی، در نهایت با هدف نابودی این نهاد و محروم کردن میلیون‌ها فلسطینی در نوار غزه، کرانه باختری، اردن، سوریه و لبنان از خدمات حیاتی آن صورت می‌گیرد.

این وزارتخانه بر ضرورت ایستادگی قاطع جامعه جهانی در برابر این طرح تأکید کرد تا از پیامدهای انسانی فاجعه‌بار آن جلوگیری شود.

وزارت خارجه قطر همچنین بار دیگر حمایت کامل این کشور از آژانس امدادرسانی «آنروا» را اعلام کرد و این حمایت را مبتنی بر مواضع اصولی و ثابت قطر در پشتیبانی از حقوق مشروع ملت فلسطین، به‌ویژه حق آنان در تأسیس کشور مستقلشان با پایتختی قدس شرقی دانست.

این بیانیه پس از آن صادر شده است که روز دوشنبه، پلیس رژیم صهیونیستی با حمله به مقر «آنروا» در بیت المقدس شرقی، پرچم رژیم صهیونیستی را بر فراز آن برافراشت. آنروا این اقدام را به‌عنوان «چالشی برای حقوق بین‌الملل» دانست.

بر اساس گزارش خبرگزاری رویترز، آژانس «آنروا» که از سوی رژیم صهیونیستی به جانبداری از حماس متهم شده، از ابتدای سال جاری میلادی از این ساختمان استفاده نکرده است، چرا که رژیم اشغالگر دستور تخلیه تمامی دفاتر و توقف فعالیت‌های آن را صادر کرده بود.

«دین السدون» سخنگوی پلیس رژیم صهیونیستی، مدعی شد که نیروهای پلیس تنها برای همراهی با کارکنان شهرداری بیت المقدس که برای وصول بدهی‌ها به محل مراجعه کرده بودند، در محل حضور داشتند.

این در حالی است که «فیلیپ لازارینی» کمیسر عالی آژانس امداد و کاریابی پناهندگان فلسطینی «آنروا»، در پیامی در شبکه اجتماعی «ایکس» اعلام کرد که این اقدام، بی‌اعتنایی آشکار به تعهد در قبال حفاظت و احترام به حرمت اماکن سازمان ملل است که نباید مورد تعرض قرار گیرند.

لازارینی افزود: اجازه دادن به چنین اقدامی، چالشی جدید برای حقوق بین‌الملل به شمار می‌رود؛ چالشی که سابقه‌ای خطرناک ایجاد می‌کند و ممکن است در هر نقطه‌ای از جهان که سازمان ملل حضور دارد، تکرار شود.

کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) سال گذشته پیش نویس قانون تروریستی دانستن آژانس امدادرسان آنروا را تصویب کرد.

براساس این پیش نویس، کلیه ارتباطات و تماس ها بین رژیم صهیونیستی و این سازمان قطع و دفاتر این سازمان در سرزمین های اشغالی، تعطیل و بندهای مرتبط با مجازات سازمان های تروریستی بر این آژانس امدادرسان اجرا خواهد شد.


ایرنا
کلید واژگان
قطرقدسآنروا
نظرات

آخرین اخبار
کناره‌گیری دبیرکل فدراسیون جهانی ژیمناستیک پس از 12 سال
عامل سرقت از زائران اربعین در دام پلیس
پاسخ قاطع نیروهای مسلح به جنایت امریکادر قشم؛ آشیانه جنگنده های دشمن در کویت هدف قرارگرفت
صعود 3 آزادکار ایران به نیمه نهایی نوجوانان جهان
اسپانیا گذرگاه مرزی خود با مراکش را بست
اسرائیل به هیچ یک از بندهای توافق پایبند نیست
نخستین اثر ایرانی میهمان خانه موزه تولستوی شد
شهادت مامور گیلانی در درگیری با اشرار مسلح شادگان
آتش سوزی منطقه حفاظت‌شده «شیمبار» مهار شد
هشدار زرد برای گیلان/شنا در سواحل کاسپین ممنوع!
قهرمانی مازندران در کشتی آلیش زنان
حماس: عقب‌نشینی اسرائیل، شرط ما برای تحویل سلاح است
ایران به عضویت سازمان جهانی همکاری هوش مصنوعی درآمد
جان باختن 10 نفر در تصادفات اربعین
زلزله دامغان خسارت جانی نداشت/ یک گسل فعال شد
«نردبان»، امروز به مدرسه میناب رسید
تهرانی ها منتظر وزش باد و گردوخاک باشند
ائتلاف دریایی، آغاز امنیت یا مقدمه بحران بزرگ‌تر؟
نبیه بری: اسرائیل قصد خروج از خاک لبنان را ندارد
بازنشستگان بخوانند؛افزایش اعتبار خرید از فروشگاه‌های زنجیره ای
حریق نخل و انبار ضایعات، عامل دود شرق بندرعباس
قیمت دینار عراق امروز جمعه 9 مرداد 1405 | دینار اربعین چقدر ارزان شد؟
25 کشته در حادثه معدن پاکستان
روایت ماموریت تاریخی خلبانان شیراز در جنگ تحمیلی سوم
حذف ایران از رقابت های جهانی سپک تاکرا پس از 20سال
استقلال به دنبال جذب دو بازیکن خارجی
ارائه 36 هزار خدمت امدادی به زائران اربعین
زمان پخش زنده کشتی فرنگی قهرمانی نوجوانان جهان امروز جمعه 9 مرداد
بازگشایی جاده سیل‌زده گلستان در 16 ساعت
2نفتکش متخلف هدف قرار گرفتند و 4نفتکش بازگشتند
بازنشستگان کشوری بخوانند، آغاز ثبت نام وام اربعین
توصیه به زائران؛ بازگشت را به روزهای پایانی موکول نکنید
ایران چگونه معادلات آمریکا و اسرائیل را تغییر داد؟
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی زمان پرداخت معوقات بازنشستگان را مشخص کرد
تنش های خاورمیانه سفرهای هوایی جهان را کاهش داد
میوه ارزان شد یا گران؟ + قیمت
مستاجران بخوانند؛ افزایش مبلغ وام ودیعه مسکن
زمستان سخت اروپا؛ پیامد تنش‌های داغ خاورمیانه
عربستان مدعی تشکیل ائتلاف دریایی در دریای سرخ شد
گسترش همکاری، محور رایزنی ولیعهد عربستان و الجولانی
بازداشت یک نفر به اتهام جاسوسی برای ایران
5 مسافر در آب‌های ساحلی رامسر غرق شدند
دیدار رئیس سازمان الحشد الشعبی با سفیر ایران در بغداد
چه کسانی بیشترین بیت‌کوین جهان را دارند؟
برخورد قاطع با گران‌فروشی و تخلفات بلیت اربعین
خسارت 7 میلیاردی دانشگاه هرمزگان در جنگ
پرونده پل آق‌ قلا پیگیری قضایی می شود
فیفا: فوتبال، فروشی نیست
طلسم چهار ماهه قیمت طلا شکست
جزییات پیش‌نویس خلع سلاح حماس در غزه