×
اجتماعی
شناسه خبر : 261819
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/09/18 ساعت 18:48
وزارت آموزش‌وپرورش: مدارس نمونه دولتی حذف می‌شوند

وزارت آموزش‌وپرورش: مدارس نمونه دولتی حذف می‌شوند

وزیر آموزش‌وپرورش خبر داد که مدارس نمونه دولتی و هیأت‌امنایی حذف یا با یکدیگر ادغام می‌شوند تا تنوع ساختاری مدارس کاهش یابد و تاکید بر توسعه مدارس شبانه‌روزی و عشایری شود.

نورنیوز-گروه اجتماعی :  علیرضا کاظمی روز سه شنبه در حاشیه گردهمایی معاونان متوسطه ادارات کل سراسر کشور در جمع خبرنگاران در خصوص تعیین تکلیف مدارس نمونه دولتی و هیات امنایی اظهار کرد: یکی از مهم ترین برنامه های ما در وزارت آموزش و پرورش کاهش تنوع مدارس و تمرکز بر سیاست‌های حمایتی و اصولی است.

به گفته وی، مهم ترین برنامه‌ ریزی وزارت آموزش و پرورش در زمینه همسان‌سازی و اصلاح ساختار مدارس بسیار مورد توجه است.

وزیر آموزش و پرورش همچنین در خصوص مدارس نمونه دولتی گفت: مطالعات پژوهشی و مقدماتی در خصوص مدارس شاهد و الگوسازی جدید در حال انجام است، همچنین در خصوص مدارس نمونه دولتی با توجه به مدارس سمپاد وجود این مدارس ضروری نخواهد بود.

کاظمی افزود: باید به جای تمرکز بر مدارس نمونه و هیات امنایی، تمرکز خود را بر مدارس شبانه‌روزی و عشایری معطوف کنیم تا عدالت آموزشی بهتر برقرار شود.

وی درباره اینکه این اقدام چه زمان نهایی خواهد شد گفت: در حال حاضر مطالعات پژوهشی آن در حال انجام است و تا زمان حضورم در این وزراتخانه با جدیت پیگیر این موضوع هستم.

افزایش آمار ورودی ۱۲۰ هزار دانش آموز در هنرستانها؛ میانگین معدل مقطع متوسطه بهبود یافت

معاون متوسطه وزارت آموزش و پرورش نیز در حاشیه این گردهمایی گفت: بر اساس آمارهای موجود، میانگین معدل کل دوره دوم متوسطه و به ویژه در رشته‌های نظری و فنی‌وحرفه‌ای، بیش از ۶ دهم نمره افزایش یافته است.

سید مصطفی اذرکیش اظهار کرد: در سال جاری شاهد رشد قابل توجهی در عملکرد تحصیلی دانش‌آموزان و ارتقای آموزش‌های فنی‌وحرفه‌ای هستیم اما بر اساس آمارهای رسمی، میانگین معدل کل دوره دوم متوسطه، به ویژه در رشته‌های نظری و فنی‌وحرفه‌ای، بیش از ۶ دهم نمره افزایش یافته است.

وی بیان کرد: در این راستا و در جهت تقویت بنیه علمی دانش‌آموزان، برنامه‌های ملی و طرح‌های جهادی از جمله پویش البرز، همراه با همکاری خیرین مدرسه‌یار در حال اجرا است.

معاون امور متوسطه بیان کرد: هدف این طرح‌ها باعث ارتقای سطح آموزشی و کاهش شکاف‌های آموزشی در مناطق محروم و کم‌برخوردار کشور خواهد شد.

وی همچنین در خصوص میزان ثبت نام ها در هنرستان ها گفت: تعداد دانش‌آموزان هنرستان‌ها نسبت به سال قبل بیش از ۱۲۰ هزار نفر افزایش یافت، این افزایش معادل رشد ۲.۵ درصد و نرخ ثبت‌نام در دوره‌های فنی‌وحرفه‌ای و کاردانش به حدود ۴۵.۵ درصد رسیده است.

آذرکیش ادامه داد: یکی از سیاست‌های اصلی وزارت آموزش و پرورش، توسعه سهم آموزش‌های مهارتی در بین دختران است. در حال حاضر، این سهم حدود ۴۳ درصد بوده و طی سال‌های اخیر، روند افزایشی داشته است.

به گفته وی ۴۰ درصد دانش آموزان دختر در رشته های فنی و حرفه ای و ۶۰ درصد از پسران در این دوره ثبت نام کرده اند.

آذرکیش گفت: وزارت آموزش و پرورش در نظر دارد تا با اجرای برنامه‌های هدفمند و جامع رشد آموزش‌های مهارتی را افزایش دهد، از این طریق فرصت‌های برابر برای دختران و پسران در حوزه آموزش‌های فنی‌وحرفه‌ای‌ فراهم خواهد شد.


ایرنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
برکناری یک مقام آمریکایی به دلیل فشار دولت ترامپ
جزئیاتی از چگونی بارورسازی ابرهای تهران و البرز
تحریم 4 رهبر ارشد سودانی از سوی بریتانیا
اعتراضات گسترده ایتالیایی‌ها علیه لایحه بودجه دولت ملونی
درخواست حماس از سازمان ملل متحد: مانع شهرک‌سازی اسرائیل شوید
پیشنهاد اردوغان به پوتین برای میزبانی مذاکرات صلح اوکراین
دبیرکل ناتو از پشت به مذاکرات صلح اوکراین خنجر زد
جزئیات قطعنامه سازمان ملل علیه اسرائیل
حذف یک میلیون صندلی توسط بزرگترین شرکت هواپیمایی اروپا
هشدار مقتدی صدر درباره خطرات عادی سازی روابط با صهیونیست ها
احتمال پیوستن اوکراین به اتحادیه اروپا قوت گرفت
25 کشتی حامل کالای اساسی معطل ارز بر روی آب
واکنش تند کلمبیا به توقیف نفتکش ونزوئلا توسط آمریکا
استرداد 4 زندانی ایرانی از گرجستان به کشور
واکنش عون به طرح الحاق لبنان به سوریه؛ وقت خود را تلف نکنید
شوک بزرگ فساد موگرینی به دستگاه دیپلماسی اروپا
مخالفت روسیه با طرح صلح آمریکا
کشتی باری ترکیه در اوکراین هدف حمله قرار گرفت
ادامه صدرنشینی مقتدرانه گیتی‌پسند در لیگ برتر فوتسال + جدول و برنامه هفته
دختر 14 ساله صومعه‌سرایی در رشت پیدا شد
گلایه دبیر از وزارت ورزش/ شعارهای امروز ربطی به هواداران اصیل کشتی نداشت
رفتارهای غیرقانونی عده‌ای در یک مراسم ختم در مشهد
برخی مدارس مناطق سمنان فردا غیرحضوری است
ایران و لبنان؛ چرا کشور ثالث؟
جنجال در فینال لیگ برتر کشتی آزاد/ شکست استقلال جویبار و اتهام سنگین
شرط نبیه بری برای مذاکره با اسرائیل چیست؟
رقص سایه‌ها؛ بازی بودجه و جنگ در واشنگتن
والیبالیست‌های ایرانی نوجوان قهرمان جهان شدند
بدشانسی بزرگ پرسپولیس برای بازی با آلومینیوم
نتایج آزمون ورودی دانشگاه‌های افسری ارتش منتشر شد
آخرین وضعیت رضا امیرخانی پس از سانحه سقوط + توضیح یکی از دوستانش درباره روند طولانی درمان
ریزش هولناک معبدی در آفریقا
ادامه نسل‌کشی زیر چادرهای پر از آب
دلیل انصراف ستارگان پاس ساری از لیگ آزاد چه بود؟
تعطیلی برخی مدارس فیروزکوه در روزهای شنبه و یکشنبه
در اولین جلسه محاکمه قاتل چارلی کرک چه گذشت؟
بانک شهر؛ قهرمان جنجالی لیگ برتر کشتی آزاد
احتمال حمله گسترده اسرائیل علیه لبنان
امدادرسانی هلال احمر به 5130 نفر در بارش‌های رگباری
مریم عبدالله پور طلایی شد
واشنگتن درصدد تعامل با مسکو و پکن
تدارک بمب کثیف برای غافلگیری روسیه
درگیری‌های مرزی تایلند و کامبوج؛ 20 کشته و 260 زخمی
پزشکیان: پروژه ریلی بصره-شلمچه از اولویت‌های روابط ایران و عراق است
مدارس و دانشگاه های زنجان دو روز تعطیل شدند
جوان یاسوجی بدشانس را صاعقه گرفت
تاکید سران ایران و پاکستان بر تقویت همکاری‌های مشترک
دستور عارف برای هوشمندسازی نظام سلامت و جبران عقب‌ماندگی‌ها
چرا قیمت نقره به بالاترین حد خود رسیده است؟
قرارداد سرمربی ایتالیایی تا 2030 تمدید شد
X
آگهی تبلیغاتی