×
اجتماعی
شناسه خبر : 261819
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/09/18 ساعت 18:48
وزارت آموزش‌وپرورش: مدارس نمونه دولتی حذف می‌شوند

وزارت آموزش‌وپرورش: مدارس نمونه دولتی حذف می‌شوند

وزیر آموزش‌وپرورش خبر داد که مدارس نمونه دولتی و هیأت‌امنایی حذف یا با یکدیگر ادغام می‌شوند تا تنوع ساختاری مدارس کاهش یابد و تاکید بر توسعه مدارس شبانه‌روزی و عشایری شود.

نورنیوز-گروه اجتماعی :  علیرضا کاظمی روز سه شنبه در حاشیه گردهمایی معاونان متوسطه ادارات کل سراسر کشور در جمع خبرنگاران در خصوص تعیین تکلیف مدارس نمونه دولتی و هیات امنایی اظهار کرد: یکی از مهم ترین برنامه های ما در وزارت آموزش و پرورش کاهش تنوع مدارس و تمرکز بر سیاست‌های حمایتی و اصولی است.

به گفته وی، مهم ترین برنامه‌ ریزی وزارت آموزش و پرورش در زمینه همسان‌سازی و اصلاح ساختار مدارس بسیار مورد توجه است.

وزیر آموزش و پرورش همچنین در خصوص مدارس نمونه دولتی گفت: مطالعات پژوهشی و مقدماتی در خصوص مدارس شاهد و الگوسازی جدید در حال انجام است، همچنین در خصوص مدارس نمونه دولتی با توجه به مدارس سمپاد وجود این مدارس ضروری نخواهد بود.

کاظمی افزود: باید به جای تمرکز بر مدارس نمونه و هیات امنایی، تمرکز خود را بر مدارس شبانه‌روزی و عشایری معطوف کنیم تا عدالت آموزشی بهتر برقرار شود.

وی درباره اینکه این اقدام چه زمان نهایی خواهد شد گفت: در حال حاضر مطالعات پژوهشی آن در حال انجام است و تا زمان حضورم در این وزراتخانه با جدیت پیگیر این موضوع هستم.

افزایش آمار ورودی ۱۲۰ هزار دانش آموز در هنرستانها؛ میانگین معدل مقطع متوسطه بهبود یافت

معاون متوسطه وزارت آموزش و پرورش نیز در حاشیه این گردهمایی گفت: بر اساس آمارهای موجود، میانگین معدل کل دوره دوم متوسطه و به ویژه در رشته‌های نظری و فنی‌وحرفه‌ای، بیش از ۶ دهم نمره افزایش یافته است.

سید مصطفی اذرکیش اظهار کرد: در سال جاری شاهد رشد قابل توجهی در عملکرد تحصیلی دانش‌آموزان و ارتقای آموزش‌های فنی‌وحرفه‌ای هستیم اما بر اساس آمارهای رسمی، میانگین معدل کل دوره دوم متوسطه، به ویژه در رشته‌های نظری و فنی‌وحرفه‌ای، بیش از ۶ دهم نمره افزایش یافته است.

وی بیان کرد: در این راستا و در جهت تقویت بنیه علمی دانش‌آموزان، برنامه‌های ملی و طرح‌های جهادی از جمله پویش البرز، همراه با همکاری خیرین مدرسه‌یار در حال اجرا است.

معاون امور متوسطه بیان کرد: هدف این طرح‌ها باعث ارتقای سطح آموزشی و کاهش شکاف‌های آموزشی در مناطق محروم و کم‌برخوردار کشور خواهد شد.

وی همچنین در خصوص میزان ثبت نام ها در هنرستان ها گفت: تعداد دانش‌آموزان هنرستان‌ها نسبت به سال قبل بیش از ۱۲۰ هزار نفر افزایش یافت، این افزایش معادل رشد ۲.۵ درصد و نرخ ثبت‌نام در دوره‌های فنی‌وحرفه‌ای و کاردانش به حدود ۴۵.۵ درصد رسیده است.

آذرکیش ادامه داد: یکی از سیاست‌های اصلی وزارت آموزش و پرورش، توسعه سهم آموزش‌های مهارتی در بین دختران است. در حال حاضر، این سهم حدود ۴۳ درصد بوده و طی سال‌های اخیر، روند افزایشی داشته است.

به گفته وی ۴۰ درصد دانش آموزان دختر در رشته های فنی و حرفه ای و ۶۰ درصد از پسران در این دوره ثبت نام کرده اند.

آذرکیش گفت: وزارت آموزش و پرورش در نظر دارد تا با اجرای برنامه‌های هدفمند و جامع رشد آموزش‌های مهارتی را افزایش دهد، از این طریق فرصت‌های برابر برای دختران و پسران در حوزه آموزش‌های فنی‌وحرفه‌ای‌ فراهم خواهد شد.


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
روسیه: نیروگاه بوشهر طی هفته‌های آینده به سطح برنامه‌ریزی‌شده بازمی‌گردد
زلزله 4.6 ریشتری نورآباد دلفان در استان لرستان را لرزاند
نورویدیو | چرا پرونده چین به قلب قدرت ایران منتقل شد ؟
آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه 12 فرد، 29 نهاد و 19 کشتی مرتبط با ایران اعمال کرد
حضور «رها» با بازی شهاب حسینی در جشنواره «ریندنس» انگلستان
کاپیتان پرتغال به ششمین جام جهانی می‌رسد
کاهش دارایی اوراق خزانه آمریکا در پی شوک انرژی
سینماهای کشور در «روز ملی جمعیت» برای عیالوارها رایگان شد
فردا؛ خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده جنگ تحمیلی در احمدآباد مستوفی
سناریوی ساختگی در جاده چالوس؛چاقوی سوءظن بر قلب نوعروس
عراق: استفاده از خاک خود علیه امنیت منطقه را برنمی‌تابیم
حزب‌الله: هیچ گروهی در دولت نمی‌تواند تصمیم‌گیری ملی را به انحصار خود درآورد
گزارش اتلتیک از احتمال ممنوعیت پرچم پیش از انقلاب ایران در جام جهانی
آیا علیرضا بیرانوند محروم میشود؟
هادی چوپان با مربی مطرح جهانی در مسیر مسترالمپیا 2026
چرا هوای تهران در شرایط خطرناک قرار گرفت؟
خبرهای جدید معاون اول رئیس جمهور از تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی
سه گزینه دشوار ترامپ در قبال ایران چیست؟
جزئیات جلسه شهردار تهران با پزشکیان؛ رسیدگی به آسیب دیدگان جنگ وبازسازی شتاب میگیرد؟
کیفیت هوای تهران در وضعیت قرمز؛ پایتخت در محاصره گرد و خاک
چین ادعای فایننشال تایمز درباره پوتین را رد کرد
باران و کولاک در راه تهران ؛ از سفرهای غیرضروری بپرهیزید
تعویق حمله آمریکا به ایران؛ فریب یا واقعیت؟
ردپای 100 میلیارد دلاری اسرائیل در لیگ برتر انگلیس!
اشتباه محاسباتی در هاوانا؟ هشدار تحلیلگران درباره ماجراجویی نظامی آمریکا
سقوط قیمت تخم‌مرغ؛ جهش قیمت مرغ
سقف خسارت بیمه مسکن 30 درصد افزایش یافت
کاهش مصرف برق 17 درصدی با همکاری مردم
سرنوشت نامعلوم دوومیدانی‌کاران بازداشتی ایران در کره جنوبی
وزارت اطلاعات: 19 تروریست تکفیری دستگیر شدند+فیلم
قیمت سکه پارسیان امروز سه شنبه 29 اردیبهشت 1405 +جدول
ایران تا 1430 سالخورده‌ترین کشور جهان می‌شود
ذخایر استراتژیک نفت خام آمریکا در سراشیبی تاریخی
اکرمی‌نیا: مردم با حضورشان، دشمن را ناکام کردند
ترامپ و سه مانع اصلی رشد اقتصادی آمریکا
شاخص بورس سبزپوش شد
سقوط آزاد نرخ باروری در ایران/کاهش جمعیت فقط درد اقتصاد نیست
حاجی‌بابایی: بخشی از گرانی‌ها هیچ ربطی به جنگ ندارد
ثبات قیمت در بازار برنج/از ایرانیِ 470 هزار تومانی تا هندیِ 195 هزار تومانی
امتحانات مدارس البرز مجازی شد
رحمانی فضلی: چین وارد تقابل مستقیم با ایران نمی‌شود
شهادت رزمنده بروجنی حین خنثی‌سازی بمب عمل نکرده در تهران
وام 500 میلیونی خرید کالا ربطی به وام ازدواج ندارد
رئیس‌جمهور: شهدای پتروشیمی در راه خدمت و پیشرفت ماندگار شدند
شمارش معکوس برای محدودیت برقی پرمصرف‌ها
چطور با یک کد پیامکی بدهکارِ میلیاردها تومان وام دیگران می‌شویم؟
بیماری خاموشی که چشم‌ها آن را فاش می‌کنند
جهان به نقطه بحرانی انرژی رسید
دستان «مادر» دوباره جان گرفت
چرا معرفی نمایندگان فوتبال ایران به آسیا به کلاف سردرگم تبدیل شد؟