×
بین الملل
شناسه خبر : 261627
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/09/17 ساعت 23:44
بن‌گویر با نماد اعدام وارد کنست شد

بن‌گویر با نماد اعدام وارد کنست شد

یتامار بن‌گویر، وزیر امنیت ملی رژیم صهیونیستی، امروز با نصب سنجاق سینه‌ای با نماد اعدام وارد کنست شد تا حمایت خود از اجرای اعدام اسیران فلسطینی را نشان دهد.

نورنیوز- گروه بین الملل : «ایتامار بن گویر»، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی به همراه اعضای کنست از حزب «عوتسما یهودیت» و دستیاران اعضای کنست و وزرا از این بلوک، روز دوشنبه با یک سنجاق طلایی به شکل طناب دار، در اشاره به قانون اعدام اسیران فلسطینی که توسط شهرک‌نشینان ترویج می‌شود، وارد کنست شدند.

 این اقدام که انتقادهایی را در کنست برانگیخته است، در بحبوحه تلاش‌های حزب عوتسما یهودیت برای تصویب قانونی مبنی بر اعمال مجازات اعدام بر اسیران صورت می‌گیرد.

بن گویر، برخلاف سایر بحث‌های مربوط به وزارت خود، مرتباً در بحث‌های مربوط به این قانون بحث‌برانگیز شرکت می‌کند.

بن گویر گفت: «همه ما با یک سنجاق سینه آمدیم، که یکی از گزینه‌هایی است که ما برای تبدیل قانون به مجازات اعدام برای تروریست‌ها استفاده خواهیم کرد.»وی افزود: «همچنین می‌توان با دار زدن، صندلی الکتریکی یا بیهوشی اعدام کرد. از زمان اعلام اینکه پزشکان از کمک به اجرای این قانون خودداری می‌کنند، صدها تماس از پزشکان دریافت کرده‌ام که می‌گویند: ایتمار، به من بگو چه زمانی. این یک قانون اخلاقی و عادلانه است و باید تصویب شود.»

بن گویر در طول بحث گفت: «من قصد عذرخواهی برای هیچ چیزی را ندارم. ما کل اردوگاهی را که اینجا بود، پس از دهه‌ها هرج و مرج، پیک‌نیک در حیاط، غذای لذیذ، نان و ظرافت‌های زیبایی‌شناختی، جمع کرده‌ایم.»

این در حالی است که انجمن حقوق مدنی در اسرائیل رد قطعی مجازات اعدام را اعلام کرد و اظهار داشت که این مجازات «با اساسی‌ترین ارزش‌های تقدس زندگی و کرامت انسانی در تضاد است.»

این انجمن افزود: «ارزش زندگی والاترین است و هیچ منفعتی، گرفتن جان یک نفر را، حتی به عنوان مجازات یا بازدارندگی، توجیه نمی‌کند. حق زندگی انسان غیرقابل سلب است و دولت نمی‌تواند از آن به عنوان ابزاری برای ارعاب دیگران استفاده کند.»

پروفسور «هاگای لوین»، رئیس انجمن پزشکان بهداشت عمومی، رئیس سابق بخش بهداشت در دفتر مرکزی خانواده‌های زندانیان و عضو حزب تلم، همچنین اظهار داشت که «مطالعات در سراسر جهان نشان می‌دهد که مجازات اعدام به سلامت عمومی آسیب می‌رساند و سطح خشونت و قتل را افزایش می‌دهد.»

اما بن گویر به شدت به او حمله کرد و گفت: «این مزخرفات چیست؟ آیا شما به سلامت عمومی اهمیت می‌دهید؟ شما به تروریست‌ها اهمیت می‌دهید. اگر من وزیر بهداشت بودم، برای شما جلسه استماع تشکیل می‌دادم. شما باید از سمت دانشگاهی خود برکنار شوید.»

در عین حال روزنامه عبری معاریو به نقل از نماینده سرویس امنیتی شین بت در جریان بحثی پشت درهای بسته که قبل از جلسه عمومی برگزار شد، نوشت که این آژانس معتقد است مجازات اعدام هم مزایا و هم معایبی دارد، اما به وضوح از اعدام زندانیان حمایت می‌کند.

این نماینده اشاره کرد که وقایع هفت اکتبر انگیزه اصلی تغییر موضع شین بت بوده است. نماینده‌ای از این آژانس که تنها با نام «الف» معرفی شد، اظهار داشت: «از دیدگاه آژانس، مجازات اعدام باید در اسرع وقت اجرا شود. هر چه زودتر این حکم اجرا شود، هم از نظر بازدارندگی و هم از نظر کاهش احتمال آدم‌ربایی با هدف جلوگیری از اجرای حکم، بهتر است.»

وی افزود که موضع نهایی شین بت حمایت از مجازات اعدام برای اسیران است، در حالی که امکان معافیت موارد خاص از اجرای آن را به دلایل اطلاعاتی مربوط به خبرچینان و همدستان حفظ می‌کند.

«الف» توضیح داد که این موضع در مقایسه با سال‌های پیش که شین بت با مجازات اعدام مخالفت می‌کرد، تغییر کرده است. وی تأکید کرد که وقایع هفت اکتبر باعث «تغییر تفکر» در داخل آژانس شده است. شین بت درخواست اصلاح اساسی قانون را کرده است که مستلزم آن است که اعمال مجازات اعدام برای هر «تروریست» با نظر حرفه‌ای شین بت در مورد هر پرونده جداگانه همراه باشد. این به آن معناست که این سازمان حرف آخر را در روند اعدام خواهد زد و بدون تأیید آن، حکم اعدام نمی‌تواند اجرا شود.


نظرات

آخرین اخبار
واکنش پاکستان به تهدیدهای ترامپ علیه ایران
ناترازی
چرا تئاتر «یک خودآگاه مسحور» از جشنواره فجر حذف شد؟
اتحادیه اروپا: کانال‌های دیپلماتیک با ایران باز می‌ماند
استقلال به پرداخت 5 میلیارد تومان به گل‌گهر محکوم شد
ابراز نگرانی شی جین‌پینگ از شرایط پیچیده و آشفته بین‌المللی
نگرانی یونیسف درباره یک میلیون کودک غزه
آیا تحریم‌ها بخشی از جنگ جهانی سوم هستند؟
قاتل مسلح 5 نفر در بندرعباس به دام افتاد
چرا بدون علوم انسانی، واقعیت ناآرامی‌ها را نمی‌فهمیم؟
آیا روی نقره سرمایه‌گذاری کنیم؟
چرا آمریکا و اسرائیل باید به کشورمان غرامت بدهند؟
واکنش غیرمنتظره ام‌باپه به شکست مقابل بنفیکا
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 9 بهمن 1404+ جدول
طارمی ساخت و المپیاکوس برد / شامی دراماتیک در اروپا
تمام پاداش فرهنگیان بازنشسته 1404 یکجا پرداخت شد
غیبت رئال در جمع برترین‌ها؛ هجوم انگلیسی‌ها به مرحله حذفی
نفس تهران بعد از 6 روز تازه شد
سوگند وفاداری ارتش و پلیس به رئیس جمهور موقت ونزوئلا
برنامه مسابقات ورزشی امروز 9 بهمن 1404+ جدول پخش
عصبانیت عراقی‌ها از مداخله‌جویی‌های ترامپ
در دیدار نخست وزیر انگلیس با رئیس جمهور چین چه گذشت؟
آمریکا یک نفتکش توقیفی ونزوئلا را برمی‌گرداند
روز سیزدهم
آماری عجیب از مهاجرت معکوس اسرائیلی‌ها
جزئیات سقوط مرگبار هواپیمای مسافربری کلمبیا
حماس: هرگز موافق تسلیم یا خلع سلاح مقاومت نیستیم
قالیباف: مذاکره در سایه جنگ به تنش ها دامن می زند
مدیوم شات | جشنواره فیلم فجر، راوی امید و رؤیای ملی
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون |پنجشنبه 9 بهمن
جزئیات اقدامات حمایتی دولت برای جبران خسارت مشاغل دیجیتال
جزئیات نامه ایران به سازمان ملل در واکنش به جنگ‌طلبی ترامپ
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 9 بهمن+ وضعیت استان ها
رمزگشایی از هشدار کم سابقه شمخانی؛ آن‌چه گفته نشد، مهم‌تر از آن‌چه نوشته شد!
این خرچنگ دریایی یک دستیار شخصی هوش مصنوعی است!
آماده‌سازی نهایی فضانوردان آرتمیس2 برای سفر تاریخی به ماه
رونمایی از هدفون‌های پیشرفته با مواد نانویی در نمایشگاه CES 2026
دانشمندان یک رایانه قدرتمند را درون«نخ» جا دادند!
آیا نوشیدن چای برای سلامتی مفید است؟
«جایزه ملی گردشگری ایران» برگزار می‌شود
کنسرسیوم اروپایی مواد دوبعدی را با لیزر وارد دنیای صنعتی نیمه‌هادی‌ کرد
بیانیه 11 کشور در محکومیت تخریب مقر «آنروا» توسط رژیم صهیونیستی
هشدار نجباء به ترامپ: تعرض به مرجعیت به منزله صدور فتوای جهاد است
اعلام آمادگی حماس برای واگذاری اداره غزه به کمیته تکنوکرات فلسطینی
شهادت یک فلسطینی به دست نظامیان اسرائیلی در جنوب قدس
انجام آزمایشی کاپوتاژ خودروهای زائران از مرز خسروی
انتصاب «حمیدرضا بخشی» به عنوان رئیس دانشگاه شاهد
دادستان کل ونزوئلا: بازداشت مادورو نقض بی‌سابقه حقوق بین‌الملل است
پورمحمدی: همبستگی ملت رکن اصلی اقتدار ملی در شرایط کنونی است
ابلاغیه کمیته انضباطی برای سرمربی شمس آذر و بازیکن ذوب آهن