×
اجتماعی
شناسه خبر : 261534
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/09/17 ساعت 10:48
واکنش آیت‌الله فاضل لنکرانی به سخنان سلیمانی اردستانی درباره حضرت زهرا(س)

واکنش آیت‌الله فاضل لنکرانی به سخنان سلیمانی اردستانی درباره حضرت زهرا(س)

آیت‌الله فاضل لنکرانی تأکید کرد: مناظره اخیر، جدال آخوند «شیعه» با آخوند «غیر شیعه» بود نه دو روحانی شیعه، زیرا کسی که منکر نصب علی(ع) از طرف خدا شود، شیعه نیست.

نورنیوز-گروه اجتماعی:  آیت‌الله محمدجواد فاضل لنکرانی؛ استاد حوزه علمیه در ابتدای درس خارج اصول خود، با اشاره به طرح برخی شبهات در ایام فاطمیه، تأکید کرد که توجه مردم به بزرگداشت حضرت زهرا(س) در چند دهه اخیر بی‌سابقه بوده و امروز نسبت به گذشته چندین برابر شده است.
 
وی، ریشه طرح شبهات را مقاله‌ای دانست که سال‌ها پیش با عنوان «فاطمه زهرا از ولادت تا افسانه شهادت» منتشر شد و گفت که مرحوم والدشان نسبت به تبعات این جریان، هشدار داده بودند.
 
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به منابع متعدد تاریخی اهل‌ سنت، اظهار کرد: وقایع پس از رحلت پیامبر(ص) نه تنها خبر واحد نیست، بلکه در مواردی در بیش از ۱۵ منبع معتبر عامه آمده است.
 
وی تصریح کرد: گزارش‌هایی همچون بیعت‌گیری با تهدید و ارعاب، ماجرای هجوم به خانه حضرت زهرا(س)، آتش زدن در خانه، آسیب به پهلوی حضرت و حتی سقط جنین در منابع متعدد تاریخی، حدیثی و تفسیری اهل‌ سنت ذکر شده است.
 
رئیس مجتمع آموزشی ـ پژوهشی ائمه اطهار(ع) به نقل صحیح بخاری درباره وفات حضرت زهرا(س) در حالی که «ساخطةٌ علیهما» بود، اشاره کرد و افزود: این‌ها مطالبی است که در کتاب‌های خودشان آمده و باید پاسخ آن را بدهند.
 
آیت‌الله فاضل لنکرانی با تأکید بر اینکه سکوت در برابر انکار حقایق مسلم تاریخی، به مظلومیت اهل‌ بیت(ع) کمک می‌کند، یادآور شد: اسناد مربوط به مظلومیت حضرت زهرا(س) در منابع قرون دوم و سوم موجود است، نه اینکه ساخته قرون متأخر باشد.

مناظره اخیر، بین دو آخوند شیعه نبود

وی در بخش دیگری از سخنان خود به مناظره اخیر اشاره کرد و گفت: این مناظره، بین دو آخوند شیعه نبود، بلکه بین یک آخوند شیعه و یک آخوند غیر شیعه بود، زیرا کسی که نصب امیرالمؤمنین(ع) به دستور خدا را قبول ندارد، شیعه نیست.
 
استاد برجسته خارج فقه و اصول حوزه علمیه قم، اصرار طرف مقابل بر ارزیابی ماجرا از منظر «الهیات» و نه تاریخ، انحرافی است و اساساً نمی‌توان قضایای تاریخی مسلّم را غیر تاریخی بررسی کرد.
 
وی توضیح داد که امیرالمؤمنین(ع) مأمور به صبر بوده‌اند و نقل‌های تاریخی حتی واکنش حضرت به تهدید مهاجمان را ثبت کرده‌اند.
 
وی با انتقاد از برخی هتاکی‌ها و ادعای اعلمیت از سوی افراد کم‌اطلاع، تأکید کرد: مناظره اخیر موجب شد منابع مظلومیت حضرت زهرا(س) بیش‌ از پیش مطرح شود، البته ما به دنبال اختلاف نیستیم، اما انکار حقایق با پررویی قابل تحمل نیست.
 
آیت‌الله فاضل لنکرانی همچنین گفت: برخی از سخنان طرف مقابل پیش‌تر در شبکه‌های وهابی مطرح شده و نشان‌دهنده برنامه‌ریزی برای تحریف تاریخ است.
 
وی، خطاب به حوزه‌های علمیه و طلاب هشدار داد که مراقب نفوذ و سوگیری این جریان‌ها باشند.
 
وی ضمن قدردانی از مردم، هیئت‌های مذهبی و روحانی حاضر در مناظره، تأکید کرد: بیان حقایق مربوط به شهادت حضرت زهرا(س) باید هر سال با قوت ادامه یابد، زیرا مسئله امامت و ولایت هویت شیعه است و قابل چشم‌پوشی نیست.
 
آیت‌الله فاضل لنکرانی از مداحان و خطبا خواست با ارجاع به منابع معتبر اهل‌ سنت و شیعه، این حقایق را برای نسل جوان، مستند و روشن بیان کنند.


نظرات

آخرین اخبار
مقام مسئول در مجلس: نظر مشاوران رئیس لزوما اعلام موضع رئیس مجلس نیست
واکنش نخست وزیر پاکستان به تمدید آتش‌بس از سوی ترامپ
رسانه‌های عبری: تمدید آتش‌بس با ایران «هدیه» ترامپ به نتانیاهو و اسرائیل است
در صورت هر گونه اقدام علیه ایران، آماده هجوم به اهداف از پیش تعیین شده هستیم
هشدار جنبش نجباء؛ نبرد آینده متفاوت خواهد بود
اعلام نرخ جدید عوارض واردات گوشت قرمز
نرخ خرید گندم 48 هزار و500 تومان تعیین شد
وزیر آموزش و پرورش: مدارس همچنان غیر حضوری است
ترامپ آتش بس با ایران را تمدید کرد
ایران: حمله به کشتی «توسکا» نقض صریح و اساسی آتش‌بس 8 آوریل است
کشتی‌گیر ترک رکورد زد
حاجی‌بابایی: مذاکره در سایه تهدید امکان‌پذیر نیست
پاسخ موشکی حزب‌الله به نقض آتش‌بس توسط رژیم صهیونیستی
کشف استارلینک در یک واحد تجاری در تهران
ایروانی تاکید کرد: لغو محاصره دریایی شرط آغاز مجدد مذاکرات است
بیرانوند: به‌دلیل علاقه شخصی در تجمعات شبانه شرکت می‌کنم
تاکید ولید جنبلاط بر بازگشت به توافق آتش‌بس با فرمول جدید
قیام علیه استبداد رسانه‌ای جهان، از تونل‌های غزه تا انیمیشن‌های لگویی
مرور وضعیت پرسپولیس در جلسه آنلاین اوسمار و حدادی
تنگه هرمز برگ برنده اصلی ایران در مذاکرات با آمریکا
سفارت ایران در اتریش: اظهارات جدید اتحادیه اروپا رقت‌انگیز است
افزایش بی‌سابقه قیمت برق در آمریکا
سی ان ان: ذخایر موشکی ارتش آمریکا در جنگ علیه ایران کاهش یافته است
سردار موسوی: اگر از کشورهای همسایه به ایران حمله شود باید با تولید نفت خداحافظی کنند
آیا ژاپن به ابزار جدید آمریکا در بحران‌ها تبدیل می‌شود؟
تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران
شکستن محاصره دریایی آمریکا از سوی 34 نفتکش مرتبط با ایران
ارتش لبنان: خاک لبنان را پس می گیریم
عراقچی: ایران می‌داند چگونه با محدودیت‌ها مقابله و از خود دفاع کند
اذعان ترامپ به نگرانی از متغیر «زمان» به نفع ایران
شرط هیات ایرانی برای رفتن به اسلام آباد چیست؟
راهزنی دریایی دوباره ارتش تروریستی آمریکا در اقیانوس
تأکید پزشکیان بر حکمرانی محلی؛ مساجد محور سازماندهی اجتماعی
جزئیات جدیدی از زمان اجرای مرحله سوم متناسب سازی حقوق بازنشستگان
ماجرای اعدام 8 زن ایرانی چه بود؟
تمرینات تیم فوتبال استقلال تعطیل شد
قیمت نفت برنت صعودی شد
اتحادیه اروپا: برگزاری دور دوم مذاکرات اسلام‌آباد ضروری است
عکس های منتخب ایران، سه شنبه 1 اردیبهشت 1405
برپایی دومین تمرین تاکتیکی ملی‌پوشان زیر نظر قلعه‌نویی
پنیر سر تله موش رایگان است اما مرگبار!
بقائی: تاکنون تصمیمی برای حضور در مذاکرات اسلام‌آباد گرفته نشده است
پیام رهبر انقلاب به اعضای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم
چین: ادعای آمریکا دروغ است
خلافی 350 میلیونی یک پژو 405 در ابهر!
پکن: زیاده خواهی آمریکا علت اصلی بن بست در مذاکرات با ایران است
واکنش بی‌ادبانه ترامپ به جدایی تیم کوک از شرکت اپل
افزایش حقوق در برخی واحدها توافقی شد+ جزئیات
روسیه: اوضاع پیرامون مذاکرات ایران -آمریکا دائما در حال تغییر است
عامل تیراندازی در رومشکان دستگیر شد