×
سیاسی
شناسه خبر : 261437
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/09/16 ساعت 16:25
آمادگی کامل نیروهای مسلح/تأکید سرلشکر موسوی بر رصد دقیق تهدیدات

آمادگی کامل نیروهای مسلح/تأکید سرلشکر موسوی بر رصد دقیق تهدیدات

سرلشکر سیدعبدالرحیم موسوی با تأکید بر سطح بالای توان دفاعی کشور اعلام کرد که نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در آمادگی کامل اطلاعاتی و عملیاتی قرار دارند و هرگونه تهدید بالقوه را به‌صورت لحظه‌ای رصد و مدیریت می‌کنند

نور نیوز- گروه سیاسی : رئیس ستاد کل نیروهای مسلح انسجام ملی و امیدآفرینی را از گزاره‌های راهبردی و مورد تاکید پیش روی دانشجویان قلمداد و افزود: نقش دانشجویان در تولید روایت‌های امیدبخش و تقویت انسجام ملی، هم‌سنگ با مأموریت‌های عملیاتی آنان است.

 سرلشکر موسوی در ابتدا ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع دانشجویان دافوس سپاه، مراکز آموزشی و پژوهشی نیروهای مسلح را میعادگاه تربیت فرماندهان و افسران جوان برای واگذاری مسئولیت‌های مهم و اثربخش در آینده دانست و گفت: این دانشجویان آینده‌سازان نیروهای مسلح به شمار می‌آیند و باید اساتید از برنامه‌ریزی‌ها و پژوهش‌های مدرن و به‌روز برای تدریس دانشجویان استفاده کنند تا نیروهای مسلح از فناوری‌های پیشرفته روز دنیا عقب نمانند.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه امروز نیروهای مسلح در آمادگی کامل اطلاعاتی و عملیاتی قرار دارند، افزود: جوانان انقلابی، با روحیه و خوش‌فکر در نیروهای مسلح، با ایمان به خدا و فراگیری علم، تخصص و دانش به‌روز توانستند پیشرفت‌های بزرگی را در بخش‌های مختلف نیروهای مسلح رقم بزنند.

سرلشکر موسوی با تاکید بر لزوم توجه دانشجویان و فرماندهان و مدیران آینده سپاه به مولفه‌ها و گزاره‌های راهبردی پیش روی آنان برای نقش آفرینی در عرصه مأموریت‌های محوله، پیوند علم و ایمان و جهاد علمی و فناورانه را حائز اهمیت برشمرد و تصریح کرد: ترکیب دانش روز با ایمان الهی، ستون اصلی اقتدار نیروهای مسلح است و این مسیر باید به‌عنوان الگوی راهبردی در تمامی مراکز آموزشی دنبال شود، علاوه بر این ضرورت بهره‌گیری از فناوری‌های نوین، پژوهش‌های راهبردی و هوش مصنوعی، بخشی از جهاد علمی نیروهای مسلح از که نباید از آن غافل شد.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح انسجام ملی و امیدآفرینی را از دیگر گزاره‌های راهبردی و مورد تاکید پیش روی دانشجویان قلمداد و افزود: نقش دانشجویان در تولید روایت‌های امیدبخش و تقویت انسجام ملی، هم‌سنگ با مأموریت‌های عملیاتی آنان است.

وی تربیت فرماندهان آینده را در زمره اولویت‌های راهبردی داووس توصیف خاطرنشان کرد: دانشجویان دافوس نه‌تنها افسران آینده، بلکه معماران راهبردی امنیت ملی خواهند بود و باید با نگاه سیستمی و چندبعدی آموزش ببینند.

سرلشکر موسوی با اشاره به تحولات عرصه‌های جنگ ترکیبی و شناختی، آمادگی برای جنگ‌های نوین را یک ضرورت راهبردی دانست و دانشجویان را به مطالعه و تمرین سناریوهای نوین دفاعی فراخواند تا نیروهای مسلح در برابر هر تهدیدی از توانایی‌های اقدام پیش‌دستانه برخوردار شوند.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در ادامه ارتباط با جامعه علمی کشور را ضامن پیش برندگی برنامه‌ها و پاسخ به نیازهای سازمان‌ها و منظومه نظامی و دفاعی کشور برشمرد و گفت: ضرورت تعامل مراکز آموزشی نظامی با دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های ملی همواره مورد تاکید ستاد کل نیروهای مسلح بوده است تا جریان دانش و نوآوری به‌صورت هم‌افزا در خدمت اقتدار ملی قرار گیرد.

وی حفظ میراث و انتقال تجربه را از دیگر گزاره‌های راهبردی مهم توصیف و یادآور شد: تجربه‌های دفاع مقدس و مقاومت منطقه‌ای باید به‌عنوان سرمایه راهبردی به نسل جدید منتقل شود تا پیوند گذشته و آینده در مسیر تعالی برقرار گردد.

در پایان این نشست صمیمانه، دانشجویان حاضر ضمن بیان دیدگاه‌ها و راهکارهای مد نظر، سوالات خود را با رئیس ستاد کل نیروهای مسلح مطرح و پاسخ‌های لازم را دریافت کردند. این گفت‌وگو، علاوه بر تقویت ارتباط میان فرماندهی عالی و نسل جوان، به‌عنوان الگویی از تعامل راهبردی، امیدآفرینی و آینده‌سازی در تاریخچه آموزشی نیروهای مسلح ثبت شد.


ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
سپاهان ایران - الاهلی قطر ؛ دوئل مرگ و زندگی در الثمامه
قیمت گوشت قرمز امروز 29 بهمن 1404 + جدول
پیش بینی وضعیت آب و هوا گیلان فردا پنجشنبه 30 بهمن 1404
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 29 بهمن 1404+ جدول
ریزش بیش از 40 هزار واحدی شاخص بورس
زلنسکی رئیس جمهور بلاروس را تحریم کرد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهارشنبه 29 بهمن 1404+ جدول
سخنگوی دولت: نرخ ارز دارو ثابت ماند
121 هزار و 581 داوطلب در انتخابات شوراهای روستا ثبت‌نام کردند
میدری: مبلغ کالابرگ با تورم افزایش می‌یابد
چه کسانی نباید روزه بگیرند؟
اجرای سهمیه سوخت به کارت بانکی مالکان خودرو از سال آینده
کنکور 1405 طبق قوانین قبلی برگزار می شود
افزایش چشمگیر یارانه آرد و نان در بودجه سال آینده
قدرت هوایی ایران با هم‌افزایی جنگنده و پهپاد افزایش می‌یابد
رزمایش دریایی ایران و روسیه فردا آغاز می‌شود
اجرای طرح موقت مقابله با سارقان خشن در کشور
رایزنی نخست‌وزیر انگلیس و ترامپ درباره مذاکرات ایران
آخرین وضعیت ترافیکی آزادراه‌ها و محورهای کشور
جزئیات تفاهم‌نامه‌های اقتصادی ایران و روسیه
پیام ناو و ضدناو؛ رمزگشایی از بیانات راهبردی رهبر معظم انقلاب
جزئیات بازگشت 151 شیء تاریخی ایران از چین اعلام شد
نحوه ثبت درخواست برای جبران خسارت دی‌ماه در تهران
186 معلم ایرانی به مدارس خارج از کشور اعزام شدند
آزادی بسیاری از بازداشتی‌های زیر 18 سال در حوادث اخیر
پادکست | مدیریت خشم در خانه چگونه آتش را خاموش کنیم؟
رویترز: پیشرفت مذاکرات ایران و آمریکا بهای نفت را کاهش داد
«جادوگر فوتبال» به 5 سال حبس محکوم شد
تعویق محاکمه نیکلاس مادورو در آمریکا
شیوه جدید پرداخت یارانه اعلام شد
ساعت کاری ادارات در ماه رمضان 1404 اعلام شد
آیا پدرخوانده ترامپ، ناقوس جنگ را به صدا در می آورد؟
شکاف بین نسلی چیست و چطور پدید آمده است؟
ادعای تلگراف درباره توافق ایران و آمریکا بر سر عناصر بالقوه
4 چیز که نمی‌توانستیم بگوییم و دیروز گفته شد
آکسیوس: مذاکرات اوکراین و روسیه در ژنو به بن‌بست رسید
معاون ترامپ: متحدان اروپایی به منافع خود آسیب می‌زنند
افزایش نرخ ارز در سایه نظم رانتی
فنلاند تصمیم رژیم صهیونیستی درباره کرانه باختری را محکوم کرد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز چهارشنبه 29 بهمن 1404+ جدول
ژنو، دو مذاکره و یک بازنده مشترک
تکرار اتهام زنی آمریکا در مورد آزمایش هسته‌ای مخفی چین
اقتصادنگار | دستمزد ناچیز کارگران برای سبد گران معیشت
واتیکان: در هیات موسوم به «صلح غزه» رئیس جمهور آمریکا شرکت نخواهیم کرد
نخست‌وزیر مجارستان: امید سران کشورهای اروپایی به پیروزی کی‌یف بر مسکو، توهم‌آمیز است
زلنسکی: رویکرد ترامپ منصفانه نیست
معاون رئیس‌جمهور آمریکا: مذاکرات با ایران به نوعی خوب پیش رفت
سازمان ملل: امیدواریم مذاکرات ایران و آمریکا منجر به کاهش تنش‌های منطقه‌ای شود
وضعیت آب و هوا امروز چهارشنبه 29 بهمن ماه 1404 + وضعیت استان‌ها
برنامه مسابقات امروز 29 بهمن + پخش زنده