×
اجتماعی
شناسه خبر : 261378
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/09/16 ساعت 11:30
جریمه بیش از 614 هزار خودروی دودزا در تهران

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ:

جریمه بیش از 614 هزار خودروی دودزا در تهران

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ از اعمال قانون بیش از 614 هزار خودروی دودزا و ابطال بیش از 3400 فقره معاینه فنی از ابتدای سال تا کنون خبر داد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: سردار سید ابوالفضل موسوی‌پور با اشاره به اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل از اول آذرماه با اعلام کارگروه اضطرار آلودگی هوا، اعلام کرد: از ابتدای سال ۱۴۰۴ تاکنون بیش از ۶۱۴ هزار فقره اعمال قانون خودروهای دودزا انجام شده که تنها در آذرماه بیش از ۶۶۰۰ فقره اعمال قانون انجام شده است. همچنین در همین مدت (ابتدای سال تا کنون) بیش از ۳۴۰۰ مورد ابطال معاینه فنی خودروها صورت گرفته که بیش از ۱۰۰۰ مورد آن در آذرماه بوده است.

وی افزود: در طرح جمع‌آوری خودروهای فرسوده و رها شده که از ۱۹ مهر آغاز شده، پلیس با ۱۴۳۵ شهروند تماس گرفته و تاکنون ۱۱۸۷ دستگاه خودرو رها شده و فرسوده به پارکینگ‌های تهران منتقل شده‌اند.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ با تأکید بر جدیت پلیس در اجرای طرح‌های کاهش آلودگی هوا گفت: از ابتدای سال ۱۴۰۴ تاکنون بیش از ۶۱۴ هزار فقره اعمال قانون خودروهای دودزا در سطح شهر تهران انجام شده است و تنها در آذرماه امسال، بیش از ۶۶۰۰ مورد خودرو دودزا شناسایی و با آن‌ها برخورد قانونی صورت گرفته است.

وی افزود: در همین بازه زمانی بیش از ۳۴۰۰ مورد ابطال معاینه فنی خودروها انجام شده که بیش از ۱۰۰۰ مورد آن در آذرماه و با توجه به طرح اضطرار آلودگی هوا و ابطال معاینه فنی خودروهای دودزا بوده است. این اقدام به‌ منظور جلوگیری از تردد خودروهای آلاینده و کاهش سطح آلودگی هوای پایتخت صورت گرفته است.

سردار موسوی‌پور توضیح داد: خودروهای دودزا به دلیل نقص فنی در موتور یا سیستم سوخت‌رسانی، مقادیر زیادی آلاینده وارد هوا می‌کنند که نقش مهمی در افزایش آلودگی تهران دارند.

وی تأکید کرد: حتی اگر خودرویی دارای برگه معاینه فنی معتبر باشد، در صورت دودزا بودن، معاینه فنی آن باطل خواهد شد و مالک موظف است نسبت به رفع نقص فنی اقدام کند.

سردار موسوی‌پور همچنین درباره طرح جمع‌آوری خودروهای فرسوده و رها شده در سطح شهر تهران گفت: این طرح از ۱۹ مهرماه ۱۴۰۴ آغاز شده و تاکنون پلیس راهور با ۱۴۳۵ شهروند برای جابه‌جایی خودروهای رها شده تماس گرفته است. در نتیجه این اقدامات، ۱۱۸۷ دستگاه خودرو فرسوده و رها شده به پارکینگ‌های تهران منتقل شده‌اند.

وی افزود: خودروهای رها شده علاوه بر اشغال فضای شهری، در بسیاری موارد منبع آلودگی و تهدیدی برای ایمنی شهروندان هستند. به همین دلیل، جمع‌آوری آن‌ها یکی از اولویت‌های پلیس راهور در راستای ارتقای کیفیت زندگی شهری و کاهش آلاینده‌هاست.

در پایان رئیس پلیس راهور تهران بزرگ از شهروندان خواست تا نسبت به معاینه فنی خودروها در موعد مقرر اقدام کنند و از تردد با خودروهای دودزا خودداری کرده و در صورت مشاهده نقص فنی، سریعاً نسبت به رفع آن اقدام کنند. همچنین خودروهای فرسوده و رها شده را از سطح شهر جمع‌آوری کنند تا علاوه بر کاهش آلودگی هوا، فضای شهری پاکیزه‌تر و ایمن‌تر برای همه فراهم شود.


نظرات

آخرین اخبار
سپاهان ایران - الاهلی قطر ؛ دوئل مرگ و زندگی در الثمامه
قیمت گوشت قرمز امروز 29 بهمن 1404 + جدول
پیش بینی وضعیت آب و هوا گیلان فردا پنجشنبه 30 بهمن 1404
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 29 بهمن 1404+ جدول
ریزش بیش از 40 هزار واحدی شاخص بورس
زلنسکی رئیس جمهور بلاروس را تحریم کرد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهارشنبه 29 بهمن 1404+ جدول
سخنگوی دولت: نرخ ارز دارو ثابت ماند
121 هزار و 581 داوطلب در انتخابات شوراهای روستا ثبت‌نام کردند
میدری: مبلغ کالابرگ با تورم افزایش می‌یابد
چه کسانی نباید روزه بگیرند؟
اجرای سهمیه سوخت به کارت بانکی مالکان خودرو از سال آینده
کنکور 1405 طبق قوانین قبلی برگزار می شود
افزایش چشمگیر یارانه آرد و نان در بودجه سال آینده
قدرت هوایی ایران با هم‌افزایی جنگنده و پهپاد افزایش می‌یابد
رزمایش دریایی ایران و روسیه فردا آغاز می‌شود
اجرای طرح موقت مقابله با سارقان خشن در کشور
رایزنی نخست‌وزیر انگلیس و ترامپ درباره مذاکرات ایران
آخرین وضعیت ترافیکی آزادراه‌ها و محورهای کشور
جزئیات تفاهم‌نامه‌های اقتصادی ایران و روسیه
پیام ناو و ضدناو؛ رمزگشایی از بیانات راهبردی رهبر معظم انقلاب
جزئیات بازگشت 151 شیء تاریخی ایران از چین اعلام شد
نحوه ثبت درخواست برای جبران خسارت دی‌ماه در تهران
186 معلم ایرانی به مدارس خارج از کشور اعزام شدند
آزادی بسیاری از بازداشتی‌های زیر 18 سال در حوادث اخیر
پادکست | مدیریت خشم در خانه چگونه آتش را خاموش کنیم؟
رویترز: پیشرفت مذاکرات ایران و آمریکا بهای نفت را کاهش داد
«جادوگر فوتبال» به 5 سال حبس محکوم شد
تعویق محاکمه نیکلاس مادورو در آمریکا
شیوه جدید پرداخت یارانه اعلام شد
ساعت کاری ادارات در ماه رمضان 1404 اعلام شد
آیا پدرخوانده ترامپ، ناقوس جنگ را به صدا در می آورد؟
شکاف بین نسلی چیست و چطور پدید آمده است؟
ادعای تلگراف درباره توافق ایران و آمریکا بر سر عناصر بالقوه
4 چیز که نمی‌توانستیم بگوییم و دیروز گفته شد
آکسیوس: مذاکرات اوکراین و روسیه در ژنو به بن‌بست رسید
معاون ترامپ: متحدان اروپایی به منافع خود آسیب می‌زنند
افزایش نرخ ارز در سایه نظم رانتی
فنلاند تصمیم رژیم صهیونیستی درباره کرانه باختری را محکوم کرد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز چهارشنبه 29 بهمن 1404+ جدول
ژنو، دو مذاکره و یک بازنده مشترک
تکرار اتهام زنی آمریکا در مورد آزمایش هسته‌ای مخفی چین
اقتصادنگار | دستمزد ناچیز کارگران برای سبد گران معیشت
واتیکان: در هیات موسوم به «صلح غزه» رئیس جمهور آمریکا شرکت نخواهیم کرد
نخست‌وزیر مجارستان: امید سران کشورهای اروپایی به پیروزی کی‌یف بر مسکو، توهم‌آمیز است
زلنسکی: رویکرد ترامپ منصفانه نیست
معاون رئیس‌جمهور آمریکا: مذاکرات با ایران به نوعی خوب پیش رفت
سازمان ملل: امیدواریم مذاکرات ایران و آمریکا منجر به کاهش تنش‌های منطقه‌ای شود
وضعیت آب و هوا امروز چهارشنبه 29 بهمن ماه 1404 + وضعیت استان‌ها
برنامه مسابقات امروز 29 بهمن + پخش زنده