×
بین الملل
شناسه خبر : 261373
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/09/16 ساعت 10:55
حمایت از اسرائیل بخش جدایی‌ناپذیر سیاست آلمان است

صدراعظم آلمان:

حمایت از اسرائیل بخش جدایی‌ناپذیر سیاست آلمان است

صدراعظم آلمان، در نخستین سفر خود به اراضی اشغالی پس از انتصاب در این سمت، تأکید کرد: «حمایت از اسرائیل بخش جدایی‌ناپذیر سیاست آلمان است».

نورنیوز-گروه بین‌الملل: «فریدریش مرتس»، صدراعظم آلمان، شنبه پس از ورود به قدس اشغالی، اعلام کرد که حمایت از رژیم صهیونیستی، اولویت مرکزی و ثابت سیاست آلمان است.

‎بر اساس گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، وی برای نخستین بار پس از انتصابش به عنوان صدراعظم آلمان به اراضی اشغالی سفر کرده است. 

مرتس حضور خود در شهر قدس را «افتخاری بزرگ» خواند و اظهار داشت که هدف از این سفر تأکید مجدد بر این است که ایستادن کنار رژیم صهیونیستی، هسته مرکزی و ثابت سیاست جمهوری فدرال آلمان است و خواهد بود.

مرتس در ماه اوت با اتخاذ تصمیمی مبنی‌بر اعمال ممنوعیت جزئی بر صادرات تسلیحات آلمان به تل‌آویو در واکنش به کشتار در غزه، خشم مقامات صهیونیست را برانگیخت. 

این ممنوعیت در پایان نوامبر گذشته، پس از توافق آتش‌بس در غزه، لغو شد.

مرتس در این باره گفت: «اقدامات ارتش اسرائیل در غزه برای ما معضلات و مشکلاتی به وجود آورد و ما به آنها پاسخ دادیم.»

وی در ادامه افزود: «ما همچنین دریافتیم که تاکنون، اساساً هیچ فاصله‌ای بین ما وجود ندارد.»

صدراعظم آلمان همچنین در ادامه اظهارات ضدفلسطینی‌اش تأکید کرد: «اسرائیل حق دفاع از خود را دارد، زیرا این تنها راه تضمین حق موجودیت اسرائیل است.»

قرار است صدراعظم آلمان صبح امروز (یکشنبه) با «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی دیدار کند. 

این سفر در شرایطی انجام شده است که نتانیاهو به دلیل کشتارها و جنایاتی که ارتش اشغالگر در نوار غزه طی دو سال گذشته مرتکب شده است، در انزوای بین‌المللی قرار دارد.

انتظار می‌رود مرتس و نتانیاهو در مورد تلاش‌ها برای انتقال به مرحله دوم توافق آتش‌بس در نوار غزه، پس از حدود دو ماه از اجرای آن، گفت‌وگو کنند.

سرنوشت مرحله دوم توافق شرم‌الشیخ مرتبط با اجرای طرح «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا، برای اجرای آتش‌بس در غزه، در هاله‌ای از ابهام است؛ این ابهام به دلیل وقت‌کشی اسرائیل و مانع تراشی مداوم در اجرای مفاد توافق غزه و گذار از مرحله اول که تقریباً به پایان رسیده، به مرحله دوم است که با موانع و چالش‌های بسیاری مواجه است.

همزمان با بحث درباره مرحله دوم توافق غزه، نقض‌ها و تجاوزات رژیم صهیونیستی ادامه دارد و براساس آمار منابع دولتی در نوار غزه به حدود ۶۰۰ مورد نقض رسیده است. علاوه بر این، رژیم صهیونیستی به تمام تعهدات خود در توافق عمل نکرده است. با وجود تصویب قطعنامه ۲۸۰۳ شورای امنیت که از طرح رئیس‌جمهور آمریکا حمایت می‌کند، مذاکرات مرحله دوم توافق غزه برای تدوین خطوط کلی اجرای این مرحله و سازوکارها و محدودیت‌ها آغاز نشده است.

پیش از سفر به اراضی اشغالی، مرتس از «محمود عباس»، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین، خواست تا اصلاحات ضروری و فوری در تشکیلات خودگردان انجام دهد تا بتواند نقش سازنده‌ای در نوار غزه پس از جنگ ایفا کند.

بر اساس اظهارات سخنگوی دولت آلمان، میرتس در جریان یک گفت‌گوی تلفنی با محمود عباس افزایش چشمگیر اقدامات خشونت‌بار شهرک‌نشینان صهیونیست علیه غیرنظامیان فلسطینی در کرانه باختری اشغالی را محکوم کرد.

از سوی دیگر، صدر اعظم آلمان قبل از سفر به اراضی اشغالی در جریان سفر خود به اردن تأکید کرد که رهبری اسرائیل باید از هرگونه اقدامی برای الحاق کرانه باختری خودداری کند.

مرتس پس از دیدار با «عبدالله دوم»، پادشاه اردن نیز اظهار داشت: «باید راه را برای تشکیل کشور فلسطین باز نگه داریم.»

وی در ادامه افزود: «بنابراین، هیچ اقدامی برای الحاق کرانه باختری، چه به صورت رسمی یا سیاسی، چه از طریق ساخت و ساز یا عملیاتی و یا هر اقدام دیگری که منجر به الحاق این منطقه شود، نباید انجام بگیرد.»

مرتس همچنین تصریح کرد که وی و عبدالله دوم بر این موضوع توافق دارند که بهترین راه‌حل برای نزاع‌های منطقه، تشکیل کشور فلسطین در کنار (رژیم) اسرائیل است.

کرانه باختری در حالی شاهد تنش‌های فزاینده‌ای است که عملیات نظامی اسرائیل علیه فلسطینیان، از جمله یورش‌ها، تخریب منازل و دستگیری‌ها، همچنان ادامه دارد.

در همین حال، مقامات فلسطینی، اسرائیل را به «هدف قرار دادن نیروهای امنیتی و تضعیف تلاش‌ها برای برقراری امنیت» متهم می‌کنند.

این اتفاقات در حالی رخ می‌دهد که آتش‌بس در غزه پس از حدود دو سال جنگ، که حدود ۷۰ هزار شهید و ۱۷۰ هزار زخمی فلسطینی بر جای گذاشت، برقرار شده است.

پیشتر، معاون سخنگوی دولت آلمان در کنفرانس مطبوعاتی در برلین اعلام کرد: «شهرک‌سازی‌ها بر خلاف قوانین بین‌المللی و ناقض قطعنامه‌های مربوطه شورای امنیت است، بر همین اساس و همانگونه که ما در گذشته نیز بارها چنین خواسته‌ای را مطرح کردیم، بار دیگر از دولت اسرائیل می‌خواهیم شهرک‌سازی‌ها را متوقف کند.»

این مسؤول دولت آلمان در ادامه نیز گفت که دولت برلین باز هم خشونتی را که شهرک‌نشین‌های صهیونیست در حق شهروندان فلسطینی اعمال می‌کنند، محکوم می‌کند.

او افزود: با هرگونه اقدامی برای الحاق کرانه باختری مخالف هستیم و آن را مانع بزرگی در برابر تحقق راه‌حل ۲دولتی از طریق مذاکرات و نیز اجرای طرح صلح می‌دانیم.


نظرات

آخرین اخبار
ستون نویس هاآرتص: تضمینی نیست که ایران دست از جنگ بکشد
استاد دانشگاه انگلیس: آمریکا در جنگ با ایران به هیچ‌یک از اهدافش نرسید
گفت‌وگوی تلفنی نخست‌وزیر عراق با پزشکیان درخصوص تحولات منطقه
حمله پهپادی به بندر «صلاله» عمان
ایتالیا: وارد جنگ علیه ایران نخواهیم شد
ارسال کنندگان تصایر به رسانه‌های معاند در یزد دستگیر شدند
واکنش ایرج طهماسب به شهادت کودکان میناب
جنگ، بنزین را در 85 کشور گران کرد
وقوع انفجارهای متوالی در ابوظبی، بغداد، اربیل، کویت و عمان
آخرین اخبار از حملات آمریکایی-صهیونیستی به تهران و مناطق مختلف کشور/آسیب به مراکز غیرنظامی
تحولات منطقه؛ موضوع گفت‌وگوی تلفنی سلطان عمان و پزشکیان
تشییع باشکوه پیکر دریاسالار شهید شمخانی همزمان در اهواز
گفت‌وگوی وزرای خارجی هند و روسیه درخصوص ایران
اسرائیل دست به دامن ویدئوهای قدیمی شد
واکنش رئیس فیفا به حضور تیم ملی فوتبال ایران در جام‌جهانی
آمریکا: آژانس بین‌المللی انرژی باید ذخایر نفت خود را آزاد کند
جاسوسان سایبری اسرائیل به گوگل منتقل شدند
دنیامالی: شرایط حضور تیم ملی فوتبال در جام‌جهانی فراهم نیست
تایید حضور نمایندگان ایرانی در مسابقات والیبال آسیایی 2026
قالیباف: «گنبد آهنین» به یک طنز تبدیل شده است
سخنگوی ارشد نیروهای مسلح به آمریکا هشدار داد
آمریکا خطاب به‌شهروندان خود در منطقه: از دید عموم پنهان بمانید
اصابت موشک به یک مرکز حیاتی در اسرائیل
ادعای گروسی: باید به میز مذاکره بازگردیم
شهادت 468 نفر از شهروندان تهرانی در حملات صهیونی - آمریکایی
مقامات اسرائیلی اذعان کردند: رهگیری موشک‌های خوشه‌ای ایران بسیار دشوار است
وقوع حادثه امنیتی در نزدیکی کاخ سفید
بقائی: تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه ایران غیراخلاقی و غیرقانونی است
ترامپ: جنگ با ایران به زودی پایان می‌یابد
پزشکیان: غیورمردان نیروهای مسلح، پیرو علی(ع) هستند/خدا پیروزی‌تان را استوار کند
انتقاد دموکرات‌های سنا از ترامپ؛ دلیل جنگ با ایران را توضیح بده
گزارش تصویری اختصاصی نورنیوز ازتشییع پیکر 35 شهید جنگ رمضان در تهران
حنظله شرکت صهیونیستی «استرایکر» هک کرد
آیا تهران توانایی غرق کردن ناو آبراهام لینکلن را دارد؟
آماده‌باش کارخانه‌های نان صنعتی برای تأمین نیاز شهرهای مسافرپذیر
خبر تخلیه منازل اطراف مساجد در اسلام‌آبادغرب تکذیب شد
خروج آمریکایی‌ها از منطقه نشانه تاثیر ضربات موفق ایران است
2 بانک بزرگ دنیا در قطر و دبی تخلیه شدند
پیام‌های تبریک مقامات خارجی در پی انتخاب رهبر جدید انقلاب
سردار فدوی: ترامپ آتش‌بس می خواهد
نیویورک تایمز: آسیب به پایگاه‌های آمریکا جدی است
جهاد کشاورزی: توزیع کالاهای اساسی در کشور روال عادی دارد/کمبودی نداریم
وزرای خارجه روسیه و مصر توقف فوری درگیری‌ها را خواستار شدند
واکنش استارمر به بمباران میناب: از دیدن آن تصاویر نگران هستیم
ممنوعیت راهپیمایی روز جهانی قدس در انگلیس!
باوجود خبر احتمال آزادسازی ذخایر؛ نفت همچنان در مسیر صعود
شل و توتال خطاب به مشتریان: گاز نداریم
بیانیه ها و پیام های بیعت با آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران
اردوغان: رژیم صهیونیستی عامل جنگ منطقه است
ناکامی موساد و سیا با حضور گسترده مردم ایران در خیابان ها