×
اجتماعی
شناسه خبر : 261273
تاریخ انتشار : شنبه 1404/09/15 ساعت 21:06
مدارس در کدام استان‌ها فردا  تعطیل شد ؟

مدارس در کدام استان‌ها فردا تعطیل شد ؟

با تصمیم ستادهای مدیریت بحران در چند استان کشور و به‌منظور پیشگیری از شیوع ویروس آنفلوانزا و قطع زنجیره انتقال بیماری، مدارس و دانشگاه‌های در روز یکشنبه 16 آذر تعطیل اعلام شد و کلاس‌ها به‌صورت غیرحضوری برگزار می‌شود.

نور نیوز- گروه اجتماعی : با تصمیم ستادهای مدیریت بحران در چند استان کشور و به‌منظور پیشگیری از شیوع ویروس آنفلوانزا و قطع زنجیره انتقال بیماری، مدارس و دانشگاه‌های در روز یکشنبه 16 آذر تعطیل اعلام شد و کلاس‌ها به‌صورت غیرحضوری برگزار می‌شود.

مدارس و دانشگاه‌های کهگیلویه و بویراحمد  تعطیل شد  

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد از تعطیلی کامل مدارس و دانشگاه‌های استان خبر داد.

علیرضا نیکروز، مدیرکل مدیریت بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد از تعطیلی کامل مدارس در تمامی مقاطع تحصیلی در روزهای یکشنبه و دوشنبه خبر داد و اعلام کرد: مدارس در تمامی مقاطع تحصیلی تا پایان هفته جاری از آموزش حضوری محروم خواهند بود.

وی با اشاره به مصوبه کارگروه شرایط اضطرار و موافقت استاندار، جزئیات این تصمیم را تشریح کرد و افزود: مدارس در تمام مقاطع تحصیلی در روزهای یکشنبه و دوشنبه، شانزدهم و هفدهم آذرماه، تعطیل رسمی خواهند بود.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد، افزود: علاوه بر این، دانشگاه‌های استان نیز بر اساس همین مصوبه، فعالیت‌های حضوری خود را تا پایان هفته متوقف می‌کنند و این اقدام پیشگیرانه با هدف اصلی قطع زنجیره انتقال و کنترل گسترش بیماری آنفلوآنزا در سطح استان صورت گرفته است.

جزئیات تعطیلی یکشنبه ۱۶ آذرماه در آذربایجان‌غربی به دنبال تداوم آلودگی

 کارگروه شرایط اضطرار و آلودگی هوای آذربایجان غربی، جزئیات تعطیلی روز یکشنبه ۱۶ آذرماه را اعلام کرد.

 بر اساس اعلام این کارگروه، مدارس و آموزشگاه‌ها: مراکز پیش‌دبستانی، مدارس دولتی و غیردولتی (ابتدایی، متوسطه اول و متوسطه دوم) و مراکز آموزشی شامل آموزشگاه‌های علمی آزاد، زبان‌های خارجی، هنری و تقویتی در شهرستان‌های ارومیه، نقده و مهاباد در هر دو شیفت صبح و عصر تعطیل بوده و آموزش به‌صورت غیرحضوری و در بستر فضای مجازی برگزار خواهد شد.

توصیه‌های بهداشتی و اجرایی مطابق قانون هوای پاک با توجه به استمرار شرایط کیفی هوا و بر اساس تبصره ۳ ماده ۳ آئین‌نامه اجرایی قانون هوای پاک، رعایت موارد زیر به تمامی دستگاه‌های اجرایی، صنفی و شهروندان این شهریتان ها الزامی اعلام می‌شود:

مدارس و دانشگاه‌های استان کرمانشاه یکشنبه غیرحضوری شد

 مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه از غیرحضوری شدن تمامی مدارس و کلاس‌های دانشگاه‌های استان در روز یکشنبه ۱۶ آذر با هدف صیانت از سلامت دانش‌آموزان و دانشجویان خبر داد.

  در پی برگزاری جلسه ستاد مدیریت بحران استان کرمانشاه و با توجه به شرایط بهداشتی موجود، تصمیماتی در خصوص نحوه فعالیت مراکز آموزشی استان اتخاذ شد که بر اساس آن، تمامی مقاطع تحصیلی مدارس و بخش آموزشی دانشگاه‌ها در روز یکشنبه تعطیل خواهند بود.

علیرضا حیدری مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه با اشاره به مصوبات این جلسه اظهار کرد: با هدف صیانت از سلامت دانش‌آموزان و دانشجویان و در راستای قطع زنجیره انتقال بیماری آنفلوانزا، بخش آموزشی دانشگاه‌ها و تمامی مقاطع تحصیلی مدارس استان کرمانشاه در ۲ نوبت صبح و بعدازظهر در روز یکشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۴ تعطیل بوده و فعالیت آموزشی آن‌ها به‌صورت غیرحضوری خواهد بود.

وی افزود: با توجه به تعطیلی مهدهای کودک و مراکز پیش‌دبستانی در این روز، مادران شاغل دارای فرزند در این دو مقطع می‌توانند از ظرفیت دورکاری استفاده کنند و فعالیت‌های شغلی خود را به‌صورت غیرحضوری انجام دهند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه تصریح کرد: همچنین مادران شاغلی که دارای فرزند در مقطع ابتدایی هستند، در صورت موافقت مدیر مربوطه، این امکان را خواهند داشت که در روز یکشنبه به‌صورت دورکاری فعالیت کنند تا زمینه مراقبت بهتر از فرزندان و کاهش مخاطرات احتمالی فراهم شود.

البرز: مدارس همچنان غیرحضوری، مادران دورکار

با تشدید آلودگی هوا در استان البرز و اعلام وضعیت اضطراری توسط کارگروه آلودگی، همه مقاطع تحصیلی روز یکشنبه 16 آذر به صورت مجازی برگزار می‌شود و مادران شاغل با فرزندان در مهدکودک یا مدرسه اجازه یافتند به دورکاری بروند.

علی صفری، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری البرز و رئیس کارگروه اضطرار آلودگی هوا، با تشریح آخرین وضعیت جوی استان اعلام کرد: بر اساس گزارش‌های دریافتی از اداره‌کل هواشناسی و اداره‌کل حفاظت محیط‌زیست استان، برابر نظر کارشناسی اداره‌کل هواشناسی استان البرز و محیط زیست، پایداری آلودگی هوا برای روز یک‌شنبه ۱۶ آذر ماه نیز پیش‌بینی می‌شود با این تفاسیر مصوبات این کارگروه مبنی بر جلوگیری از ایجاد شرایط حساس اعلام شد؛ غیرحضوری شدن تمامی مقاطع تحصیلی بجز طالقان و آسارا از جمله این مصوبات است.

وی با تاکید بر اینکه این مصوبات بر اساس نظرات کارشناسی دستگاه‌های اجرایی متولی اعم از هواشناسی، محیط زیست و… تصمیم گیری خواهد شد، اظهار کرد: با توجه به شرایط جوی، انتظار می‌رود بخشی از آلاینده‌ها در استان روبه افزایش باشد. همچنین احتمال ورود آلاینده‌ها از منابع خارج از استان همچنان وجود دارد.

صفری تأکید کرد: با وجود این شرایط مدارس در تمامی مقاطع برای روز یک‌شنبه شانزدهم آذر غیرحضوری خواهند شد. در این میان مراکز آموزش عالی، دانشگاه‌ها و دستگاه‌های اجرایی و نهادهای خدماتی دایر هستند.

وی از اعمال طرح زوج و فرد از درب منزل از ساعت ۶:۳۰ الی ۱۸:۳۰ خبر داد و افزود: با این حال از شهروندان می‌خواهیم توصیه‌های بهداشتی مرتبط با آلودگی هوا را رعایت کنند.

رئیس کارگروه اضطرار آلودگی هوا درباره جزئیات مصوبات جلسه امروز گفت: جلوگیری از تردد خودروهای فاقد معاینه فنی که پلیس راهنمایی و رانندگی استان موظف است از تردد تمامی خودروهای شخصی، عمومی و دولتی فاقد معاینه فنی معتبر جلوگیری کند و اقدامات قانونی لازم را انجام دهد.

او افزود: همچنین توقف فعالیت‌های عمرانی آلاینده در دستور کار قرار دارد از این رو از تمامی فعالیت‌هایی که موجب تشدید آلودگی هوا می‌شوند، از جمله معادن شن و ماسه و آسفالت، تا بهبود شرایط جلوگیری خواهد شد.

صفری از استقرار پایگاه‌های سیار درمانی خبر داد و افزود: دانشگاه علوم پزشکی و جمعیت هلال‌احمر استان مکلف شد پایگاه‌های سیار اورژانس و هلال‌احمر را در نقاط آلوده و پرتردد با هدف کاهش زمان دسترسی شهروندان به خدمات درمانی مستقر کند.

این مقام مسئول استفاده از ماسک استاندارد برای کارکنان میدانی را ضروری خواند و ادامه داد: نیروهای پلیس راهور، کارکنان شهرداری و سایر کارکنانی که فعالیت میدانی دارند، موظف به استفاده از ماسک استاندارد خواهند بود.

او ضمن تأکید بر اینکه مرخصی ویژه برای مبتلایان به بیماری‌های قلبی و تنفسی از سوی مدیران ارشد آن واحد انجام خواهد شد، گفت: با درخواست مرخصی کارکنان دارای مشکلات قلبی و تنفسی، با تشخیص و تأیید واحد مربوطه موافقت خواهد شد.

به گفته این مقام مسؤول مادرانی که دارای فرزند مهدکودکی، پیش‌دبستانی و دانش‌آموز هستند می‌توانند به دورکاری بروند.

صفری از تقویت و تطبیق فعالیت ناوگان حمل‌ونقل عمومی خبر داد و اضافه کرد: ناوگان حمل‌ونقل عمومی شامل اتوبوسرانی، تاکسیرانی، مترو، قطار شهری و دیگر خطوط تحت پوشش شهرداری‌ها موظف‌اند با حداکثر توان عملیاتی و استفاده از ناوگان سالم، ساعات فعالیت خود را با ساعات اداری و آموزشی تطبیق دهند.

او در پایان تصریح کرد: ممنوعیت فعالیت‌های ورزشی در فضای باز از دیگر مصوبات این کارگروه است که انتظار می‌رود اداره‌کل ورزش و جوانان استان اطلاع‌رسانی لازم را جهت توقف فعالیت‌های ورزشی انفرادی، گروهی و باشگاهی در فضای باز انجام دهد.

صفری در پایان گفت: همه دستگاه‌ها باید با جدیت وظایف تعیین‌شده را اجرا کنند تا از افزایش دوباره آلودگی جلوگیری شود و سلامت شهروندان به بهترین شکل ممکن حفظ گردد.

همچنین اصناف تا ساعت ۲۱ فعالیت نمایند تا ترددها در سطح استان کاهش محسوس داشته باشد.


خبرگزاری مهر
نظرات

آخرین اخبار
پیام وزیر خارجه پاکستان پس از استقبال از عراقچی
کدام محصولات مراقبت از مو فاقد مجوز است؟
بقائی: هیچ دیداری بین ایران و آمریکا برنامه‌ریزی نشده است
آژانس بین‌المللی انرژی: بازار جهانی گاز دو سال با کمبود عرضه مواجه خواهد بود
ماکرون: اروپا باید مستقل‌تر عمل کند
چرا سپاه کشتی EPAMINODES را توقیف کرد؟
حملات پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان؛ 6 شهید و 2 زخمی
واکنش قالیباف به اظهارات وزیر خزانه‌داری آمریکا
فرمانده سابق پدافند هوایی رژیم صهیونیستی: پرتو آهنین یک اسباب‌بازی ناکارآمد است
اعلام آمادگی قطر برای حمایت از میانجی‌گری بین ایران و آمریکا
عربستان در انتظار حجاج ایرانی
ایران برنامه ای برای مذاکره با واشنگتن ندارد
رایزنی مالزی با تهران برای عبور دو نفتکش از تنگه هرمز
برپایی رالی با حضور 70 خودروی کلاسیک+ عکس
پلاستیکی که ویروس‌ها را می‌کُشد
العین شایسته‌ترین تیم برای کسب عنوان قهرمانی در لیگ امارات
153 هزار لیتر سوخت قاچاق در فارس کشف شد
انهدام شبکه جاسوسی پیش از ارسال موقعیت سامانه‌های پدافندی
قیمت بلیت فینال جام جهانی 2026 اعلام شد
قیمت نفت دوباره اوج گرفت
تداوم فعالیت بازار سرمایه در هفته آینده
آخرین جزئیات حادثه رانش آزادراه تهران- پردیس
همصدایی سران سه قوه در دفاع از منافع ملی
ملت ایران در برابر دشمن یکصدا ایستاده است
تکذیب یک شایعه/هیچ خودرویی در آزادراه پردیس مدفون نیست
دومین دیدار زلنسکی و بن سلمان در یک ماه
شبکه اجتماعی که ورود انسان ها به آن ممنوع است
الشرع خواستار ایستادگی جهان در برابر تعرضات اسرائیل شد
آزادسازی واردات موبایل از گمرک بازرگان و ارومیه
اقدام آمریکا علیه ایران به ایستگاه رمزارزها رسید
کلید پنهان طول عمر و درمان موفق سرطان
عراقچی وارد اسلام آباد شد ؛ جزئیات دیدار با مقامات پاکستانی
نورنما | 5 اردیبهشت سالروز شکست آمریکا در واقعه صحرای طبس
بازگشت کارآگاه نابغه؛ «شرلوک» روی آنتن شبکه تماشا
واکنش قالیباف به یاوه‌گویی‌های وزیر جنگ اسرائیل
خبر استعفای قالیباف از ریاست هیات مذاکره‌کننده ایرانی کذب است
کاهش 70درصدی مصرف انرژی هوش مصنوعی، شاهکار دانشمند ایرانی
پایان مرحله نخست تمرینات تیم ملی برای حضور در جام جهانی
خبر خوب برای فوتبال ایران؛ سه سهمیه در لیگ نخبگان آسیا
ام اس ناو: اظهارات به ظاهر متناقض ترامپ، عمدی است
محاصره دریایی ایران، مانع اصلی دور دوم مذاکرات
کاهش 30درصدی هزینه با نصب لوازم کاهنده مصرف آب
گزارش تصویری | توقیف کشتی کانتینری MSC اسرائیلی
مبادله 386 اسیر روسیه و اوکراین
آزادراه تهران-پردیس تا 24 ساعت آینده مسدود می ماند
23 زخمی در حادثه نزدیک پنتاگون
1190 تجاوز علیه فلسطینی ها در یک هفته
تقویت مسیر ترانزیتی ترکیه با ایران
کوشنر و ویتکاف به اسلام‌آباد می‌روند
یک محرومیت سنگین برای ستاره بنفیکا