×
سیاسی
شناسه خبر : 261257
تاریخ انتشار : شنبه 1404/09/15 ساعت 18:04
ضربه نهایی امنیتی 3 عضو دیگر شبکه ضدامنیتی «شکار مزدور» بازداشت شدند

ضربه نهایی امنیتی 3 عضو دیگر شبکه ضدامنیتی «شکار مزدور» بازداشت شدند

براساس اعلام اداره کل اطلاعات مازندران، سه نفر از مرتبطان با کانال ضدامنیتی «شکار مزدور» در مناطق غرب استان طی عملیات مشترک اطلاعاتی — قضایی شناسایی و بازداشت شدند؛ این شبکه متهم به انتشار اخبار کذب و تحریک افکار عمومی برای برهم‌زدن امنیت کشور بوده است.

نور نیوز- گروه سیاسی : سه عضو دیگر از عوامل مرتبط با کانال تلگرامی «شکار مزدور» در غرب استان توسط نیروهای اداره کل اطلاعات مازندران شناسایی و دستگیر شدند.

بر اساس بیانیه اداره کل اطلاعات مازندران، این کانال با انتشار اخبار کذب و محتوای تحریک‌آمیز، در تلاش برای ایجاد التهاب در افکار عمومی و سوق دادن مخاطبان به اقدامات ضدامنیتی بوده است.

به گفته این دستگاه، سربازان گمنام امام زمان(عج) با انجام اقدامات دقیق اطلاعاتی و عملیاتی، شبکه پشتیبان و مرتبطان اصلی این جریان را شناسایی و متلاشی کرده‌اند.

در این بیانیه تأکید شده است که تمامی دنبال‌کنندگان و مرتبطان این کانال شناسایی شده‌اند و توصیه شده هرچه سریع‌تر نسبت به خروج از این کانال اقدام کنند. همچنین اعلام شده افرادی که تاکنون با این مجموعه همکاری داشته‌اند، در صورت معرفی خود به دستگاه قضایی و امنیتی، از رافت اسلامی برخوردار خواهند شد.

اداره کل اطلاعات مازندران همچنین اعلام کرد افرادی که از سوی این کانال مورد هتک حیثیت یا سوءاستفاده قرار گرفته‌اند، می‌توانند برای ثبت شکایت به مراجع قضایی مراجعه کنند.

‌به گزارش تسنیم، پیش از این نیز، رئیس کل دادگستری مازندران از بازداشت عوامل کانال تلگرامی معاند و ضد انقلاب «شکار مزدور» در شهر‌های غربی استان توسط سربازان گمنام امام زمان (ع) در اداره کل اطلاعات استان خبر داد و گفت: در پی اشراف کامل اطلاعاتی و پیگیری‌های صورت گرفته و در نهایت از دسترس خارج شدن کانال تلگرامی «شکار مزدور»، دستگیری عوامل این شبکه در دستور کار دادستانی چالوس قرار گرفت.

رئیس کل دادگستری مازندران با اشاره به بازداشت و دستگیری عوامل اصلی کانال تلگرامی «شکار مزدور» با صدور دستور قضایی از سوی دادستان چالوس، تاکید کرد: این افراد با به‌کارگیری اشخاص معتمد در شهرستان‌ها و جمع‌آوری اخبار در قبال دریافت وجه، به طور مستقیم با ادمین کانال مرتبط بوده و با ارسال اخبار برای مشارالیه، ضمن تهدید مردم و مسئولین مبالغ هنگفتی را کسب کرده و سبب بی آبرویی شهروندان می‌شدند.

پوریانی تصریح کرد: هشت عضو اصلی این کانال تلگرامی در ایران در شهر‌های رامسر، تنکابن، چالوس، عباس آباد و نوشهر پس از 10 ماه تحقیقات کامل و رصد دقیق و محرمانه اطلاعاتی از سوی دستگاه قضایی مازندران و سربازان گمنام امام زمان (ع) در اداره کل اطلاعات استان طی عملیاتی ضربتی دستگیر و پس از تشکیل پرونده واحد در دادسرای چالوس با صدور قرار مناسب به زندان معرفی شدند.

رئیس کل دادگستری مازندران، مشارکت در تشکیل و اداره شبکه برای برهم زدن امنیت کشور و فعالیت تبلیغی علیه نظام را از جمله عناوین اتهامی متهمین عنوان و خاطرنشان کرد: تحقیقات کامل تا دستگیری سایر عوامل مرتبط ادامه خواهد داشت.

وی افزود: افرادی که تاکنون با کانال مذکور همکاری داشته‌اند در صورت معرفی خود به دستگاه امنیتی، مشمول رافت اسلامی خواهند شد.

پوریانی تاکید کرد: افرادی که مورد هتک حیثیت و سوءاستفاده این کانال قرار گرفته‌اند نیز می‌توانند برای ثبت شکایت به دستگاه قضایی استان مراجعه کنند.


تسنیم
نظرات

آخرین اخبار
شاخص بورس سبزپوش شد
سقوط آزاد نرخ باروری در ایران/کاهش جمعیت فقط درد اقتصاد نیست
حاجی‌بابایی: بخشی از گرانی‌ها هیچ ربطی به جنگ ندارد
ترامپ گرفتار میان سه گزینه دشوار در قبال ایران
ثبات قیمت در بازار برنج/از ایرانیِ 470 هزار تومانی تا هندیِ 195 هزار تومانی
امتحانات مدارس البرز مجازی شد
رحمانی فضلی: چین وارد تقابل مستقیم با ایران نمی‌شود
شهادت رزمنده بروجنی حین خنثی‌سازی بمب عمل نکرده در تهران
وام 500 میلیونی خرید کالا ربطی به وام ازدواج ندارد
رئیس‌جمهور: شهدای پتروشیمی در راه خدمت و پیشرفت ماندگار شدند
شمارش معکوس برای محدودیت برقی پرمصرف‌ها
چطور با یک کد پیامکی بدهکارِ میلیاردها تومان وام دیگران می‌شویم؟
بیماری خاموشی که چشم‌ها آن را فاش می‌کنند
جهان به نقطه بحرانی انرژی رسید
دستان «مادر» دوباره جان گرفت
چرا معرفی نمایندگان فوتبال ایران به آسیا به کلاف سردرگم تبدیل شد؟
10 کشته و مفقود در پی باران‌های سیل‌آسا در 8 استان چین
پایان رایگان بودن عمومی مترو و اتوبوس در تهران/چه کسانی بلیت مجانی می‌گیرند؟
فرصت دوباره برای ثبت‌نام ایران‌خودرو + نوع خودروها و لینک ثبت نام
نحوه برگزاری امتحانات پایان سال ابتدایی‌ها اعلام شد
پیش‌بینی وزیر دفاع پاکستان: جنگ دوباره آغاز نخواهد شد
سقوط قیمت نفت پس از سیگنال‌های دیپلماتیک کاخ سفید
قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه 29 اردیبهشت 1405 +جدول قیمت ها
آمریکا هنوز آماده جام جهانی 2026 نیست!
قیمت دلار و سایر ارزها امروز سه شنبه 29 اردیبهشت ؛ بازگشت به کانال 170 هزار تومانی+ جدول
افشاگری رسانه عبری از دیگر سفرهای محرمانه نتانیاهو
فردا بلیت سینما برای چه کسانی رایگان است؟
پزشکیان: حمایت‌های معیشتی باید هدفمند باشد/ مدیریت مصرف یک ضرورت ملی است
نورنما | نفس گیرترین نقطه اورست اینجاست
شرط بازگشایی نماد شرکت‌های آسیب‌دیده در بورس اعلام شد
مرزبانان در سنگرهای انفرادی دست به ماشه آماده‌اند
پشت‌پرده بی‌اعتمادی بن‌سلمان به ترامپ/ چرا عربستان به دنبال ائتلاف جدید با ایران است؟
عملیات انهدام مهمات در قم/ شهروندان نگران نباشند
شمارش معکوس برای حراج 147/تالار شمش طلا از ساعت 14 امروز باز می‌شود
پیام اختصاصی رهبر معظم انقلاب به خانواده شهدای آملی جنگ رمضان
فرودگاه امام (ره) دوباره 24 ساعته شد
واقعیت نگران‌کننده پشت پرده ذخایر سدهای کشور
سقف حقوق و پاداش کارکنان دولت تغییر کرد
محور پکن-مسکو مستحکم‌تر از همیشه
ضرب‌شست دادستانی به فراریان مالیاتی/ وصول 139 همت از مطالبات دولتی
قیمت گوشت قرمز امروز 29 اردیبهشت 1405 + جدول
قیمت طلای جهانی امروز سه شنبه 29 اردیبهشت 1405 / اونس طلا تقویت شد
چگونه با وثیقه سهام وام 200 میلیون تومانی بگیریم؟ +جزئیات
هزینه جنگ علیه ایران برای آمریکا از 85 میلیارد دلار فراتر رفت
سرلشکر عبداللهی: نیروهای مسلح دست بر ماشه و آماده‌تر از همیشه‌اند
ریانووستی: توان دفاعی ایران برای هر سناریویی آماده است
نوراینفو | با خواب آلودگی بهاری چه کنیم ؟
اجرای طرح ترافیک فعلا با شیوه سال گذشته
ادامه وضعیت قابل قبول کیفیت هوا در تهران
بازداشت دو عنصر نفوذی که در پوشش خبرنگار جاسوسی می کردند