×
اقتصادی
شناسه خبر : 261224
تاریخ انتشار : شنبه 1404/09/15 ساعت 15:00
قیمت طلا و سکه امروز  شنبه 15 آذر1404+ جدول

قیمت طلا و سکه امروز شنبه 15 آذر1404+ جدول

قیمت طلا و سکه امروز شنبه 15 آذر 1404 همراه با رشد قیمت دلار و بالا رفتن تقاضا، در روند افزایشی بازگشایی شد. قیمت سکه در تمامی قطعات گران شد و حباب سکه نیز در برخی از قطعات رشد کرد. گفتنی‌ست دلار امروز رشد کرده و سقف 121 هزار تومانی را شکسته است.

نورنیوز-گروه اقتصادی: قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۱۵ آذر ۱۴۰۴ در روند افزایشی بازگشایی شد. قیمت طلا رشد کرد و طلای ۱۸ عیار با ثبت رکوردی جدید به کانال ۱۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تومانی رسید. قیمت سکه نیز در تمامی قطعات بالا رفت و سکه امامی آماده صعود به کانال تاریخی ۱۳۰ میلیونی شد.رشد قیمت دلار باعث شده تا اثر کاهشی اونس جهانی طلا خنثی شود؛ علاوه بر این، افزایش تقاضا نیز بر این روند صعودی شدت بخشیده است. به این ترتیب، طلا و سکه امروز رکورد قیمتی جدیدی را ثبت کردند.شایان ذکر است، قیمت اونس جهانی طلا امروز با کاهش هشت دلاری، با رقم ۴۱۹۷ دلار به ثبت رسیده است. همچنین دلار امروز ۱۹۰۰ تومان نسبت به پنجشنبه هفته گذشته رشد داشته و در لحظه تنظیم این گزارش، روی رقم ۱۲۱ هزار و ۶۰۰ تومان قرار گرفته است.

قیمت+طلا

قیمت نقره کاهش یافت

قیمت اونس جهانی نقره امروز با پنج سنت کاهش،‌ روی رقم ۵۸ دلار و ۳۰ سنت قرار گرفت؛ گرم نقره ۹۹۹ در بازار داخل با ۳۶۰ تومان کاهش، گرمی ۲۳۸ هزار و ۱۱۰ تومان به فروش رسید.

رشد میلیونی قطعات سنگین سکه

قیمت سکه امروز در تمامی قطعات افزایش یافته و قطعات سنگین سکه میلیونی رشد کرده است. قیمت سکه امامی با دو میلیون و ۲۰۵ هزار تومان افزایش، با رقم ۱۲۹ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان به ثبت رسیده است؛ سکه بهار آزادی با افزایش یک میلیون و ۳۵۰ تومانی، با رقم ۱۲۲ میلیون و ۷۲۰ هزار تومان معامله می‌شود.

همچنین قیمت نیم سکه با ۶۱۰ هزار تومان و ربع سکه با ۸۶۰ هزار تومان افزایش، به ترتیب روی رقم‌های ۶۷ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان و ۳۸ میلیون و ۴۷۰ هزار تومان قرار گرفته‌اند. قیمت سکه گرمی نیز با افزایش ۲۰۰ هزار تومانی، با رقم ۱۸ میلیون تومان به ثبت رسیده است.

حباب سکه ناتراز شد

حباب سکه امروز در برخی از قطعات افزایشی و در برخی قطعات دیگر کاهشی است؛ حباب سکه بهار آزادی ۵۳۵ هزار تومان، نیم سکه ۳۶۲ هزار تومان و حباب سکه گرمی نیز ۳۹ هزار تومان کاهش یافت؛ حباب سکه امامی ۲۸۰ هزار تومان و حباب ربع سکه ۳۷۴ هزار تومان افزایش داشت.

مثقال طلا به کانال ۵۴ میلیونی نزدیک شد

بازار طلا امروز در روند صعودی بازگشایی شده است. هر مثقال طلا در این لحظه، با ۸۸۵ هزار تومان افزایش، روی رقم ۵۳ میلیون و ۹۵۰ هزار تومان قرار گرفته است. هر گرم طلای ۱۸ عیار، با ۲۰۴ هزار تومان افزایش، با رقم ۱۲ میلیون و ۴۵۲ هزار تومان به فروش می‌رسد. قیمت طلای دست دوم نیز با ۲۰۱ هزار و ۵۷۹ تومان افزایش، با رقم ۱۲ میلیون و ۲۸۶ هزار و ۲۹۳ تومان به ثبت رسیده است.


اخبار مرتبط
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 16 آذر 1404 + جدول
یکشنبه 1404/09/16 ساعت 14:54
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 16 آذر 1404 + جدول
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 16 آذر 1404 همزمان با تعطیلی بازار جهانی و همراه با رشد قیمت دلار در روند افزایشی بازگشایی شد. قیمت سکه در تمامی قطعات بالا رفت و حباب سکه نیز در روند صعودی قرار گرفت. گفتنی‌ست دلار امروز نیز سقف‌شکنی کرده و به ارتفاع 123 هزار تومانی رسیده است.
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز یکشنبه16 آذر 1404+ جدول
یکشنبه 1404/09/16 ساعت 09:24
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز یکشنبه16 آذر 1404+ جدول
هم‌زمان با افزایش نرخ ارز، قیمت خودرو در بازار امروز 16 آذر 1404 دوباره صعودی شد؛ در حالی‌ که کاهش عرضه و نبود شفافیت در سیاست‌های واردات، امکان اصلاح قیمت‌ها را در کوتاه‌مدت محدود کرده و به استمرار روند افزایشی دامن زده است.
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 13 آذر + جدول
پنج‌شنبه 1404/09/13 ساعت 14:19
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 13 آذر + جدول
بازار طلا و سکه آخرین روز معاملاتی هفته را با نوسان‌های محدود پشت سر گذاشت؛ عقب‌نشینی دلار و افت اونس جهانی، قیمت‌ها را کمی پایین آورد اما فعالان این کاهش را شکننده و موقتی می‌دانند.
نظرات

آخرین اخبار
راز عمر طولانی فاش شد: ورزش قدرتی + هوازی
کشف غیرمنتظره خانه مجلل 1800 ساله زیر مدرسه
قدردانی از نقش پاکستان در میانجی گری/پیگیری افزایش تجارت 10 میلیارد دلاری دوجانبه
دیپورت عکاس تیم ملی عراق از آمریکا!
نماینده جمهوری‌خواه: وعده های ضدجنگ ترامپ کافی نیست!
جهش 80 درصدی نرخ حمل کانتینری پس از آغاز جنگ سوم
افزایش مخالفت افکار عمومی آمریکا با سیاست‌های ضدایرانی دولت
سفر قریب الوقوع نخست وزیر عراق به آمریکا
آغاز ثبت‌نام مسکن استیجاری زوج‌های جوان + جزئیات و آدرس سایت
پرونده فساد اخلاقی جدید در پلیس اسرائیل فاش شد
دسترسی تل‌آویو به اطلاعات سری پنتاگون
تأکید معاون اول بر وحدت نظر مسئولان در روند مذاکرات
یورش نظامیان اسرائیل به دو روستای جنوب سوریه
تغییرات گسترده در آکادمی استقلال؛ سرمربیان جدید معرفی شدند
چرا پرسپولیس برای بازگشت خارجی‌ها عجله دارد؟
روایت عجیب سفیر اسبق ایران در چین از شکست یک پروژه ملی
فردا؛ روز سرنوشت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی/ در انتظار اجرای عدالت بیمه‌ای
نفوذ «حنظله» به شبکه تروریستی «پژاک»
کماندوی ارتش اسرائیل در لبنان به هلاکت رسید
شنود اسرائیل از مواضع آمریکا درباره ایران
توضیح چمران درباره تداوم رایگان شدن مترو و اتوبوس
اعتراف رسانه اسرائیلی به اهمیت تنگه هرمز در معادلات ایران
خبر خوش برای هواداران سرخ؛ پرسپولیس با مدیریت آقا کریم به میدان برمی‌گردد
واکنش یوسف پزشکیان به موج جدید شایعات: با نسبت‌دهندگان دروغ برخورد کنید
اخراج کامل؛ تصمیم نهایی عراق برای تروریست‌های ضدایرانی
ادامه دومینوی استعفا در واشنگتن؛ هوش مصنوعی کاخ سفید بدون متولی ماند
اختلال در یکی از مهم‌ترین اپلیکیشن‌های مالی اسرائیل؛ احتمال هک قوت گرفت
فرمانده ارتش لبنان راهی پاکستان شد
بلژیک تونس را با خاک یکسان کرد؛ آماده‌باش به یوزها
هشدار یمن به اسرائیل درباره ادامه حملات به لبنان
پرونده شکنجه دو دختر سنندجی به دادگاه رسید
نارضایتی از صدراعظم آلمان به اوج رسید
5 نیروگاه جدید وارد مدار برق تهران می‌شود
حماس: رژیم صهیونیستی به دنبال فروپاشی آتش‌بس است
تیم ملی فوتبال ایران عازم مکزیک شد
مخالفت دوباره رهبر واتیکان با جنگ واشنگتن و ایران
هگست:اروپا با تهاجم ایدئولوژیک روبروست
آمادگی مسکو برای نوسازی زیرساخت‌های آسیب‌دیده از جنگ
جوانان ایران با 18 مدال در قایقرانی آسیا خوش درخشیدند
پزشکیان: امروز بیش از هر زمان به مدارا و همکاری نیاز داریم
جنایت جدید صهیونیست‌ها با بمباران چادرهای آوارگان در شهر غزه
نورنما | تایم لپس بی نظیر مقارنه سایه دماوند و ماه
بازگشت ترامپ به میز تجارت در چین؛ نوامبرِ داغ در راه است
پیمان دوباره امیرحسین قیاسی با ایران: تحت هر شرایطی طرف وطنم ایستاده‌ام
ایران به برجام وفادار بود، واشنگتن بازی را به هم زد
تکل سیاسی آمریکا روی پای جام جهانی
از کالابرگ و شارژ کارت امید مادران تا تسویه مطالبات گندم
پاسخ قاطع سفارت ایران به ادعای سفیر آمریکا در کارشکنی در صدور ویزای تیم ملی
آغاز جنگ تعرفه‌ای از سوی ترامپ، پس از شکست حقوقی
ایران خواستار مجازات مهاجمان به تأسیسات صلح‌آمیز شد